Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 2. června 2009 ve 13:27® dodorider
dodorider

Scanix> prekrasne videjko a jeste prekrasnejsi rybky gratuluji.

Úterý 2. června 2009 ve 13:00® dam
dam

skwor> Chvilku jsem byl mimo, tak se omlouvám, že neodpovídám. Já si ji už zamiloval na výstavě a už jsem s ní i chvilku chytal a dost mě nadchla. Je to darda, ale já něco takového už dlouho sháním a potřebuji to hlavně kvůli závodům. Cívka je neskutečně velká a odhoz je naprosto dokonalý. Brzda je špičková. Ještě mě čeká investice do jednoho prutu, a pak se zase vrátím do normálu. Na klasiku není potřeba nic tak honosného. Takže si dál vystačím se Siriem:-) 9-)

Úterý 2. června 2009 v 11:54® HaD
HaD

Scanix> Jsem zvědavej, s čím se vytasíš po zahájení. Takovej raketovej start sezóny, to jen tak někdo nemá. Gratuluju!!!

Úterý 2. června 2009 v 9:01® dodorider
dodorider

skwor> mi vcera dorazil solidni prut od shimana navleknul jsem na nej shakespeaera super vyvazenej ten prut nic nevazi ma super akci pruznej jak liskovej proutecek no proste bomba teism se na 16. jak male dite

Úterý 2. června 2009 v 8:53® dodorider
dodorider

skwor> nechci slyset konkretni misto jen reku ja napriklad ohre

Úterý 2. června 2009 v 8:46® skwor
skwor

dodorider> Osobka. Tyhle věci veřejně neříkám.

Úterý 2. června 2009 v 8:44® dodorider
dodorider

skwor> a safra :-D a kam chodis lovit?

Úterý 2. června 2009 v 8:40® skwor
skwor

dodorider> To se bohužel ptáš špatné osoby, sám bych to potřeboval vědět :-) Moje zkušenosti se sumíky se zatím rovnají nule.

Úterý 2. června 2009 v 8:35® dodorider
dodorider

skwor> a jak na ne kde je vyhledavat?

Úterý 2. června 2009 v 8:31® skwor
skwor

dodorider> Sumík je letošní hlavní cíl. Ten loňský byla jedna velká náhoda. Na místě kde bych ho nečekal a na cajk, se kterým bych na sumce v životě nešel. Ale štěstí bylo unavené, tak sedlo na mě :-D

Úterý 2. června 2009 v 8:24® dodorider
dodorider

pridam foto eho simika 132cm

foto/diskuze/privlac/2009/th-img24325.jpg
Úterý 2. června 2009 v 8:22® dodorider
dodorider

skwor koukam ze se vam tady kolem vede v lovu sumcu na privlac ja to stesti moc nemam nevim proc chytnu jednou za sezonu sumika do 90cm jednou se mi povedl sumik pres 15kg ale ja to poustim. Poradte nekdo jak na ne napriklad u jezu kde se vyskytuji.

Pondělí 1. června 2009 ve 23:57® izzi
izzi

jerenimo> čau, Pezona jsem měl v ruce prut to není špatný, mě by seděl, ale nebýt té pěnovky, u vláčáků preferuji korek.

Pondělí 1. června 2009 ve 23:39@ jerenimo

myslite ze je lepsi koupit Shimano Catana Spinning BX 210 UL nebo Prut Pezon&Michel Redoutable Bass 210 2–10gr??predem diky

Pondělí 1. června 2009 ve 23:24® hecht
hecht

Char> Přestaň blbnout, stejně už ty tvoje krámy nemůžeš unést.Pokud jsi nepořídil kárku, tak chytej na ty hromady ze zásob. Jestli máš roupy, tak ti vyberu na zahájení zakovej flek, že půjdeš domu s práznou bednou od woblerů. A pak budeš rád že máš ještě ty tuny gumovejch potvor :-)

Pondělí 1. června 2009 ve 22:46® Koudy
Koudy

Char> woby od fenwicku?!jsem ani neslyšel že by fenwick nějaké woby dělal…a pokud jo tak pochybuju že se na českém trhu dají sehnat…Pokud vím tak Fenwick do ČR vozí Kajman a Rybolov a ani u jednoho jsem je neviděl…teda u Kajmana 100% ne:-)

Pondělí 1. června 2009 ve 22:34® Char
Char

Nevíte kde bych sehnal ve středních nebo jižních čechách woby od fenwiku?

Pondělí 1. června 2009 ve 20:41® kubas
kubas

Scanix> pěkný video, tiše závidím :-)

Pondělí 1. června 2009 ve 13:38® Scanix
Scanix

Tak jsem ten 1.5 mesice lovu polepil do videa: http://www.chytej.cz/…kveten-2009/

Pondělí 1. června 2009 v 9:46® skwor
skwor

zlomiljsemprut> Kdepak, už na ně nechytám. Navíc UL je letos až druhá v pořadí.

Pondělí 1. června 2009 v 9:30® Scanix
Scanix

hecht> jsem slysel od Sandera, ale ono to jinde moc neni lepsi, myslim na MP, tohle je stesti na flek a trosku i na ryby :-)

Pondělí 1. června 2009 v 1:35® hecht
hecht

Scanix> Blanici na Tebe, abys viděl jak vypadá kudla.

Pondělí 1. června 2009 v 0:51® Scanix
Scanix

hecht> kolem metru byla jedna, jinak jsou to jen kudly 80± :-)

Neděle 31. května 2009 ve 23:27® hecht
hecht

Scanix> Šmarjá, ty už si bytelnější prut nekupuj. Když nám tady prezentuješ mraky štik okolo metru s prutem do 12 g na smáčka. Co teprve nastane s prutem okolo 40 g ??? To už pak budou lochnesky či co :-))

Neděle 31. května 2009 ve 23:20® Prutos
Prutos

hecht> nemám žádný, já vlastním pezona 1,8m ULX jsem pořizoval pro kámoše. Na prodejně měli 1,8 i 2,1m. Víc mi sedl ten 2,1m. Myslím že s malýma woblerkama a rotačkama nebude mít nejmenší problém. Opravdu pěknej proutek.

Neděle 31. května 2009 ve 23:11® Scanix
Scanix

skwor> kdybych mel prebytecne prasule, tak si ULX poridim, je to pekny proutek, fakt. Jenze musim poridit ted stikac, sice ta Destinka maka super, ale tezsi nastrahy ji delaji uz vrasky a tahat na stiky sumcak je zvrhlost, i kdyz jsem s nim ted jerkoval…

Neděle 31. května 2009 ve 23:05® hecht
hecht

Prutos> Jak dlouhé ULXko máš??? Já ho koupil hlavně na smáčky, ale vodit na něm ty nejmenší woblerky je taky fajn. I když třeba dnes za velké vody a dravého proudu jsem víc používal tvrďáka EQUSe Bravo.

Neděle 31. května 2009 ve 21:39® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

skwor> Nasadíš ji na letošní zahájení? Nebo budeš brát v potaz, že je to v Tvé krabičce ohrožený „druh“?

Neděle 31. května 2009 ve 21:33® skwor
skwor

zlomiljsemprut> Mockrát díky, tohle se mi čte hezky :-) Běžná cena rotačky se motá kolem 40 Kč, samozřejmě jsou dražší i levnější.

Neděle 31. května 2009 ve 21:32® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

skwor> Dneska jsem přečetl článek z Tvé dílny o „vaškovkách“. Velmi pěkná práce, která mi zpříjemnila deštivý den. Musím se přiznat, že při lovu přívlačí chytám pouze na gumy. Ale docela by mne zajímalo, kolik taková třpytka „spapá“ financí? Děkuji za odpověď i krásné počtení.