Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 22. září 2003 v 11:20

Vaclav: na co ste to tahali? na twistry?

Pondělí 22. září 2003 v 9:36® HaD
HaD

Václav: gratulace! to bych taky rád zažil…

Pondělí 22. září 2003 v 7:21® Vaclav

V sobotu na Berounce to bylo super, krasne jsme si s nasim druzstvem (trenink pred republikou) zachytali. Bracha ulovil i tlouste 50 cm a dalsi dva pres 40 cm (ja jich chytil sest pres 30 cm), chytili jsme par slusnych okounu (nejvetsiho jsem mel ja – 30 cm), dva candaty (ja + bracha) a bratr jeste prihodil sticku 40 cm. Nejvetsi kuriozitu jsme ale zazili hned na zacatku, konkretne se to stalo mne hned na prvni hod – za slunicka v 11 hodin dopoledne na melcine s hloubkou asi 40 cm mi vzal nejmensi banjo uhor 76 cm!!!!!!! Panove, to byla rana!!!! Chycen za hubu!!! Neco podobneho – uloveni uhore privlaci na umelou nastrahu – jsem nikdy predtim nezazil, nikde o tom necetl, neslysel atd. S klukama nam malem vsem vypadly oci z dulku. A zdolavani tohoto valcoviteho uhore? Winklepickerovy prut s vlscem 0.12 mm… No paradicka… Pak jsem poslal SMS Honzovi Pankovi, ktery mi rekl, ze jsem letos uz sesty pripad (!!!), kdy vi o uloveni uhore na umelou nastahu pri privlaci. V kazdem pripade jsme udelali fotky. Ono na te melcine bylo dost poteru a on to tam asi honil, a najednou proste prastil do te gumy. Rozcupoval ji na hadry!

Pátek 19. září 2003 ve 23:08® Láďa

Václav:Prosím tě s výpravou na Labe počkáme asi,až na říjen. Musí se ochladit jinak to nemá cenu. Málem bych se zapomněl pochlubit candátem rovných 13ti cm chyceného na Banjo.

Pátek 19. září 2003 ve 22:57® Láďa

Václav,MAF...­...:Páni kolegové opět po delší době mezi Vámi,ale nevím čím bych tady obohatil zdejší debatu. Ryby mě tak nějak zmizeli a já je nemohu najít. Na Berounce jsem nechytal ani nepamatuji a Vltava v Praze nějak stagnuje. Pravda máme tady jeden pěkně potopený strom a ten je plný okounů,ale těch peněz co zůstane v koruně toho stromu a výsledek jsou 15cm okouni ,jinak vůbec nic. To vy jak pozoruji jste na tom lépe. To teplo všechno ničí. Možná je to taky tím,že mám nějak málo času na ty moje potvůrky,už i ty soboty mám vyplněné vším možným jen ne rybařinou. Omlouvám se,ale musel jsem si postěžovat.....

Pátek 19. září 2003 ve 14:17® Vaclav

MAF: Zmackni ho, ale nezamackni… Vzdyt sam vis nejlepe, kolika lidem z Chytej. cz vaze nejruznejsi nastrahy.

Pátek 19. září 2003 ve 14:00® MAF
MAF

Václav:Jo počítám s tím konec října začátek listopadu. Dneska zmáčknu toho Pišťoura.

Pátek 19. září 2003 ve 13:25® Vaclav

MAF: No, skoda, tak mozna na podzim u nas v Chebu, jak jsme se bavili tehdy v Plzni. Skalka a tak…

Pátek 19. září 2003 v 11:24® MAF
MAF

Václav:Ne,jedu v neděli protože zítra hraje junior mistrák a chce ject na Essoxe se mnou takže neděle a razíme na 7,ta se nám osvědčila:-)

Pátek 19. září 2003 v 10:37® Vaclav

MAF: Nejedes nahodou zitra chytat na Berounku 6?

Pátek 19. září 2003 v 8:08® Vaclav

Petr: Nevim, jestli se stacim vcas ozvat, v dusledku prestehovani totiz doma zatim nemam internet. Vracime se v sobotu vecer, jedeme tam tri, kazdy z nas bude chytat na neco jineho. Uvidime…

Pátek 19. září 2003 v 8:06® Vaclav

Mirek: Ohre je zelena vsude, protoze je spenatova Skalka. Ona se na konci srpna behem dvou dnu uplne procistila, vydrzela tak asi ctyri dny, a pak ze dne na den byla totalne zelena. Vloni ten spenat ze Skalky zmizel na zacatku rijna.

Pátek 19. září 2003 v 7:56® MAF
MAF

Mirek:OK počítám s tím a těším se.

Čtvrtek 18. září 2003 ve 21:30® Petr

Václav: Dej vědět, jak jsi na té Berounce 6 v sobotu dopadl, já tam mám namířeno v neděli se známejma zkoušet novej, gumovej material:-) ,tak jestli to má cenu. Díky.

Čtvrtek 18. září 2003 v 16:47® Mirek

MAF: Dobře. Já dělám na šichty, takže volný víkend v říjnu vyrazíme. Dám ti vědět kdy a pokud ti to vyhoví rád přijedu.

Čtvrtek 18. září 2003 v 15:19® Mirek

Václav: Ve vztahu muž- žena logika hořce pláče. Jinak Ohře ve Falknově je nehoráznej špenát.

Čtvrtek 18. září 2003 v 15:16® Mirek

maty: Já mám tu mojí už víc než dvacet let rád. Ale věděl bych, kde tuto metodu použít.

Čtvrtek 18. září 2003 ve 14:48® Maty

Mirek – já to znám jinak, Žena se musí hladit, hladit a hladit až do úplného vyhlazení. Fuj to je od mne hnusné :-)

Čtvrtek 18. září 2003 ve 12:34® Vaclav

Mirek: Tak to jo, takova logika ma neco do sebe, cha.

Čtvrtek 18. září 2003 v 10:52® srota

shánĂm vláčecĂ nastrahu jmĂ©nem ciankály nevĂm kde ji sehnat

Čtvrtek 18. září 2003 v 10:48® MAF
MAF

Mirek:Jasan nejsem proti Střelu ti rád ukážu je to krásná říčka opravdu,takže se domluvíme někdy začátkem října,nejraději bych volil víkend co ty na to?

Čtvrtek 18. září 2003 v 10:48® MAF
MAF

Mirek:Jasan nejsem proti Střelu ti rád ukážu je to krásná říčka opravdu,takže se domluvíme někdy začátkem října,nejraději bych volil víkend co ty na to?

Čtvrtek 18. září 2003 v 9:30® Mirek

Václav: Muž musí zatloukat, zatloukat…, Ale žena musí chválit, chválit…

Čtvrtek 18. září 2003 v 9:28® Mirek

PavelD: Tak ať se daří.

Čtvrtek 18. září 2003 v 9:01® HaD
HaD

Václav: tak na tu okounovou akci asi nepojedu, příští čtvrtek jedu na 5 dní zase na sumce a tak pak budu muset být hodný. Co dělají dravci u vás? Tady je to co slyším bída, já jsem v pondělí dostal jednoho okolo 10kg, ale v úterý a ve středu zase bez záběru..

Čtvrtek 18. září 2003 v 7:54® Vaclav

Mirek: Plzak rikal „Chvalit, chvalit, chvalit“? Ja myslel, ze rikal: Zatloukat, zatloukat, zatloukat!

Středa 17. září 2003 v 15:52

Mirek: Díky moc za zásilku, už se těším k vodě až je vyzkouším. Doufám, že se již po sobotě připojím se svou pochvalou :-) .

Středa 17. září 2003 v 15:13® Mirek

MAF: Pokud mi vyjde volno, rád se s tebou srazím na Svatavce. Ale vyrazil bych příležitostně i na tvou oblíbenou Střelu. Tu neznám.

Středa 17. září 2003 ve 14:51® Mirek

BASS: Chvály není nikdy dost. Moje žena se řídí striktně radou pana Plzáka -chválit, chválit, chválit – a funguje to velice dobře. Těší mně to moc. Děkuju ti.

Středa 17. září 2003 ve 12:43® Vaclav

MAF: Mas pravdu, Gluscevic byl nulovej, nesbiral vysoky mice, prohraval hlavickove souboje, nedokazal podrzet mic, udelat klicku ani zakoncit. Podle meho mineni ma Sparta lepsi ofenzivni hrace, i kdyz tato sestava je krome Poborskeho bezhvezdna a musi dozravat. Sionko mel hrat od zacatku, mozna Kincl nebo Zelenka.