Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 13. dubna 2009 v 18:34® soj
-
HaD>kdy bude to video a ten rozhovor s tema rybarema co chytily ty dva mega sumce?
- Pondělí 13. dubna 2009 v 18:32® Sander
-
HaD > vstanu v půl šesté a…
…půjdu do práce
Je moc vody, beztak to bude chytání na prd.
- Pondělí 13. dubna 2009 v 18:25® HaD
-
Tak jak se chystáte na zahájení? Já po mnoha letech opět pořídil pstruhovku a pádím na ně
- Pondělí 13. dubna 2009 v 8:56® Radim11
-
ahoj, chytam na rybniku kde je touhle dobou moc a moc žab. je skoro zarostlý (rostlina teprve raší takže se v té zarostlé části dá chytat), jen malá část je volná. chytal jsem už tři dny po 2 hod a ani záběr střídám nástrahy ale prostě nic. nevim zda ryby žerou jen žáby. prosim o radu
- Neděle 12. dubna 2009 v 16:24® pipa
-
Filip00> čus neboj letos nas neoblbnou
už sem nakupoval
TUTOVKY
- Neděle 12. dubna 2009 ve 13:12® Scanix
-
Doudleban> jj, s tou velikosti to tak bude, ja to vetsinou sundaval u vetsich wobu na P, pri lovu stik, je to nesmyslne pravidlo a u wobleru 9+ bych povolil klidne 2 i 3 trojhaky, stika je tam udajne skodna a kolik pstruhu vezme 10cm wobler
Jinak jsem rad, ze ti ten proutek sedi, vsak jsem ti to rikal, bude slouzit dobre. Urco na nej prijde nejaka pekna fiska.
- Sobota 11. dubna 2009 ve 14:14® 3stan
-
Doudleban-suhlasim. male woby,ktore su dovazene len hacikmi ako je OF vsetkych velkosti je lepsie dovazit. U potapavich to az tak nevadi. Vzdy je dobre si to odskusat
- Sobota 11. dubna 2009 v 9:06® Ftmči
-
Scanix: Řekl bych, že hodně záleží na velikosti a typu. Někdy má odstranění trojháčku jenom nepatrný vliv, ale někdy je to opravdu velký rozdíl. Rapal mi prošlo rukama jenom pár, takže tam nemůžu až tak soudit, ale sundání jednoho trojháčku třeba u OF v 3cm velikosti je docela znát. PS: Při testování chodu domácích woblerů na jedný nesvazový louži jsem otestoval i ten proutek a musím ti ještě jednou poděkovat, protože je přesně to, co jsem hledal.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 22:05® Scanix
-
Doudleban> no ja jsem tedy nikdy oluvkem nedovazoval a nepozoroval jsem zadnou vetsi ujmu na akci wobu, mluvim o Rapale…jinak nechavam zadni u mensich wobu, spodni u vetsich a popu…
- Pátek 10. dubna 2009 ve 21:07® Ftmči
-
hecht: Já na pstruhovce nechávám koncový trojháček a i další lidi co znám, to tak dělají. Jedinou vyjímkou budou asi popy a propy. Odstraněný trojháček musíš určitě nahradit zátěží. Já používám plátkové olovo, které nastříhám na proužky. Proužek potom přehnu skrz úchyt trojháčku, konce zmáčknu k sobě kleštěmi a zakápnu vteřiňákem. Dají se samozřejmě použít i malé bročky.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 21:02® Sander
-
hecht > určitě prostřední.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 20:53® yerrx
-
tak sundávat je nemusíš ale je to samozřejmě lepší.....jinak bych nechával spíš koncový
- Pátek 10. dubna 2009 ve 20:34® hecht
-
Mám dotázek, letos prvně zakoupena i pstruhovka a tak řeším nutnost odstraňování druhých trojháčjů na woblerech. 1– Mám sundavat prostřední nebo koncový ?
2– Dovažujete něco místo sundaného háčku ?Předem díky za postřehy, na mimopstruhovce jsem byl takovýchto věcí ušetřen. Ale změna je život …
- Pátek 10. dubna 2009 v 11:52@ zdeno
-
ne myslím jeden háček tak jak mám dlouho čekat? nebo nemám čekat????
- Pátek 10. dubna 2009 v 10:43® crazykapr
-
zdeno> Oba pysky?mylíš dva háčky a v pysku?
- Pátek 10. dubna 2009 v 8:54@ zdeno
-
crazykapr-ja bych chytal taky na splavek a rybku bych měl živou napíchnutou za oba pysky
- Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 22:30® crazykapr
-
zdeno> To záleží na zvolené montáži,napíchnutí rybky a na dalších okolnostech. Každej to má jinak,někdo seká hned jinej si zapálí a seká až po cigaretce. Já chytám jen na splávej na mrtvou malou rybičku candáty.A to většinou sekám až se trošku rozjede.
- Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 22:25® crazykapr
-
inspo> Když ti nebude sedět tak se budu ptát na faktory které ti nesedí,a pokud to budou faktory které upřednostňuji tak bych ho taky nechtěl
- Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 22:24@ zdeno
-
když chytám na rybku na splávek a když my zabere mám hned seknout nebo chvíly čekat dík za odpověd
- Čtvrtek 9. dubna 2009 v 19:40® inspo
-
crazykapr> nebo počkej do 16.6. a když mi nebude sedět tak ti ho prodám
- Čtvrtek 9. dubna 2009 v 19:16® crazykapr
-
inspo> Oki,sem rád za pozitivní odpoved,jdu do něj taky
- Čtvrtek 9. dubna 2009 v 18:52® inspo
-
crazykapr> To se zatím těžko hodnotí, když jsem s ním ještě nebyl u vody. Ale za ty peníze to je určo výborný kup.
- Čtvrtek 9. dubna 2009 v 15:17® crazykapr
-
inspo> taky ho chci koupit,tátovi a jako příležitostně pro mě. jakej z něho máš pocit?
- Středa 8. dubna 2009 ve 20:40® inspo
-
http://www.rybolov.cz/…outable-bass … tak už je doma … jeste sehnat vhodny navijaček a sezona muze zacit
- Středa 8. dubna 2009 ve 13:01® cormoran
-
Filip00> Loni jsem přišel na chuť voblerům, takže na první místo bych dal právě je:) A z níže zmiňovaný havěti jsem zkoušel akorát ráčky, ale že bych slavil extra úspěch se říci nedá.
- Středa 8. dubna 2009 ve 12:25® Filip00
-
kobylky
- Středa 8. dubna 2009 ve 12:24® Filip00
-
Ahoj chtěl jsem se zeptat na Vaše top nástrahy u mě minulý rok vyhrál pop. Jak jste na tom vy? Chytáte někdo na žáby, raky, myši a bobylky (imitace)
- Úterý 7. dubna 2009 v 15:23® skwor
-
crazykapr> Na ty zelený smáčky minule na soukromáku bodoval kamarád.
- Úterý 7. dubna 2009 v 15:17® crazykapr
-
skwor> tak koupě hlavně na tvé doporučení,dík
- Úterý 7. dubna 2009 v 15:15® skwor
-
crazykapr> Ty executory bys utáhnul v pohodě na tom vláčáku co máš. Koukám, že tam máš osvědčené barvy, dobrý výběr.