Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 15. září 2003 v 8:49® Vaclav
-
DaH: To je taky hezky… Clovece, v sobotu v osklivem pocasi (zatazeno, dest) boleny, v nedeli rano se ale reka lehce procistila a bylo polojasno… a misto bolenu, ktereho jsem chytil jen jednoho (asi 35 cm), sli okouni, o ktere jsem den predtim ani nezakopl. Chytil jsem mimo jine tri v delce 27 cm, coz je u nas na reku docela slusny vysledek. Dnes rano u nas husta mlha, chlad a polojasno – konecne citim ve vzduchu stiky…
- Pondělí 15. září 2003 v 8:44® Vaclav
-
Miki: Honziku, mas propozice na republiku? Jestli ne, posli mi cislo faxu, ja ti je tam protahnu.
- Pondělí 15. září 2003 v 8:40® HaD
-
Václav: tak to je hezký… já jsem si včera večer chytil na revíru, kde se vykazují 1–3 ulovení sumci za rok jednoho 110 cm
- Pondělí 15. září 2003 v 7:14® Lerak
-
MAF : Nechci Tě odrazovat od výletu do „Vyššáku“ příští víkend, ale je to loterie. Přestože „ústav vodní“ prezentuje malý průtok, většinou to poslední dobou bývá právě naopak. Přesvědčil jsem se o tom „na vlastní bulvy“ minulý týden. A také jsou na Vltavě tuším závody (viz PM). Mirek : ozvu se, posílám mail… All : V pátek jsem jezerně mouchoval na Květoňově a výsledkem byl první letošní blank – propadák a to úplně totální. Nešáh` jsem si na pstruha…
- Neděle 14. září 2003 ve 22:38® MARTIN
-
prosim o radu,kam se mam obratit,kdyz si chci udelat zkousky na rybarskeho hospodare?dikas martin
- Neděle 14. září 2003 v 18:02® Ruda
-
Maf: Potřeboval bych nějaké koncové zatížené nynfy-chrosťany světlejších (béžová, žlutá , oranžová) barev a můžou být i v provedení gold kopf třeba 5 ks bez zlaté hlavy a 5 ks s GK.
- Neděle 14. září 2003 v 17:16® Ruda
-
MAF: Pojeď na Ohři 12, jdou tam pstruzi a je tam spousta parem a hlavně bychom se tam mohli sejít mám to kousek a vůbec -
máme taky dobrý. Včera jsem byl na mouchu přímo v Sokolově a pak v Nebanicích s Mirkem a učitelem Zdendou a ještě že jsem měl tu tvou žížalku jako jedinej jsem dostal lipana a pak na sucho 5 proudníků a ruka drží takže vše je OK. Ale bylo to spíš na přívlač taky pana výrobce Emtéček pěkně štvalo, že nešel vláčet, ale je to prima chlapík.
- Sobota 13. září 2003 ve 12:35® Vaclav
-
DaH: Ja byl od sedmi do desiti na Ohri a za deste a prikalene vody to byla parada – nejprve bolen 71 cm na Big Mouth (ten bolen na nej zautocil na stejnem miste trikrat behem 40 minut (!!!), potreti uz jsem ho sekl – asi to neznal, navic je reka dost kalna, takze asi spatne videl), potom dalsi dva boleny 58 a 50 cm na rotacky + dva bolinci do 40 cm. Bylo to prijemne poeticke dopoledne. Dnes poprve v desti jsem zkousel titanovou vestu a jednim slovem bomba! Vsude jsem byl promoceny, ale hrudni kosicek a zada odolala. Dest po vesticce stykal jedna radost, pritom vesta dycha a je prijemne pohodlna. Skvely produkt, z meho pohledu jeden z objevu letosni sezony.
- Sobota 13. září 2003 v 9:09® HaD
-
od šesti u vody na okounech a candátech, hrozná zima a ani šupina, brrr jdu na naše „Táborské slavnosti“
- Sobota 13. září 2003 v 6:13® Vaclav
-
MAF: Cekam na lepsi pocasi, abych do te Plzne zajel, v tom desti se mi nechce. V kazdem pripade to bude bud utery nebo streda – tento nebo pristi tyden.
- Pátek 12. září 2003 ve 14:14® MAF
-
Václav:Tak tohle bylo fakt dobrý taťko
)))))))
- Pátek 12. září 2003 ve 12:18® Vaclav
-
Ruda: Ano, vim, ze MAF je taky ex-aktivni fotbalista, kdyz jsme se v Plzni sesli, tak jsme o tom mluvili – oba jsme hrali fotbal, poslouchame tvrdou muziku a jsme zavisli rybari. Idealni manzelsky par.
- Pátek 12. září 2003 v 11:30® MAF
-
Ruda:V neděli razím na Berounku vezmu velký Nilsi a zkusím konečně lapit nějakou tu větší zubatici,příští víkend vyrazím asi na Ohři 12 nebo na Vltavu do Vyššího Brodu uvidím podle počasí.
- Pátek 12. září 2003 v 11:00® Ruda
-
Václav: Koukam, že se to tady hemží fotbalistama, MAF je taky bejvalej kopáč. Já se ještě snažím v OP Karlovarska za Kyselku, ale už mne to začíná zmáhat nebo spíš nevím jestli ryby nebo fotbal, ale kvůli klukovi chci hrát alespoň do 40 let, takže mne doufám ještě čeká 8 pěkných sezon.
- Pátek 12. září 2003 v 8:00® HaD
-
Václav: je to hodně dobrej zážitek…
- Pátek 12. září 2003 v 7:48® Vaclav
-
DaH: Ne petkovej musak sedmdesatku parmu… To bych chtel taky zazit. Ja mam letos na musak nejvetsihou tlouste 37 cm, je to zatim vubec ma nejvetsi ryba na musak, protoze jsem s tim zacal letos. Ale ted jsem tri tydny nebyl, porad hlavne vlacim a propletam to plavackou…
- Pátek 12. září 2003 v 7:45® Vaclav
-
Ruda: Jako nekdejsi fotbalista, ktery kopal dorosteneckou ligu za RH Cheb, s tebou souhlasim. Myslim si, ze Holandani hrali tak dobre prave proto, ze byli v deseti a vedeli, uz museji hrat vabank. V jedenacti by jim to slo treba hur, i takova utkani pamatuji. Oslabene muzstvo, tim spis silne, se dokaza obrovsky semknout. Oni vedeli, ze kazdy z nich musi hrat v oslabeni jeste lepe nez v plnem poctu. Jinak jsme ale vyhrali zaslouzene, taky souhlasim, oni vlastne – i kdyz ve druhe puli meli misty optickou prevahu – nemeli vic jak dve sance.
- Čtvrtek 11. září 2003 ve 23:27® Láďa
-
ALL:Páni kolegové potřebuji radu pro svého švagra ohledně kaprových prutů.(Já mu bohužel poradit nemohu). Jsou třídilné děličky horší než dvojkové?
- Čtvrtek 11. září 2003 ve 23:12® Láďa
-
ALL:Pánové vůbec nechápu Váš údiv nad titulky v médiích. Když prohrajeme kritika úžasná a naopak,když vyhrajeme ,tak občas jsme vynášeni do nebes takovým způsobem že mám pocit ,že jsem sledoval jiný zápas. Ale tu včerejší výhru jsme si zasloužili. Ovšem,kdyby soupeř hrál v plném počtu,tak nás soupeř možná sestřelil. Ještě,že mají ve svých řadách hloupé psi.
- Čtvrtek 11. září 2003 ve 20:32® Ruda
-
ALL: Na Sokolovsku už 8 hodin bez ustání prší! Heč!!!
- Čtvrtek 11. září 2003 ve 20:29® Ruda
-
Václav: Máš pravdu, někteří novináři to fakt přehánějí, ale jinak super zápas, nechápu jak mohli Bolfa udržet v Baníku, Ruuda vymazal jak tušku a to měl Ruudík sakra kliku že byl vysypanej Piraňa jinak šel za faul na Méďu on. Ale jak jsem říkal už včera dopoledne- měli oranjes strach to bylo znát i z rozhovorů před utkáním. Řekl bych, že jim ta červená přidala na odhodlání jinak by se asi tak nevyšťavili, ale možná ????.
- Čtvrtek 11. září 2003 ve 20:23® Ruda
-
MAF: Tak kam razíš o víkendu? Já si dám tento týden ještě od aktivní rybařiny pokoj a zasednu k feedru, nechám odpočinout lokýtek, ale příští týden budu v plné síle připraven, tak se doufám,že někde srazíme!!!
- Čtvrtek 11. září 2003 v 18:14® Mirek
-
Lerak: Rád ti pošlu nabídkový list. Nechtěl bych si tady dělat reklamu, aby to nebylo přijato s nevolí. Ale lecos si mohl vyrozumnět z diskuse od lidí kteří již mají zkušenosti s našimi výrobky. Za chválu jim děkuji. Můžeš mi dát adresu na E-mail:thielemirek@centrum. cz, nebo tel:737 737 521.
- Čtvrtek 11. září 2003 ve 12:57® MAF
-
Václav:Jo ty goly to bylo vážně pošušňáníčko,Karel je fotbalový poeta. Máš pravdu některý hesla a titulky vážně postradájí soudnost,holt ta euforie udělala své.-)
- Čtvrtek 11. září 2003 ve 12:24® HaD
-
Václav: no to mě taky strašně baví a navíc mě hrozně baví ty extrémy – když odložím svoje sumcové „hole“ a vezmu si ultraligt 0–15g a tahám tlouště přes čtřicet, nebo třeba větší okouny a boleny, tak to prostě nemá chybu a na jaře, když na pětkovej mušák taháš 70tku parmu....... no domysli si co je to za boj a zážitek (loni jsem takhle jednu tahal přes půl hodiny). Škoda, že ty přes 80 cm nikdy ani nezahlédnu a o těch přes devadesát ani nemluvím. To je bez šance.
- Čtvrtek 11. září 2003 ve 12:13® Vaclav
-
MAF: Jeste k tomu fotbalu… Trochu mi vadi ta nabubrela a pompezni hesla, ktera se zacinaji objevovat v nekterych mediiich. V jednom radiu od rana slysim: Cesi zadupali tulipany. Ten titulek sam o sobe neni spatny, ale my prece nevyhrali 7:0, aby ho mohli trefne pouzit. Bylo to vyrovnane a dramaticke utkani, ktere jsme podle meho nazoru zaslouzene vyhrali.
- Čtvrtek 11. září 2003 v 11:50® Vaclav
-
MAF: Nervy to opravdu byly, druhy polocas jsme jim zbytecne vyklidili pole, ve stredu jsme prestali drzet mic a kombinovat. Nastesti krome toho zbytecneho golu a jedne sance v prvni puli si Nizozemci vlastne zadnou poradnou sanci nevypracovali, pouze krouzili kolem nasi sestnactky. Na druhou stranu si ale myslim, ze po te vedouci brance a za stavu 2:0 nasi nechali hrat Holandani trochu zamerne a cekali na brejky. Holandane totiz najednou byli ti, kdo musi utocit a vymyslet. Branky Poborskeho a Barose byly paradni, vid? To bylo mazacke!
- Čtvrtek 11. září 2003 v 11:46® Vaclav
-
Lerak: Ty jeste neznas rotacky eMTe? Vyrábí je Mirek a je to skvela prace, jedny z nejlepsich u nas. Letos vlastne chytam jen na Emtecka a Vaskovky, ridceji pak na Meppsky a Hammerky.
- Čtvrtek 11. září 2003 v 11:43® Vaclav
-
DaH: Ti tlousti jsou super, mne hrozne bavi bojovat privlaci s velkymi tlousti. Je to vzrusujici. Ja se snad dostanu dnes vecer, i kdyz ted mi volali ze skoly, ze syn, ackoliv byl rano v pohode, cely den zvraci a je zeleny… Na Chebsku mirne prsi, je tu snad jen 10–12°C, uvidim…
- Čtvrtek 11. září 2003 v 10:46® HaD
-
. no ale mezitím jsem už nějaký nástrahy doplnil a včera odpoledne jsem se byl u vody uklidnit a dostal jsem asi za 2 hodinky cca 20 okounů mezi 15–25cm a dva nádherný tlouště cca 40–45 a druhý ještě o cca 5 cm víc (neměřil jsem je). To všechno na JEDNOHO! dvoupalcovýho bílýho twistra a pořád je OK. Jinak v neděli a v pondělí jsem byl na sumcích s vábničkou a ani jeden ze 7 záběrů se mi nepodařilo zaseknout. Nechápu. No a dnes ráno s Jirkou za 3,5 hodiny pro změnu ani záběr. Asi ze mě mají legraci. Uvidíme zítra ráno…