Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 15. září 2003 v 8:49® Vaclav

DaH: To je taky hezky… Clovece, v sobotu v osklivem pocasi (zatazeno, dest) boleny, v nedeli rano se ale reka lehce procistila a bylo polojasno… a misto bolenu, ktereho jsem chytil jen jednoho (asi 35 cm), sli okouni, o ktere jsem den predtim ani nezakopl. Chytil jsem mimo jine tri v delce 27 cm, coz je u nas na reku docela slusny vysledek. Dnes rano u nas husta mlha, chlad a polojasno – konecne citim ve vzduchu stiky…

Pondělí 15. září 2003 v 8:44® Vaclav

Miki: Honziku, mas propozice na republiku? Jestli ne, posli mi cislo faxu, ja ti je tam protahnu.

Pondělí 15. září 2003 v 8:40® HaD
HaD

Václav: tak to je hezký… já jsem si včera večer chytil na revíru, kde se vykazují 1–3 ulovení sumci za rok jednoho 110 cm

Pondělí 15. září 2003 v 7:14® Lerak

MAF : Nechci Tě odrazovat od výletu do „Vyššáku“ příští víkend, ale je to loterie. Přestože „ústav vodní“ prezentuje malý průtok, většinou to poslední dobou bývá právě naopak. Přesvědčil jsem se o tom „na vlastní bulvy“ minulý týden. A také jsou na Vltavě tuším závody (viz PM). Mirek : ozvu se, posílám mail… All : V pátek jsem jezerně mouchoval na Květoňově a výsledkem byl první letošní blank – propadák a to úplně totální. Nešáh` jsem si na pstruha…

Neděle 14. září 2003 ve 22:38® MARTIN

prosim o radu,kam se mam obratit,kdyz si chci udelat zkousky na rybarskeho hospodare?dikas mar­tin

Neděle 14. září 2003 v 18:02® Ruda

Maf: Potřeboval bych nějaké koncové zatížené nynfy-chrosťany světlejších (béžová, žlutá , oranžová) barev a můžou být i v provedení gold kopf třeba 5 ks bez zlaté hlavy a 5 ks s GK.

Neděle 14. září 2003 v 17:16® Ruda

MAF: Pojeď na Ohři 12, jdou tam pstruzi a je tam spousta parem a  hlavně bychom se tam mohli sejít mám to kousek a vůbec -pivo máme taky dobrý. Včera jsem byl na mouchu přímo v Sokolově a pak v Nebanicích s Mirkem a učitelem Zdendou a ještě že jsem měl tu tvou žížalku jako jedinej jsem dostal lipana a pak na sucho 5 proudníků a ruka drží takže vše je OK. Ale bylo to spíš na přívlač taky pana výrobce Emtéček pěkně štvalo, že nešel vláčet, ale je to prima chlapík.

Sobota 13. září 2003 ve 12:35® Vaclav

DaH: Ja byl od sedmi do desiti na Ohri a za deste a prikalene vody to byla parada – nejprve bolen 71 cm na Big Mouth (ten bolen na nej zautocil na stejnem miste trikrat behem 40 minut (!!!), potreti uz jsem ho sekl – asi to neznal, navic je reka dost kalna, takze asi spatne videl), potom dalsi dva boleny 58 a 50 cm na rotacky + dva bolinci do 40 cm. Bylo to prijemne poeticke dopoledne. Dnes poprve v desti jsem zkousel titanovou vestu a jednim slovem bomba! Vsude jsem byl promoceny, ale hrudni kosicek a zada odolala. Dest po vesticce stykal jedna radost, pritom vesta dycha a je prijemne pohodlna. Skvely produkt, z meho pohledu jeden z objevu letosni sezony.

Sobota 13. září 2003 v 9:09® HaD
HaD

od šesti u vody na okounech a candátech, hrozná zima a ani šupina, brrr jdu na naše „Táborské slavnosti“

Sobota 13. září 2003 v 6:13® Vaclav

MAF: Cekam na lepsi pocasi, abych do te Plzne zajel, v tom desti se mi nechce. V kazdem pripade to bude bud utery nebo streda – tento nebo pristi tyden.

Pátek 12. září 2003 ve 14:14® MAF
MAF

Václav:Tak tohle bylo fakt dobrý taťko:-)) )))))))

Pátek 12. září 2003 ve 12:18® Vaclav

Ruda: Ano, vim, ze MAF je taky ex-aktivni fotbalista, kdyz jsme se v Plzni sesli, tak jsme o tom mluvili – oba jsme hrali fotbal, poslouchame tvrdou muziku a jsme zavisli rybari. Idealni manzelsky par.

Pátek 12. září 2003 v 11:30® MAF
MAF

Ruda:V neděli razím na Berounku vezmu velký Nilsi a zkusím konečně lapit nějakou tu větší zubatici,příští víkend vyrazím asi na Ohři 12 nebo na Vltavu do Vyššího Brodu uvidím podle počasí.

Pátek 12. září 2003 v 11:00® Ruda

Václav: Koukam, že se to tady hemží fotbalistama, MAF je taky bejvalej kopáč. Já se ještě snažím v OP Karlovarska za Kyselku, ale už mne to začíná zmáhat nebo spíš nevím jestli ryby nebo fotbal, ale kvůli klukovi chci hrát alespoň do 40 let, takže mne doufám ještě čeká 8 pěkných sezon.

Pátek 12. září 2003 v 8:00® HaD
HaD

Václav: je to hodně dobrej zážitek…

Pátek 12. září 2003 v 7:48® Vaclav

DaH: Ne petkovej musak sedmdesatku parmu… To bych chtel taky zazit. Ja mam letos na musak nejvetsihou tlouste 37 cm, je to zatim vubec ma nejvetsi ryba na musak, protoze jsem s tim zacal letos. Ale ted jsem tri tydny nebyl, porad hlavne vlacim a propletam to plavackou…

Pátek 12. září 2003 v 7:45® Vaclav

Ruda: Jako nekdejsi fotbalista, ktery kopal dorosteneckou ligu za RH Cheb, s tebou souhlasim. Myslim si, ze Holandani hrali tak dobre prave proto, ze byli v deseti a vedeli, uz museji hrat vabank. V jedenacti by jim to slo treba hur, i takova utkani pamatuji. Oslabene muzstvo, tim spis silne, se dokaza obrovsky semknout. Oni vedeli, ze kazdy z nich musi hrat v oslabeni jeste lepe nez v plnem poctu. Jinak jsme ale vyhrali zaslouzene, taky souhlasim, oni vlastne – i kdyz ve druhe puli meli misty optickou prevahu – nemeli vic jak dve sance.

Čtvrtek 11. září 2003 ve 23:27® Láďa

ALL:Páni kolegové potřebuji radu pro svého švagra ohledně kaprových prutů.(Já mu bohužel poradit nemohu). Jsou třídilné děličky horší než dvojkové?

Čtvrtek 11. září 2003 ve 23:12® Láďa

ALL:Pánové vůbec nechápu Váš údiv nad titulky v médiích. Když prohrajeme kritika úžasná a naopak,když vyhrajeme ,tak občas jsme vynášeni do nebes takovým způsobem že mám pocit ,že jsem sledoval jiný zápas. Ale tu včerejší výhru jsme si zasloužili. Ovšem,kdyby soupeř hrál v plném počtu,tak nás soupeř možná sestřelil. Ještě,že mají ve svých řadách hloupé psi.

Čtvrtek 11. září 2003 ve 20:32® Ruda

ALL: Na Sokolovsku už 8 hodin bez ustání prší! Heč!!!

Čtvrtek 11. září 2003 ve 20:29® Ruda

Václav: Máš pravdu, někteří novináři to fakt přehánějí, ale jinak super zápas, nechápu jak mohli Bolfa udržet v Baníku, Ruuda vymazal jak tušku a to měl Ruudík sakra kliku že byl vysypanej Piraňa jinak šel za faul na Méďu on. Ale jak jsem říkal už včera dopoledne- měli oranjes strach to bylo znát i z rozhovorů před utkáním. Řekl bych, že jim ta červená přidala na odhodlání jinak by se asi tak nevyšťavili, ale možná ????.

Čtvrtek 11. září 2003 ve 20:23® Ruda

MAF: Tak kam razíš o víkendu? Já si dám tento týden ještě od aktivní rybařiny pokoj a zasednu k feedru, nechám odpočinout lokýtek, ale příští týden budu v plné síle připraven, tak se doufám,že někde srazíme!!!

Čtvrtek 11. září 2003 v 18:14® Mirek

Lerak: Rád ti pošlu nabídkový list. Nechtěl bych si tady dělat reklamu, aby to nebylo přijato s nevolí. Ale lecos si mohl vyrozumnět z diskuse od lidí kteří již mají zkušenosti s našimi výrobky. Za chválu jim děkuji. Můžeš mi dát adresu na E-mail:thielemi­rek@centrum. cz, nebo tel:737 737 521.

Čtvrtek 11. září 2003 ve 12:57® MAF
MAF

Václav:Jo ty goly to bylo vážně pošušňáníčko,Karel je fotbalový poeta. Máš pravdu některý hesla a titulky vážně postradájí soudnost,holt ta euforie udělala své.-)

Čtvrtek 11. září 2003 ve 12:24® HaD
HaD

Václav: no to mě taky strašně baví a navíc mě hrozně baví ty extrémy – když odložím svoje sumcové „hole“ a vezmu si ultraligt 0–15g a tahám tlouště přes čtřicet, nebo třeba větší okouny a boleny, tak to prostě nemá chybu a na jaře, když na pětkovej mušák taháš 70tku parmu....... no domysli si co je to za boj a zážitek (loni jsem takhle jednu tahal přes půl hodiny). Škoda, že ty přes 80 cm nikdy ani nezahlédnu a o těch přes devadesát ani nemluvím. To je bez šance.

Čtvrtek 11. září 2003 ve 12:13® Vaclav

MAF: Jeste k tomu fotbalu… Trochu mi vadi ta nabubrela a pompezni hesla, ktera se zacinaji objevovat v nekterych mediiich. V jednom radiu od rana slysim: Cesi zadupali tulipany. Ten titulek sam o sobe neni spatny, ale my prece nevyhrali 7:0, aby ho mohli trefne pouzit. Bylo to vyrovnane a dramaticke utkani, ktere jsme podle meho nazoru zaslouzene vyhrali.

Čtvrtek 11. září 2003 v 11:50® Vaclav

MAF: Nervy to opravdu byly, druhy polocas jsme jim zbytecne vyklidili pole, ve stredu jsme prestali drzet mic a kombinovat. Nastesti krome toho zbytecneho golu a jedne sance v prvni puli si Nizozemci vlastne zadnou poradnou sanci nevypracovali, pouze krouzili kolem nasi sestnactky. Na druhou stranu si ale myslim, ze po te vedouci brance a za stavu 2:0 nasi nechali hrat Holandani trochu zamerne a cekali na brejky. Holandane totiz najednou byli ti, kdo musi utocit a vymyslet. Branky Poborskeho a Barose byly paradni, vid? To bylo mazacke!

Čtvrtek 11. září 2003 v 11:46® Vaclav

Lerak: Ty jeste neznas rotacky eMTe? Vyrábí je Mirek a je to skvela prace, jedny z nejlepsich u nas. Letos vlastne chytam jen na Emtecka a Vaskovky, ridceji pak na Meppsky a Hammerky.

Čtvrtek 11. září 2003 v 11:43® Vaclav

DaH: Ti tlousti jsou super, mne hrozne bavi bojovat privlaci s velkymi tlousti. Je to vzrusujici. Ja se snad dostanu dnes vecer, i kdyz ted mi volali ze skoly, ze syn, ackoliv byl rano v pohode, cely den zvraci a je zeleny… Na Chebsku mirne prsi, je tu snad jen 10–12°C, uvidim…

Čtvrtek 11. září 2003 v 10:46® HaD
HaD

. no ale mezitím jsem už nějaký nástrahy doplnil a včera odpoledne jsem se byl u vody uklidnit a dostal jsem asi za 2 hodinky cca 20 okounů mezi 15–25cm a dva nádherný tlouště cca 40–45 a druhý ještě o cca 5 cm víc (neměřil jsem je). To všechno na JEDNOHO! dvoupalcovýho bílýho twistra a pořád je OK. Jinak v neděli a v pondělí jsem byl na sumcích s vábničkou a ani jeden ze 7 záběrů se mi nepodařilo zaseknout. Nechápu. No a dnes ráno s Jirkou za 3,5 hodiny pro změnu ani záběr. Asi ze mě mají legraci. Uvidíme zítra ráno…