Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 11. září 2003 v 10:36® HaD
HaD

ALL: tak okamžiky, kdy jsem měl téměř v očích slzy slzy a střídá to euforie. Po slušné detektivní práci se mi podařilo zjistit, že batoh stopil takovej divnej týpek (moc dobře věděl komu to patří) a vše už mám zpátky. HURÁÁÁÁ:-)) ))))))) no a včera jsem to zapil čerstvým burčákem. cha cha cha…

Čtvrtek 11. září 2003 v 8:58® MAF
MAF

Václav:Uff tak to byl zase večer zbouchal jsem tři pytlíky voříšků,výsledek je lichotivý a fantastický ale ta hra mě nijak nenadchla,naopak jsem hluboce smekal před „oranjes“to co hráli 80 minut v deseti se jen tak nevidí. klobouk dolů. Nám nějak vázla rozehrávka a finální přihrávka,přišlo m to i dost zbrklý ale chápu co to muselo být za nervy a dřinu,takže zaplať pán bůh.-))

Čtvrtek 11. září 2003 v 8:56® MAF
MAF

Mirek. Ne ty třpytky jsou fakt výborný makaj i při pomalým tažení,a ta zlatá barva je taky neokoukaná je úplně jiná než ostaní.

Čtvrtek 11. září 2003 v 8:54® MAF
MAF

Karlos:Jezdíš na Zvíkovec,tak to se musíme domluvit a vyrazíme třeba s mušákama na jelce.

Čtvrtek 11. září 2003 v 7:51® Lerak

Mirek : Nevím o jakých třpytkách tady vedete řeč… Můžeš mi je nějak představit ? To je vlastní výroba ? Dík !

Čtvrtek 11. září 2003 v 7:27® Vaclav

DaH, Mirek: Ja taky myslel, ze tam zustal synek, to by byl gol.

Čtvrtek 11. září 2003 v 6:49@ Zubar

ALL: tak co pánové dnes to asi bude kopej. cz :-) . Vzpomínáte na Euro 96 na zápas s Belgií a gól Poborskýho?

Středa 10. září 2003 ve 20:00® Mirek

DaH: Já už toho za ta léta nechal u vody , že by to bylo na slušnej krámek s rybařinou, ale to co píšeš, to by mně asi porazilo. Ale v první chvíli jsem se lek, žes tam nechal tu krosnu se synkem.

Středa 10. září 2003 v 19:55® Mirek

Václav: Chodíš taky na mouchu, nebo mušák zahalí? Na ty jeseny o kterých píšeš je muškaření moc hezký. Teda údajně. Já ještě žádnýho nechytil, ale nad Nebanicema svého času jsem viděl, jak je lapou na suchou. Ruda: Teď mně tak napadlo, když píšeš o parmách a Kyselce… Byl jsem tam asi před třema týdnama a ty parmy co jsem tam viděl, to byla síla. Neskutečné množství v neskutečných velikostech.

Středa 10. září 2003 v 16:55® Vaclav

Ruda: To mohu potvrdit, myslim tu Mirkovu informaci o tom, ze se daji bez problemu barvit lihovym fixem. Prave na ty jsem letos chytal nejvice.

Středa 10. září 2003 v 16:50® Vaclav

Zubar: Jo, jo, tak asi mame posledni sanci letos vychytat zlato.

Středa 10. září 2003 v 16:49® Vaclav

DaH: Kamarade, nechtel bych zazit neco podobneho. Asi bych si nadaval jak nejhure umim (a to vetsinou sproste nemluvim), vic uz bych delat nemohl. To neni jako zapomenout vecer u vody baterku.

Středa 10. září 2003 v 16:33® Mirek

Nebo fixama, teď nevim sakra.

Středa 10. září 2003 v 16:31® Mirek

Ruda: Jak říkám, byl jsem s ním jenom jednou, takže o parmách si můžu zatím nechat zdát. Ale zdál se mi to poměrně slušnej proutek. Zkoušel jsem nymfu, mokrou mouchu i suchou mušku a řek bych, že háže celkem slušně. Při delších hodech se musí trochu ostřeji, ale hody okolo dvaceti metrů jsou možný celkem v pohodě. Třpytky si samozřejmě můžeš koupit přímo od nás. Buď poštou, nebo osobně. Černou barvu neděláme, ale protože jsou lakované, dají se krásně barvit fiksama.

Středa 10. září 2003 ve 14:56@ Zubar

Václav: tak už letos na republiku nepojedem kvůli registraci. Ale pan Kepr mi posílá pravidla a od příštího roku se těšte na Severočechy :-)

Středa 10. září 2003 ve 14:54@ Zubar

ALL: Zdar pánové tak jsem se koneč ně po 3 týdnech dostal k vodě. Taky jsem byl na maltě ( štuk, malování a tak:) ). No zkusil jsem ten jez pod Mattonkou ale stihl jsem to až na půl osmou takže spíš jsem zkoumal terén. DaH: no já měl podobnou historku ale s lepším koncem. Nechal jsem auto u Mattonky a zapoměl jsem nově zakoupenou rotačku na střeše auta. No a vzpomněl jsem si na ní až u baráku na parkovišti a ona tam celou dobu byla. Jak se tam udržela nevím. ALL: v sobotu jsem si pak zlepšil náladu na jezu u fotbalovýho stadionu třema štičkama a candátečkem.

Středa 10. září 2003 ve 14:42® Ruda

MAF, Václav: Nebuďte nervózní už předem, dneska je spláchnem, čím dál tím víc si myslím, že z nás mají oranjes nahnáno.

Středa 10. září 2003 ve 14:40® Ruda

DaH: No a co jsi čekal jsi pořád v Česku, prý už se krade i v Norsku, ale taky jsou to bandy Čechů a Poláků.

Středa 10. září 2003 ve 13:41® HaD
HaD

Tak včera se mi teda stala věc. Na jezu jsem chytal okouny a tlouště (celkem šli) s mým dvouletým synem v krosně na zádech. Pak jsem odjel na oběd. Podvečer jsme spolu vyrazili znovu a já zjistil, že jsem tam v poledne zapoměl baťoh s nástrahami (baťoh ABU, cca 100 ks twistrů od Berkley, stejný množství hlaviček a k tomu jsem tam měl náhradní cívku k navijáku ABU SUVERÄN s 250 metry úplně nové Fire Line). No a baťoh tam už samozřejmě nebyl. :-( (((

Středa 10. září 2003 ve 12:39® Ruda

Mirek: No je to přesně jak jsi to popsal za málo peněz hodně muziky. Nejsem žádný pokročilec v muškaření, ale musím říct, že velký rozdíl jsem nenašel ani s tím Zdendovo za 4×tolik, samozřejmě se to ale musí brát s rezervou někdo např. cyklisti taky koukají na každý gram. Akorát to není prut na daleké hody, ale na to naše muškaření na Ohři a Svatvě je perfektní. Už si na něj dostal parmu? Já ještě ne a snažím se velmi tady mezi mostama i u nás na Kyselce. Pak se uvidí jeho kvalita? Teď neco soukromě: dají se od tebe koupit třpytky přímo abych je nemusel kupovat v obchodě a budeš dělat černý?

Středa 10. září 2003 v 11:31® Vaclav

Petr: Diky za info, zda se, ze to tam pujde. Ted v Podebradech na 1. lize to bylo trochu slabsi, chytlo se 171 ryb za dva dny.

Středa 10. září 2003 v 11:30® Vaclav

MAF, Ruda: Panove, uz ted mam nervy z toho vecerniho fotbalu, listuji v novinach a prozivam to. Vcera vecer jsem si skaknul kousek od baraku na reku, jen na 50 minutek s malou krabickou rotacek, a podarili se dva jeseni do 30 cm a dva boleni (35 a 45 cm). Pak jsem mazal delat ukoly se synem.

Úterý 9. září 2003 ve 22:58® Petr

Václav:Pokud budu brát Berounku jako celek,tak ty závody budou asi zajímavé. Dnes jsem se přestěhoval o kousek víš,až k Hýskovu kousek pod jez a výsledek:3 štičky(nej.53),2 can­dátci(nej.47) a 4 okouni(nej.27). Začíná mě Berounka překvapovat,už,už jsem chtěl měnit lokál :-)

Úterý 9. září 2003 ve 22:54® Petr

Václav:Pokud budu brát Berounku jako celek,tak ty závody budou asi zajímavé. Dnes jsem se přestěhoval o kousek víš,až k Hýskovu kousek pod jez a výsledek:3 štičky(nej.53),2 can­dátci(nej.47) a 4 okouni(nej.27). Začíná mě Berounka překvapovat,už,už jsem chtěl měnit lokál :-)

Úterý 9. září 2003 ve 20:40@ Karlos

All:Tak jsem se po dvou měsících utrhl k vodě. Sázava vypadá jak hrachová polívka a podle toho vypadala aktivita ryb, takže jsem se spíš kochal. Kdybych neměl mušák tak jsem si snad nepovodil rybu. I v té zelené kaši jsem vyházel pár tloušťů na sucho. Bylo to o nervy,dva měsíce jsem to nedržel v ruce,nelítalo mě to a moc nechybělo abych proutek nepoložil na špalek se sekyrkou v ruce. No ale rozchodil jsem to.

Úterý 9. září 2003 ve 20:30@ Karlos

Václav:Víš kde konkrétně na šestce to bude?

Úterý 9. září 2003 ve 20:29@ Karlos

Maf:Tys byl u Zvíkovce?Měl ses ozvat,dorazil bych.

Úterý 9. září 2003 v 18:15® Mirek

Ruda: Zaujal mně u Zdeňka muškařák Redington. Nakonec jsem neodolal a koupil ho. Pak jsem se dozvěděl, že ho máš taky. Jaké jsou tvé zkušenosti s ním? Já s ním byl jen jednou, ale docela se mi páčí. Za ty prachy…, no nekup to viď.

Úterý 9. září 2003 v 18:12® Mirek

Maf: Tvoje chvála mně samozřejmě těší. Děláme co můžem, no. Jsem rád, že se ti daří. Jen houšť!! Já teď hodně poskakuju na Ohři s mušákem. Ale je to o mokrým chytání, hlavně o nymfě. To mně moc nebere, ale musim se to holt naučit. Na mojí oblíbenou suchou už nějak nemám oči.

Úterý 9. září 2003 ve 14:23® MAF
MAF

Venda+Ruda:Podle mě to skončí stejně jako v Holandsku.