Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. ledna 2009 v 17:47® Shiman
-
Kublaj> chtěl bych Kongera,ale nemohu ho sehnat…
- Neděle 4. ledna 2009 ve 14:14® miroTT
-
Kubajs> Mam Seido 1000 ale s prednou brzdou. Na UL vlacku celkom fajn ale na feeder ti to bude malo, tam skor 2500
- Neděle 4. ledna 2009 ve 13:58® Kublaj
-
Shiman> ještě stále nemáš vybráno jaký ULko?
- Neděle 4. ledna 2009 v 11:44® Shiman
-
dam> ahoj tak dáš sem nějakej seznam těch věcích co prodáváš????
- Neděle 4. ledna 2009 v 11:36® Ftmči
-
dam:Taky mockrát díky. Že to nebude složitý jsem čekal, je to jenom složitě napsaný:). Jenom tam kde píšeš, že krajská se chytá pouze při malé účasti týmů v kraji, tak to spíš platí pro velkou účast, ne?
- Neděle 4. ledna 2009 v 11:11® dam
-
Doudleban> a s prukazkama je to tak, jak už tady kluci naznačili. Nejlepší cesta je přes paní Poslušnou na Radě. Stačí mail a ona to pošle obratem poštou. Známka je na každý rok nová a stojí dvě kila a kdo ji prodává, to bude opět vědět váš zástupce. Zatím to je Tomáš Kepr a Míra Návara. Kontakty budou na stránkách Rady nebo JčÚS.
- Neděle 4. ledna 2009 v 11:07® dam
-
Doudleban> Není to zase tak složitý. Pokud chceš chytat ligové soutěže, tak musíte být 3. Dva v základu a jeden náhradník pro případ, že jeden nemůže. Tím se vyhnete případným sankcím. Je jedno z jaké jste MO a jmenovat se také můžete jak chcete. Důležité je být registrován u ČRS nebo MRS.
O divizích bude vědět váš krajský zástupce, kontakt nadeš na stránkách Rady. Krajská se chytá poue v případě malé účasti týmů v kraji, a tak se může někdy stát, že nastoupíš do Centrální divize rovnou. Pokud je uchazečů více, tak se o to poperete v krajské divizi, to bude ale opět vědět krajský zástupce. - Neděle 4. ledna 2009 v 11:06® Ftmči
-
albin,mildos: Oběma vám moc děkuju, strašně jste mi pomohli. Teď už jenom sehnat náhradníka, vyřešit formality a hurá na závody. Jo a když bych jel do toho Boršova, tak tam mám předem zavolat, nebo tam stačí prostě přijet.
- Neděle 4. ledna 2009 v 1:32® mildos
-
doudleban:abyste mohli zavodit,tak min.pocet je 3.ze sve zkusenosti radim,2 co chytaj porad a 3 jako nahradnik.jestli jsi z JC,zajed si do Borsova nad vlt.tam ti daj prukaz i znamku najednou.team si vymyslete sami a za sebe.nekdo zavodi za MO,protoze jim naklady proplaci.jestli budes zavodit vem si celosvazovku,jinak si musis dokupovot na miste o to se prodrazi.jestli chces este neco,tak pisni.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 23:32® albin
-
doudleban:Za ´JČ kraj je to ing.Kepr nebo ing.Návara.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 23:19® albin
-
Doudleban:S počtem členů přesně nevim.O registrační průkazy jsem žádal mailem paní Poslušnou po předchozí telefonické domluvě(adrwsu máš na stránkách ČRS).Přišly mi poštou za 3 dny.Známku zaplatíš na vašem MO až budeš mít průkazku.Jinak pro všechny info je nejlepší zavolat tomu kdo je na str.ČRS danej(má tam tel. i mail) pro tvůj kraj pro přívlač.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 21:55® Vapi
-
Doudleban- a kde se to bude konat?taky by jsem se chtel o tom neco dozvedet.Mohl bych tam treba i ja nebo jenom naky hobry proslaveny tymy?nak to nechapu
- Sobota 3. ledna 2009 ve 20:30® Kubajs
-
Může mi někdo doporučit navijáček na přívlač a feeder do 2300kč to je pevná hranice moc se mi líbí Seido 1000RA někdo zkušenosti s jiným kolovrátkem každá zkušenost je dobrá
- Sobota 3. ledna 2009 v 17:48® Ftmči
-
Snažím se pochopit soutěžní řád pro LRU Přívlač, protože by jsme s kámíkem rádi zkusili závodit, ale čím déle to čtu, tím méně se v tom vyznám. Jedna ze základních problémů je, kolik nás vlastně musí být, aby jsme mohli postavit družstvo. Všude se hovoří o dvoučlených družstvech, ale u bodu soupiska družstev je napsáno, že družstvo má minimálně 3 členy. Další je, jak se vlastně registrovat. Pochopil jsem, že musíme zažát o průkaz závodníka (asi každý zvlášť) u zástupce SO pro náš ÚS a ten to pak pošle někam do Prahy, odkud nám pošlou ten průkaz. Musíme taky zaplatit nějakou závodnickou známku. Po nebo před vydáním průkazu? Pak založit družstvo. Tam zase nechápu, jestli družstvo musí jmenovat MO (každý jsme u jiné MO), nebo si ho můžeme založit prostě za sebe? Kdy zjistíme, jestli bude krajská divize, nebo rovnou divize centrální? V případě centrální divize se řeší povolenky jak, když máme jenom krajské a závod bude probíhat na území jiného kraje? Zkrátka bych potřeboval říct bod za bodem, jak máme postupovat. Moc bych potřeboval radu.
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 23:58® Raf
-
Sander> Petře, ta nižší cena 1.097 Kč by měla platit jak při objednávce z e-shopu, telefonické objednávce, tak na krámech v Táboře i Praze. Krkem za to ale neručim. Pro Kajmana už dělam jen externě
.
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 23:41® Sander
-
Raf > nevím kam koukám…ona je na tom tvém odkazu ta nižsí cena:-'
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 23:03® Sander
-
Raf > Radku je možnost ho sehnat za tu nižší cenu jinak než prostřednictvím přílohy časopisu?
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 23:01® Raf
-
Heky> Můžu se zeptat, kde si kupoval Abu Garcia Cardinal 102 za 1900 Kč? Běžná cena je u něj minimálně dva roky 1.687 Kč a navíc už se velmi dlouho prodává za 1.097 Kč. Podklady případně zde: kajman.cz
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 21:09® Losfedos
-
nemate nekdo tento proutek?nebo zkusenosti snim?STRATEGY SPIN TRAVEL od MILIBRNO?1.8m 3–10g.-1580kc?predem dekuju
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 20:25® Heky
-
prodám ABU garcia Cardina102 , kapacita 0,22 165m nahr. cívka krabice, velmi málo chytaný, původní cena 1900, nyní 800, i na dobírku, fota mailem. 732144249 Heky
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 20:16® Losfedos
-
Hony> mnelo by to fungovat dej to do vyhledavace napis zato prinejhorsim trpytky…
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 19:51® Hony
-
Losfedos – www.sweb.cz trpytky a www.emte.info nějak mi to nefunguje, je to správně?
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 16:57® Losfedos
-
ja tam taky neco budu objednavat…klasika.
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 16:37® Heky
-
Díky Pane, jdu obědnávat
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 16:29® Losfedos
-
Heky> tady mas tel.na Bedrich Vasek 728323476 to je na VASKOVKY. dale tady mas Vit Vojacek 608640612 www.sweb.cz trpytky. dale Emte 737737521 www.emte.info urcite neco z toho vyberes…
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 15:34® Heky
-
Zdarec, potřeboval bych přímý kontak na e shop nebo někoho kdo prodává třpytky Vaškovky. díky za info
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 15:05® Losfedos
-
EDYS> to urcite abych nekoupil zajice v pytli…
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 14:55® EDYS
-
Losfedos> Tak jako ja brodaky moc nesleduju..ale ty drazsi treba budou z lepsiho materialu a tak rychle se treba neroztrhnou..ale chce to urcite vyzkouset velikost..
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 14:51® Losfedos
-
EDYS> musim to poradne vyskouset a promyslet,ale nechci nejaky moc levny ani zadny extra drahy,nejakej ten stred bych rad…
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 14:46® EDYS
-
Losfedos> Na kramech jich maj taky dost..muzes vyzkouset velikost atd..a cena tak od 1000