Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 9. září 2003 ve 14:02® Ruda

Václav: Vidim to taky na plichtu, ale možná ve skrytu doufám, že bychom mohli využít toho, že oranjes se musí snažit dát banána, takže to trochu otevřou.

Úterý 9. září 2003 ve 14:00® Ruda

Maf: Jo s mušákem asi po 2 hod. házení na sucho a pak bolest a dva dny jsem neudržel ani příbor v pravé ruce, ale neboj zaléčím to!

Úterý 9. září 2003 ve 13:22® Vaclav

Ruda, MAF: Diky za info, to se hodi. Jak vidite bitvu roku? Ja to tipuji na remizu, i kdyz nevsadim si na to. Holandani pujdou pres mrtvoly, vzdyt je to den D.

Úterý 9. září 2003 ve 13:21® MAF
MAF

Ruda.člověče ty nevíš co roupama,uhnat si burzitidu to je tedy něco doufám že to nemáš od mušáku.-))koukej se dát dohromady ať můžem vyrazit,přeci se nebudeme jenom cpát klobásama a nalejvat piven?. i když.....:-))

Úterý 9. září 2003 ve 13:01® MAF
MAF

Vence:Pištovi to vyřídím.

Úterý 9. září 2003 ve 13:01® MAF
MAF

Václav:V neděli jsem chytal na hranicích Berounky 6 a 7kousek od Zvíkovce a byla to pohádková záležitost,okou­ni,jelci,jedna parma 60 a štičky do 50 cm,vše na třpytky Emte a RH 7cm od Nilsu,vody je o půl metru míň a je lízla do zelena,všechno chyceno v proudech.

Úterý 9. září 2003 v 11:40® Ruda

Václav: Berounku 6 docela znám. Většina je olej ale řekl bych dost překážek na dně nebo stromy ve vodě. Osazení na vláčení- jednoznačně bych se zaměřil na jelce,parmy a okouny. Nejsou vyjímkou štiky,boleni a sumci!!!! Místama je řeka hluboká kolem 2,5 m, ale ber to trochu s rezervou protože loňská povodeň břehy a koryto dost změnila. Osobně bych řekl, že je koryto více zanešeno zato břehy se místama posunuli a řeka se rozšířila

Úterý 9. září 2003 v 11:34® Ruda

Maf: Já byl vláčet akorát chvilku v neděli a mouchu minulou sobotu, ale udělal jsem si tenisový loket takže to vidím do konce roku maximálně na nynfu. Takže chytám na feeder na malé mrtvé slunky – jedním slovem paráda (okouni, tloušti a candáti, většinou na Václavovo revírech pod Chebem. Jo klobáska a pivko by bodlo.

Úterý 9. září 2003 v 8:39® Vaclav

Petr: To je pekne, moc pekne. Vloni jsme meli ligu ve Skryjich, bylo to asi 14 dnu po zaplavach, krajina kolem reky byla hrozna, reka uplne hneda, ale chytalo se hezky a hodne. Az nas to prekvapilo. Uloveny byly pekne stiky, slusni okouni, tlousti, boleni a parmy.

Pondělí 8. září 2003 ve 20:58® Petr

O Berounce 6 toho moc nevím,ale slyšel jsem,že hodně ryb smetla velká voda a ted je toho docela dost dole,až u Prahy. Jestli Ti pomůže,tak jsem byl dnes na hodinku na Berounce 3 a je to tam s vodou ještě zoufalejší než před měsícem. Vody málo a je hnědá jako kaše. Zato musím uznat,že mě překvapily úlovky(2 parmy kolem 60cm a jedna štička 53cm).

Pondělí 8. září 2003 v 19:34® Vaclav

vsem: Poptavam informace o Berounce 6, kde se bude konat Mistrovstvi CR v privlaci. Mate s touto vodou, chlapi, nekdo nejake zkusenosti?

Pondělí 8. září 2003 v 19:29® Vaclav

MAF: Diky za pekny mail, do Plzne – doufam – pristi tyden. Ty bugy at udela od kazdeho navic jeste tri, kamos ma o ne taky zajem.

Pondělí 8. září 2003 v 17:46® Pepa

Poraďte mi někdo nějaké dobré pruty a navijáky. Do začátku. Díky PEPA

Pondělí 8. září 2003 ve 14:28® MAF
MAF

Andrea:Neboj nezmizel jsem jen jsem se stal na chvilku neviditelným.-))

Pondělí 8. září 2003 ve 14:28® MAF
MAF

Ruda:Zdarec není problém se domluvit azajít na klobásku a pivko. pochopitelně po rybolovu. Ryby dobrý jak na vláčku tak na mouchu,minulký týden mi spadnul potočák tak 45–48 už jsem se viděl jak zakončím sezonu a on to vycítil a tralalá pryč:-) takže další mač se odkládá na jaro,dostal jsem pár duháků kolem 33–36 cm na rotačky a pak samozřejmě lipánky ale zase tak do 36cm. Pišta už pracuje na to tvým mušinci takže jak to bude obratem to posílám.

Pondělí 8. září 2003 v 11:14® Ruda

MAF: Od 15.9 mam tyden dovolenou a budu nejaký den i V Kožlanech takže doufám, že se sejdem, co mouchy?

Pondělí 8. září 2003 v 10:42® MAF
MAF

Mirek:Díky za třpytky včera jsem je prubnul na Berounce a jsou ejdním slovem skvělý,jsem zvědav co bude říkat BASSík,ale já jsem na výsost spokojen.

Pondělí 8. září 2003 v 10:41® MAF
MAF

Zdravím vás všechny po nucené dovolené koukám že to tady žije:-))

Pondělí 8. září 2003 v 8:47® HaD
HaD

Big Mike: už je to smazáno, takže nikde. Ale není o co stát.

Pondělí 8. září 2003 v 8:46® HaD
HaD

Ivo: taky tleskám, každý rok na mačovku nějakého k 50ti chytím, ale letos ještě ne. Fakt pěkný.

Pondělí 8. září 2003 v 7:19® Vaclav

Ivo. S: Par centaku pres padesat…, tedy trofejaci. Ja to letos privlaci pres padesat jeste nezlomil, nejvetsiho zatim 47 cm.

Pondělí 8. září 2003 v 7:17® Vaclav

Petr: Skutecne chytam hlavne Ohri, to neni zadne tajemstvi, a zatim to tam jde celkem solidne, i kdyz zadni obri. Spis mam na mysli mnozstvi ulovenych ryb. Jako vsude ale jsou mista slabsi a mista dost dobra. Clovek tu vodu musi znat…

Pondělí 8. září 2003 v 7:15® Vaclav

Jenik: Ja to jeste upresnim, zatim jsem nevidel propozice, tento tyden je dostanu.

Neděle 7. září 2003 ve 23:34® IVO
IVO

David. H,Václav- tři tloušti měli pár cenťáků přes padesát, jinak průměr cca 40 cm. Příště, až půjdu na kapry, nahodím rybičku…

Neděle 7. září 2003 v 17:23® Láďa

Václav:Dík za info o Poděbradech,ale jak jsi zjistil stejně jsme vyrazili. Jinak rybu jsem pánové nepotkal,ale musím upozornit,že jsem se zaměřil na větší štiky,takže i nastrahy byli pro ostatní ryby dost velké. Jedinej Patrik měl kontakt s rybou. Zůstalo po ní pouze rozkousané kopyto. Včera jsem zkusil na hodinku navštívit naše oblíbené candátí podzimní misto na Vltavě,abychom zjistili jestli se už stěhují tam kam mají a vypadáto ,že ano. Během půl hodinky okoun 33cm a candát 45cm. Tak za měsíc by to mohlo začít.

Neděle 7. září 2003 v 16:52@ jeník

Václav: Kdy a kde bude to mistrovství? Bydlím kousek od NS a o ničem nevím! Rád bych se taky podíval na profíky! Díky

Neděle 7. září 2003 ve 14:53® Petr

Václav: Já spíš hledám okolo Berouna,známej tam nedávno chytil tři nad míru sumíky,ale je to takovej samorost a nechce povědět kde:-) . Podle toho,co jsem tu četl,jezdíš na Ohři,jestli se neklamu,jak to tam jde???

Neděle 7. září 2003 ve 12:18® Vaclav

Mirek: Dnes jsem byl ráno vláčet a chytil jsem štiku 64 cm (na Lotto), dva okouny do 25 cm a jednu kudlu (asi 40 cm). Další štika, podle tahu solidní, mi to ukousla daleko od břehu – vzala to hned, jakmile jsem rotačku odlepil ode dna. O kus dál vláčel jiných chlap a vyvláčel taky šedesátku, jinak tam bylo docela dost rybičkářů, ale z nich nikdo nic! Dravci nebyli aktivní a vyloženě potřebovali k útoku vyprovokovat. Jinak Skalka už je znovu úplně zelená.

Neděle 7. září 2003 ve 12:15® Vaclav

Petr: Člověče, to bych taky rád věděl, zejména kolem Nového Strašecí, kde bude za tři týdny Mistrovství ČR.

Sobota 6. září 2003 ve 20:37@ Big Mike

Zdárek, rybolovci. Tak zítra to bude 5 týdnů (jo, slovy pět), co jsem byl naposledy s prutem u vody. Neuvěřitelný. Tuhle jsem si urazil loket a než mi udělají nový, mám utrum. Nahazujte jen spodem a kličkou točte zubama:-) Ale nutno řícz, že na Lužnici v okolí Soběslavi se nic moc podstatného neděje. . DaH : kde seženu příspěvek pana G? Asi to tu byl hit sezóny, kam se hrabe mé papání 3 štik za rok? Letos ještě méně:-) Mějte se a rybochutu zdar!