Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 9. září 2003 ve 14:02® Ruda
-
Václav: Vidim to taky na plichtu, ale možná ve skrytu doufám, že bychom mohli využít toho, že oranjes se musí snažit dát banána, takže to trochu otevřou.
- Úterý 9. září 2003 ve 14:00® Ruda
-
Maf: Jo s mušákem asi po 2 hod. házení na sucho a pak bolest a dva dny jsem neudržel ani příbor v pravé ruce, ale neboj zaléčím to!
- Úterý 9. září 2003 ve 13:22® Vaclav
-
Ruda, MAF: Diky za info, to se hodi. Jak vidite bitvu roku? Ja to tipuji na remizu, i kdyz nevsadim si na to. Holandani pujdou pres mrtvoly, vzdyt je to den D.
- Úterý 9. září 2003 ve 13:21® MAF
-
Ruda.člověče ty nevíš co roupama,uhnat si burzitidu to je tedy něco doufám že to nemáš od mušáku.-))koukej se dát dohromady ať můžem vyrazit,přeci se nebudeme jenom cpát klobásama a nalejvat piven?. i když.....
- Úterý 9. září 2003 ve 13:01® MAF
-
Vence:Pištovi to vyřídím.
- Úterý 9. září 2003 ve 13:01® MAF
-
Václav:V neděli jsem chytal na hranicích Berounky 6 a 7kousek od Zvíkovce a byla to pohádková záležitost,okouni,jelci,jedna parma 60 a štičky do 50 cm,vše na třpytky Emte a RH 7cm od Nilsu,vody je o půl metru míň a je lízla do zelena,všechno chyceno v proudech.
- Úterý 9. září 2003 v 11:40® Ruda
-
Václav: Berounku 6 docela znám. Většina je olej ale řekl bych dost překážek na dně nebo stromy ve vodě. Osazení na vláčení- jednoznačně bych se zaměřil na jelce,parmy a okouny. Nejsou vyjímkou štiky,boleni a sumci!!!! Místama je řeka hluboká kolem 2,5 m, ale ber to trochu s rezervou protože loňská povodeň břehy a koryto dost změnila. Osobně bych řekl, že je koryto více zanešeno zato břehy se místama posunuli a řeka se rozšířila
- Úterý 9. září 2003 v 11:34® Ruda
-
Maf: Já byl vláčet akorát chvilku v neděli a mouchu minulou sobotu, ale udělal jsem si tenisový loket takže to vidím do konce roku maximálně na nynfu. Takže chytám na feeder na malé mrtvé slunky – jedním slovem paráda (okouni, tloušti a candáti, většinou na Václavovo revírech pod Chebem. Jo klobáska a pivko by bodlo.
- Úterý 9. září 2003 v 8:39® Vaclav
-
Petr: To je pekne, moc pekne. Vloni jsme meli ligu ve Skryjich, bylo to asi 14 dnu po zaplavach, krajina kolem reky byla hrozna, reka uplne hneda, ale chytalo se hezky a hodne. Az nas to prekvapilo. Uloveny byly pekne stiky, slusni okouni, tlousti, boleni a parmy.
- Pondělí 8. září 2003 ve 20:58® Petr
-
O Berounce 6 toho moc nevím,ale slyšel jsem,že hodně ryb smetla velká voda a ted je toho docela dost dole,až u Prahy. Jestli Ti pomůže,tak jsem byl dnes na hodinku na Berounce 3 a je to tam s vodou ještě zoufalejší než před měsícem. Vody málo a je hnědá jako kaše. Zato musím uznat,že mě překvapily úlovky(2 parmy kolem 60cm a jedna štička 53cm).
- Pondělí 8. září 2003 v 19:34® Vaclav
-
vsem: Poptavam informace o Berounce 6, kde se bude konat Mistrovstvi CR v privlaci. Mate s touto vodou, chlapi, nekdo nejake zkusenosti?
- Pondělí 8. září 2003 v 19:29® Vaclav
-
MAF: Diky za pekny mail, do Plzne – doufam – pristi tyden. Ty bugy at udela od kazdeho navic jeste tri, kamos ma o ne taky zajem.
- Pondělí 8. září 2003 v 17:46® Pepa
-
Poraďte mi někdo nějaké dobré pruty a navijáky. Do začátku. Díky PEPA
- Pondělí 8. září 2003 ve 14:28® MAF
-
Andrea:Neboj nezmizel jsem jen jsem se stal na chvilku neviditelným.-))
- Pondělí 8. září 2003 ve 14:28® MAF
-
Ruda:Zdarec není problém se domluvit azajít na klobásku a pivko. pochopitelně po rybolovu. Ryby dobrý jak na vláčku tak na mouchu,minulký týden mi spadnul potočák tak 45–48 už jsem se viděl jak zakončím sezonu a on to vycítil a tralalá pryč
takže další mač se odkládá na jaro,dostal jsem pár duháků kolem 33–36 cm na rotačky a pak samozřejmě lipánky ale zase tak do 36cm. Pišta už pracuje na to tvým mušinci takže jak to bude obratem to posílám.
- Pondělí 8. září 2003 v 11:14® Ruda
-
MAF: Od 15.9 mam tyden dovolenou a budu nejaký den i V Kožlanech takže doufám, že se sejdem, co mouchy?
- Pondělí 8. září 2003 v 10:42® MAF
-
Mirek:Díky za třpytky včera jsem je prubnul na Berounce a jsou ejdním slovem skvělý,jsem zvědav co bude říkat BASSík,ale já jsem na výsost spokojen.
- Pondělí 8. září 2003 v 10:41® MAF
-
Zdravím vás všechny po nucené dovolené koukám že to tady žije
- Pondělí 8. září 2003 v 8:47® HaD
-
Big Mike: už je to smazáno, takže nikde. Ale není o co stát.
- Pondělí 8. září 2003 v 8:46® HaD
-
Ivo: taky tleskám, každý rok na mačovku nějakého k 50ti chytím, ale letos ještě ne. Fakt pěkný.
- Pondělí 8. září 2003 v 7:19® Vaclav
-
Ivo. S: Par centaku pres padesat…, tedy trofejaci. Ja to letos privlaci pres padesat jeste nezlomil, nejvetsiho zatim 47 cm.
- Pondělí 8. září 2003 v 7:17® Vaclav
-
Petr: Skutecne chytam hlavne Ohri, to neni zadne tajemstvi, a zatim to tam jde celkem solidne, i kdyz zadni obri. Spis mam na mysli mnozstvi ulovenych ryb. Jako vsude ale jsou mista slabsi a mista dost dobra. Clovek tu vodu musi znat…
- Pondělí 8. září 2003 v 7:15® Vaclav
-
Jenik: Ja to jeste upresnim, zatim jsem nevidel propozice, tento tyden je dostanu.
- Neděle 7. září 2003 ve 23:34® IVO
-
David. H,Václav- tři tloušti měli pár cenťáků přes padesát, jinak průměr cca 40 cm. Příště, až půjdu na kapry, nahodím rybičku…
- Neděle 7. září 2003 v 17:23® Láďa
-
Václav:Dík za info o Poděbradech,ale jak jsi zjistil stejně jsme vyrazili. Jinak rybu jsem pánové nepotkal,ale musím upozornit,že jsem se zaměřil na větší štiky,takže i nastrahy byli pro ostatní ryby dost velké. Jedinej Patrik měl kontakt s rybou. Zůstalo po ní pouze rozkousané kopyto. Včera jsem zkusil na hodinku navštívit naše oblíbené candátí podzimní misto na Vltavě,abychom zjistili jestli se už stěhují tam kam mají a vypadáto ,že ano. Během půl hodinky okoun 33cm a candát 45cm. Tak za měsíc by to mohlo začít.
- Neděle 7. září 2003 v 16:52@ jeník
-
Václav: Kdy a kde bude to mistrovství? Bydlím kousek od NS a o ničem nevím! Rád bych se taky podíval na profíky! Díky
- Neděle 7. září 2003 ve 14:53® Petr
-
Václav: Já spíš hledám okolo Berouna,známej tam nedávno chytil tři nad míru sumíky,ale je to takovej samorost a nechce povědět kde
. Podle toho,co jsem tu četl,jezdíš na Ohři,jestli se neklamu,jak to tam jde???
- Neděle 7. září 2003 ve 12:18® Vaclav
-
Mirek: Dnes jsem byl ráno vláčet a chytil jsem štiku 64 cm (na Lotto), dva okouny do 25 cm a jednu kudlu (asi 40 cm). Další štika, podle tahu solidní, mi to ukousla daleko od břehu – vzala to hned, jakmile jsem rotačku odlepil ode dna. O kus dál vláčel jiných chlap a vyvláčel taky šedesátku, jinak tam bylo docela dost rybičkářů, ale z nich nikdo nic! Dravci nebyli aktivní a vyloženě potřebovali k útoku vyprovokovat. Jinak Skalka už je znovu úplně zelená.
- Neděle 7. září 2003 ve 12:15® Vaclav
-
Petr: Člověče, to bych taky rád věděl, zejména kolem Nového Strašecí, kde bude za tři týdny Mistrovství ČR.
- Sobota 6. září 2003 ve 20:37@ Big Mike
-
Zdárek, rybolovci. Tak zítra to bude 5 týdnů (jo, slovy pět), co jsem byl naposledy s prutem u vody. Neuvěřitelný. Tuhle jsem si urazil loket a než mi udělají nový, mám utrum. Nahazujte jen spodem a kličkou točte zubama
Ale nutno řícz, že na Lužnici v okolí Soběslavi se nic moc podstatného neděje. . DaH : kde seženu příspěvek pana G? Asi to tu byl hit sezóny, kam se hrabe mé papání 3 štik za rok? Letos ještě méně
Mějte se a rybochutu zdar!