Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 13:53® Losfedos
-
potreboval bych poradit,rad bych si poridil brodaky na vlaceni , ale nevim jaky cenu planuju kolem 3000kc.jestli nekdo mate nejake doporuceni.v e-shopech jich je dost ale ktery?predem dekuji.
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 3:23® gomz
-
Kozliky si dej radeji dva az vic…na Tve zdravi..
- Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 3:22® gomz
-
BigMike:jo, plotna, kapku se ji podarilo (nechapu)rozdrtit…nikdo se se mnou neminil bavit o operaci…
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 1:43® BigMike
-
Je to tak v pořádku, ať si odpočinou!!!
Jdu si dát Kozlíka!
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 1:41® BigMike
-
Jinak Ozzák to řekl moc pěkně:))))
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 1:40® cormoran
-
Tak a mají půl roku klíííd:)
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 1:38® BigMike
-
Gomz: už to omrkla a já pochopil o co jde!!!:) Byls s plotýnkou? Já byl v lázních s klukem, co měl plotýnky laserem na Bulovce. Asi za 30, ale byl spokojen. Já už jen 6 x levé koleno, 1 x pravé a 1× pravý kotník:) Kyčle zatím radši ani neřeším:)) Jak se říká – sportem k trvalé invaliditě:)) A to důchod stejně nedostanu:))
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 1:34® gomz
-
BigMike:Vse nej v Tomto roce…www.sarcinagalerie.blog.cz tady adr.a te ruky je mi lito, vim co pisu(po operaci patere).
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 0:50® BigMike
-
Dnes jsem přežil bez jekéhokoliv úrazu dvoufázový ohňostroj ve vlastní režii, tak si asi vínko dám:)) Gomz: dej mi sem tu stránku manželky, ta moje se konečně mrkne:))
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 0:48® BigMike
-
Ále, škoda mluvit:) Jel jsem asi podruhé v roce soukromě vlakem (jinak dělám teď vlakvedoucího) a při otevírání dveří jsem si ho nějakl vklínil mezi dveře a to madlo od stropu k podlaze:) Bolest neskutečná, ještě že jsem měl něco upito:) Usnul ještě OK, ale v noci se vzbudil bolestí, nemohl hnout rukou, tak druhý den chirurg.pohotovost do Tá.! Naštěstí jen zhmožděný! ale mám už ho po jedné opearaci, artro 3. stupně, tak jak dostal ránu, těžko to rozdýchává a páníček taktéž. Tak marodím, což mi zase tak nevadí, konec roku se počítá:)) Ale brousit nemohu! Každopádně jsi větší šílenec než já, 250 tělíček bych možná ještě vybrousil, ale při osazování drátkama bych asi zešílel:))O dalším už ani nemluvím:))
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 0:45® sus1
-
BigMike> Ale no tak, pane kolego??
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 0:41® gomz
-
BigMike:…a co ta ruka?co se ji prihodilo?nejak jsi mi neodpovedel ve wyrobe…PF hezke.
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 0:37® BigMike
-
:)), jsem absolutně střízliv, nějak mě Silvestr nebere:)))
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 0:35® sus1
-
BigMike> Velkou kořalku,co??
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 0:34® BigMike
-
Měl jsem velký formát:))
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 0:32® BigMike
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 0:30® sus1
-
BigMike> Hele??dej si ještě jednu štamprdli a napiš to znovu.
- Středa 31. prosince 2008 v 19:59® crazykapr
-
skwor> Dík
- Středa 31. prosince 2008 v 18:50® skwor
-
crazykapr> Určitě jo. Sice to je X-fast, čili rychlá akce, ale zrovna tenhle prut mi sedl (znám jenom starší verzi).
- Středa 31. prosince 2008 v 18:49® crazykapr
-
skwor> A co myslíš o těch gumách?půjde to s ním?
- Středa 31. prosince 2008 v 17:16® skwor
-
inspo> Není zač. To ani omylem, ale vláčáky od Dragonu mám hodně rád, na jaře si od nich koupím klacek na sumcovláčku.
- Středa 31. prosince 2008 v 17:08® inspo
-
skwor> moc díky za info…vídím, že máš teda přehled snad o všem
- Středa 31. prosince 2008 v 17:06® skwor
-
inspo> Ten od crazykapra je letošní verze, měl by mít na konci rukojeti dovážování. Jinak asi jenom kosmetické rozdíly.
- Středa 31. prosince 2008 v 16:47® inspo
-
crazykapr> Tak zrovna po tomhle jsem se taky dnes koukal
. Akorát nevím jaký je rozdíl mezi tímto: www.rsp-fishing.cz a tím, o kterém píšeš ty. Teda jeden rozdíl vidím v ceně
.
- Středa 31. prosince 2008 ve 14:09® crazykapr
-
Co říkáte na tento proutek www.rsp-fishing.cz slyšim na dragon samou chválu,myslíte že když je tam doporučený na malý woby tak to není vhodný na gumy?Chtěl bych s tím vodit i smáčky
- Středa 31. prosince 2008 ve 12:13® skwor
-
Tomik> Bude muset
- Středa 31. prosince 2008 ve 12:12® Tomik
-
skwor> S mušákem to taky pujde..
- Středa 31. prosince 2008 ve 12:09® skwor
-
Tomik> Já jim letos teprve začal víc věřit. Navíc ta voda, kam jsme jezdili byla na popování jako dělaná. Jak to dopadlo jsi ale asi slyšel, takže si tam už nezavláčíme.
- Středa 31. prosince 2008 ve 12:02® Tomik
-
skwor> Taky se těšim na leto na boleny, letos mě chytani na hladinovy nastrahy tak chytlo, že jim chci věnovat hodně času v přištim roce…