Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 6. září 2003 v 19:37@ karel
-
Pane Guma,předvedl jste zde,že jste opravdu vygumovaný. Prosím Vás jen o jedno,už sem nalezte. Děkuji.
- Sobota 6. září 2003 v 19:23® Petr
-
Čau lidi,prosím Vás,nevíte,jak to vypadá s dravci na Berounce??? Dík.
- Sobota 6. září 2003 v 16:37® Mirek
-
Václav: Co dělají dravci na Skalce, už je čas? Já jsem zase dostal muškařský záchvat, takže ted se mantám na Ohři s muškárkou. Včera mi volal pan Kácel a už po druhé si od nás vzal rotační plíšky na jeho woblery. Toho si teda považuju, vzhledem ke kvalitě jeho výrobků. ( Sem se sakra musel trochu pochlubit vééď ).
- Sobota 6. září 2003 v 15:29® HaD
-
Ivo S.: tak to je slušný a jak byli velcí?
- Sobota 6. září 2003 ve 14:29® Vaclav
-
Lada: Ted jsem dostal zpravu z prubehu 1. ligy v privlaci v Podebradech a pry je to spatne, ryb se chyta dost malo. Mozna mas kliku, ze tam ted nejsi.
- Sobota 6. září 2003 ve 14:25® Vaclav
-
DaH: Velmi si toho vazim, ale nehodlam toho vyuzivat. S potesenim sleduji tvou praci. Vecer jedu na Skalku na plavacku, chtel bych si povodit nejake pekne cejny.
- Sobota 6. září 2003 ve 14:19® Vaclav
-
Ivo S.: Zminil jsi tlouste… Stal nejaky za to, tedy mel pres 45 cm?
- Sobota 6. září 2003 ve 13:49® IVO
-
Teď jsem se vrátil ze čtyřdenní výpravy. Byl jsem na Labi na kaprech. Tedy to byl alespoň můj záměr. Chytil jsem sice pět kaprů okolo osmi kil ale k tomu mi poslal sv. Petr sedmnáct tlouš´tů což je můj rekord i když ne chlebeníhodný. Ať jsem nahodil boilí jakéhokoli druhu, byl tam během okamžiku tloušť a nedělali mu problém kuličky o průměru 22 mmm. Tak jsem si vzal plavačku a chytal u břehu na červy. Třikrát mi to urval pořádněj kapr. Ty ryby sou vážně nějaký divný. Ale – HLAVNĚ ŽE JSOU !!!
- Sobota 6. září 2003 v 9:30® HaD
-
Václav: pokud bych tu nebyl a dělo se něco podobného, ponechal jsem Ti přístupová práva, tak klidně zasáhni sám. myslím, že budou všichni rádi
- Sobota 6. září 2003 v 9:17
-
Vaclav, DaH + all: Nic si z toho vygumovanyho gumy nedelejte, porad nejvic jsou agresivni nuly. Pan Guma je u mne nula!!!!!!!!!! David udelal spravne, ze to vyhodil, protoze to bylo na trestni oznameni.
- Sobota 6. září 2003 v 6:22® Vaclav
-
Lada: Jsem zvedavy na zpravy.
- Pátek 5. září 2003 v 19:00® Láďa
-
DaH:Ještě,že existuje možnost takové věci sundat z diskuse. Díky.
- Pátek 5. září 2003 v 18:58® Láďa
-
Václav:No,nemám já smůlu?Chci vyrazit s Patrikem do Poděbrad na Labe a oni jsou tam závody. No nic půjdem o několik kilometrů dál po proudu,až narazíme na další jez a chytnem si pořádnou metrovku. Necháme utopie a vrátíme se do reality. Jedu obhlédnout situaci než tam splečně vyrazíme na rybačku. Uvidíme co to bude dělat. Jedu tam letos poprvé,tak se nechám překvapit.
- Pátek 5. září 2003 v 16:40® Andrea
-
DaH: Ano, to je ta knížka. Prohlížela jsem si ji a je to fakt krása.
- Pátek 5. září 2003 v 15:59® Andrea
-
Václav:Skvělé, také mě uvedla v úžas.
Přesně víš o jaké knížce mluvím. Pan doktor Áč má zajímavé příjmení, ale ještě mnohem zajímavější jsou ty fotky. Jen nechápu, jak to je možné, takhle ty ryby fotit.
- Pátek 5. září 2003 ve 13:26® Vaclav
-
Andrea: Kniha od pana doktora Ace je vyborna, poridil jsem si ji pred 14 dny a ty fotky nepotrebuji komentar. Kez bych neco takoveho take ovladal… Je urcite dobre, ze muzeme diky nemu obdivovat ryby pod vodou.
- Pátek 5. září 2003 ve 13:23® Vaclav
-
DaH: Diky, souhlasim s tebou, uz mi kvuli tomu volali tri lide, Lada byl prvni a byl z toho uplne prepadeny, stejne jako pak ja, kdyz jsem to videl. Vubec nevim, co si o necem takovem myslet. A kde se to v tech lidech bere.
- Pátek 5. září 2003 ve 13:19® Vaclav
-
Tomino: Trabucco je predevsim specializovana plavackova firma, ktera ale brouzda do vsech dulezitych ryboloveckych technik. Vim, za maji vybornou plavacku a pry i feederove pruty, o klasickych vlacecich prutech vime jedine: jeden muj znamy letos zlomil dva.
- Pátek 5. září 2003 ve 13:19® HaD
-
Andrea: z doslech u vím, že velmi kvalitní a zajímavá nová kniha je „Tajný život ryb“ – autor Dr. Peter Ač
- Pátek 5. září 2003 ve 13:17® HaD
-
Pan Guma: Nebráníme se tomu, aby jste na našem severu s ostatními účastníky diskutoval, nicméně příspěvky plné ivektiv a osobních útoků budou vždy nemilosrdně mazány. Pokud trváte na svém typu projevu, použijte laskavě jiné médium než náš server.
- Pátek 5. září 2003 ve 13:13® HaD
-
Václav, Andrea + ALL: příspěvek pana Gumy jsem vymazal, domnívám se že něco takového zde nemá co dělat
- Pátek 5. září 2003 ve 12:27® Andrea
-
MAF:Ty ses nám někam zatoulal?
- Pátek 5. září 2003 ve 12:27@ Tomino
-
Pro Vaclava: Jelikož jsem až ze Šluknova- sever Čech, není pro mě tak jednoduché se tam podívat, ale kontakt bych určitě rád uvítal. Mám ještě jeden dotaz. Jaké máš zkušenosti s pruty fa Trabucco? Jinak diky!!
- Pátek 5. září 2003 ve 12:25® Andrea
-
Václav:Koukám, že tu máš obdivovatele (Pan Guma), nějaký zajímavý a jistě inteligentní tvor. tedy možná na jejich planetě. Mno. hledám pro změnu nějakou knížku o rybaření, pro tátu. Něco nového a pěkného a prostě zajímavého. A člověče, objevila jsem jednu knížku a tam jsou tak nádherný fotky ryb ( v přirozeném prostředí), prostě nádhera. Jestli se mu nebude líbit, tak si ji asi nechám. Ale kdybys měl nějaký nápad. nějakou jinou knížku, která potěší rybáře, ráda si nechám opět poradit. Zdravím.
- Pátek 5. září 2003 ve 12:09® Vaclav
-
Tomino: Bohuzel, ja ti v tomto smeru nepomohu, na Labi v Podebradech jsem dosud nechytal. Mohu ti vsak rict, ze zitra a pozitri se tam kona 1. liga v privlaci. Budes-li mit cas, muzes to tam omrknout primo v akci. A nebo, kdyz mi to dovoli, bych ti nekdy dal kontakt na Honzu Panka, ktery to umi, zajimave pise a hlavne to tam zna.
- Pátek 5. září 2003 ve 12:06® Vaclav
-
Miki: To vis, chodim, i kdyz vcera jsme byli s Jirkou Dulovcem po delsi dobe na tezsi stikove privlaci a za dve hodiny zadny kontakt. Jinak ale stejne jako ty – Ohre a okounci, mali boleni, tlousti, docela dost jesenu, ty mi letos opravdu jdou, a obcas nejake zpestreni – stika, candat nebo parma – v drtive vetsine do 55 cm.
- Pátek 5. září 2003 ve 12:04@ Tomino
-
pro Vaclava: četl jsem několik zajímavých článků s tvým podpisem. Máš nějaké zkušenosti s chytáním na Labi nebo přímo v Poděbradech? Chystám se na přívlač. pohár a nemám žádné informace.
- Pátek 5. září 2003 ve 12:02@ Tomino
-
pro Vaclava: četl jsem několik zajímavých článků s tvým podpisem. Máš nějaké zkušenosti s chytáním na Labi nebo přímo v Poděbradech? Chystám se na přívlač. pohár a nemám žádné informace.
- Pátek 5. září 2003 v 11:58@ Tomino
-
Servus, ví někdo něco o závodech v Poděbradech? Jaké je tam chytání na Labi?
- Pátek 5. září 2003 v 11:57® Vaclav
-
Pan Guma: Pane Gumo, vite v cem spociva nestesti diskusnich nternetovych for? Totiz v tom, ze si tam kdokoliv anonymne muze rikat co chce, tedy i kraviny, vulgarismy, nadavky apod. A o tom je i vas prispevek. Pripomina psi exkrement, ktery kratce zasmrdi, kdyz se do nej slapne, ale uz za rohem si jeho zbytky setrete z boty a jdete dal. Dest pak tu necistotu splachne z povrchu zemskeho. Verte, ze mne opravdu netrapi, jestli zrovna vy mi verite nebo ne. Ti lide, kteri se mnou chodivaji na ryby (pri vychazkach stridam ctyri az pet kolegu, podle toho, kdo jak ma cas) , vam, budete-li o to stat, poreferuji – rad vam na ne dam telefonni cisla. Priste, prosim, se do tohoto diskusniho fora prihlasujte, az budete strizlivy. Vite, zbytecne pak delate gramaticke chyby, ktere neudela ani prumerny zak 3. tridy zakladni skoly. A nebo radeji zustante nekde ve tme, kde jste setrvaval az dosud, a nas ostatni nechte uzivat si radosti z velkych i malych rybarskych uspechu.