Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 10. prosince 2008 ve 14:38® skwor
skwor

Prutos> Jé, červená žvejka od žabožroutů :-D S tou chytám rád.

Středa 10. prosince 2008 ve 14:02® LojzaRybka
LojzaRybka

Prutos>takové párátka máme v kuchyni ve skleničce:-D :-D :-D

Středa 10. prosince 2008 ve 12:53® BuBu99
BuBu99

zdar ted jsem koupil nove smacky a neda me to uz se oblekam a jedu na ne manzelka zase drzkuje ale do konce roku to vydrzim poslouchat pak dam chvilku pokoj:-D :-D

Středa 10. prosince 2008 ve 12:02® osprey
osprey

Prutosu, neděláš dobře, že kupuješ takovéto vetché hůlky. Co budeš dělat až napálíš dalšího bobra? :-D

Středa 10. prosince 2008 v 9:58® dam
dam

Prutos> no konečně jsi trochu přikúpil:-D

Středa 10. prosince 2008 v 8:04® crazykapr
crazykapr

Kublaj> Byrony pickery jsou good,tenký,lehký a bezva akce,ale s vlačáky zkušenost nemám,rozhoduji se mezi dvěma byronama a mikadem a mám docela dilema :-D ale do zahájené čas . . .

Úterý 9. prosince 2008 ve 23:29profil byl smazán

já mám na přívlač ještě kratší :-D a vyhovuje mi

Úterý 9. prosince 2008 ve 22:55® jiris
jiris

Musis mit rad kratke pruty, jinak byste si nerozumeli :-93;

Úterý 9. prosince 2008 ve 22:48® Prutos
Prutos

Sander> aji tak by to šlo použít :-) Mám rád krátký pruty

Úterý 9. prosince 2008 ve 22:41® Sander
Sander

Prutos > to máš na dírky??

Úterý 9. prosince 2008 ve 22:37® Prutos
Prutos

Hele kluci co se mi včera podařilo sehnat… pivo

foto/diskuze/privlac/2008/th-img21310.jpg
Úterý 9. prosince 2008 ve 22:09® Kublaj
Kublaj

albin> jasný dík pivo

Úterý 9. prosince 2008 ve 21:52® albin
albin

Kublaj:Zítra skočim do krámu a napíšu ti jaký myslím typ a cenu tady v Plzni.

Úterý 9. prosince 2008 ve 21:45® albin
albin

Kublaj:Po novym roce si du koupit Byrona 3.0m a pickera od stejné firmy.Nevím která je to verze já na to abych pravdu řekl moc nekoukám důležitější je pro mě poměr kvalita -cena.Oba sem držel v ruce a na ten třímetr i chytal.Podle mě dobrej proutek ale každýmu vyhovuje něco jinýho.

Úterý 9. prosince 2008 ve 21:44® troutman2
troutman2

Nabízím: Zdravím všechny, rád bych vám nabídl vláčecí prut Fenwick Iron Hawk 9´4´´ 3–15g Med.Light … je skoro jako nový dvakrát byl u vody … na kajman.cz v eshopu je nový za 4264Kč, cena dohodou…o případném zájmu mě informujte na mém e-mailu nebo icq

Úterý 9. prosince 2008 ve 21:21® skwor
skwor

Kublaj> Iceman nedávno kupoval tu starší verzi – X12T, poptej se u něj.

Úterý 9. prosince 2008 ve 21:19® Kublaj
Kublaj

crazykapr> no zdá se že nikdo nemá a nezná :-((

Úterý 9. prosince 2008 ve 20:38® crazykapr
crazykapr

Kublaj> Ne,ale odpověď mě zajímá,po byronech koukám taky :-)

Úterý 9. prosince 2008 v 17:41® albin
albin

dam,lucioperce69:Dě­kuju už sem se sem bál i kouknout.

Úterý 9. prosince 2008 ve 13:17® Kublaj
Kublaj

Ahoj prosím vás nemáte někdo zkušenosti s prutem Byrom TR10 spinning 2,4m 3–12g? :-)

Úterý 9. prosince 2008 v 11:20® lucioperce69
lucioperce69

dam> tak tak

Úterý 9. prosince 2008 v 11:06® dam
dam

lucioperce69> určitě to je sameček, ale to není podstatné, hlavně že plave, i když mezi igelity.Třeba příští rok potěší znova:-)

Úterý 9. prosince 2008 v 10:40® Cudla
Cudla

konec šavle zasahuje až za oko 99 procent mlíčnák,stopro kdyby byla vidět čelist otevřená

Úterý 9. prosince 2008 v 9:17® lucioperce69
lucioperce69

dam> s tím mlíčákem si to taky myslim, chtěl sem to taky napsat, ale nejsem si jistej

Úterý 9. prosince 2008 v 9:06® dam
dam

albin> gratuluji, pěkný pstroužek. Já bych sice řešil foto pstruha v tomto období jinak, ale podle všeho jsem pochopil, že jsi ho ulovil v špatně přístupném místě a nic jiného ti nezbývalo. Podle mě jsi se zachoval správně a hlavní je, že ryba plave dál.:-) Takové ryby mají dostat svobodu i v sezóně. Jo a ty odstraněné protihroty ti chválím. Už z toho je patrné, že ti jde hlavně o přežití zdolané ryby:-) raduch – podle mě to je mlíčák

Pondělí 8. prosince 2008 ve 22:43@ Pawel

albin: Nikterak jsem neměl v úmyslu tvoji osobu osočovat, už ne vůbec pranýřovat, a chycení tak hezké ryby ti přeji a rozhodně nezávidím. Víceméně jsem chtěl upozornit na to, že když je ryba hájená, a zvláště tak choulostivá jako je pstruh po vytření, tak bychom si měli nějaké to focení na suchu odpustit. Vím, že u hezké ryby to nedá a lovec chce mít památku. Je to ale jednou tak dané a mělo by to platit obecně. Nejseš ani první ani poslední, kdo podlehne pokušení hezké fotky. Takže to mé upozornění si nevztahuj jenom na sebe, bylo to myšleno všeobecně. Těch fotek mimo vodu hájených ryb je bohužel stále více. Je to o tom buď fotit ve vodě nebo raději vůbec ne. Přeji ti chytit si toho pstruha ještě jednou v době mimo hájení. A budeme mi úplně jedno, zda ho po vyfocení pustíš nebo si ho necháš. To hájení není samoúčelné, jde hlavně o zachování potomstva a následnou ochranu vyčerpané a choulostivé ryby. Je to těžké oddolat, ale za zkoušku to stojí, a budeš mít také radost i bez toho fota. A dobrý lovec nemusí nikomu nic dokazovat fotem, právě proto že je dobrý.

Pondělí 8. prosince 2008 ve 22:18® kubas
kubas

albin> vykašly se na rejpaly:-D , závist je hrozná věc:-P . Pěkná fiška;-)

Pondělí 8. prosince 2008 ve 22:02® albin
albin

Ještě pro rejpaly:pustil sem ho nad jezem,abych ho neházel do vody z výšky.

Pondělí 8. prosince 2008 ve 21:59® albin
albin

Pawel:Tak pstruh byl uloven ve svazové vodě z řeky kde co třetí nához taháš igelitky s odpadkama.Vy­háčkovat ve vodě nešel vzhledem ke stavu břehu a vyndání háčku což nebylo úplně jednoduché.Můžeš oponovat,že mám používat háčky bez protihrotu a věř,že na pstruhové revíry a na všechny malé nástrahy je mám zamáčknuté.Na tuhle řeku jsem jel původně vyvláčet nějakou parmu,ale jelikož se nedařilo přesunul jsem se pod jez a abych se dostal ve vývařišti ke dnu použil sem větší gumku s protihrotem.Foťák nosím v kapse takže otázka focení byla opravdu kraťounká.Ryba byla na suchu opravdu chvilku.Po vyfocení jsem ji mokrou rukou vzal, v proudu rozdýchal a pustil.Nevím jak by si to řešil ty,ale kdyby to šlo vzhledem ke stavu břehu pusti ji ve vodě musel bych ukousnout vlasec a pustit ji i s gumou.Ještě podotýkám,že se jedná o silně regulovanou řeku a pstruhový revír k ní přitéká cca.30 km proti proudu.Do tohoto regulovaného úseku se dle mých informací ryby nevysazují a jsou tudíž při velké vodě buď splavané s proudem a nebo vytažené proti proudu z Berounky, kde ale musí překonat při normálním stavu nepřekonatelný jez.Z výše napsaného vyplývá,že jsem zde takového pstruha ani nečekal a tudíž bych ho vyfotil i kdyby šel vyháčkovat ve vodě akorát bych ho fotil v mokré ruce nad hladinou.Myslím,že jsem neprovedl nic tak závažného abych zde byl pranýřován.Jestli se mé fota někoho dotkli tak se omlouvám.

Pondělí 8. prosince 2008 ve 20:59® skwor
skwor

crazykapr> Klídek kolego!

Jedna fotka tu rybu nezabije, ale stejně bych v době tření tu fotku oželel a toho potoka pustil hned.