Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 14. listopadu 2008 ve 12:09® HaD
HaD

albin> jak to chodilo?

Čtvrtek 13. listopadu 2008 ve 22:20® albin
albin

Salmo:Už sem to viděl ve videích na chytej.Ptal sem se u nás v Plzni po krámech a nikdo o tom neví.Už mě kdysi napadlo,že většina rotaček s rybyčkou je naopak.Udělal sem tehdá tělíčko z tvistra a za něj rotačku.Chodilo to docela pěkně ale na třetí nához sem to utrh a pak už sem na to zapoměl.Měl sem to já vůl tenkrát patentovat.:-D

Čtvrtek 13. listopadu 2008 ve 21:29® Salmo
Salmo

www.youtube.com – Co by jste tomu říkali ?? Mě to přišlo docela zajímavý ale u nás jsem to ještě neviděl…

Středa 12. listopadu 2008 v 15:37® HaD
HaD

Pro rybaření na dírkách a vůbec pro pohyb v těžkém a kluzkém terénu (i na brození) jsme pro vás začali dodávat speciální návleky na obuv – tzv. NESMEKY. Více: www.edice.chytej.cz

Středa 12. listopadu 2008 v 15:01® skwor
skwor

Georgino> Mrštík s tím taky měl mít nějaké problémy, ale mě to fakt mile potěšilo.

Středa 12. listopadu 2008 ve 14:57® Georgino
Georgino

moezz_z : Máš pěkně blbej nick :-D

Středa 12. listopadu 2008 ve 14:55® Georgino
Georgino

moezzz: Tak jeden pozér :-)

foto/diskuze/privlac/2008/th-img20857.jpg
Středa 12. listopadu 2008 ve 14:52® Georgino
Georgino

Já u nich v létě kupoval woblery za asi 4000 a přišla jich polovina, bez jedinýho telefonátu nebo mailu. Nikdy víc

Středa 12. listopadu 2008 ve 14:01® MadMack

skwor> na Mavep bylo vždy spolehnutí. Taky u nich dost nakupuju.

Středa 12. listopadu 2008 ve 13:46® skwor
skwor

Musím vysmeknout pochvalu obchodu mavep.cz. Včera jsem si objednával 9cm Salmo roach a dneska jsou doma.

Středa 12. listopadu 2008 v 0:37® moezzz
moezzz

Malej, ale pózovat umí hezky :-D

foto/diskuze/privlac/2008/th-img20855.jpgfoto/diskuze/privlac/2008/th-img20856.jpg
Pondělí 10. listopadu 2008 ve 21:25® stockin

Petrův zdar rybáři prosím vás co víte o revíru mahenovo jezero kámoš se tam chystá.děkuji moc.

Neděle 9. listopadu 2008 ve 20:58® Kubajs
Kubajs

KORNJD:ale určitě prochytej i nejbližší okolípivo hodně zdaru

Sobota 8. listopadu 2008 ve 23:45® KORNJD
KORNJD

Já to teda vyzkouším co nejdřív a stejnou nástrahu??? Nebo rybku?? Já to prubnu obojí!!! Dík lidi

Sobota 8. listopadu 2008 ve 21:09® LojzaRybka
LojzaRybka

KORNJD> hned ráno,štika zabere znova i po pár minutkách,párkrát se mě stalo že jsem štiku vytřepal,měl jsem ji skoro u břehu a třeba po hodce jsem se vrátil a ona to slupla

Sobota 8. listopadu 2008 v 19:52® Robur
Robur

teoreticky tě masas s rybkou přechytá, takže pokud bych tam šel, tak pár pokusů na vláčku a pak šup tam rybku

Sobota 8. listopadu 2008 v 19:46® KORNJD
KORNJD

Ahoj lidi!! Prosím vás dneska jsem měl u nás na revíru kterej je pro mě zakletej krásnej záběr na rotačku vylepšenou ocasem z twistera ale ryba se i po několika minutách doje neukázala takže to není žadná kudla a chtěl bych se zeptat kdy tak mám zkusit štěstí znova protože to všechno viděl jeden děda kterej je hroznej masaj a já bych tu rybku chtěl dát k nám do rybníčku jelikož se nám tam nejak rozmahujou hrouzci a plotice že nevíme co s tím!! Tak kdy znova a mám zkusit tu samou nástrahu??? Děkuju za rady

Sobota 8. listopadu 2008 v 18:02® Salmo
Salmo

Hany> óóó tak to bych si měl taky poklidit :-D :-D

Sobota 8. listopadu 2008 v 16:25® Kubah

Dnešní úklid pokoje se vyplatil :-D Našel jsem 3 meppsky a dvoukilo :-D

Sobota 8. listopadu 2008 v 15:54® skwor
skwor

EDYS> Co říkáš na tohle? mivardi.cz Pokud se nepletu, tak jsem tenhle proutek měl jednou v ruce a jevil se mi poměrně slušně. Délka 2,10m mi vyhovuje, poslední dobou chytám skoro jenom na ní.

Sobota 8. listopadu 2008 v 15:35® Salmo
Salmo

albin> Nestěžuj si,ty kraťasy byly trofejní :-D

Sobota 8. listopadu 2008 ve 14:56® albin
albin

toti:Tak lipoš nepřišel,jenom kudla,tloušti a okyš.Nevadí jsou tam a jednou je dostanu.Fotka řeky je v"Z lovu".

Sobota 8. listopadu 2008 v 11:05® Robur
Robur

pokud plkáte o univerzálním prutu za pár kč, tak mně se osvědčil Berkley scheriwood tuším 8–24g a Catana 10 – 30g obě délky 240 cm. Zkus se podívat do recenzí zde na horní liště: Ostatní podroleta Recenze. Oba pruty cítí 1 rotačku, utáhnou i 3 velikost. Woby do 10cm taky a na katanu jsem tahal i strýmra s bročkem. Rozdíl mezi pruty je ten, že Berkley dál nahodí, Katana zase byla trošku citlivější.

Pátek 7. listopadu 2008 ve 23:41® albin
albin

toti:Jo jo to znam.teď sem byl připravit cajk.Mám sebou:rotačky 0,00,000.miniplandy a mikrovoblery­.Prů..er je,že nemůžu najít mikroplandy,kterejm sem nejvíc věřil mají tak 0,5cm.Holt bordelář.Jo a ještě mikrotvistery.Beru taky hauzrovo peří,ale to mám dost velký.Tak uvidím.Určitě pošlu foto alespoň řeky.

Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:42® toti

albin> Tak to, jo. Je pravda, že já jsem zkoušel vyvláčet snad všechny druhy ryb, a dokud jsem tu kterou rybu nedostal, nedalo a nedá mi to spát. Ještě jsem si vzpomněl, že lipoše jsem chytil na peří – težké streamery v hodně tmavé barvě a malinkých velikostech. Letos jsem je ale tahal na woblery ( jeden den asi 6 ks ). Chce to ale dost jemný cajk. Vlasec 10 – 12, proutek max. do 15 gr. a hlavně výdrž.

Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:30® albin
albin

toti:Díky.Já se na ně nechci specializovat­.Mouchařit neumim(zatim) tak sem někde četl,že se dají i vyvláčet.Chci to zkusit neb"Malý ten,kdo má jen malý cíl."

Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:22® toti

albin> Ty chceš s přívlačí na lipany? To není asi právě ta nejlepší rybolovná technika. Volil bych spíš muškaření. Na vláčku už jsem jich sice pár dostal, ale rozhodně se na ně nedá specializovat. Nějaké jsem chytl na měděné rotačky (00 – vrbový list), pár na malé Power baity od Berkley, ale asi nejvíc na malé woblerky s klidnějším chodem.

Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:18® albin
albin

Poradí mi někdo co na ty lipany?

Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:05® toti

EDYS> To je spíš na Tobě, co chceš chytat nejvíc. Fakt to neodchytáš jedním prutem, tedy pokud se chceš vláčce trochu věnovat a něco od ní čekáš. Vždy a všude se nedá chytat jen s malými nástrahami, protože prostě rybu nevyprovokují, a musíš sáhnout na větší nástrahy. Já bych volil pruty 2. Jeden s gramáží do 15 gr a druhý do 30( 40 ) gr. Ale je to jen na Tobě.

Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:01® Kubajs
Kubajs

EDYS:na 15cm woba okouna 25cm nechytíš ale na 4cm riperra 70cm štiku ano tím se řídím já