Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 5. září 2003 v 10:32® Miki

Vaclav: Byl jsem zatrenovat, nejlepsi to bylo o vikendu v Lokti okouni a spousta kudel. V Dobranech na Radbuze nic moc, tak chodim na Uslavu kde si hraju s okounama, tloustikama … nic velkyho, ale je zabava. Co ty trenujes ;o))

Pátek 5. září 2003 v 7:48® Vaclav

Miki: On dela v cizine, na telefonu byva az po 15. hodine. Co ryby, chodis?

Pátek 5. září 2003 v 6:20® Miki

Václav: Brachu jsem nesehnal (nebral telefon), ale poslal jsem mu SMS.

Čtvrtek 4. září 2003 ve 20:40® Vaclav

MAF: Dostal jsi mail? Jeste bych nejake kraliky priobjednal, kamarada to zaujalo.

Čtvrtek 4. září 2003 v 7:53® Vaclav

Lada: Jasne, ze je znam (dokonce je mam, tedy uz jen jednoho, mel jsem dva). V sekci privlac vyhledej Big Mouth, uz jsem o nich psal.

Středa 3. září 2003 v 19:09® Láďa

Václav:Ne. ne z úřadu vlády ČR mě ještě nepustili. Dnes jsem na zasedání vlády trochu Špidlovi do toho kecal. Ne,teď vážně mám tam práci co se týká zabezbečení kamerovým systémem. Prosím Tě ty před třemi měsíci vymaluješ byteček a pak ho opouštíš?!Jinak jsem rád,že se ti zadařilo na poslané Hasky Jerky. Dnes jsem prohlížel u Cormorána novinku od Nilse: BIG MOUTH. Znáš ty hubaté potvůrky?

Středa 3. září 2003 v 18:28® Vaclav

DaH: Ne, jen se ucim anglicky, protoze English is easy, vlastne protoze k nam prijede na Ligu mistru Chelsea – cha, cha (anglicky jakztakz umim uz 12 let). Poslal jsem ti odpoved na tvuj dotaz, vcera jsem byl mimo pocítac.

Středa 3. září 2003 v 18:25® Vaclav

Miki: Ahoj Jeniku, ty zijes? Kde je prvni liga v Podebradech presne nevim, protoze tam misto mne jede nahradnik – Jindra Müller )propozice ma bracha). Ja se stehuji, ceka mne 1. etapa. Jinak s tou republikou jsem trochu pocital, hlavne pote, co jsi mne na tuto alternativu upozornil hned po preborech. Dejte to vedet brachovi, on je zodpovedny za zapadoceskou sestavu. Mimochodem, v sobotu boural – otres mozku, pohmozdeniny atd.

Středa 3. září 2003 ve 13:56® Miki

Václav: Mám novinu, priprav se na republiku Tonda to zabalil takze jedes ty. Jeste mam jeden dotaz kde presne jsou zavody v Podebradech on se me totiz ptal Pepik Kral a ja mu slibil, ze se te zeptam.

Středa 3. září 2003 ve 13:21® HaD
HaD

Václav: Ty jsi teď pobýval déle v Anglii? :-))

Středa 3. září 2003 ve 13:18® Vaclav

Lada: Vitej back, jak rikaji Anglicane. To uz te z Uradu vlady pustili, cha, cha.

Středa 3. září 2003 ve 13:17® Vaclav

DaH: Jo, mas right, jak rikaji Anglicane. Nekdy clovek touzi po rekordni rybe, jindy je mu to uplne jedno a bavi se s kamarady, lovem cudel apod., a pritom je mu dost dobre. To je fakt.

Středa 3. září 2003 v 11:39® HaD
HaD

Václav: někdy sám nevím, Pád jsem chtěl hlavně poznat, protože jsem stejně jako Ty slyšel a četl jak je extrémní. Asi každý touží po velké rybě. Já samozřejmě taky, ale už jsem u vody strávil hodně času a vím co to obnáší a jak je to „snadné“ a i když velká ryba nepřijde, bývám většinou spokojen. Je mi prostě u vody dobře a pokud jsem obklopen dobrými lidmi je to super i když neberou. Co ale budu povídat, to asi sám dobře znáš a myslím si, že podobně to skuteční rybáři cítí taky.

Středa 3. září 2003 v 11:04® Vaclav

DaH: A co chces ty?

Středa 3. září 2003 v 10:25® HaD
HaD

Václav: no abych pravdu řekl, Ebro je asi skutečně jednodušší a pravděpodobnost úlovku je zde mnohem vyšší, jenže na Pádu je zase šance na skutečně obrovskou rybu, takže záleží na tom, co člověk skutečně chce, rybu, nebo obrovskou rybu s rizikem nuly…

Středa 3. září 2003 v 8:33® Vaclav

DaH: Jsem zvedav na ten Pad, Ebro je pry proti tomu komercni prochazka ruzovym sadem.

Středa 3. září 2003 v 8:31® Vaclav

MAF: Strímry vcera dorazily, vecer ti poslu mail. Clovece, jak na te obalce bylo razitko oddeleni nuklearni mediciny, tak mi to hned nedoslo, a rikam si: Hergot, co se deje? Pak jsem to rozbalil a zacal jsem se smat. Akorat jsem cekal, ze to bude z kralika…

Úterý 2. září 2003 ve 14:59® HaD
HaD

Láďa: srdečně zdravím

Úterý 2. září 2003 ve 12:50® Láďa

Všichni dobří lidé+nový majitel Chytej:Opět jsem na internetu a všechny vás zdravím a zároveň se nestačím divit co se za poslední dva měsíce změnilo. Teď se budu opět připojovat pravidelně. Jinak ryby po dobu dvou předešlích měsíců nic moc. Ta štika o který jsem se tady již zmiňoval ,stále a stále vítězí. Již 13:0,ale teď jsem o ní dostal strach,protože ukousla 12cm banjo i s 15cm wolframem,tak nevím jestli to neodnesla.

Úterý 2. září 2003 v 11:15® HaD
HaD

Václav: připravuju o tom článek, tak to pak posuď sám. Každopádně je to síla ve všech směrech.

Úterý 2. září 2003 v 9:13® Petr

poradí někdo jaká voda je Berounka 6,dno ,složení druhu ryb atd. děkuji

Pondělí 1. září 2003 v 18:40® Vaclav

Mirek: Letos se mi na ně nějak daří, tedy oproti loňsku, kdy jsem vyvláčel jen dvě malé – do 45 cm. Vyvláčených už jich mám pět (nejmenší teď tu z víkendu 51 cm) a několik soubojů jsem prohrál. Povedly se i nějaké na plavačku. Mám z toho celkem radost, protože Ohře na Chebsku není řekou, kde by se parmy hojně vyskytovaly. To u vás jich je určitě víc.

Pondělí 1. září 2003 v 18:11® Mirek

Václav: To by od tebe bylo hezký. Fascinujou mně zprávy o parmách na vláčku. Já byl minulý týden v Kyselce a co jsem tam viděl za parmy to jsem nevěřil. Houpaly se okolo mně, já dělal všechno možný, ale bez výsledku. Chytil jsem pár menších okounů a to bylo vše. Jinak řeka tam je moc hezká.

Pondělí 1. září 2003 ve 13:08® Vaclav

DaH: Co ten Pad, je opravdu tak narocny na rybolov, jak jsem o nem kdesi kdysi cetl?

Pondělí 1. září 2003 ve 13:04® HaD
HaD

Václav: tak jsem o moc nepřišel, v Itálii to bylo mooooc pěkný a mooooc zajímavý, jenže voda měla skoro 30°C a vzduch téměř 40°C ve stínu, tak asi tušíš jak ryby brali

Pondělí 1. září 2003 ve 12:29® Vaclav

DaH: Az do soboty to jakztkaz slo, v sobotu jsem si vyvlacel tlouste 42 a parmu 51 cm. Vcera jsem byl ale s kamaradem na plavacce a za tri hodiny, jak se rychle zmenil ten tlak, jsme chytili jen tri plotice a jednoho cejnka. Na miste, kde normalne tahame rybu za rybou, nebrala ani supina.

Pondělí 1. září 2003 v 10:20® HaD
HaD

ALL: zdar, tak jak to u nás minulý týden šlo?

Pondělí 1. září 2003 v 8:41® Vaclav

Mirek: To s tim prutem mne mrzi, fakt, je to neprijemne. Zkusim ta pericka dobre nafotit a poslat ti je.

Sobota 30. srpna 2003 v 5:39® Mirek

Karlos: Však jsem si na tebe hned vzpomněl! Zařadil sem se do fronty těch, co zlámali.

Pátek 29. srpna 2003 ve 22:56@ Karlos

Mirek:Já tě varoval!