Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 29. srpna 2003 v 18:33® Mirek

Václav: Ty peříčka by mně samozřejmě zajímaly. Inovace není nikdy dost. Jinak včera na Jesenici jsem si večer docela hezky zachytal okouny. Bohužel jsem na závěr zlomil prut. Byl to ten Jaxon Phantom. A stalo se to pro mně dost šokujícím způsobem. Stál jsem zabroděný nad pás ve vodě a při záseku okouna ne většího než třicet cenťáků se zlomil přesně ve druhém očku. Takže jak už jsem ti říkal, hned první vycházku mu upadlo koncové očko, vzápětí praskl kroužek na držení navijáku a teď tohle.

Pátek 29. srpna 2003 ve 13:06® Vaclav

MAF: Mas pravdu, ja nosim zelenou, cervenou, cernou a modrou fixku, na puntiky moc nejsem, spis natru celou jednu stranu kridelka. Letos chytam skoro jen na takto malovane rotacky.

Pátek 29. srpna 2003 v 11:55® MAF
MAF

Václav:Koukám že ta zlatá barva figuruje ve všech případech,ten Husky Jerk mě ale překvapil to už je docela velká nástraha,ryby nemají logiku.-). Já byl s mouchou minulou sobotu s Rudou a bylo to fajn. Jinak ten los je fakt síla myslím že Sparta skončila a mám tytéž obavy jako ty,aby to neskončilo fiaskem. Zítra jdu naposledy letos prohnat potočáky jsem zvědav jak to dopadne,drobet pršelo tak se třeba přikalí voda a nějaký ten „pan“pstruh přijde. Jinak fixy nosím taky sebou černou,červenou a zlatou už několikrát se mi to vyplatilo,člověk by nevěřil co udělá pár čar nebo teček na třpytce či wobleru.

Pátek 29. srpna 2003 v 10:42® Vaclav

MAF: Zlatozelenou vzala. Jednu stranu kridélka mám vymalovanou zeleným lihovym fixem (lihove fixky vubec hodne pouzivam na rotacky – zejmena Vaskovky a Emte). Jinak dve parmy mam na 6 cm Husky Jerk ve stare barve MN (diky Lado, zes je sehnal) a dalsi dve na rotacky. O nekolik parem jsem pak prisel (asi kvuli melkemu zaseku), a ty vsechny byly na rotacky – zelenozlate nebo cernozlate. Jinak uz pres tri tydny jsem nebyl s mouchou, tak snad o vikendu. Co rikas tem tymum, které dostala Sparta. Jak Cech si preji jeji uspech a kvalitni hru, ovsem realne to vidim na velke trapeni, misty mozna az ostudu. Rad bych se ale mylil.

Pátek 29. srpna 2003 v 9:58® Ruda

MAF: Ja nestrašim ani Pištu nehonim, zkusil jsem si je navázat sám, ale originál je originál. U nás v noci celkem slušně sprchlo takže vyrazim už dnes navečer.

Pátek 29. srpna 2003 v 9:44® MAF
MAF

Václav:Strímra jsem odeslal takže v pondělí,nebo úterý bys je měl mít. Zkoukni to hlavně barvu a tvar pokud to bude vyhovovat tak dej vědět a Pišta ti to udělá s očima,zátěží a tím přívěsem. jinak koukám že vedeš kočovný život.-)ty parmy jsou fakt paráda. jen tak si "tipnuůvzala ti zlatou..?já totiž loni chytil taky dvě na zlatou jedničku a dvě na žlutohnědý banjo 3 cm.

Pátek 29. srpna 2003 v 9:32® Vaclav

MAF: Ne, ty veci, o kterych jsme spolu hovorili, jsou zatim u ledu, nic se nikam nevyviji. Stehuji se v Chebu asi o kilometr dal nez dosud, do centra mesta, do bytu, kde uz jsme s rodinou pred sedmi lety bydleli. Jinak adresu – zatim tu soucasnou – jsem ti poslal. Cely tyden ted delam plavanou – cejny, kapry a parmy. Nejvetsi mam 61 cm. Minuly tyden jsem jich par vyvlacel – od 55 do 60 cm a o jednu opravdu velkou – pres 70 cm – jsem prisel. S prutem 1–10 gr. a vlascem 0,12 mm jsem se ani nestcil „uprdnout“. Vzala si dobrych 80 metru, jeste jsem za ni utikal rekou, abych ji zastavil, ale nakonec to proste vyhrala. Vzala rotacku – Vaskovku.

Čtvrtek 28. srpna 2003 ve 13:31® MAF
MAF

Václav:Jak říkám dnes mu drobet vypráší kožich ať sebou hodí. takže se stěhuješ tedy je vše tak jak si říkal?

Čtvrtek 28. srpna 2003 ve 13:29® MAF
MAF

Ruda:Počkej nestraš . dnes jdem s Pištou na dvě točený tak ho popoženu,nějak se mu ty objednávky hromadí a nestíhá …

Čtvrtek 28. srpna 2003 ve 12:54® Vaclav

MAF: Bylo by to skvělé, rád bych to měl co nejdřív právě kvůli těm dravcům – vlastně kvůli čemu jinému, že. Snad si to v září užiju, čeká mě totiž stěhování.

Čtvrtek 28. srpna 2003 ve 12:53® Vaclav

Ruda: Opraví to webmaster nebo David, až se vrátí z dovolené. Nevím, čím to je způsobeno.

Čtvrtek 28. srpna 2003 ve 12:15® Ruda

MAF: Taky jdu vláčet jak jinak, ostatně ani nemam ty správné mouchy. Tak tečkovaným zdar a zlomte pruty.

Čtvrtek 28. srpna 2003 v 9:55® MAF
MAF

Ruda:Jo Dortmund vykysnul ąkoda zase dostali gol s trestňáku jako v sobotu s Kolínem. Kaľdopádně to byl nervák aľ do konce ąkoda těch ąancí i kdyľ nutno přiznat ľe Brugy hráli velmi dobře. v sobotu jedu se ąvárou a juniorama zakončit první část pstruhové sezony jdem se rozloučit s potočáky taky na Střelu tak se třeba někde potáme,tentokrát jdeme vąichni s vláčáky. Jinak Slavie hrála fakt dobře ąkoda toho zápasu ve Vigu…

Čtvrtek 28. srpna 2003 v 9:49® MAF
MAF

Václav:S Piątou jsem mluvil říkal ľe to má hotový tak se optám znovu abych ti to mohl poislat přece jenom začíná dravčí období…

Čtvrtek 28. srpna 2003 v 9:02® Ruda

Václav: jo pochopil jsem to, ta treska, ale nejde v galerii otevřít.

Čtvrtek 28. srpna 2003 v 8:28® Ruda

MAF: Tak Dortmund zklamal co? Ale potěšila Slavie nikdy bych si nemyslel, že Vigo bude hrát takový divadlo aby udrželo postup a řekl bych, že v druhém poločase jim pomohl i belgický rozhodčí, to zdržování přehlížel až moc. Jedeš někam v sobotu mučit rybičky? Já asi zkusim Střelu protože hrajeme mistrák 5 km od Žlutic tak to vemu jedním vrzem.

Středa 27. srpna 2003 ve 21:56® Petr

Ahojky lidi,nedávno jsem se vrátil z dovolené a než někam vyrazím,potřeboval bych nějaké informace ze středních Čech,co se týče přívlače. Děkuji.

Středa 27. srpna 2003 v 16:46® Vaclav

Mirek: Teď jsem viděl a koupil úplně nové „Hauzerovo“ peří, inovované a pokud jde o umístění trojháčku dost promyšlené, budu ti to muset někdy ukázat. Z mého pohledu úprava, která se v praxi musí osvědčit.

Středa 27. srpna 2003 v 16:43® Vaclav

MAF: Nevíš, jestli už Pišta vyprodukoval ty štikové strímry? Jinak anglická liga je fakt super, táhne mě nejvíc v celé Evropě. Přece jenom Itálie je hlavně obrana, Španělsko je náladové, Německo je drill a taktika, Francie je tvrdost a hodně remíz. Anglie to je totální ofenzíva, šílení fanoušci a krásné góly. Trochu se tomu přibližuje Holandsko.

Středa 27. srpna 2003 v 16:40® Vaclav

Ruda: Ostatní fotky jsem neskenoval, říkal jsem si, že ty krajinky se tam moc nehodí. Fotky od tebe jsou v odkazech Norsko, pak tloušť a pstruh, snad jsem na nic nezapomněl.

Středa 27. srpna 2003 ve 12:01® MAF
MAF

Ruda:Jo angláni mají moje sympatie to v jakým hrajou nasazení se nevidí nikde jinde,raději než Tottenham preferuji kanonýry s Arsenalu.

Středa 27. srpna 2003 v 10:04® Ruda

MAF: No abych řekl pravdu tak jsem to trochu čekal, když vidím průtok v našem potoce tak mě to co jsi včera viděl neudivuje. Opět se ovšem ukázalo, že jsi spotovec to se musí ocenit. Co se týče fotbalu já mám dnes zápas hrajeme teď anglický týdny protože překvapivě postupujem v okresních kolech poháru, takže toho budu mít po službě plný brejle. Jinak si myslím, že Borusia postoupí, jejich jižní divácká tribuna je k tomu dokope. Vím jak je v Německu bouřlivé prostředí, jednou mi příbuzní v SRN dali vybrat jestli chci na fotbal nebo do divadla a alebrž bydlí v Mnichově, vybral jsem samozřejmě Bayern-nekutečněj řev, navíc já celkem pravidelně jezdím na ligu do Blšek, teda jezdil takže jsem mohl srovnávat tam to bylo fakt jako v divadle. Osobně se mi líbí anglickej fotbal se vším všudy, když člověk přes domácí kino slyší tu kulisu – fakt běhá mráz po zádech i doma. Vivat Kohouti, i když teď celkem nepochopitelně pustily Tedyho do Portsmouthu.

Středa 27. srpna 2003 v 8:37® MAF
MAF

Ruda. Spartu jsem neviděl ale souhlasím s tebou,že momentálně nemá na to aby se v Lize Mistrů nějak výrazně prosadila. Momentálně není v naší lize ani jeden tým který by měl na to aby hrál v pohárové Evropě. Jsem zvědavej jak to dneska večer zmáknou kluci z Dortmundu mají taky na kahánku i když v porážka 2:1 není tak hrozná ale Brugy nejsou žádný ořezávátka už se těším jak si večer uvařím kýbl kafíčka a hezky si to vychutnám spolu s juniorem to je skalní fanda Borusie.

Středa 27. srpna 2003 v 8:33® MAF
MAF

Ruda:Tak kámo nemáš vůbec co závidět všechno bylo jinak. K vodě jsem dorazil v 16 hodin. tedy k vodě spíš k poloprázdnýmu korytu. chybělo tam tak 40–50 čísel vody a to je takovým potůčku sakra znát. všude jen bláto a kameny ,tam kde to jen trošku teklo a bylo tam více než 20 cm vody se tlačili pstruzi,lipani společně s jelčáky takže jsem prut zase schoval a šel jsem se jenom projít asi 3 kilometry proti vodě,jestli nezaprší tak ten potok vymře je to fakt děs,když tam vidíš potočáky od 10 do 40cm jak se tlačí v jedný dirce kde je drobet kyslíku a nemůžou z ní utéct mám s toho mrazení v zádech stačilo by jeno natáhnout ruku a můžeš si vybírat. snad tam nikdo takovej nepřijde. Kdybych to neměl skoro 70 kilometrů od domova tak bych ty ryby odvezl někam kde je voda,ale "rosničky "slibujou na pátek a sobotu déšť tak snad konečně zaprší

Úterý 26. srpna 2003 v 19:03® Ruda

All: Závidím Mafovi, že bude až do tmy vláčet a pít kafíčko jak ho znám. Já jsem se díval na tu hrůzu v podání Sparty!! Co na to říkáte fotbalové vydry? Postup, výkon Blažka a chvílema Kováče je snad jediné pozitivum. Pravověrní rudoši mne teď zase budou napadat, že jsem chytrej, ale každý soudný divák musí uznat, že Sparta momentálně na LM nemá a přestože uvidíme á 14 dní fotbal v úterý a ve středu vystoupení Sparty s tímto kádrem a vedením bude selanka. Jo zapoměl jsem na pěknej Stevovo gól!!!

Úterý 26. srpna 2003 v 16:10® Ruda

Václav: Budou ještě nějaký fotky z Norska?

Úterý 26. srpna 2003 ve 13:24® MAF
MAF

Ruda:Jo kámo já to tady vodhákoval od rána takže je to fifty:fifty:-) takže čabas já padáááááááááá­ááááááááááááá­ááááááááááááá­áááááááám

Úterý 26. srpna 2003 ve 13:02® Ruda

Maf: To je tak sprostý končit ,když já tady budu ještě 24 hod smrdět. Měl jsem taky w- picker.

Úterý 26. srpna 2003 ve 12:50

Ruda:Takže jsi si zachytal celkem slušně a vo tom to je.-)no já ještě hodinku a taky vyrazím už mě zasejc svrbí dlaně to je nejyšší čas vzít proutek a vyrazit,dneska jdu s UL vláčákem tak jsem zvědav co na to"puntíkáči":-) .

Úterý 26. srpna 2003 ve 12:36® Ruda

MAF: Takže Teplá 1, Za 90 min. rybolovu hodně záběrů ryb ale pstruh žádný, vytáhnul jsem asi 15 okounů 20–25 cm. Chytal jsem na nulku mosaznou rotačku EMTE a bílý twister power bait 5 cm. Jinak do tý žížaly jse ta 0,145 Colmic líp než do toho chrosťana. Až se uvidíme příště rád předvedu.