Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 16. října 2008 ve 20:02® šišan

Zdravím všechny chci se zeptat jestli nevíte kde objednat smačky od firmy berkley nebo nějakou internetovou adresu na e-shop.díky moc

Čtvrtek 16. října 2008 ve 14:33® skwor
skwor

HaD> Díky moc.

Čtvrtek 16. října 2008 ve 14:04® BuBu99
BuBu99

tak dopoledni vlacka po dlouhe dobe cista bezrybka je jeste moc malejch ryb vsude na hladine

Čtvrtek 16. října 2008 v 0:01® HaD
HaD

skwor> pěknej článek :-)

Středa 15. října 2008 ve 22:04® EDYS
EDYS

inspo> ale tak netvrdim ze byl spatny..ale byl docela tvrdy..byl to muj prvni prut a to jsem nevedel co a jak..ale tedka uz aspon nejakou predstavu mam..tedka me to smae ceka s feederem..:-D

Středa 15. října 2008 ve 22:03® inspo

EDYS> tak to se není čemu divit…pták přeci nemůže nikdy udělat dobrý prut :-D

Středa 15. října 2008 ve 22:00® EDYS
EDYS

inspo> cormoran..240cm 10–40g

Středa 15. října 2008 ve 21:59® inspo

EDYS> no vidíš to…takže jsi otestoval proutek a nic tě to nestálo:-) … mimochodem o jakou značku se jednalo?

Středa 15. října 2008 ve 21:57® EDYS
EDYS

Tutan> v hrabuvce koupil a taky tam reklamoval;-)

inspo>no ja stim uz ani nepocitam..uz ho ani nechcu byl moc tvrdej..bylo to plus ze mi vratili penize..poridim si novej co mi bude vice sedet:-D

Středa 15. října 2008 ve 21:53® inspo

EDYS> no tak pokud už jsi dostal prachy zpátky, tak nepočítej, že by ses s tím prutem mohl ještě setkat :-D

Středa 15. října 2008 ve 21:50® Tutan
Tutan

Edys> Kde si kupoval a reklamoval ten vlačák a co to bylo za prut?:-(

Středa 15. října 2008 ve 21:31® EDYS
EDYS

inspo> ja jsem poslal prut na reklamaci a po mesici nedorazil..dal jsem jim tyden nevic a neprisel tak jsem chtel penize9-) ten prodavac rikal ze to bude tak do 14 dnu a ze to opravi..tak uz mi ten prut asi nevrati..

Středa 15. října 2008 ve 21:21® inspo

EDYS> nevím co na tom nechápeš, ale pokusím se to vysvětlit…když pošleš prut na reklamaci, tak až jim to dojde do servisního střediska, tak se na to podívá nějaký technik a vydá k tomu nějaké vyjádření…a pokud vyhodnotí, že to není chyba materiálu, ale že je to chyba uživatele, tak ti tu vadu neopraví a pošlou ti ho zpět…takže jsi měsíc bez ryb a nic nevyřídíš

Středa 15. října 2008 ve 20:58® EDYS
EDYS

inspo> no k tem prodejnam hlucin..dival jsem se na tu mapu ale byl jsem tam asi rok zpet..no to by musel byt hodne velky kram no..vetsinou koupi nejake modely a pak tam lezi dva roky treba..ale co..

a nechapu to stim ze by mi to poslali zpet:-D

Středa 15. října 2008 ve 20:39® inspo

EDYS> a ještě k těm prodejnám v tom Hlučíně…jsou tam opravdu dvě a jsou poměrně blízko vedle sebe, ale proto jsem ti zde o několik příspěvku níže dal odkaz, kde je i mapa a přesné umístění prodejny, o které jsem mluvil…

Středa 15. října 2008 ve 20:36® inspo

EDYS> a co se týče toho osahání prutu, nemůžou mít na prodejně vše, co je k mání na netu…to by musel být nějaký rybářský supermarket :-)

Středa 15. října 2008 ve 20:35® inspo

EDYS> vyřešil jsi to, že máš zpátky peníze…tak by ti mohli poslat zpátky prut s vyjádřením, že je to tvá chyba a nic moc bys asi nenadělal

Středa 15. října 2008 v 17:30® EDYS
EDYS

inspo> no tak jako tedka jsem resil reklamacku a neviresil jsem nic zhe:-)) :-)) no rikam ze tam v hlucine jsou dve prodejny..a jsou celekm i u sebe ne?no ale stim osahanim je to takove tezke kdyz ho treba na te prodejne nemaj:?

Středa 15. října 2008 v 17:10® inspo

EDYS> „no tam jsem už myslím taky byl“ – opravdu hezká formulace :-) … a pokud nevíš, kde to je, tak jsem ti dal ve svém minulém příspěvku odkaz :-) … a máš pravdu, že na eshopech toho najdeš více a většinou ještě levnější, ale můžu ti říci, že případná reklamace se mnohem lépe řeší v prodejně a také si ho v prodejně můžeš pořádně osahat

Středa 15. října 2008 v 16:49® EDYS
EDYS

inspo> no tam jsem uz myslim taky byl..:-D a asi jsem enbyl moc spokojeny..myslim ze tam jsou dve ty prodejny ne?tedka nvm ktera je ktera..ale dneska jsem obesel asi vetsinu obchodu v mem okoli..a jako jeden dva pruty by mi tak vyhovovali..jako gramazi ale asi by snema nebylo dobre chytani..jako ale ty eshopy jsou lepsi..najdes tam vse coz v kramu se ti asi nepovede..sice muzes si to v obchode vyzkouset ale vetsinou tam stejne tvuj typ nemaj:-D

Středa 15. října 2008 v 16:17® inspo

EDYS> Jestli chceš vláčecí proutek, tak si zkus zajet do Hlučína do rybářských potřeb pana Chlebiše. Specializuje se právě na vláčku a muškařinu a pokud bude osobně v prodejně tak ti velmi rád poradí. A myslím, že by ani nebyl problém si u něj objednat prut, který zrovna nemá skladem.

Tady je odkaz: www.firmy.cz

Středa 15. října 2008 v 15:59® EDYS
EDYS

Robur> no ale v OV jsem byl asi ve 4 nebo 5 obchodech..a nenasel jsem to co bych hledal..asi budu volit nakup pres enjaky e-shop..a tam jsou vetsinou akce porad..nebo aspon pokusi o ne:-D

Středa 15. října 2008 ve 13:34® inspo

Robur> nevím jaké máš zkušenosti s výprodeji ty, ale co já vím, tak většinou se ve výprodeji prodávají kusy, které už leží na krámě několik let a nikdo o ně nejeví zájem

Středa 15. října 2008 ve 13:11® Robur
Robur

Edys, taqky můžeš smutně koukat do vánoc a počkta si na výprodej, je to už jen 2,5 měsíce

Úterý 14. října 2008 ve 20:01® skwor
skwor

EDYS> Osobně ho nemám, ale měl jsem ho v ruce a ten 240cm se mi zdál hodně slušný.

Úterý 14. října 2008 v 18:13® foks01
foks01

BuBu-musíš přijít na to jak to zrovna chtěj,mě osobně ty skoky po dně zatím nic nepřinesly.spíš mě funguje agresivní a rychlé vedení nástrahy.

Úterý 14. října 2008 v 18:10® EDYS
EDYS

skwor> mas ho?jses snim spokojeny??

Úterý 14. října 2008 v 18:05® skwor
skwor

EDYS> Byron TR 10 7–25g (240 nebo 270cm).

Úterý 14. října 2008 v 17:55® EDYS
EDYS

toti> no zatim to jeste nejak moc nemam rozmyslene..chci to spise na reku..sem tam i jezero..mel jsem 2,4m a spokojeny ale nebyl jsem spokojen s tvrdosti prutu byl celkem tvrdy..gramaz byla 10–40g casem jsem zjistil ze to je pro me hodne..

Úterý 14. října 2008 v 17:47® toti

EDYS> Ještě by stálo za to upřesnit, kam to chceš, zda na řeku nebo stojáka, nebo jinak, jakou délku prutu preferuješ.