Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 26. srpna 2003 v 8:27® MAF
-
Karlos:Nezoufej kámo všechno jednou zkončí. pamatuj:„bylo hůř a lidi chválili…“
doděláš byteček,zvelebíš zahrádku a pak. pak už bude jenom rybolov. rybolov. rybolov. rybolov. a chytání ryb.-))
- Úterý 26. srpna 2003 v 8:26® MAF
-
Andrea:Machr…?to v žádném případku jen mám občas štěstí. Jasan že to zaklínadlo mám koupil jsem ho od vodníka Volšovečka za 10 malovaných hrníčků s pokličkou před 6 lety za úplňku u jednoho nejmenovanýho rybníčku.-). bohužel ta návnada je třeba furt. je to jako v životě. nemažeš -nejedeš
)
- Pondělí 25. srpna 2003 ve 21:09@ Karlos
-
MAF:Já už na ryby nikdy nepůjdu!Byt mám rozbombardovanej,na zahrádce práce jak na kostele,dlažba,skleník. bůůůů!
- Pondělí 25. srpna 2003 ve 20:37® Petr
-
Čauves lidi,přijel jsem akorát z dovči a zajímalo by mě,jak to ted jde s dravci ve středních Čechách,děkuji,Petr.
- Pondělí 25. srpna 2003 v 15:14® Andrea
-
MAF: Člověče, ty musíš být machr, když tě tu tak obdivují. Asi máš na to opravdu zaklínadlo. To už ani není potřeba návnada.
- Pondělí 25. srpna 2003 ve 14:30® MAF
-
Ruda:Marně si lámu hlavu jak se ti podařilo nacpat tu 15 do toho očka u 18 žížaly já mám problém trefit se tam s 12
,já jedu zítra odpoledne zkusit potočáky na jeden potok chci tam setrvat dokud bude vidět,ještě si chci nějakýho toho krasavce povodit
raport podám ve středu
- Pondělí 25. srpna 2003 ve 14:27® Ruda
-
Maf: Ráno zkusim přívlač nad Březovskou přehradou, jdu rezonovat až od 11 hod a pak poreferuji.
- Pondělí 25. srpna 2003 ve 12:53® Ruda
-
MAF: Ne, to magorský trabucco co mne ráno tak zradilo šlo do kotle a dal jsem tam 0,15 Colmic.
- Pondělí 25. srpna 2003 ve 12:39® MAF
-
Ruda:To jsi chytal na „12“vlasec?
- Pondělí 25. srpna 2003 v 11:17® Ruda
-
MAF: Abych řekl pravdu šli jako beránci, ani se moc nebránili fakt to vypadalo jako sebevražda. Ale je to nádhera mít rakeťák plnej takový pruhovaný obludy a ta miniaturní lýková žížalka v obrovský tlamě. No nádhera, zase jednou manželka musela uznat důvody proč mne ta voda tak láká.
- Pondělí 25. srpna 2003 v 11:01® MAF
-
Ruda:Panečku to jsou okouni jak víno to muselo být pošušňáníčko mít je na mušáku!
- Pondělí 25. srpna 2003 v 10:55® Ruda
-
all+MAF: Budu se asi opakovat, ale chytání s pohodovým Mafem byla velká škola. Je to machr. Ještě, že ty ryby pouští. Dojel jsem dobře. Grilování bylo v plném proudu takže jsem se najedl a učil se rychle navázat ten krátký muší páternoster. K večeru mne žena vyzvala ke krátké procházce s juniorem tak jsem jí překecal abychom šli k jezu, že si ten výtvor musim vyzkoušet a teď si sedni. Během 10 minut jsem slovil 4 okouny 37,38,39,41 cm z jedný díry. Neuvěřitelný!!! Všechny na tu žížalu. Když jsem došel k jezu zjistil jsem, že to tak velkej zázrak není, každý ze tří rybářů měl ve vezíru okouna nad 40 cm, asi páchali sebevraždu, protože zabrali od rohlíku na rybičku na lanku na všechno. Celkem jsem tedy viděl asi 20 okounů nad 35 cm ulovených na 100 m. řeky. Takže nakonec se grilovali ryby i u nás. Jinak samozřejmě objednej a ještě jednou dík za školu.
- Pondělí 25. srpna 2003 v 10:22® MAF
-
BASSman:Zdravím tě starej Hracholuskej vlku,to víš že rád přijedu. Ještě týden vydrž skončí potočáci a jsem tam jak na koni zatím něco udělej s tou vodou ať to necuká zase jenom tobě
. Pokud máš abstinenční příznaky navrhuji krátký sedánek někde pod ventilátorem u plzeňský dvandy…
- Pondělí 25. srpna 2003 v 10:04® Bass
-
Zdravim všechny po nepatrné odmlce, obzvláště pak strýčka MAFa, kterej, jak vidim jim to zase nandal
Jo, mistr pstruhař prostě slabší chvilky nemá, ten boduje i když ostatní bědují že ryby nejdou !! Nejvyší čas abych ho vytáh na okouny, aby taky okusil hořkost porážky
) V dohledný době to asi ale nepujde, protože Hracholusky se momentálně upouští ( ca 8 – 10 cm za noc ) a ta změna tlaku vody rybám moc neprospívá. Už jsem neviděl pořádnýho bassíka skákat po hladině, ani nepamatuju. Pomalu začínám mít abstinenční příznaky
Byl ted nekdo z vás na Hrachách ? Jak to probíhalo ?
- Pondělí 25. srpna 2003 v 8:31® MAF
-
Ruda:Čabas chlape tak jak si dojel,Pištu jsem neviděl ale dnes se u něj zastavím tak mu předám tvoji objednávku.
- Pondělí 25. srpna 2003 v 8:26® MAF
-
Andrea:Nazdárek princezničko,díky za optání daří se mi výborně jako v pohádce
a co se ryb týče je to taky fajn . počkej my se na ryby nevrháme s návnadou to oni se vrhají po návnadě,ale nikdo je nenutí prostě když nechtí tak si nedají .-). Nezlob se ale moje tajný „ukecávací zaklínadlo“ti nemohu prozradit,neb by ho za chvilku používal každý a brzy by nebylo co chytat
- Pondělí 25. srpna 2003 v 8:23® MAF
-
Karlos:Nemyslím to kámo zle to vážně ne
. neboj taky se dočkáš. V sobotu docela príma chytačka ráno sice byla kosa jak v Rusku ale po tom vylezlo sluníčko a hned bylo líp,lipánci celkem cukali ale ty záběry musel jsem mít voči vyvalený jak Hurvajs. maximálně půlcentimetrový cuknutí nebo zastavení šňůry na zlomek vteřiny ale i tak jsem si zachytal,odhaduji tak 45 –50 ryb,převážně lipany a asi 7 potočáčků kolem 10–15cm.3 lipany jsem si vzal 2*34 a jednou 33 cm rodina si žádala rybinu k obědu takže se nedalo nic dělat
. Je znát že je ještě srpen ještě se ty ryby musí přemlouvat ale na podzim to bude jiná písnička
Dalším pozitivem bylo setkání s Rudou tady s Chytej,je to pohodový chlapík,setkání a chytání s ním bylo fakt fajn. Takže chlape doufám že počítáš s tou naší výpravou za lipany,klucy lipaní už na tebe čekají ptali se kde se couráš tak jsem jim vysvětlil co a jak,řekli že tedy ještě chvíly počkaj
- Neděle 24. srpna 2003 v 11:09® Andrea
-
Karlos: Aha, asi má vlohy o kterých jsem nic netušila. Zajímalo by mě co jim povídá.
- Sobota 23. srpna 2003 ve 21:32@ Karlos
-
Andrea:Ahoj!Nemají,ale on je dokáže ukecat.
- Sobota 23. srpna 2003 ve 14:20® Andrea
-
MAF:Ahoj. Tak jak se ti daří? A jaké jsou úlovky? Ubohé ryby, skoro nemohou dýchat a vy se na ně ještě vrháte s pruty a návnadou. Mají na to ještě vůbec chuť?
- Pátek 22. srpna 2003 ve 21:44@ Karlos
-
¨Maf:Pěkně mě masíruješ,pěkně…
- Pátek 22. srpna 2003 ve 14:36® HaD
-
Tak jsem se dobalil, snad mám všechno a zítra ráno vzhůru na premiérovou cestu do Itálie. Držte mi palce, snad nějakou rybu okolo 2m (nebo i více) dostaneme
- Pátek 22. srpna 2003 v 9:55® MAF
-
Karlos:Tak jsi přežil oslavu bez větších následků na těle či na duši??Už se těším na zítra dlaně mě svrbí jako bejk už cejtím to „pumpování“lipaních krasavců.....
- Pátek 22. srpna 2003 v 9:53® MAF
-
Václav:Tý brďo ty se máš 4 dny v přírodičce daleko od lidí to bych taky bral,ale momentálně je tady takovej šrumec,že není možné ani pomyslet,že bych si vzal den volna. dej vědět já se přizpusobím a mistr BASSman taky.-)
- Čtvrtek 21. srpna 2003 ve 22:35@ Karlos
-
Václav:Dej to vědět určitě předem ať se můžu přizpůsobit.
- Čtvrtek 21. srpna 2003 v 18:04® Vaclav
-
MAF: To víš, že se ozvu, ale vědět to budu nejdříve až za 10 dnů.
- Čtvrtek 21. srpna 2003 v 18:04® Vaclav
-
Tak se chystám na čtyři dny mimo civilizaci – do přírody – takže tu budu zase opět nejdříve až v úterý. Tak se tu opatrujte, debatujte a chytejte.
- Čtvrtek 21. srpna 2003 v 11:15® Miki
-
Václav: Tak zkus tenhle mikacj@seznam. cz treba to projde. Dík
- Čtvrtek 21. srpna 2003 v 10:27@ Zubar
-
Ruda: Jo, dík moc to je to co jsem chtěl slyšet. Dostanu se tam ale až za 14 dní, snad to nějak vydržim.
- Čtvrtek 21. srpna 2003 v 9:27® HaD
-
MAF: no tomu mýmu jsou dva roky a to ještě opravdu není na společný rybolov
)