Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 21. srpna 2003 v 9:10® MAF
MAF

Václav:Tak do dej určitě vědět,předevčírem jsem mluvil s Karlosem taky se chystá do Plzně k Šimanovi pro mušák,možná že se to podaří skloubit a mohli bychom se setkat všichni,řekl bych o tom BASSovi ten tu byl u mě včera,dělali jsme nějakou objednávku na zkoušku pro MIrka.

Čtvrtek 21. srpna 2003 v 9:08® MAF
MAF

DaH:Máš pravdu i já své manželce vděčím za to že můžu rybolovit tak často,s juniory je to v pohodě neb mě většinou dorovází.

Středa 20. srpna 2003 v 19:19® Vaclav

MAF: V půlce září se asi urvu do Plzně, teď jsou u nás v redakci dovolené, takže makám jako šroub. Dnes mi z Úřadu vlády volal Láďa, který nebyl delší dobu v okruhu internetu, a byl v šoku z toho, že Chytej. cz mění majitele. Tak jsme se domluvili, že spolu na podzim vyrazíme na Labe, tak to snad vyjde.

Středa 20. srpna 2003 v 18:28® Vaclav

Miki: Nedaří se mi na tvůj mail odeslat ty fotky, ale snažím se.

Středa 20. srpna 2003 ve 14:17® HaD
HaD

MAF: díky, no a abych dodal, tak budu pak muset trochu omezit rybolov v Čechách, manželka už má snad svatozář, protože to co mi toleruje, by asi jiná nesnesla a taky mám výčitky vůči mému synáčkovi, když místo toho abych se mu plně věnoval, tak dost často odcházím na ryby…

Středa 20. srpna 2003 ve 13:40® MAF
MAF

DaH:držím všech svých 7 prstů:-)

Středa 20. srpna 2003 ve 12:31® HaD
HaD

MAF: určitě referovat budu a nějakou reportáž vytvořím a bude k přečtení tady a asi i v Kajmanovi. Jsem trošku nervózní, protože co jsem slyšel, tak Pád je dost náročná voda. Doufám, že to zvládnu a nějakýho"giganta" dostaneme :-)

Středa 20. srpna 2003 ve 12:12® MAF
MAF

Ruda. To rád slyším,takže domluveno,telefon na tebe mám takže by neměl nastat žádnej problém.

Středa 20. srpna 2003 v 11:44® Ruda

MAF: Mne nemůže nic zastavit. V sobotu v 6 hod jsem na místě.

Středa 20. srpna 2003 v 10:16® MAF
MAF

Ruda:Jo kamaráde to znám velmi dobře,ale dali jsme se na vojnu tak je třeba bojhovat.-),každopádně tě budu v sobotu čekat,jen mě drobet trápí ta předpověď počasí.

Středa 20. srpna 2003 v 10:15® MAF
MAF

DaH:Máš pravdu spousta toků vypadá tak jako by nikdy nebyla tekoucími vodami.-),ta Itálie to bude asi kvalitka,doufám,že nám potom poreferuješ jak vypadají sumci „talijáni“.-)

Středa 20. srpna 2003 v 9:23® HaD
HaD

Včera jsem od kamaráda dostal lákavou nabídku vyrazit za sumci do Itálie, no a tak v soboru na týden jedu.

Středa 20. srpna 2003 v 7:42® Ruda

MAF: Já taky myslel, že budu v Kožlanech, ale člověk míní a tchýně mění.

Středa 20. srpna 2003 v 7:41® Ruda

Zubar: Momentálně je to nejlepší volba, dá se tam chytit i pěknej pstruh, ale momentálně to je o tlouštích a parmách. Dobrá volba je muškaření a krátká nynfa k večeru na sucho co nejblíže břehu. Nad Mattonkou byl chycen před 14 dny sumec asi 90 cm tam na tom místě pod kinem.

Úterý 19. srpna 2003 v 15:28® HaD
HaD

MAF: na řece, která je v tomto období sucha v podstatě stoják

Úterý 19. srpna 2003 v 10:41® MAF
MAF

DaH:To jsi byl na stojáku nebo na řece?

Úterý 19. srpna 2003 v 10:35® MAF
MAF

Ruda:Jo to jsou oni,já myslel,že budeš v KOžlanech z Varů je to samozřejmě lepší tak jak říkáš.

Úterý 19. srpna 2003 v 10:17® HaD
HaD

tak jsem si včera naivně myslel, že se bude předešlý večer opakovat a očekával jsem větší rybu, no a po třech hodinách v bouřce jsme to vzdali bez záběru

Úterý 19. srpna 2003 v 9:52@ Zubar

RUDA: Z diskuse jsem pochopil, že budeš z Karlovarska, já tam jezdím za tchánem a tchýní, tak si vždycky vezmu proutek a jdu na Ohře. Mám v plánu se jít podívat na ty dva jezy co jsou pod Mattonkou. Chytal´s tam někdy?

Úterý 19. srpna 2003 v 8:50® Ruda

Maf: OK já to lepší jet z KV po pražský a pak odbočit na Chyši odbočím před Lubencem doufam že mluvíme o stejných Chyších.

Úterý 19. srpna 2003 v 8:47® MAF
MAF

Ruda:Dobrá tedy navrhuji sraz v 6.00v Chýších na náměstí(z Kralovic je to do Chýší asi 20km)a tam se rozhodnem co podniknem,co ty na to?

Úterý 19. srpna 2003 v 8:33® MAF
MAF

Václav:Tak to jsem rád že tady s náma zůstáváš:-) . To s tou Plzní a pivkem beru jako jasnou záležitost.

Úterý 19. srpna 2003 v 7:41® Ruda

Václav : Díky super, pošli mi jeprosím taky na můj mail.

Úterý 19. srpna 2003 v 7:39® Ruda

Maf: Já si beru obojí a rozhodnu se až na místě, přeci jen muškařím teprve druhýn rokem a loni jsem tomu moc nedal, takže podle podmínek.

Úterý 19. srpna 2003 v 7:13® Miki

Václav: Na Svatavce je spousta pstruhů jen jim to umět nabídnout, je pravdou, že na cca. 50 malých je jeden „mírák“, ale člověk si pěkně zachytá a odpočine. To je zlé, že starý Vašek má něco s rukou, chtěl jsem si u něj zajistit ty trojnulky, protože to je opravdu fantazie.

Pondělí 18. srpna 2003 v 19:32® Vaclav

Ruda: Zítra bych sem mohl dát nějaké ty fotky, už to mám skenované. Miki: Zítra pošlu toho bolena.

Pondělí 18. srpna 2003 v 19:29® Vaclav

Ruda: Mirek má pravdu, s tou trávou to bylo přesně tak, jak říká, cha, cha. Mimochodem, závody byly ve Vokově, chytali jsme tedy jen kousek od sebe. Úsměvné bylo, že závodníkům pod mostem ryby moc nešly (třeba tloušti vůbec, přitom jich zde jsou desítky všech velikostí), zatímco „nezávodník“ Mirek si šel jen tak relaxačně zachytat nad most, a chytal jako ďas!

Pondělí 18. srpna 2003 v 19:24® Vaclav

Miki: Na Svatavě jsou ještě pstruzi? Já myslel, že už je to od zahájení vychytané. Jo, ty závody byly napínavé do posledního okamžiku a těsné jak hrom. Byl jsem rád, že všichni byli fajn, jen ty ryby mohly být aktivnější. Mirek mi ty neleštěné stříbrné nulky ukazoval, vypadáí to podobně jako Vaškovky. Mimochodem, v pátek jsem volal starému panu Vaškovi kvůli objednávce, a on řekl mi, že z ničeho nic přestal hýbat rukou. Dostává nějaké injekce, byl z toho pochopitelně smutný. Výrobu Vaškovek prý převzeme jeho syn, který jde v prosinci do důchodu.

Pondělí 18. srpna 2003 v 19:13® Vaclav

MAF: Jasně, že jsem budu chodit, vždyť k tomu mám osobní vztah a poznal jsem tady opravdu bezvadné lidi, například tebe. Rozhodně tím převodem nezmizím z planety, jen chci dohonit to, co mi uteklo kvůli práci na Chytej. cz. Až pojedu do Plzně, tak musíme zajít na pivko, jako onehdy, byť to bylo tak krátké.

Pondělí 18. srpna 2003 v 19:06® Vaclav

DaH: Tak to vypadá, že jsi to konečně zlomil. Ona i ta ostroretka je skvělá. Já se o víkendu chystám na štikovou přívlač, chci jít po velkých štikách.