Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 29. července 2008 ve 21:20® Robur
-
dáš to před to tak daleko, jak ti to vyhovuje,pokud tam dáváš něco na nadlehčení, tak tím pak samozřejmě ovlivníš vznášivost
- Úterý 29. července 2008 ve 21:09® Prichy
-
rarach: rudo, to nejsou ty co chodi na nezatizene hlavicce, ani nevim, jestli se jeste delaji (viz reakce na robura)
- Úterý 29. července 2008 ve 21:06® Prichy
-
rarach: v nemocnici, u soukromaka do auta a v lekarne? cert vi vid.......hele nic neni ciste, vse je udelano tak aby ten dole platil
- Úterý 29. července 2008 ve 20:59® EDYS
-
Robur> tesne za to ne ne??tak 20 cm od toho ne??
- Úterý 29. července 2008 ve 20:13® yerrx
-
Prichy> svaz plati regulace toku?
- Úterý 29. července 2008 v 19:45® rarach
-
Robur: Souhlas! Tyhle krásně chodí bez zátěže na streamrovém háku se zátěží na páternosteru.
- Úterý 29. července 2008 v 19:42® rarach
-
Prichy: Tak sorry, určitě jsi vítán, každá ruka u vysazovaní PO dobrá, rozjížděl jsem teď nové CT a nějak se tak tak potkávám, co je to jít na ryby se už musím pomalu zeptat. Regulační polatky jdou přímo do zdravotnictví bez zatáčky, co se s nima děje pak, je věcí managerů nemocnic či věcí odborného či obvodního lékaře.
- Úterý 29. července 2008 v 17:52® Prichy
-
rarach: mas pravdu, navic buh vi, kam by z velke casti ty prachy sli (jistou paralelu bych videl s regulacnimi poplatky hihi, ale to je jina kategorie
) Muzes se v klidu uklidnit, at to kazdy mysli mozna malinko jinak, zde s tim nic nenadelame, mimochodem jsem prislibil ucast na tech vylovech a ty jsi se nevyjadril, uz jsem mluvil i s bobem a aliviem
- Úterý 29. července 2008 ve 13:27® Robur
-
najdi si termín jigová hlavička, tak na to to navlečeš, druhá možnost je dát to na nějaký podolouhlý háček a nahazuješ jen vahou nástrahy nebo dáš před to broček a případně k háčku i nadlehčující kuličku polystyrenu atp.
- Úterý 29. července 2008 v 10:04® zak14
-
hele omlouvám se za svou neskušenost ale tohle dostanu k prutu co si budu objednávat a nevím jestli sou k tomu přidělané háčky nebo jak se to používá.Háček si tam musim dat sám ?
- Úterý 29. července 2008 v 9:52® zak14
-
Alov>nejses tak trochu rozmazlenej kdys mas tolik veci ?
- Úterý 29. července 2008 v 9:02® zak14
-
Bubu99> dik za radu takze nemusim mit strach ze mi ryba upláchne ?
- Úterý 29. července 2008 v 7:43® Alov
-
Zak14> Na vláčku mám pruty 3
- Pondělí 28. července 2008 ve 22:36® rarach
-
Šišan: Jenomže to už je výsledek, prvopočátek je v tom, že si každej myslí, že je všechno ve vodě všech a za to právě může svaz, pač takhle celou dobu navenek vystupuje, přestože směrem k MO vlastně podniká.
- Pondělí 28. července 2008 ve 22:28® šišan
-
Věř tomu že kdyby u nás bylo více slušných rybářů a ne megamasařu kteří mají heslo chyt a zmraž tak by ty zažitky byly i u nás.jenomže je to tak jak to je.každý chce za tu 1000 mít plný mražák.
- Pondělí 28. července 2008 ve 22:24® rarach
-
V poměru k zážitkům pakatel, naše povolenka je jakoby levná, ale třeba v britské Columbii v Kanadě je levnější, to samé některé státy v USA a je spousta destinací téměř zadarmo, chytání štik v brakické vodě ve Švédsku, Dánsko mořští pstruzi za cca 300 Kč/ rok…atd atd.
- Pondělí 28. července 2008 ve 22:18® šišan
-
Já nejezdim nestihám to, ale kamarádi jezdí po světě.No a už jsi počítal na kolik tě víjde povolenka v zahraničí?Asi dost,že?
- Pondělí 28. července 2008 ve 22:12® rarach
-
No vidím že vidíš, jezdíš do Polska na ryby? Já jezdím po celé Evropě a dejme tomu svazy a soukromé subjekty hospodaří i na stejných řekách, každý podle svého zaměření. Část úseku tak a část tak. Povolenky dostupné kdykoliv, byť nejsou roční, zkus jet na blint na víkend k nám na západ, když nemáš celosvazovku? Jsi v řiti, úřední hodiny dvě hodiny ve středu a o prázdninách, taky ne vždy. Venku, povolenka na benzině, poště, kempu, prostě někomu to patří, tak se stará. Automaty v Norsku na stromech, kde nikoho ani nenapadne si lístek nekoupit, zkus to u nás ve svazu, ukradnou ten automat.
- Pondělí 28. července 2008 ve 22:07® šišan
-
Ono je rozdíl být členem něčeho a nebo být zákazníkem.Já domluvím použití materiálu cenu a jde se na to.Ono se špatně podniká na něčem co bohužel patří státu.Jak by jsi chtěl tu konkurenci realizovat
- Pondělí 28. července 2008 ve 21:58® rarach
-
Jenomže když si započítáš sponzoring do metru, tak ti co si ho tam nedají, to mají levnější a vo tom je konkurence, kterou ČRS tak zoufale postrádá. Ano je to vo penězích a těch má svaz dobrovolně zatraceně hodně, 300 tis ovcí, co jim je putna kam jejich prachy jdou.Vem si vod každýho 15 Kč a máš 4.5 mega,slušné že a vlastně to nikoho nebolí, nepřiznej finančáku 450 kč a honěj tě jak nadmutou kozu.
- Pondělí 28. července 2008 ve 21:55® rarach
-
Jsem zapoměl, právě protože je rok 2008, nemusí nic posílat stačí to pověsit na stránky, třeba jako pan kníže audit jistého ministra.
- Pondělí 28. července 2008 ve 21:53® šišan
-
rarach> Já vystavuji faktury,pro dobrovolné organizace nedělam.To jak se starají některé org.o revíry je opravdu hodně neštastné je to hlavně o penězích.Já dávám cenu za 1m.zákazník už neví jaká je režie atd.to už je má věc jak s penězma naložím
- Pondělí 28. července 2008 ve 21:48® rarach
-
Šišan: Čistě hypoteticky, objednám si u tebe poličku na pruty jak jsem před pár hodinami udělal a na účtu by bylo: cena materiálu… cena práce doprava sponzoring Venci (závody v řezání prken)…
Kolik bys jich asi vyrobil?
- Pondělí 28. července 2008 ve 21:37® rarach
-
Šišan: Ty jako podnikatel nevystavuješ zákazníkovi účet, za co jako zaplatil? To samé pak finančáku z druhé strany. V roce 2008 mít monopol na tekoucí vodu, ti přijde normální, zvláště v kontextu toho, jak se o ní svaz stará? Přijde ti normální, že svaz nemá konkurenci a chytá kdejakej vandrák? Hele, že ty podnikáš s třešněma.
- Pondělí 28. července 2008 ve 21:10® šišan
-
Pitomcu hodně s mého pohledu.Ti co si myslí,že bude črs posílat všem podrobný výpis,to si asi ješte dlouho počká.Jinak vše by bylo dobrovolné! Robure,nášivek koupim hodně a pár ti jich pak pošlu at neřekneš,nebo raději né, zase budete nadávat kdo to financoval.Rarach neboj už je rok 2008.probud se
- Pondělí 28. července 2008 ve 20:51® Robur
-
šišan, něco věcného prosím? Vyplň si kartu, ať tu anonymně nebékáš. Např. napiš, kolik si těch nášivek koupíš, že bych to pojal jako podnikatelský záměr
- Pondělí 28. července 2008 ve 20:51® rarach
-
Šišan: Jasně náčelníku,howg.Nezapomeň vlaječky do oken a od zítřa se angažovat, až se poserem. Já jenom žasnu, kolik pitomců ještě svaz má v zásobě.
- Pondělí 28. července 2008 ve 20:46® BuBu99
-
rarach ja nepisu ze vim kolik prispivam ja psal par drobnejch
- Pondělí 28. července 2008 ve 20:45® šišan
-
Rarach.Ty jsi byl asi dlouho na sluníčku,že?Laskavě si zjisti ceny povolenek v čr.Pokud si ješte pamatuješ, tak črs je dobrovolna organizace s ktere mužeš kdykoliv odejít a chytat na soukromých revírech.Ta 1000 za povolenku na celý rok je opravdu závratna částka abych si léčil komplexy na těch co chytají závodně.Nevím jaký je rozdíl,když rybu píchne relaxák nebo závodník,ano rozdíl tam je závodník ji většinou pustí.O těch povolenkách raději pomlč ty,protože si uplně mimo mísu a nečekaně vydíš jen jednu stranu mince
- Pondělí 28. července 2008 ve 20:42® rarach
-
Bubu99:Víš já na tohle už z praxe nevěřím, nakonec se spočítá, že náklady na výrobu a distribuci nášivky jsou 190 Kč a skutek utek. Jenom by mne zajímalo, jak víte kolik přispíváme, svaz přece hospodaření již několik let nezveřejňuje.