Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 18. srpna 2003 v 19:04® Vaclav
-
Zubar: Druhý ročník „O pohár Ohře“ bude, to jen kdybych pošel (nebo emigroval)… No, jinak rotačky od Mirka… Teď na západočeským přeboru jsem jich pořídil přes tisícovku, bral jsem i kombi, protože den předtím jsem na to dostal dva boleny, a pak je všechny utrhal. Dnes jsem na to chytil jesena asi 35 cm.
- Pondělí 18. srpna 2003 v 16:43® Mirek
-
MIKI: teď jsem si všim té chybičky. Omluva.
- Pondělí 18. srpna 2003 ve 14:19® Mirek
-
Zubař, Miky: Gratuluju k úspěchu v sobotním závodu. Vaše chvála mně těší, až se tetelím. Díky.
- Pondělí 18. srpna 2003 ve 14:17® Mirek
-
Ruda: Byli jsme domluvený s Nebanicema, že jim nějakou trávu narvem a voni to měli chytat a sušit pro koníky. Holt jim to chytání asi šlo hůř než nám nóóóó.
- Pondělí 18. srpna 2003 ve 13:31® MAF
-
Ruda:Pojedem s mouchama nebo vláčet?
- Pondělí 18. srpna 2003 ve 12:31® Miki
-
Václav: Zapoměl jsem tě ještě požádat o fotky bolena ze závodů. Dík
- Pondělí 18. srpna 2003 ve 12:26® Miki
-
Václav: Je sice pravda, že se historie opakovala, ale sám víš jak to vypadalo, již teď se těším na další kolo. Jinak jak jsem si nechal u Mirka dělat ty neleštěný třpíti, nevím zda jsem ti to říkal, chodí jedna báseň. Testoval jsem je ještě na Svatavce tak za 2 hoďky 18 pstruhů a jednoho okouna.
- Pondělí 18. srpna 2003 ve 12:15® Ruda
-
Maf: Napiš kde bychom se srazili, nějaké profláknuté místo abych to lehce našel. A ta Úhlava by mne zajímala, tam jsem ještě nebyl.
- Pondělí 18. srpna 2003 ve 12:10® HaD
-
MAF: OK
)
- Pondělí 18. srpna 2003 v 11:39® Ruda
-
Mirek: Od soutoku s Odravou nahoru asi 500m k přítoku toho potůčku. Ryb mraky, ale ta plovoucí tráva z těch vašich závodů ta nám dala a nesvádějte to na vodáky ani jedna loď se neukázala.
- Pondělí 18. srpna 2003 v 11:38@ Zubar
-
Václav: Zdar, měl jsem týden dovolenou. To by člověk neřekl co toho za týden stihnete – než jsem se tím prokousal. Dík moc, pana Kepra budu každopádně kontaktoval. Doufám že předání žezla DaHovi neovlivní druhý ročník „O pohár Ohře“? MIREK: na ty rotačky samá chvála, holt kdo zaváhá, každopádně až se uvidíme, tak obohatím svojí výzbroj.
- Pondělí 18. srpna 2003 v 11:10® Ruda
-
Maf: Dobře tak sobota brzo ráno?
- Pondělí 18. srpna 2003 v 10:22® MAF
-
DaH:To je jedno,kdo dřív přijde ten dřív mele,alespoň budu mít u nového vládce „voko“
- Pondělí 18. srpna 2003 v 9:47® HaD
-
MAF: díky, ale zatím ještě vládne Václav
- Pondělí 18. srpna 2003 v 8:48® MAF
-
DaH:Takže vítej nový králi. mnoho zdaru a trpělivosti s tvým novým královstvím,ať ti to jde jako ti sumíci.-)
- Pondělí 18. srpna 2003 v 8:47® MAF
-
Václav:Dobrá tedy už se více neptám,doufámale ,že sem mezi nás budeš stále chodit,jinak ti budou všechny vlasce a šňůry uhranuty a tím odsouzeny k věčnému praskání a motání
- Pondělí 18. srpna 2003 v 8:41® MAF
-
Ruda:Viděl bych to na sobotu co ty na to?V neděli mám nějaké rodičovské povinosti
Včera na Úhlavě super chytačka ryb spousta ale všechno tak do 30cm(lipani)je tam spousta potočáků kolem 25–27cm,vypadá to že je tam asi nasazovali. Jinak i tady se hrozně rozmnožili okouni,dokonce dva měli 27 cm,chytnul jsem i jednuštičku kolem 25cm na mušák vyjela po blešounovi když jsem ho stahoval,takový množství škodlivý ryby na pstruhovce to není dobrý.
- Pondělí 18. srpna 2003 v 6:25® Mirek
-
Ruda: Byli jste někde pod soutokem s Odravou, nebo výš? S tou Teplou máš pravdu, je tam těch baasů požehnaně a jsou tam i solidní kusy okolo 30cm. Krom toho nádherný tloušti a jeseni.
- Pondělí 18. srpna 2003 v 1:13® HaD
-
Tak jsem se vrátil z ryb a byl to prima večer. S přáteli jsme dostali sumce 100, 107, 108 a 113 cm. Já dva a Petr dva, vždy na stejný prut. Menší jsme pustili. Sice mohli být větší, ale dvojitý „dabl“ nebývá až tak častý a po delší pauze v braní se celkem radujeme. K tomu byla ještě odpoledne krásná ostroretka mezi 45–50 cm (puštěna) a okoun okolo 35 cm na marmyšku mi spadl.
- Neděle 17. srpna 2003 v 17:37® Ruda
-
Václav: Tak jsem na něj kouknul na web a skutečně je to tedy druhý kus ulovený na Ohři 12, protože ten co měli ulovit ve Velichově prý měřil do 40 cm. Protože jsem momentálně v Radošově ještě se poptám, další taková věc která je zase šťouráním: V Radošově je zákaz lovu na jezu může se 100m nad a pod jezem, ale nedodržuje se to, tak jako onen šťastlivec z Kolína který ho chytil, ale nefotil jen u jezu musel ho někam také poodnést protože okolí jezu takto nevypadá.
- Neděle 17. srpna 2003 v 17:19® Ruda
-
Václav: Tak to je další úlovek, já vím jenom o tom z Velichova. Paradoxem je že v Radošově bydlí můj otec a ani ostatní místní rybáři nic neví.
- Neděle 17. srpna 2003 v 16:22® Vaclav
-
Ruda: Ta fotka je na webových stránkách Západočeského územního svazu, byl to rybář z Kolína.
- Neděle 17. srpna 2003 v 15:57® Ruda
-
Maf: Ty už nepočítáš, že bychom se příští neděli srazili.
- Neděle 17. srpna 2003 v 15:55® Ruda
-
Bass: Okounobijče mám pro Tebe informaci o hojném výskytu hledaných predátorů. Pstruhový úsek (asi 1 km) přímo nad Březovskou přehradou v Karlových Varech. Letos je jich tam neskutečné množství.
- Neděle 17. srpna 2003 v 15:49® Ruda
-
Vím, ale pokud vím bylo to asi o 5 km níže ve Velichově, údajně existuje i foto, doufám, že mi ho bratr sežene, protože úlovek se podařil jeho pražským kamarádům, bohužel můj bratr holduje měkkým drogám takže není radno mu vše věřit, takže jsem o tom neinformoval už při ulovení kolem 20.6.03
- Neděle 17. srpna 2003 v 10:50® Vaclav
-
Ruda: Víš něco o tom ulovení jesetera malého na Ohři v Radošově?
- Neděle 17. srpna 2003 v 9:21® Vaclav
-
Miki: Tak se historie opakovala, tak zase za rok, no. Za rok už tě na kraji porazím. Jinak mě při sčítání výsledků překvapilo, jak to všechno bylo těsné a vyrovnané. A ten spadlý bolínek ze břehu mne zatraceně mrzí, bylo by to celkové 3. místo, jak jsem na to koukal.
- Neděle 17. srpna 2003 v 8:20® Ruda
-
Maf+Mirek: Nakonec jsme jeli na mimopstruhovou Ohři k Nebanicím a žák porazil učitele a dalšího žáka. Já 6 ryb (1×lipan 31 cm, 2× tloušť 20 a 40 cm, 1 jesen 30 cm, 1 bolínek 25 cm a 1 proudník. Zdeněk 3 ryby a nováček v cechu nic, ale vypadá dost houževnatě takže určitě bude brzy bodovat. Kromě lipana vše na sucho, lipan na nynfu chrostíka. Akorát by mne zajímalo co dělali pánové na závodech v přívlači místama nás ta utrhaná tráva z jejich brodění málem vykoupala, to jste se tam váleli smíchy nebo co????
- Sobota 16. srpna 2003 v 11:28® HaD
-
Karel: budu se snažit
- Pátek 15. srpna 2003 ve 22:16@ karel
-
Davide,hodně štěstí na novém servru. Nedovol aby to dopadlo jak na Kajmanu. Václav to velice tady velice dobře rozjel. Díky mu za to. KAREL