Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 18. srpna 2003 v 19:04® Vaclav

Zubar: Druhý ročník „O pohár Ohře“ bude, to jen kdybych pošel (nebo emigroval)… No, jinak rotačky od Mirka… Teď na západočeským přeboru jsem jich pořídil přes tisícovku, bral jsem i kombi, protože den předtím jsem na to dostal dva boleny, a pak je všechny utrhal. Dnes jsem na to chytil jesena asi 35 cm.

Pondělí 18. srpna 2003 v 16:43® Mirek

MIKI: teď jsem si všim té chybičky. Omluva.

Pondělí 18. srpna 2003 ve 14:19® Mirek

Zubař, Miky: Gratuluju k úspěchu v sobotním závodu. Vaše chvála mně těší, až se tetelím. Díky.

Pondělí 18. srpna 2003 ve 14:17® Mirek

Ruda: Byli jsme domluvený s Nebanicema, že jim nějakou trávu narvem a voni to měli chytat a sušit pro koníky. Holt jim to chytání asi šlo hůř než nám nóóóó.

Pondělí 18. srpna 2003 ve 13:31® MAF
MAF

Ruda:Pojedem s mouchama nebo vláčet?

Pondělí 18. srpna 2003 ve 12:31® Miki

Václav: Zapoměl jsem tě ještě požádat o fotky bolena ze závodů. Dík

Pondělí 18. srpna 2003 ve 12:26® Miki

Václav: Je sice pravda, že se historie opakovala, ale sám víš jak to vypadalo, již teď se těším na další kolo. Jinak jak jsem si nechal u Mirka dělat ty neleštěný třpíti, nevím zda jsem ti to říkal, chodí jedna báseň. Testoval jsem je ještě na Svatavce tak za 2 hoďky 18 pstruhů a jednoho okouna.

Pondělí 18. srpna 2003 ve 12:15® Ruda

Maf: Napiš kde bychom se srazili, nějaké profláknuté místo abych to lehce našel. A ta Úhlava by mne zajímala, tam jsem ještě nebyl.

Pondělí 18. srpna 2003 ve 12:10® HaD
HaD

MAF: OK:-)) )

Pondělí 18. srpna 2003 v 11:39® Ruda

Mirek: Od soutoku s Odravou nahoru asi 500m k přítoku toho potůčku. Ryb mraky, ale ta plovoucí tráva z těch vašich závodů ta nám dala a nesvádějte to na vodáky ani jedna loď se neukázala.

Pondělí 18. srpna 2003 v 11:38@ Zubar

Václav: Zdar, měl jsem týden dovolenou. To by člověk neřekl co toho za týden stihnete – než jsem se tím prokousal. Dík moc, pana Kepra budu každopádně kontaktoval. Doufám že předání žezla DaHovi neovlivní druhý ročník „O pohár Ohře“? MIREK: na ty rotačky samá chvála, holt kdo zaváhá, každopádně až se uvidíme, tak obohatím svojí výzbroj.

Pondělí 18. srpna 2003 v 11:10® Ruda

Maf: Dobře tak sobota brzo ráno?

Pondělí 18. srpna 2003 v 10:22® MAF
MAF

DaH:To je jedno,kdo dřív přijde ten dřív mele,alespoň budu mít u nového vládce „voko“:-))

Pondělí 18. srpna 2003 v 9:47® HaD
HaD

MAF: díky, ale zatím ještě vládne Václav :-)

Pondělí 18. srpna 2003 v 8:48® MAF
MAF

DaH:Takže vítej nový králi. mnoho zdaru a trpělivosti s tvým novým královstvím,ať ti to jde jako ti sumíci.-)

Pondělí 18. srpna 2003 v 8:47® MAF
MAF

Václav:Dobrá tedy už se více neptám,doufámale ,že sem mezi nás budeš stále chodit,jinak ti budou všechny vlasce a šňůry uhranuty a tím odsouzeny k věčnému praskání a motání:-))

Pondělí 18. srpna 2003 v 8:41® MAF
MAF

Ruda:Viděl bych to na sobotu co ty na to?V neděli mám nějaké rodičovské povinosti:-) Včera na Úhlavě super chytačka ryb spousta ale všechno tak do 30cm(lipani)je tam spousta potočáků kolem 25–27cm,vypadá to že je tam asi nasazovali. Jinak i tady se hrozně rozmnožili okouni,dokonce dva měli 27 cm,chytnul jsem i jednuštičku kolem 25cm na mušák vyjela po blešounovi když jsem ho stahoval,takový množství škodlivý ryby na pstruhovce to není dobrý.

Pondělí 18. srpna 2003 v 6:25® Mirek

Ruda: Byli jste někde pod soutokem s Odravou, nebo výš? S tou Teplou máš pravdu, je tam těch baasů požehnaně a jsou tam i solidní kusy okolo 30cm. Krom toho nádherný tloušti a jeseni.

Pondělí 18. srpna 2003 v 1:13® HaD
HaD

Tak jsem se vrátil z ryb a byl to prima večer. S přáteli jsme dostali sumce 100, 107, 108 a 113 cm. Já dva a Petr dva, vždy na stejný prut. Menší jsme pustili. Sice mohli být větší, ale dvojitý „dabl“ nebývá až tak častý a po delší pauze v braní se celkem radujeme. K tomu byla ještě odpoledne krásná ostroretka mezi 45–50 cm (puštěna) a okoun okolo 35 cm na marmyšku mi spadl.

Neděle 17. srpna 2003 v 17:37® Ruda

Václav: Tak jsem na něj kouknul na web a skutečně je to tedy druhý kus ulovený na Ohři 12, protože ten co měli ulovit ve Velichově prý měřil do 40 cm. Protože jsem momentálně v Radošově ještě se poptám, další taková věc která je zase šťouráním: V Radošově je zákaz lovu na jezu může se 100m nad a pod jezem, ale nedodržuje se to, tak jako onen šťastlivec z Kolína který ho chytil, ale nefotil jen u jezu musel ho někam také poodnést protože okolí jezu takto nevypadá.

Neděle 17. srpna 2003 v 17:19® Ruda

Václav: Tak to je další úlovek, já vím jenom o tom z Velichova. Paradoxem je že v Radošově bydlí můj otec a ani ostatní místní rybáři nic neví.

Neděle 17. srpna 2003 v 16:22® Vaclav

Ruda: Ta fotka je na webových stránkách Západočeského územního svazu, byl to rybář z Kolína.

Neděle 17. srpna 2003 v 15:57® Ruda

Maf: Ty už nepočítáš, že bychom se příští neděli srazili.

Neděle 17. srpna 2003 v 15:55® Ruda

Bass: Okounobijče mám pro Tebe informaci o hojném výskytu hledaných predátorů. Pstruhový úsek (asi 1 km) přímo nad Březovskou přehradou v Karlových Varech. Letos je jich tam neskutečné množství.

Neděle 17. srpna 2003 v 15:49® Ruda

Vím, ale pokud vím bylo to asi o 5 km níže ve Velichově, údajně existuje i foto, doufám, že mi ho bratr sežene, protože úlovek se podařil jeho pražským kamarádům, bohužel můj bratr holduje měkkým drogám takže není radno mu vše věřit, takže jsem o tom neinformoval už při ulovení kolem 20.6.03

Neděle 17. srpna 2003 v 10:50® Vaclav

Ruda: Víš něco o tom ulovení jesetera malého na Ohři v Radošově?

Neděle 17. srpna 2003 v 9:21® Vaclav

Miki: Tak se historie opakovala, tak zase za rok, no. Za rok už tě na kraji porazím. Jinak mě při sčítání výsledků překvapilo, jak to všechno bylo těsné a vyrovnané. A ten spadlý bolínek ze břehu mne zatraceně mrzí, bylo by to celkové 3. místo, jak jsem na to koukal.

Neděle 17. srpna 2003 v 8:20® Ruda

Maf+Mirek: Nakonec jsme jeli na mimopstruhovou Ohři k Nebanicím a žák porazil učitele a dalšího žáka. Já 6 ryb (1×lipan 31 cm, 2× tloušť 20 a 40 cm, 1 jesen 30 cm, 1 bolínek 25 cm a 1 proudník. Zdeněk 3 ryby a nováček v cechu nic, ale vypadá dost houževnatě takže určitě bude brzy bodovat. Kromě lipana vše na sucho, lipan na nynfu chrostíka. Akorát by mne zajímalo co dělali pánové na závodech v přívlači místama nás ta utrhaná tráva z jejich brodění málem vykoupala, to jste se tam váleli smíchy nebo co????

Sobota 16. srpna 2003 v 11:28® HaD
HaD

Karel: budu se snažit

Pátek 15. srpna 2003 ve 22:16@ karel

Davide,hodně štěstí na novém servru. Nedovol aby to dopadlo jak na Kajmanu. Václav to velice tady velice dobře rozjel. Díky mu za to. KAREL