Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 9. července 2008 ve 12:12® HaD
HaD

EDYS> aha, tak to jsem to asi přehlédl. Byl jsem na cestách

Středa 9. července 2008 v 8:40® EDYS
EDYS

ja byl tedka asi 3* na rece a par jelcu, okounu a jednoho kapra na wobblera..:-D ale byl podseklej za ploutev…a ja si rikam to bude pekny bolen..pak se to parkrat ukazalo a ty jo to je kapr..:-D

Úterý 8. července 2008 ve 20:51® KORNJD
KORNJD

sus1 – Tak to ti přeju!! Ale na dravce to tam mam špatný zkušenosti!!! Ty jsi tam nějaký nachytal????

Úterý 8. července 2008 ve 20:45® broža

mckvak8-neva ale moc díky

Úterý 8. července 2008 ve 20:31® ART
ART

broža> Hele co jsem napsl viz níže tak se ti omlouvám za chybné info tohle plapí pro kemp vedne. Plazy leží hned vedle vim kde to je ale nechytal jsem tam.

Úterý 8. července 2008 ve 13:47® Stanik
Stanik

dam: nemáš propozice k tomu KP co má být v sobotu v Řečanech? Když budeš něco vědět, napiš. Díky moc.

Úterý 8. července 2008 v 11:55® ART
ART

broža> Znám tento kemp. V letnim obdpbí je tam spousta lidí a nic moc úlovky. Já jsem tam veliké štiky nenachytal ani neviděl max.50cm ani když tam nikdo neni. Je tam hodně bolenů sem tam nejakej okoun. Nejlepší to je buď úplně vlevo (je tam taková zátoka z které je vidět nejaký most), anebo je dobrý si pujčit loď, alespoň odjedeš od lidí. Dobrý je jezdit na druhou stranu ke skalám, ta skála v pravo tam sice lidi chodí ale nikdo tam nic nechytil. TAk lovu zdar.

Pondělí 7. července 2008 ve 22:18® sus1

KORNJD> No, co jsem tam byl ,tak vždy dobře,nestěžuju si.;-)

Pondělí 7. července 2008 ve 21:50® KORNJD
KORNJD

sus1 – a jak sis zachytal??????

Pondělí 7. července 2008 ve 21:31® sus1

KORNJD> Jo,jo.:-)

Pondělí 7. července 2008 ve 20:55® KORNJD
KORNJD

hubertsvab > No na podhájí jsem jedno chytil štičku ±50 cm !! Když jsem chodil do kroužku tak náš učitel tam měl chatu a my co jsme jezdili na závodY tak jsme tam jezdili na tejden jen rybařit!! Ale třeba candáta jsme tam nedostal nikdy!!! Nejsem moc úspěšnej na dravce a to vláčím pokaždý co jsem u vody ale je fakt že třeba na nějaký řece jsem ještě pořádně nevláčel!!!

Pondělí 7. července 2008 ve 20:06® hubertsvab
hubertsvab

kornjd> já sem na bílce už chytal. jenom náký kapřící a bílá ryba na feeder. Taky jsme jezdili na podhájí k horšovskýmu týnu…tam sem chytil jen pár plotic a strejda kapra.

Pondělí 7. července 2008 ve 20:01® broža

ahoj přátelé.Jedu v říjnu na orlík na štiky do Štědronína-Plazy nebyl jste tam někdo?Potřebuji trochu poradit kde chytat

Pondělí 7. července 2008 v 17:39® KORNJD
KORNJD

sus1 – No ryby tam jsou ale já nevím jak tam na tom jsou dravci!! Na splávek si tam zachytám kolikrát pěkně!! Dík za rady o tom vlasci!! Ty jsi na Bílce už chytal????

Neděle 6. července 2008 ve 21:34® inspo

KORNJD> www.rybarskepotreby-shop.cz

Neděle 6. července 2008 ve 21:31® sus1

KORNJD> Kup si ho v Klatovech?! třeba.:-) A neřikej, že na Bílce nejsou ryby,máš to u nosu.;-)

Neděle 6. července 2008 ve 21:22® KORNJD
KORNJD

Prosím vás pošlete mi sem někdo odkaz na vláčecí vlasec STROFT GTM!! Kamarád ma potřeby a chtěl bych si ho přes něj objednat!!! Dík!!

Neděle 6. července 2008 ve 20:41® KORNJD
KORNJD

hecht> Tak kdybych alespoň věděl kolik se toho kam vysadilo a jaký byli osádky v minulých letech!!! Ale tady skoro všichni hurá na kapry a amury a na štiky s rybičkama taky a tak se dovídám věci jen od starších rybářů a to to nevíš jestli ti lžou nebo ne protože je tu pár pěkných masařů až bolí oči!!!!

Neděle 6. července 2008 v 19:20® hecht
hecht

KORNJD> Jo taky vzpomínám na tyhle doby a takovéto trápení.Poslední dobou začínám mít pocit že se do těchto dob možná v dohlednu zase dostaneme :-(

Neděle 6. července 2008 v 19:03® KORNJD
KORNJD

Ahoj lidi! Tak konečně mám rybu na vláčku! Je to okounek asi tak 15cm!! Od zahájení nic!!! Je teda fakt že jsem vláčel jen 4× ale i tak je to hrozný!!Jsem rybářem ze Kdyně u Domažlic a moc revírů tu nemáme musím hold někam zajet!! Tak hodně štěstí všem!!!

Neděle 6. července 2008 ve 14:25® zemstrong

Petruv zdar! A pridavam prosbu, zdali se najde dobra duse, ktera me vezme na vlacku v okoli Tisnova (cilova ryba – stika). Mam povolenku na MRS mimopstruhove reviry. predem diky …

Neděle 6. července 2008 v 10:24® inspo

mckvak8> tak to jsme dva, komu na gumy nic nejde…prostě v ně nemám moc důvěru

Sobota 5. července 2008 ve 23:22® ART
ART

salmo : u mě kdekoli mozna je to tim že na moc nechytám

Sobota 5. července 2008 ve 22:52® Salmo
Salmo

mckvak8> Já mám teda na gumy asi nejvíce ryb.Počínaje okounem přes candáta až po štiku…Nevím kde je problém.

Sobota 5. července 2008 v 19:06® ART
ART

Salmo: Samozdřejmě jsem tyto všechny pohyby s gumou dělal, možná je to tim že tam kde chytám nejsou asi ryby. Je to samozdřejmě blbost ryby tak jsou dobrý je vědět že je to rukama.9-)

Sobota 5. července 2008 v 17:06® Venouš

Čauves,tak jak jste dnes dopadli???Já dnes nic moc.Utrhl jsem 2 woblery,3 třpitky a asi 5 gum a chytil jsem jen malé štíhle,no to byl den…

Sobota 5. července 2008 ve 14:14® Salmo
Salmo

mckvak8> přískoky po dně nebo ve sloupci,zpomalování a zrychlování vedení,oživování špičkou prutu – zkrátka si s tím musíš vyhrát a ne to táhnout rovně

Sobota 5. července 2008 ve 12:15® ART
ART

Chtěl jsem se zeptat jak taháte gumy.Možná budu vipadat jako blb, ale vůbec se mi na ní nechce pověsit žádná ryba. Poskakujete s ní po dně nebo jí táhnete?

Sobota 5. července 2008 v 9:56® EDYS
EDYS

BuBu99> no me to rikej..ja si taky koupim kopacky a oni se rozpadnou po dvou mesicich..:-D taky se v tom uz bojim hrát..:-D a reklamaci mi neuznaji…-D

Sobota 5. července 2008 v 9:39® BuBu99
BuBu99

nejsem s nima domluvenej musim se nejak dohodnout v krame ja myslim ze je to nejaka spatna serie majitel toho kramu leta chyta prvni ligu privlac a povidal mi ze je to uz asi pata reklamace nemuzes prece chodit k vode a bat se na to chytat