Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 5. července 2008 v 9:23® EDYS
-
BuBu99> no prut skoro za 2000..asi vada materialu ne??nebo nvm no…ale oni vracej penize az po 3 reklamaci na stejnou vec ne?nebo ses snema domluvenej?
- Sobota 5. července 2008 v 0:20® BuBu99
-
ma 20–50 ja ho dostal ale ja prevazne chytam tezsi privlac na lehkou mam jinej prut tenhle je na 20–50 taky dost mekej a docela dobrej do ruky ale necham si ho vymenit za jinej dve reklamace za 14 dnu je trosku dost
- Pátek 4. července 2008 ve 23:48® yerrx
-
BuBu99> 20–50? co s tim chces chytat?
- Pátek 4. července 2008 ve 23:45® BuBu99
-
je to tenhle prut
- Pátek 4. července 2008 ve 22:47® EDYS
-
BuBu99> odkaz nejde..
- Pátek 4. července 2008 ve 22:40® BuBu99
-
cau panove mate nekdo zkusenosti s timto prutem za 14 dni ho jdu podruhe reklamovat nejdiv prasknul pri rybe dil nad rukojeti dil mi vymenil a ted praskla rukojet do ruky je supr ale co je to platne kdyz se do nej clovek boji trosku oprit mate ho nekdo www.awashima.cz
- Pátek 4. července 2008 ve 21:24® HaDová
-
Scanix> dejte to do aukce
- Pátek 4. července 2008 ve 20:56® BigMike
-
hugo.hammer> a ještě třeba z lodi na řece po proudu na rybku na položenou a nebo jak tu bylo řečíno, třeba pod jezem na třešeň na cit na tlouště atd. atd:))
- Pátek 4. července 2008 v 19:39® Scanix
-
V ramci uspory mista v krabickach davam k dispozici par gumovych nastrah za peknou cenu…
- Pátek 4. července 2008 v 15:15® EDYS
-
Salmo> no to možná..
chapes ne..
- Pátek 4. července 2008 v 15:12® Salmo
-
EDYS> no vždyť jsem psal že je to nouzovka a na chytání nástražních rybek to satčí
)
- Pátek 4. července 2008 v 15:05® EDYS
-
Salmo> no na klasickou plavacku asi ee…-D kdyz ma jen 2,7m..:-d
- Pátek 4. července 2008 v 15:05® EDYS
-
hugo.hammer> no ja tam mam tež většinou menší karabinku kterou protahnu všemi očky..
takže nic nemusim trhat..
- Pátek 4. července 2008 v 15:01® BuBu99
-
nevite nekdo jak vybada Labe je voda nahore nebo ne dik
- Pátek 4. července 2008 ve 14:33® Salmo
-
hugo.hammer> Dá se používat na stojáku při plavačce ale není to ono,ber to jakou nouzovku.Jo a abych nezapomněl dá se s ním výborně chytat na cit,protože je lehkej a dá se držet v ruce delší dobu i bez znatelné námahy.
- Pátek 4. července 2008 ve 14:26® hugo.hammer
-
BigMike,EDYS> Diky za radu, mam jasneji. Da se vlaceci prut pouzit rozumne i na jiny zpusob lovu, mate s tim nekdo nejake zkusenosti?
- Pátek 4. července 2008 v 10:30® BigMike
-
hugo.hammer> Záleží na tom, jak k té vodě jezdíš, jakou cestou. Pokud autem, není co řešit. Jestli na kole a okolo jsou větve, byla by blbost aby ti prut svázaný gumkama a navázaný čouhal z báglu. I když jsem tak leta jezdil a v oněch úsecích radši bral prut do ruky(záleží jaký jsi na kole jezdec,co zvládneš uřídit)a i složený špičkou dozadu. Osobně ho do obalu nedávám nikdy, pořád stáhlý jen gumkama a navázaný.:)Však nástrahu sundavám vždy a karabinku chytám u spodního očka prvního dílu. stačí takto?:)
- Pátek 4. července 2008 v 9:20® EDYS
-
hugo.hammer> no já to dělám tak že mam velký obal na prut a ještě menší kde jsou dvě kapsy.. do toho menšího dávám špičku a do normálního obalu dávám spodek s navijákem(takže špička je v tom menším a pak ji dám do toho většího)…ale taky se mi to někdy nechtělo odvazovat tak jsem to stáhnul gumkou..
- Čtvrtek 3. července 2008 ve 23:11® hugo.hammer
-
Dnes jsem koupil prvni svuj prut na vlaceni Diplomat CS Matrix Power Jig 2,7m 10–30g. Doufam, ze to je alespon trochu rozumna vec? Chtel bych ho pouzivat univerzalne na vlaceni malych i vetsich veci reka mensi, vetsi a stojate vody. Dotaz da se tenhle prut da rozumne pouzit i na neco jineho nez vlaceni? Jeste jedna vec jelikoz doposud mam jen prehistorickou vybavu, ktera vydrzi vse (zadny karbon) – jak je tento novy prut choulostivy – da se prepravovat rozlozeny s navijakem, navazanou trpytkou dve pulky svazany k sobe gumyckama nebo je to nesmysl a musi byt vzdy kazda pulka ve zvlastnim futrale? Diky za radu, ktera mne eventulane zachrani prut pred prvnim blbym transportem k vode.
- Čtvrtek 3. července 2008 v 18:44® yerrx
-
na otazku : ma to cenu? stacilo ric : ma
- Čtvrtek 3. července 2008 v 17:59® zlomiljsemprut
-
Nějací chytří tady, ne?
- Čtvrtek 3. července 2008 v 17:32® fishfever
-
skwor> I to je jedna z možností
- Čtvrtek 3. července 2008 v 17:22® skwor
-
yerrx> Dám Ti radu do života. Vybodni se na teorii a běž si to vyzkoušet k vodě.
- Čtvrtek 3. července 2008 v 17:13® fishfever
-
yerrx> Stím si hlavu nelam já třeba když vláčím v noci a mám navázáný bílý twister tak vemu černou fixu a přebarvím ho a je to dokonce účinější.
- Čtvrtek 3. července 2008 v 17:03® Salmo
-
yerrx> Vždyť rotačka nevydává pouze světelné signály ale šíří ve vodě i různé vibrace apod. – proč myslíš že se dělají černé rotačky ?? Aby nebyly vidět ??
- Čtvrtek 3. července 2008 v 17:00® miroTT
-
A rybicky je vidiet ked je tma? Su este dalsie zmysly ktore dravci pouzivaju
- Čtvrtek 3. července 2008 v 16:27® yerrx
-
Hany> no kdyz nesviti slunce ani mesic tak trpytka nejde vubec videt…
- Čtvrtek 3. července 2008 ve 14:12® Kubah
-
yerrx> Proč by to nemělo mít cenu??
- Čtvrtek 3. července 2008 ve 13:33® yerrx
-
Padis> samozrejme ze daji, ja jen jestli to ma cneu.....
- Čtvrtek 3. července 2008 ve 12:46® lukys
-