Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 15. srpna 2003 v 19:35® HaD
-
Lasty: tak jsem se urval jen na 20 minut teď večer a byl jsem vcelku mile překvapen – 2 x okoun přes 20cm, jeden menší a tloušť přes 40cm. No a dost ryb mi spadlo, přece jen mám zkušenosti s marmyškou spíše v zimě při lovu na dírkách, ale učím se rychle…
)
- Pátek 15. srpna 2003 ve 14:47® Vaclav
-
MAF: Důvodem je výrazné časové zaneprázdnění, které se po prázdninách v důsledku dálkového studia ještě zvětší. Navíc nestíhám dokončit svou novou knihu, kterou už jsem měl před dvěma měsíci odevzdat, chci se teď věnovat právě tomu. A to nemluvím ještě o práci, rodině a dalších aktivitách, které mám. U Davida bude Chytej. cz v dobrých rukou, jsem přesvědčen o tom, že ho postupně začne rozvíjet či modernizovat k radosti všech návštěvníků.
- Pátek 15. srpna 2003 ve 14:24® MAF
-
Ruda:Jsem zvědavej jak dopadnete na tý Střele kluci tam byli včera a dostali pěkně nařezáno,já se tam chystám příští sobotu,chtěl jsem teď v neděli,ale Pišta mě ukecal,že pojedeme na Úhlavu,konec konců proč ne ryby tam jsou parádní tak uvidíme jestli se s námi budou „kámošit“
- Pátek 15. srpna 2003 ve 14:18® MAF
-
Václav:Musím přiznat,žes mi doslova vyrazil dech oznámením,že pouštíš „Chytej“,naposledy když jsme spolu mluvili jsi říkal,že ho nepustíš.Že by se dali do pohybu věci o kterých si tehdá mluvil?Tam bych to pochopil jako střet zájmů,ale jinak mě to moc „neštimuje“. No nic je to Tvé rozhodnutí,doufejme,že nový majitel ví do čeho jde
,nebude to mít věru lehké neb jsi mu „nasadil laťku kvality“pěkně vysoko. za to Ti patří velký dík. V neděli jedem s Pištou na Úhlavu na lipany tak by mě měl přinést ty strímra v pondělí ti je případně pošlu,včera dodělával zakázku pro Z. Olivu takže dnes by se měl zabývat „tvým materiálem“.-)
- Pátek 15. srpna 2003 ve 12:55
-
DaH: Pak dej vedet, zni to dobre…
- Pátek 15. srpna 2003 v 11:17® HaD
-
Václav: tak to je krása, to sehned tak nevidí, já teď chodím pod přepady jezů na řece a za poslední týden mám asi 50–80 okounů, z toho asi 10–15 okolo 25cm, dva přes 30. Dneska jsem v Kajmanovi sehnal mikrojigy na mikrotwistery a jsem z nich úplně paf. Takový háčky jsem ještě neměl. Ostrost 100% a povrchová úprava jako na nových rapalách (nereznou). Odpoledne vezmu ještě pár marmyšek, patentky, winkelpicker, 14ku vlásek a pod jezem se budou dít věci…
))
- Pátek 15. srpna 2003 v 11:03® Vaclav
-
DaH: U nás je Skalka taky špenát, dokonce takový, že to zapáchá, ale Jesenice je výrazně čistější. Jinak známý si tam před třemi dny vyvláčel na wobblera okouny 36 a 40 cm.
- Pátek 15. srpna 2003 v 11:02® Vaclav
-
Miki: Historie se nebude opakovat… Zítra ti zapálím koudelku, počkej, to bude tanec, cha, cha… Ne, teď vážně, jdu do závodů s tím neskončit poslední.
- Pátek 15. srpna 2003 v 8:56® Miki
-
Ahoj kluci ( Vaclav; Mirek) zatím mám v plánu se pro ty trpytky zastavit. Ostatne sám potrebuji na neco chytat. Jinak me ve stredu dostal Tonda Dubicky, ktery se chtel zase vyhnout zavodum na posledni chvili stim, ze na to nema financne, ale nakonec prijede semnou, aspon doufam. Jinak Veno tesim se jak si to zitra rozdame ;o))
- Pátek 15. srpna 2003 v 7:27® Ruda
-
Václav: předně mne tedy šokovala zpráva o převodu serveru, ale asi jsou k tomu pádné důvody. Jinak přišel kolem 23 h. na mrtvou slunku- původně na úhoře.
- Pátek 15. srpna 2003 v 0:13® HaD
-
večer jsem párkrát viděl zalovení do potěru u břehu, ale nezkoušel jsem je, ale myslím že asi moc ne, je to hrozně zelený
- Čtvrtek 14. srpna 2003 v 15:24® Vaclav
-
DaH: A jdou tam alespoň okouni?
- Čtvrtek 14. srpna 2003 v 15:23® Vaclav
-
Ruda: Bratr, u kterého doma skenuji, má nějaký problém se skenerem, takže jsem zatím udělal jen tuto. Zhruba o víkendu by to měl mít vyřešené, tak pak do galerie dám i některé další fotky. Mimochodem, ten tloušť je pěkný. Na co přišel?
- Čtvrtek 14. srpna 2003 v 11:36® HaD
-
no tak jsem se vrátil z Orlíka. tragédie, voda zelená jak hrachovka, ukrutný vedro, ryby jsme nenachytali…
(
- Čtvrtek 14. srpna 2003 v 11:09® Ruda
-
Václav: Budou i ostatní fotky z Norska, alespoň v galerii?
- Čtvrtek 14. srpna 2003 v 11:08® Ruda
-
All: V Ostrově nad Ohří včera 5 min. slejváček a dnes také lehce kape, tedy v Sokolově.
- Čtvrtek 14. srpna 2003 v 11:06® Ruda
-
Big Mike: Myslím, že nikdy nenapsal, že porušil RŘ to se týkalo DaH a to jsme si vysvětlili (týkalo se to psaní nástražních rybek do sumáře tloušti 35 cm atd.). Jinak si myslím, že ta diskuse je tady od toho a může to v ní i trochu jiskřit ne? Další věc, je srdečně jedno jestli pracuješ nebo chodíš na ryby nebo kontroluješ rybáře.
- Čtvrtek 14. srpna 2003 v 10:59® Vaclav
-
Všem: V Chebu už téměř osm minut řídce a líně padají malé kapičky deště…
- Čtvrtek 14. srpna 2003 v 10:57® Vaclav
-
Ruda: Nevím, jestli je tu hodně jesenů, to bych ani neřekl, ale je fakt, že místy se vyskytují různě početné skupinky. Chytat je ultralehkou přívlačí je pak velmi vzrušující a jeho úder do nástrahy si nezadá s úderem tlouště.
- Čtvrtek 14. srpna 2003 v 5:38® Mirek
-
Big Mike: U nás byl stejnej slejvák, když jsme šli večer do práce. Pak jsme se museli ujišťovat navzájem, že se nám nezamžily oči radostí před branami fabriky, ale že to fakt byla taková průtrž.
- Středa 13. srpna 2003 ve 22:30@ Big Mike
-
Ruda: jsem v klídku, na ryby nechodím, pracuji pro blaho rodiny, ale jednu věc mi pověz. Zajímalo by mně, jak jsem porušil RŘ. Neber to jako pokus tě zatáhnout do nějaké zasediskuse, ale jako vedoucí RS v téhle naší dířičce by mě to fakt zajímalo. Na okraj dodávám, že na Orlíku nemá cejn stanovený váhový limit. All: u nás skoro pršelo! začlo a za minutu přestalo. ani ze střechy do vany nic nenateklo. Je tomu 17 dní, co tady pršelo asi 15 minut. o stavu vod na Lužnici ani nemluvím. Tím myslím Soběslav a okolí. Čus.
- Středa 13. srpna 2003 ve 21:30® Mirek
-
Ruda: Svatavu se Zdeňkem brodíme s mouchou více jak dvacet let, ale nutno říct, že už zdaleka není to co byla. Ale to nic nemění na tom, že je to nádherná říčka.
- Středa 13. srpna 2003 ve 21:27® Mirek
-
Václav: Možná bych mu na tu hlavu i skočil, ale von byl tak rychlej, že se mi zdálo, že jich má alespoň pět. Předpokládám, že mu na ní skočila paninka když hodnotila na břehu jeho poslušnost. Já doufám, že ten Honza Mikač přijde jak slíbil, protože jak víš, chci ti po něm poslat ty třpytky.
- Středa 13. srpna 2003 ve 20:23® Ruda
-
Václav: Vy tam máte kolem Chebu nějak moc jesenů, u nás v Kyselce jsem ho zatím neviděl, ale z Moravy vím, že je to krásná bojovná ryba. O víkendu se přímo naproti Mattonce podařilo místnímu rybáři zdolat sumce 95 cm na mrtvou rybku.
- Středa 13. srpna 2003 ve 20:17® Ruda
-
Mirek: Zřejmě Svatava, ale já jsem takový cestovatel, takže se ho pokusím přemluvit na Střelu, ostatně řídím já, ostatně ho beru jako svého učitele , a když změním plány většinou chytíme starou bačkoru, takže tentokrát asi poslechnu.
- Středa 13. srpna 2003 v 19:59® Vaclav
-
Mirek: Budu závodit, vloni jsem byl 2. za Honzou Mikačem, který mne dnes ráno hecoval v telefonu, že si to zase rozdáme o 1. místo, cha, cha… Jenže letos to bude těžší, třeba můj brácha má letos dost dobrou sezónu, lepší než já, přijede Pepa Král, zachytat mohou samozřejmě i další. Pokud jde o to dovádění se setrem – ty jsi mu také skákal na hlavu?
- Středa 13. srpna 2003 v 19:52® Mirek
-
Václav: To nic. Nirek sem, Nirek tam… Ty budeš přítomen na závodech? Nezbyde mi, než se zeptat mobilem až přijedu na místo. Mám radost, že se Jindrovi dařilo. To mě těší. Netopýři mi po setmění cíleně útočili na třpytku, takže jsem měl problémy při nahazování. Pak jsem je trochu trénoval kroužením prutem. Musel jsem vypadat zajímavě, jak jsem tam zabroděný v půli řeky prováděl prostocviky s prutem. Představa, že sundávám netopýra ze třpytky mně donutila ukončit lov. Krom toho se na mně přiřítil do řeky setr a skákal mi až na hlavu. Byl viditelně nadšený šílencem ve vodě a absolutně nereagoval na řvaní paničky. Abych ocenil psího příznivce přívlače, ochotně jsem s ním dováděl, takže jsem byl ve finále víc mokrý než on. Ale to jsou takové hezké zážitky. Například vodáci jsou většinou mnohem horší.
- Středa 13. srpna 2003 v 19:35® Mirek
-
Ruda: Kam vyrážíte na lipánky se Zdendou, jestli se smím zeptat?
- Středa 13. srpna 2003 v 18:29® Vaclav
-
Mirek: Omlouvám se za toho Nirka, byl to překlep. Včera byl se mnou na rybách Jindra Kříž, to je ten klučina, co dělal rozhodčího, a na tvou stříbrnou nulku chytil svého prvního jesena v životě, pak ještě přidal dvě menší štiky a bolínka, tak zářil štěstím.
- Středa 13. srpna 2003 v 18:27® Vaclav
-
Nirek: Ty neleštěné věci jsou opravdu dobré, kdyžtak nějaké ty nulky neleštěné přivez, jestli přijedeš. Brácha dnes říkal, že sraz bude tam u té lávky, ale že se pak prý pojede jinam, takže nevím přesně, kde se bude závodit, ale je mi to jedno. Fakt se ti k tomu připletl netopýr?