Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 6. června 2008 ve 22:52® HaD
-
Máme pro Vás novinku – Aukční síň rybářských potřeb. www.chytej.cz
Nakupujte a prodávejte!
- Pátek 6. června 2008 ve 20:59@ ???
-
je tu nějakéj vláčkař,který zásadně nepoužívá lanka?????????a je tu nějakej nadšenec ,který se chystá na zahájení na slezkou hartu??
- Pátek 6. června 2008 v 19:50® Sander
-
hecht > a nezapomeň tubus na splávky, mám pro Tebe pár drobností, tak aby jsi to v autě nepolámal
- Pátek 6. června 2008 v 19:45® Sander
-
hecht > jasná páka, zítra večír! Hoj.
- Pátek 6. června 2008 v 19:25® hecht
-
osprey> Díky určitě tam zajedu. Ještě bych si nechal poradit jak s tím vážeš ??? Zkoušel jsem zamačkávací trubičky ale mám dost silné, takže to je dost vidět. Taky jsem to zkoušel dvakrát provléknout a pak jeden obyč. uzlík, ale málo kdy se to podaří úplně rovně bez tvarové deformace.Slyšel jsem o možnosti to zakápnout vteřiňákem, nebo tavnou pistolí.Máš něco ověřeného ?
- Pátek 6. června 2008 v 19:17® hecht
-
Sander> Jo tak to by neměl být problém, můžeš napichovat z mého sejfu
.Takže předběžně, zítra večer ??? Zatím čaues.
- Pátek 6. června 2008 v 19:00® cormaxx
-
zlomiljsemprut: njn někdo měl slovní průjem
- Pátek 6. června 2008 v 18:57® zlomiljsemprut
-
Je to smutné, místo toho, aby si byl pyšný na zleté kluky, plácáš takové kraviny
Více k tomu nejde dodat
- Pátek 6. června 2008 v 18:53® HaD
-
XAXAP: příspěvek byl plný vulgarit a urážek. Klidně si to sem pošli znovu, ovšem věcně a bez toho, co Ti vytýkám. Pod článkem o MS se věcně diskutuje a od některých přispěvatelů dost kriticky. Jsou ovšem slušní. Urážlivé a vulgární příspěvky budu mazat vždy. Myslím, že mě znáš a že za tím, co řeknu si stojím.
Pro ostatní, sice nerad, ale v zájmu objektivity, smazaný příspěvek Chachara přikládám. Nechť každý posoudí, zda jsem měl důvod jej mazat.
"Tak se hoši poplácávejte po ramenou a vopíchejte se klidně do zadku. Má to ovšem ALE ve velikosti mexického zálivu. Kajman director má otázky nebetyčně přihlouplé! Jestli je Bulharsko země nížinných řek, tak Británie je komunistický režim.
A ad naše slavná sestava. To by mě zajímalo, jestli Choceňský démon konečně kápne božskou, kolik lidí tam bylo oficiálně a kdo za ně cáloval těch 1000 EUR, cestu a další náklady?
Krom toho, že je to našim reprezentantům fuk, že se jedou odrekreovat a pohonit si ego do země, kde se za 1000 EUR dá v poho žít půl roku (prostě tolerují tenhle běžně rozšířený raketýring při pořádání podobných taškařic), podali kurevsky plnohodnotný výkon na jinak mrtvé Vači na sádkovejch duhácích a na Bulharských webech jsou krásný popisy akce, kde všichni pilovali taktiku tak, že zvedli Rodopskej rekord v chlastání. Krom toho je Bulharům úplnej šumák, jak se měli egohoniči z Čech, protože je zajímalo jen natrhnout prdel rusákům.
To je v průser, když narazíte na chachara, kterej zvedne telefón a brnkne do Devina (s tvrdým E) a dokonce plynule hovoří bulharsky a zná perfektně reálie!
Závěrem říkám jedno: pokud si to Maixner a ta jeho sebranka nezacálovala sama, OKRADLA české rybáře o čtvrt míče či více!!!
A to je hnus, Davide Havlíčku, ať už se ti to líbí, nebo ne. A to proti vláčkařům obecně nemám nic"
- Pátek 6. června 2008 v 18:33® cormaxx
-
skwor: Na dělání „pořádku“ je ještě čas,pač se bude doplňovat
- Pátek 6. června 2008 v 17:19® Kuba V.
-
skwor> pěkné to kdyby viděli dravci začnou se bát
Možná blbá otázka, ale nikde jsme to nenašel a zajímalo by mě to. Jak dlouhé vážete lanka na štiky?
- Pátek 6. června 2008 v 15:42® Prichy
-
skwor: dragonek a red arc je smrtelna kombinace, na zahajenou samozrejme beru prave tuto sestavu
.........mimochodem kdo to jeste nezkousel, s timto proutkem se bajecne vodi skitter pop v 5 i 7 centimetrech
- Pátek 6. června 2008 v 15:33® Sander
-
HaD > nač se chystat, ráno popadni krabku s oblíbenými kusy, které si můžeš teď v posteli přebrat, a hotovo…
- Pátek 6. června 2008 v 15:15® HaD
-
chtěl jsem se nachystat, protože jsem od neděle až do 16. mimo ČR. Angína mě ale přikotvila do postele, takže budu rád, když se sbalím na cestu. Pak to budu muset řešit operativně
- Pátek 6. června 2008 ve 14:37® Sander
-
osprey > kdepak, nech si je na ten Orlík, třeba to ještě bude málo… Dík.
Pokud by jsi chtěl, fotku můžeš zhodnotit i na mém mailu. Nikde ji šířit nebudu, jen bych se koukl.
- Pátek 6. června 2008 ve 14:32® osprey
-
hecht: Jestli si dobře pamatuju, sháněl jsi Microwire. Včera jsem ho v tom Písku koupil (Roháčova ul. nad hlavní poštou) za 215,–. Mají toho snad dost. Jediná příprava na zahájení – navázal jsem si lanka z celé té špulky.
Sander: Jedna fotka té tvojí tkaničky vyšla opravdu nadprůměrně, časem ji někde zhodnotím. To moje první hádě bylo prostě nefotogenický a druhý nefotitelný. Ale s touto stránkou výpravy spokojenost. Cestou domů jsem posbíral min. 50 rousnic, pokud byste byli v krizi, můžete se u mě stavit.
- Pátek 6. června 2008 ve 14:20® Sander
-
hecht > kromě dnešní noci jsem volnej, takže pokud máš zájem, není problém vyrazit. Ale mám žížalový deficit, napiš jestli můžeš dotovat, jinak nakopnu kamenáče nebo hnojcle.
- Pátek 6. června 2008 ve 14:13® zlomiljsemprut
-
Chytáte tady někdo na plandavky?
- Pátek 6. června 2008 ve 14:12® yerrx
-
skwor> vsechno nacyhstano navazano natrideno:D
- Pátek 6. června 2008 ve 13:48® skwor
-
Magické datum 16.6. se rychle blíží, tak jsem se pokusil si udělat před sezónou pořádek ve věcech. Jak zbrojíte Vy?
- Pátek 6. června 2008 v 10:13® Kuba V.
-
HaD> Já právě používal karabinky i na menší, ale už se toho chci vyvarovat… Grinner už mám natrénovaný z muškařiny tak navazování nebude snad dlouho trvat
Díky za rady;)
dam> já mám teď nově nakoupené smáčky, objednal jsem na každého hlavičku tak je napíchám všechny. K tomu lepení, nereaguje nějak to lepidlo na gumu? Já si objednal mikro hlavičky dragon a ty mají protihroty v místě u zátěže tak tam nástraha drží lépe co jsem tak zkoušel. Z praxe to bohužel vyzkoušené nemám.
- Pátek 6. června 2008 v 8:17@ ???
-
Kdyby někdo chtěl par wobleru: aukro.cz
- Pátek 6. června 2008 v 8:03® dam
-
Kuba V.> já mám vždycky pár gum dopředu napíchaných, smáčky nerad měním, protože se brzy zničí, pokus jsou natržený, tak jich kousek utrhnu a je o něco kratší, kolikrát to je i lepší…jinak jich mám pár přilepených vteřiňákem proti stahování
- Čtvrtek 5. června 2008 ve 23:44® hecht
-
Sander>Zkusím to v tom Písku, ale díky za ochotu. Jak lapáš šupináče Ty vydro ??? Tůhle jsi zval Míru na hady, prosím, prosím já ho ještě letos neviděl…
- Čtvrtek 5. června 2008 ve 23:41® hecht
-
osprey> Moc děkuji za tuto radu. Sakra včera jsem byl v Písku, no ale pozdě jsem si to přečetl.Byl jsem služebně mimo.Určitě tam zaběhnu, tam už mi dlooouho neviděli.Ještě jednou Ti Míro děkuju.
- Čtvrtek 5. června 2008 ve 23:25® HaD
-
Kuba V.> no většinou než se stihne guma poškodit natolik, že by nemakala, tak jí urvu
Karabinku nepoužívám, alespoň ne u malých gum. Na štiku u větších je to fuk
- Čtvrtek 5. června 2008 ve 23:09® Kuba V.
-
HaD:Já už mám nástrahy napíchané. Také by mě zajímalo jestli se nástrahy moc neničí obzvlášť smáčci se mi zdají náchylnější než ostatní gumy. Nebo se dřív urvou než se stačí roztrhat
Také jsem chytal s karabinkou. Je rychlejší výměna, ale tuto sezónu by jsem se toho chtěl vyvarovat aspoň u mikro gumových nástrah, myslíte že karabinka má u mikro nástrah negativní vliv? Větší gumy a woblery na Štiku budu dávat na karabinku.
- Čtvrtek 5. června 2008 ve 21:28® EDYS
-
HaD> Neničí se ty gumy??
- Čtvrtek 5. června 2008 ve 21:27® EDYS
-
Kuba V.> No ja to dělám tak že nakonec navážu karabinu..a na twisterech mam hlavičky a pak jenom měním..
- Čtvrtek 5. června 2008 ve 21:23® HaD
-
Kuba V.> většinou navážu vhodnou hlavičku a na ní pak měním gumy