Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 13. srpna 2003 v 18:24® Vaclav
-
BASS: Teď jsem ho máchal přes hodinu na Jesenici, pod ním bylo asi 1,5 metru hloubky, ale nic. Pravdou je, že nich v tom vedru nechytil ani kamarád, který lovil s normálními wobblery a rotačkami. Jak už jsem říkal, na tekoucích vodách s tím problém nemám, ale na stojácích je to zatím špatné.
- Středa 13. srpna 2003 v 11:25® Ruda
-
Mirek: Jó budu pozdravovat, v sobotu ráno jdeme spolu dráždit lipany takže určitě vyřídim. Ptal jsem se, protože někdy se mi zdá že chce prodat za každou cenu alespoň něco.
- Středa 13. srpna 2003 v 9:25® Bass
-
Václav: Je to škoda že se na ně dostaneš takhle málo. Opravdu je to parádní rybanda. I když ted ty parchanti zase trochu polevili, ale výkend byl fakt nášup
Nemám ale strach že si o něco přišel, vždyt ta „štikanda“ co si předvedl před časem ( mám na mysli tu skoromertovou krasavici ) tě musela „nasytit“ do sytosti
Co pop, už si to rozluštil ?
- Středa 13. srpna 2003 v 6:49
-
que corra la voz!!!
- Úterý 12. srpna 2003 v 18:22® Mirek
-
Ruda: Já se musím přiznat, že už jsem trochu mimo mísu pokud se feederových prutů týká. Ale Trabucco mělo poměrně velice dobrý feedery, za solidní cenu. Líbila se mi jejich akce, která zřetelně signalizovala záběr. Ostatně Zdeněk s nima má dostatečné zkušenosti a jestli ti ho doporučuje, tak mu můžeš věřit. Je přes feeder a mouchu opravdu odborník. Už jsem ho kluka dlouho neviděl a docela se mi po něm stejská. Tak ho prosím ode mně pozdravuj.
- Úterý 12. srpna 2003 v 18:17® Mirek
-
Václav: Díky za info ohledně závodů. Včera jsem testoval na Ohři pod Král. Poříčím nulky v neleštěném zlatém provedení a byla to opravdu nádhera. Tloušti do 35 cm, okouni do 20, proudníci. Byl jsem na tři hoďky od 18 do 21. Krom toho mohu zodpovědně prohlásit: na zlatou nulku EMTE jdou netopýři!
- Úterý 12. srpna 2003 v 17:12® Vaclav
-
MAF: Čeká ho horký zbytek sezóny, pravda, tedy těch 19 dnů, ale teď mu dám do víkendu pokoj, aby se uklidnil a ztratil podezření…
- Úterý 12. srpna 2003 ve 13:18® MAF
-
Václav:Pištovi to vyřídím,takže toho pana potočáka čeká ještě 19 horkých dní.-)?
- Úterý 12. srpna 2003 v 11:58® Vaclav
-
MAF: Volím tu druhou variantu, tedy s trojháčkem ve druhé části. Už se na ně těším, fakt, začne babí léto a s ním vstoupí do hry… Co tam ten potočák dělal, to nevím, ale teď vím, že tam někde pořád je…
- Úterý 12. srpna 2003 v 8:59® Ruda
-
Václav: Taky už chytám pouze na rotačky EMTE hlavně typ kombi a zatím velká spokojenost akorát black-fury tu neumí nikdo líp než originál.
- Úterý 12. srpna 2003 v 8:38® MAF
-
Václav:OK s Pištou jsem včera mluvil,zrovna dobarvil králíčí kůže vypadal jak pomeranč
,takže mu vyřídím ať udělá tu „štichprobu“a pošlu ti jí já „osvedčeným kanálem“
pokud budeš spokojen tak ti je přidělá,jo ještě se mám zeptat jestli to chceš na vetším strímrovým jednoháku nebo to chceš mít na menším strímrovým háčku a v druhé polovině vyvázaný trojháček? Říkáš v cejnovým pásmu s bahnitým dnem…?co tam ten starej pardál hledal,ty ryby fakt nemají logiku.-))
- Pondělí 11. srpna 2003 ve 21:09® Vaclav
-
Ruda: Ten hrouzek je obrovský, opravdu obrovský, ale věřím ti ho, jelikož mám z Ohře vyvláčeného 19 cm (před třemi roky). Teď v sobotu jsem na rotačku EMTE – měděnou nulku – chytil čtyři kusy, z nichž největší měřil 18 cm. To je neuvěřitelná ryba. Ale kapitální hrouzek na suchou mouchu… Zaplaťpánbůh, že nám Svatý Petr stále chystá všelijaká rybářská překvapení.
- Pondělí 11. srpna 2003 ve 21:05® Vaclav
-
BASS: To s těmi okouny je paráda, já se na ně letos soustředil jen jednou, ale přes 30 cm jsem se nedostal. To víš, závody, ultralight, štiková přívlač a te´d i muška… Ti okouni se tomu tak nějak vyhýbají, ale koncem srpna a pak v říjnu si na ně čas udělám a několik dnů jim věnuji.
- Pondělí 11. srpna 2003 ve 20:59® Vaclav
-
Mirek: Ten krajský přebor začíná v 7 hodin, tedy to je sraz (na stejném místě jako teď na poháru Ohře). Chytá se od 8.30 hodin 1. závod.
- Pondělí 11. srpna 2003 ve 20:58® Vaclav
-
MAF: Bylo to ráno, asi v 7.30 hodin. Bylo to v metrové hloubce, v cejnovém pásmu s bahnitým dnem. I proto jsem byl přesvědčen, že jsem zasekl štiku. Když jsem ho ale uviděl projíždět pod nohami, nevěřil jsem vlaastním očím. Jinak ten majzlík s kladivem ti ani trochu nezávidím, i když v životě nastává celá řada situaací, kdy ryby musejí stranou. Jinak ať Pišta udělá ty tři zkušební králičí strímry, klidně. Kdyžtak pak přidělá.
- Pondělí 11. srpna 2003 ve 14:48® Ruda
-
Mirek: Mám chuť si koupit nový feeder, protože jsi Sokolovák jako já, máš určitě obšlápnuté kšefty? Co říkáš tomu Trabuccu co tam má Zdenda Vaněk za 2800 Kč- má čtyři špičky a vypadá fakt super.
- Pondělí 11. srpna 2003 v 11:59® MAF
-
BASS:Chápu tvůj vřelý vztah k viplešce,ale já po mých zkušenostech do ní asi nepůjdu,tenhle špagát je od od stýčka Sama z jůesej,barva žlutá,nosnost srovnatelná s Fireline,cena 500 zlotých a je to „spinning line“tedy špeciál na vláčku,na omak dobrá,není tak hrubá jako Fireline spíš se blíží k "viplešoviůprůtažnost nulová to je jasný,má snad nějaký povrchový ůpravy že s tím můžeš řezat vodní trávu,lekníny. to by ti mohlo vyhovovat ty jako vegetarián bys zabil jednou ranou dvě mouchy
- Pondělí 11. srpna 2003 v 11:19® Bass
-
MAF: Ty mi s tou Dynemkou dáváš
) Whipleshka tahá už třetí sezonu, a za tu dobu jí docela ubylo, tak ža bych kus novýho provazu docela bral. Asi ale pujdu zase do Whipl., jsem s nim nadmíru spokojenej a mám-li říct pravdu, těžko si dokážu představit, že může bejt něco lepšího. Co ta Dynema stojí ? Doufám že to neni zase nějaký Polsko, nebo Rumunsko, nebo něco takovýho? Kdo to vůbec dělá ?
- Pondělí 11. srpna 2003 v 11:16® MAF
-
Ruda:Já osobně to vidím,že to bude spíš o chrostících a žížalkách hezky v proudu při dně,nahoru se jim asi moc chtít nebude,i když údajně má ve čtvrtek začít pršet tak uvidíme. Na Svatavu se chystám koncem září,budu tam trávit víkend na chatě v Kraslicích tak to prubnu,chci zkusit i Pozorku a Přebuz a pokud bude čas i Rotavu,v minulých letech jsem si tam dost slušně zachytal zejména lipany.
- Pondělí 11. srpna 2003 v 10:27® Ruda
-
MAF: Tak jsem v sobotu dráždil Střelu – malá jepka s oranžovým tipem na háčku 24 dělala divy. Někdo se ušklíbne nad proudníky a tlouštíky, ale bylo jich kolem 50 ks a jedna raritka suchou mouchu mi regulerně sebral hrouzek 22 cm, škoda že jsem neměl foťák, to byla ryba do nej,nej. Jinak v Kraslicích na Svatavce už jezděj pstruzi a Lipani skoro bokem a slyšel jsem že je tam lidi sbírají do ruky, ale spoustu prý přenášejí a pouští, tak snad ještě nejsme takový hyeny.
- Pondělí 11. srpna 2003 v 10:24® MAF
-
BASS:Zdarec"bassobijče"nebo spíš „perchobijče“
??máš pravdu moje ruka se pomalu začala transformovat do podoby držáku na kladivo či majzlík z původního tvaru držáku na proutek.-)budu to muset rychle napravit pokud to ještě půjde. tak ten případ s metrovou´„vipleškou“to jsem já vždyť to víš co je to za látací bavlnku.-)ale kámo koukal jsem na tu šňůru Dynema co nabízí Sýkora s Havlíčkem a asi do ní půjdu zdá se fakt velmi dobrá,co ty na to neskáknem na ní hodit „voko“společně?
- Pondělí 11. srpna 2003 v 10:15® Bass
-
Zdravim všechny po krátké dovolenkové odmlce a samozřejmě vítám hlavně strýčka MAFa, majzlíkového barona
Hned úvodem musím pánové podotknout, že co se bass – úrody týče, jsem takové léto ještě nezažil ! Jdou pořád ! Ráno, večer, vedro, nevedro, jsou jich mraky. Je opravdu hodně znát, že vloni se jich díky špatné vodě nachytalo hrozně málo a o to víc jich je letos. Mám jich napsanejch skoro 80 ks, a všechno krásný třicátníci. Dobře 150 jsem jich pouštěl a nebojim se říct, že dobrá polovina jich byla taky jedlejch. Léto bylo vždycky na okouny slabota, ale letos fakt nádhera, jsem z toho nadšenej. Jenom doufám, že to není na úkor podzimu. Jinak pánové, kolega chytá na Whiplashku co se v našich obchdech objevila v metrážní nabídce ( původem Polsko ) a nabídla se mi tím nevídaná možnost srovnání s originálem. Jelikož chodíme pořád jenom spolu, můžu denně sledovat ten neuvěřitelnej rozdíl. Jestli to někoho zajímá, klidně to tu s váma rozeberu.
- Pondělí 11. srpna 2003 v 9:11® MAF
-
Václav:Apropo ten potočák je opravdu z říše snů to musí být nádhera mít ho na prutu,bylo to ráno nebo na večer?
- Pondělí 11. srpna 2003 v 9:10® MAF
-
Václav:Mluvil jsem s Pištou o těch tvých strímrech,říkal že ti udělá 3 (od každého jeden)a pošle ti to ,pokud se ti budou líbit tak ti dodělá ten zbytek,14 dní jsem nebyl na rybách jsem ouplně vyřízenej člověk.-)minulý týden jsem trávil s majzlíkem,kladivem a vrtačkou při výměně topení a elektriky v celém bytě-fuj hamba mi!.-)
- Pondělí 11. srpna 2003 v 8:50® MAF
-
4 ALL:Zdravím Vás fšechny,zaplať pán bůh dovolená je za mnou a konečně si můžu zase v klidu užívat normálního života.-))
- Pondělí 11. srpna 2003 v 8:43® HaD
-
Václav: tak to je škoda, takovej se denně nevidí, škoda že u nás nejsou poblíš nějaký pstruhovky, hned bych vyrazil
- Pondělí 11. srpna 2003 v 8:41® HaD
-
RUDA: jak jsem řekl, absolutně nic ve zlým
- Pondělí 11. srpna 2003 v 8:05® Ruda
-
DaH: Jde mi jenom o etiku psaní o nic jiného, je mi jedno jestli někdo jí ryby nebo nejí, ale když už se o to dělí s ostatní populací, tak ať o tom píše slušně a další věc je porušování RŘ a pak o tom ještě napíšu. Další věc je to, že jsem od přírody takovej, jo a taky ještě studuji dálkově práva. Takže si vyber.
- Neděle 10. srpna 2003 ve 23:15® Petr
-
Václav: Což o to,vody je v kotli dost(místy i 1,10m),ale ta prostřední šlajsna směrem dolů na hloubku je strašně mělká,takže nevím,jestli se tam nějaká větší ryba dostane. Krom toho bych řekl,že to tam je dost vyblázněný od koupajících a zároven se tam vystřídá i hodně rybářů. Voda je tam hnědá,jako kaše,viditelnost-sotva 20 cm. Ted jsem přijel z vláčky z Libčic nad Vl. a nechytil jsem nic,pouze mi přijel za fosforovým riprem okoun,asi 25 cm. Naproti lodičkář,který chytal na rybyčky měl na udici,asi štičáka,chvilku tam spolu zápasili a pak pink a konec,nejspíš ukousnuto. Sem tam zalovil tloušt a byl vidět i malej bolínek,ale nebyli k chycení. Takže zkrátka,opět jsem moc neuspěl
- Neděle 10. srpna 2003 ve 22:16@ Big Mike
-
Zdárek. Klid zbraní, jsem v klídku. Buduji na zahradě, ryby jdou mimo mně. Krom páteční hromadné vycházky RS, která se zvrhla v docela slušné dodržování pitného režimu. Tak chytejte, chytejte a referujte. Rád si počtu. Zdarec všetkým.