Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 3. června 2008 v 0:39® cormoran
-
cormaxx> Osobně kulatou, ale žádnej rozdíl mezi nimi nevidím…
- Pondělí 2. června 2008 ve 22:38® cormaxx
-
Jaký tvar jigový hlavičky používate radši na gumy 5+ cm? Kulatou nebo tvar rybí hlavy? Díkus
- Pondělí 2. června 2008 ve 22:00® cormaxx
-
proutnik: od pondělí 16.6. od 4,00hod
- Pondělí 2. června 2008 ve 21:24® proutnik
-
zdar vseci na privlac se smi chytat uz od 15.6 nebo az od 16.6?
- Pondělí 2. června 2008 ve 21:13® dam
-
ja-rule> V hustopečích je II.liga, podívej se do termínového kalendáře na www.rybsvaz.cz
- Pondělí 2. června 2008 ve 20:58® yerrx
-
ja-rule> co ja vím tak aspon minulý rok byly v Hustopečích n. B. to ma ted 55km od ostravy…
- Pondělí 2. června 2008 ve 20:48@ ???
-
pro mě jsou nejlepší nástrahou twistry!!! I když jsem 7,8 let tyto nástrahy moc neměl v oblibě ,ale bylo to tím že jsem neměl v ně důvěru, protože jsem nevěřil jednoháčku a taky jsem měl tvrdý prut na ně a tahal je špatně,ale postupem času jsem si je zamiloval a to konkrétně jeden jediný tip v jedné jediné velikosti!!! Kdysi to právě byly rotačky,ale ted nechci urazit mistry předem se omlouvám,ale u rotaček které jsem miloval mi příjde že to je stereoptip i když nnení pochyb a dá se říct ,že na ně nachytám nejvíc ryb za sezonu!!!Ale jistě každý má k nástraze jiný názor a jinou zkušenost!!
- Pondělí 2. června 2008 ve 20:43@ ???
-
Mám dotaz pro všechny závodníky . ještě nikdy jsem neviděl závody na vlastní oči ,samozřejmně přívlač!! Jsou také někdy na moravě konkrétně kolem ostravy závody??? Starašně by mě to zajímalo a chtěl bych se jít podívat ,jak to chodí??děkuji za odpověd
- Pondělí 2. června 2008 v 19:51® Piranha
-
Zdeněk Píša> zalezi na lovene rybe, pocasi a denni dobe.Ale ja stejne nejradeji rotky.Letos daruju prevaznou vetsinu casu gumowoblerum a woblerum rapala.
- Pondělí 2. června 2008 v 18:57® Zdeněk Píša
-
Co je podle vas nejlepší nástraha při vláčení?.
- Pondělí 2. června 2008 ve 14:15® Sander
-
hecht > kdybys ho chtěl rychle, klubko Ti dám.
- Pondělí 2. června 2008 v 9:02® osprey
-
hecht: Písek, Roháčova ulice – u hlavní pošty Žižkovou ulicí do kopce, první odbočka doprava a po ní asi 100 m.
- Pondělí 2. června 2008 v 8:10® dam
-
Uno – prozradím ti pouze, že se jedná o horní tok Labe nad Jaroměří, střídá se táhlá voda s proudy, velmi těžký přístup…víc bohužel neprozradím, protože sám ještě přesně nevím, kde sektory budou a info vydám oficiálně pro všechny až v daném termínu…jinak to vypadá, že budou navíc Poláci, Slováci a Ch
orvati
- Pondělí 2. června 2008 v 7:56® dam
-
hecht> já si vždy pomůžu u Ouřady v praze, ale to ti asi moc nepomůže, co?
- Pondělí 2. června 2008 v 0:10® Tomash
-
sus1>
jiris> Kde ho nosíš ty?
- Neděle 1. června 2008 ve 23:47® hecht
-
Netušíte kde by se v jihozápadních Čechách dal sehnat návazcový materiál MICRO FISHING WIRE od f. Jaxon nosnost 6kg? Já jsem letos sehnal pouze ten na 3kg, a to jsem toho už zběhal docela dost
- Neděle 1. června 2008 ve 23:45® Kuba V.
-
Ještě že je po 22hodině
. Na upřímnost to zabere vždycky
- Neděle 1. června 2008 ve 23:41® sus1
-
Kuba V.> I když v jeho věku , se mě taky nic jinýho v hlavě a ,,kalhotech''nehonilo??!jako jemu,co na mysl, to na jyzyk.
- Neděle 1. června 2008 ve 23:37® sus1
-
Kuba V.> Starej píchal Tomash:-'
- Neděle 1. června 2008 ve 23:35® Kuba V.
-
jen jsem čekal kdo nakousne dvojsmysl ocásku
- Neděle 1. června 2008 ve 23:34® sus1
-
jiris> Samozřejmě do zipu, že??
- Neděle 1. června 2008 ve 23:28® jiris
-
Presne tak, nekdo radeji nosi ocasek nahoru nekdo dolu, aby se mu nezachytaval
- Neděle 1. června 2008 ve 23:24® Tomash
-
Oprava, o píchání a umístění ocásku
Kua, ať žijí dvojsmysly
- Neděle 1. června 2008 ve 23:23® Tomash
-
HaD> S profi-boyem se hádat nemůžu a ty se s jirisem klidně bavíš o píchání
- Neděle 1. června 2008 ve 23:01® HaD
-
jiris> o jiných problémech nebyla řeč. šlo pouze o umístnění ocásku
- Neděle 1. června 2008 ve 22:56® Salmo
-
MadMack> Zásadně dolů(ani nevím proč prostě jsem to tak poprvé napíchl a od té doby to dělám stejně
)
- Neděle 1. června 2008 ve 22:55® jiris
-
HaD – zalezi jak mas sirokej oblouček hačku. Pokud ne moc, tak napichovani ocasku nehrozi at to mas napichnuty kde chces.
Jestli se mi to stane 2 krat za 5 hodinovou vychazku, tak je to hodne, u twistrovani resim uplne jine problemy nez napichovani ocasku na haček, napr. to sjizdeni gumy s hačku (pokud nema nalitek), ale tomu se da taky predejit.
- Neděle 1. června 2008 ve 22:49® HaD
-
a právě proto, že si myslím, že účinnost je stejná, tak není důvodu to dávat nahoru, když umístněním dolů snížím to riziko napichování na háček.
- Neděle 1. června 2008 ve 22:46® jiris
-
HaD – tim prispevekem jsem myslel, to ze na uspesnost nema ani nejmensi vliv (zda nahoru dolu z boku, ikdyz u banja … ale o tomto otazka neni), je to uplne sumak. Pstruzi zoubky gumu rychle dorvou, tak je to jedno jak to tam napichnuty, hlavne ze to nesjizdi.
Ikdyz 2 palcove power baity jsou celkem tuzsi, tak ten ocasek nahoru lip maka, jak uz tady kdosi psal, tlači na nej vic proud nez smerem dolu. Ale stejne zjistuju, ze ryby zerou uplne vsechno. V proudne vode slape temer vsechno v nadjezi uz je to jiny. Napichovani ocasku na hacek se da eliminovat jak si psal (jiny smer nez je hacek, ale i typem hacku)…
- Neděle 1. června 2008 ve 22:39@ ???
-
Já dávám ocásek nahoru ,ale mé zkušenosti mi portvrdily,že je to jedno!!! záleží jen na vláčkaři jak s twistrem umí, jaký má pro něj cit a jak nástrahu dokáže vést!! a také je hlavní jak nástraze maximálně důvěřuje!!!!To si myslím ,že je zásadní věc!!!