Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 1. června 2008 v 15:08profil byl smazán

tak nějak začínám hledat nový vlasec na vláčku…tak co doporučíte?myslím že 0.16 by byla ideální na shimano hyperloop spinning 10–30g.?!druh,vý­robce,cena

Neděle 1. června 2008 ve 14:45® cormoran
cormoran

Ale aspoň bylo co číst:-D
A teď už hurá něco k rybařině, už se to blíží…:-)

Sobota 31. května 2008 v 11:25® Trout-boy
Trout-boy

štikař21> Ahoj, mrkni na tenhle www.rsp-fishing.cz sám ho mám, jsem velmi spokojenej a jestli tvůj prut neváží více jak 170g, dobře ti ho vyváží. Všimni kvalitního materiálu včetně titanových částí, počtu precizních, v japonsku obráběných ložisek, V tvaru cívky pro větší obsah při drobnosti těla navijáku, dutého ramena překlapěče potaženýho titanem a v neposladní řadě té masivní precizně provedené protizkrut. rolničky. Dvě ident. ocelové cívky, tendle naviják by klidně mohl stát i 4 litry, je to bezkonkurenční. Doporučuju. Potom taky ještě Ryobi zauber, velice podobný, protože oba dva vyrábí Ryobi.

Sobota 31. května 2008 v 11:17® štikař21

zdar lidi potreboval bych poradit s koupi navijaku k prutu SANGER light spin25 zatez 5–25g cena navijaku kolem 2500kc dik za odpoved

Sobota 31. května 2008 v 11:13® štikař21

zdar lidi potreboval bych poradit s koupi navijaku k prutu SANGER light spin25 zatez 5–25g cena navijaku kolem 2500kc dik za odpoved

Sobota 31. května 2008 v 10:55® Piranha
Piranha

:D:D:D sympaticky, bez s nim do kina :-D :D:D

Sobota 31. května 2008 v 10:20® Trout-boy
Trout-boy

Takže, zajímalo by mě, jestli má někdo tady zkušenosti s prutem Team Dragon Heavy Duty na hlavatky..?? konkrétně Team Dragon 2.90m 40–80g Uvažuji o jeho koupi, je slevněný na sympatických 3500,–

Sobota 31. května 2008 v 10:14® Trout-boy
Trout-boy

Prichy ty sis asi nevšiml, že se už delší dobu tady snažím zavést diskusi na téma přívlač, ale banda tupců furt nemůže ze mě spát a ukájejí si na mě své komplexy. Takže jsem pro, odteďka se bavme jen o téma diskuse. Ale vsaď se, že se tady zas někdo ozve, kdo si bude léčit mindrák a bude mne napadat puberťáckými výlevy.

Sobota 31. května 2008 v 10:04® Prichy
Prichy

trout-boy: jinde ti to mozna zerou, my tady se zname dost i osobne a vekovy prumer je cca 30 roku, pokud bys byl tak laskav, tak se alespon presun do Debaty o howne…jestlize ne, nebude toto mit dlouheho trvani, protoze verim az se ozve vice lidi (zvlast tech starsich) ze uz nas proste nebavis, uz se sem nepodivas :-> ........

Jinak si delej samozrejme co chces, akorad uz je to trapne.

Jo, a dle toho jak pises bys mohl rikat Ospreyovi tak dobry den pane uciteli, tak se trochu mirni ve vyrazech.....­.chlapce

Sobota 31. května 2008 v 9:54® lucioperce69
lucioperce69

Trout-boy> máš pravdu že seš výjimečněj, to se musí nechat. Seš totiž výjimečně blbej

Sobota 31. května 2008 v 9:52® MadMack

Že by byl tohle náš BOY www.youtube.com :-D

Sobota 31. května 2008 v 9:39® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Rozkrok mezi kolenama-boy: Ty a vzdělanější? Přečti si zpětně své příspěvky a počítej chyby se mnou :-D

Sobota 31. května 2008 v 9:31® clingfish

Dobre ranko Trout-boy: Jeste jednou zdravim, mel bych na tebe otazecku. Predstav si nejakyho cloveka, kterej je blb. Myslis, ze to o sobe vi? Nebo si mysli, ze je v pohode?

Sobota 31. května 2008 v 9:29® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

HaD: Prosím o ban pro Trout-boye, urazil mě sprostým názvem. Trout-boy: Proč se vztekáš? Ty si přece velký a nevýbušný hoper:D

Sobota 31. května 2008 v 9:11® Trout-boy
Trout-boy

zlomiljsemprut> Aha, takže ty ani nevíš, co to fluorokarbon je, viď? No tak to ale přiznej narovinu a neútoč hned proto na ty vzdělanější )) Já ti to rád vysvětlím, když se slušně zeptáš a nebudeš ze sebe dělat debila.

Sobota 31. května 2008 v 9:05® Tomash
Tomash

dnes v 8:08:13® Trout-boy

• hrubá gramatická chyba ve tvaru slova „mě“, ale snažil jsi se! :-))
Sobota 31. května 2008 v 8:52® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Game-boy: Neuvažoval si o tom, že opustíš tento server?

Sobota 31. května 2008 v 8:13® Trout-boy
Trout-boy

Kluci už jste vyzkoušeli fluorokarbon od awa-shimy?? V kombinací s kopolyamidovým Silver-ghostem od Byronu, který obsahuje rovněž F-carbon je to hotový likvidátor.

Sobota 31. května 2008 v 8:13® Trout-boy
Trout-boy

Kluci už jste vyzkoušeli fluorokarbon od awa-shimy?? V kombinací s kopolyamidovým Silver-ghostem od Byronu, který obsahuje rovněž F-carbon je to hotový likvidátor.

Sobota 31. května 2008 v 8:11® Trout-boy
Trout-boy

Kursa chlap, ale to, že někdo přijde z hospody od píva o půl jedné v noci a začne mě řešit a řeší mě o samotě potichu až do čtvrt na dvě(viz.dole), to už je opravdová známka něčeho mimořádného)))))). Holt, takový už je osud výjimečných osobností.

Sobota 31. května 2008 v 8:08® Trout-boy
Trout-boy

Lidičky, opět jste mě nezklamali, vstanu z postele a hnedka je tady o mě sáhodouhá rozčilená debata)))))) Ale mě se to líbí, jsem na to i zvyklej, že kam jednou vejdu, ubožáci o tom mluví ještě půl roku ))))))))

Sobota 31. května 2008 v 8:06® Trout-boy
Trout-boy

žádnému špekounovi na T. jsem nenapsal už ani slovo a taky ani nenapíšu, tak co to mele za sračky..??? Má nervičky, že ať se snažil sebevíc mě vyprovokovat, tak nedostal ode mě ani slovíčko.

Sobota 31. května 2008 ve 2:25® regulus
regulus

Tomash> woe :-D :-D :-D

Sobota 31. května 2008 v 1:16® Tomash
Tomash

A já si dal tu prácičku a znovu bedlivě pročetl tvý slovní preejakuláty, teda sorry, příspěvky (nepočítal jsem ti slovní překlepy apod..Jsem tolerantní a uznám, že se to občas může stát). No, a když chceš někoho opravovat s pravopisem, tak tedy… ne 25. května v 17:09:43® Trout-boy

• tady máš dvě hrubky v interpunkcích

st 28. května ve 21:15:25® Trout-boy

• hrubka v interpunkci

st 28. května ve 23:33:20® Trout-boy

• chybí interpunkce

st 28. května ve 23:35:03® Trout-boy

• chybný slovosled a opět interpunkce

čt 29. května v 7:55:46® Trout-boy

• hrubka ve tvaru slova – směšné :-D a opět interpunkce

pá 30. května v 11:35:01® Trout-boy

• tady jsi se rozepsal, tak to je víc gramatických hrubek, než když píšeš jen jedno souvětí, takže po pořádku – interpunkce, tvar zájmena „mě“ a interpunkce

pá 30. května v 11:51:37® Trout-boy

• hrubka v interpunkci

pá 30. května ve 14:50:08® Trout-boy

• hrubka v interpunkci

pá 30. května ve 14:51:48® Trout-boy

• „leda“ + slovosled

pá 30. května v 15:05:19® Trout-boy

• třikrát chybí interpunkce

pá 30. května v 19:38:02® Trout-boy

• dvakrát chybí interpunkce
  • si mistře dovolím poznámečku, napsal jsi :

„A toto je MOJE poslední zpráva tobě ty hromado svalů s ptačím mozkem v hlavičce a JÁ narozdíl od tebe jsem chlap a co řeknu to dodržím, ne jako ty.“ – a pak jsi mi CHLAPE napsal? :-D :-D :-D pá 30. května ve 22:36:20® Trout-boy

• tři hrubky v interpunkcích

pá 30. května ve 22:44:19® Trout-boy

• hruba ve tvaru slova „mě“

pá 30. května ve 23:18:47® Trout-boy

• hrubka v interpunkci

pá 30. května ve 23:23:59® Trout-boy

• Tenhle je můj oblíbený. V jednom souvětí máš dvakrát hrubku ve tvaru slova „mě“ (ani jednou ses netrefil:-)) ) a tři hrubky v interpunkcích

pá 30. května ve 23:27:41® Trout-boy

• dvě hrubky v interpunkcích

pá 30. května ve 23:31:28® Trout-boy

• jedna hrubka v interpunkci

pá 30. května ve 23:34:35® Trout-boy

• hrubka v interpunkci a tvé slovní spojení „ryzýho amatérství“ je skutečně profesionální čeština :-))

pá 30. května ve 23:38:11® Trout-boy

• hrubka v interpunkci

pá 30. května ve 23:53:00® Trout-boy

• hrubka v interpunkci

Celkem máš 37 hrubých gramatických chyb ze 49ti příspěvků, který jsi sesmolil, napsal sem a chceš někoho učit pravopis? Vy.er se na to! :-)) BTW : Takovej producent, co nezvládá učivo pro 4. třídy ZŠ, se určitě uživí :-)) :-D :-))

Sobota 31. května 2008 v 0:49® Prutos
Prutos

Trout-boy> No ty seš vzácnej druh… :-D :-(

Sobota 31. května 2008 v 0:34® Mike
Mike
:-D
Sobota 31. května 2008 v 0:30® Tomash
Tomash

Trout-boy> Řekněte někdo tomu synkovi, co vypadá jako kus špekatého prasete… – ty bambulo, došly ti argumenty, tak na to jdeš z ostra? :-D Jsi fakt výstavní kus debila, ale uvědom si, že já mám metrosexuálního rappera, kterej se fotí s uschlým killnutým potočáčkem a píše tady cinty o tom, jak toho mohykána zdolal na divokým potoku a dal mu zabrat ( to 36cm HOVADO :-D ), naprosto u prdele. Ve finále, když tady misruješ, kolik už máš mírových pstroužků, tak se třeba i podívej na moje úlovky a zamysli se nad svým velerybářstvím. Ve svý kartě píšeš, že chytáš od roku 1993 – na koho to hraješ?! Z tvýho vztahu k přírodě a k rybám je jasný, že lovíš max. 2 roky a už jsi mistr světa? Tak hrdino, pozdravuj tátu kosmonauta, nebo co to vlastně je za super borce a hlavně dědulu, ten je snad ředitel nemocnice, tak by se ti i mohl hodit, bo urážet za klávesnicí umí každej xyndl, v placatý kšiltovce na křivo a s kalhotama, který mají rozkrok u kotníků :-)) , ale když dojde na lámání chleba, tak si do těch riflí nachčijou – nebyl bys první ani poslední. Nazdar pstruhožroutku, je mi tě líto a s těmi kamarády to myslím smrtelně vážně. Ono je to i jasný z toho, že nemáš v pátek odpoledne, na večer a v noci nic lepšího na práci, než sedět doma na prdeli a přemejšlet o píčovinách :-D

Sobota 31. května 2008 v 0:07® regulus
regulus

Koukám že to tu je www.chytej.cz :-D

Pátek 30. května 2008 ve 23:53® Trout-boy
Trout-boy

Petas> hehehe..)) Ty, zalehni už..) Dobrou makový mužíčku

Pátek 30. května 2008 ve 23:51® Petas
Petas

Trout-boy> Oni se píše pane lingvisto ONI nikoliv VONI. Dobrou noc pstruží chlapečku a přeji ti krásné sny ve Tvém dětském království, kde jsi nepřekonatelným hrdinou, broukem pytlíkem i agentem 007.