Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 1. června 2008 v 15:08profil byl smazán
-
tak nějak začínám hledat nový vlasec na vláčku…tak co doporučíte?myslím že 0.16 by byla ideální na shimano hyperloop spinning 10–30g.?!druh,výrobce,cena
- Neděle 1. června 2008 ve 14:45® cormoran
-
Ale aspoň bylo co číst
A teď už hurá něco k rybařině, už se to blíží… - Sobota 31. května 2008 v 11:25® Trout-boy
-
štikař21> Ahoj, mrkni na tenhle www.rsp-fishing.cz sám ho mám, jsem velmi spokojenej a jestli tvůj prut neváží více jak 170g, dobře ti ho vyváží. Všimni kvalitního materiálu včetně titanových částí, počtu precizních, v japonsku obráběných ložisek, V tvaru cívky pro větší obsah při drobnosti těla navijáku, dutého ramena překlapěče potaženýho titanem a v neposladní řadě té masivní precizně provedené protizkrut. rolničky. Dvě ident. ocelové cívky, tendle naviják by klidně mohl stát i 4 litry, je to bezkonkurenční. Doporučuju. Potom taky ještě Ryobi zauber, velice podobný, protože oba dva vyrábí Ryobi.
- Sobota 31. května 2008 v 11:17® štikař21
-
zdar lidi potreboval bych poradit s koupi navijaku k prutu SANGER light spin25 zatez 5–25g cena navijaku kolem 2500kc dik za odpoved
- Sobota 31. května 2008 v 11:13® štikař21
-
zdar lidi potreboval bych poradit s koupi navijaku k prutu SANGER light spin25 zatez 5–25g cena navijaku kolem 2500kc dik za odpoved
- Sobota 31. května 2008 v 10:55® Piranha
-
:D:D:D sympaticky, bez s nim do kina
:D:D
- Sobota 31. května 2008 v 10:20® Trout-boy
-
Takže, zajímalo by mě, jestli má někdo tady zkušenosti s prutem Team Dragon Heavy Duty na hlavatky..?? konkrétně Team Dragon 2.90m 40–80g Uvažuji o jeho koupi, je slevněný na sympatických 3500,–
- Sobota 31. května 2008 v 10:14® Trout-boy
-
Prichy ty sis asi nevšiml, že se už delší dobu tady snažím zavést diskusi na téma přívlač, ale banda tupců furt nemůže ze mě spát a ukájejí si na mě své komplexy. Takže jsem pro, odteďka se bavme jen o téma diskuse. Ale vsaď se, že se tady zas někdo ozve, kdo si bude léčit mindrák a bude mne napadat puberťáckými výlevy.
- Sobota 31. května 2008 v 10:04® Prichy
-
trout-boy: jinde ti to mozna zerou, my tady se zname dost i osobne a vekovy prumer je cca 30 roku, pokud bys byl tak laskav, tak se alespon presun do Debaty o howne…jestlize ne, nebude toto mit dlouheho trvani, protoze verim az se ozve vice lidi (zvlast tech starsich) ze uz nas proste nebavis, uz se sem nepodivas
........
Jinak si delej samozrejme co chces, akorad uz je to trapne.
Jo, a dle toho jak pises bys mohl rikat Ospreyovi tak dobry den pane uciteli, tak se trochu mirni ve vyrazech......chlapce
- Sobota 31. května 2008 v 9:54® lucioperce69
-
Trout-boy> máš pravdu že seš výjimečněj, to se musí nechat. Seš totiž výjimečně blbej
- Sobota 31. května 2008 v 9:52® MadMack
-
Že by byl tohle náš BOY www.youtube.com
- Sobota 31. května 2008 v 9:39® zlomiljsemprut
-
Rozkrok mezi kolenama-boy: Ty a vzdělanější? Přečti si zpětně své příspěvky a počítej chyby se mnou
- Sobota 31. května 2008 v 9:31® clingfish
-
Dobre ranko Trout-boy: Jeste jednou zdravim, mel bych na tebe otazecku. Predstav si nejakyho cloveka, kterej je blb. Myslis, ze to o sobe vi? Nebo si mysli, ze je v pohode?
- Sobota 31. května 2008 v 9:29® zlomiljsemprut
-
HaD: Prosím o ban pro Trout-boye, urazil mě sprostým názvem. Trout-boy: Proč se vztekáš? Ty si přece velký a nevýbušný hoper:D
- Sobota 31. května 2008 v 9:11® Trout-boy
-
zlomiljsemprut> Aha, takže ty ani nevíš, co to fluorokarbon je, viď? No tak to ale přiznej narovinu a neútoč hned proto na ty vzdělanější )) Já ti to rád vysvětlím, když se slušně zeptáš a nebudeš ze sebe dělat debila.
- Sobota 31. května 2008 v 9:05® Tomash
-
dnes v 8:08:13® Trout-boy
- hrubá gramatická chyba ve tvaru slova „mě“, ale snažil jsi se!
- hrubá gramatická chyba ve tvaru slova „mě“, ale snažil jsi se!
- Sobota 31. května 2008 v 8:52® zlomiljsemprut
-
Game-boy: Neuvažoval si o tom, že opustíš tento server?
- Sobota 31. května 2008 v 8:13® Trout-boy
-
Kluci už jste vyzkoušeli fluorokarbon od awa-shimy?? V kombinací s kopolyamidovým Silver-ghostem od Byronu, který obsahuje rovněž F-carbon je to hotový likvidátor.
- Sobota 31. května 2008 v 8:13® Trout-boy
-
Kluci už jste vyzkoušeli fluorokarbon od awa-shimy?? V kombinací s kopolyamidovým Silver-ghostem od Byronu, který obsahuje rovněž F-carbon je to hotový likvidátor.
- Sobota 31. května 2008 v 8:11® Trout-boy
-
Kursa chlap, ale to, že někdo přijde z hospody od píva o půl jedné v noci a začne mě řešit a řeší mě o samotě potichu až do čtvrt na dvě(viz.dole), to už je opravdová známka něčeho mimořádného)))))). Holt, takový už je osud výjimečných osobností.
- Sobota 31. května 2008 v 8:08® Trout-boy
-
Lidičky, opět jste mě nezklamali, vstanu z postele a hnedka je tady o mě sáhodouhá rozčilená debata)))))) Ale mě se to líbí, jsem na to i zvyklej, že kam jednou vejdu, ubožáci o tom mluví ještě půl roku ))))))))
- Sobota 31. května 2008 v 8:06® Trout-boy
-
žádnému špekounovi na T. jsem nenapsal už ani slovo a taky ani nenapíšu, tak co to mele za sračky..??? Má nervičky, že ať se snažil sebevíc mě vyprovokovat, tak nedostal ode mě ani slovíčko.
- Sobota 31. května 2008 ve 2:25® regulus
-
Tomash> woe
- Sobota 31. května 2008 v 1:16® Tomash
-
A já si dal tu prácičku a znovu bedlivě pročetl tvý slovní preejakuláty, teda sorry, příspěvky (nepočítal jsem ti slovní překlepy apod..Jsem tolerantní a uznám, že se to občas může stát). No, a když chceš někoho opravovat s pravopisem, tak tedy… ne 25. května v 17:09:43® Trout-boy
- tady máš dvě hrubky v interpunkcích
st 28. května ve 21:15:25® Trout-boy
- hrubka v interpunkci
st 28. května ve 23:33:20® Trout-boy
- chybí interpunkce
st 28. května ve 23:35:03® Trout-boy
- chybný slovosled a opět interpunkce
čt 29. května v 7:55:46® Trout-boy
- hrubka ve tvaru slova – směšné
a opět interpunkce
pá 30. května v 11:35:01® Trout-boy
- tady jsi se rozepsal, tak to je víc gramatických hrubek, než když píšeš jen jedno souvětí, takže po pořádku – interpunkce, tvar zájmena „mě“ a interpunkce
pá 30. května v 11:51:37® Trout-boy
- hrubka v interpunkci
pá 30. května ve 14:50:08® Trout-boy
- hrubka v interpunkci
pá 30. května ve 14:51:48® Trout-boy
- „leda“ + slovosled
pá 30. května v 15:05:19® Trout-boy
- třikrát chybí interpunkce
pá 30. května v 19:38:02® Trout-boy
- dvakrát chybí interpunkce
- si mistře dovolím poznámečku, napsal jsi :
„A toto je MOJE poslední zpráva tobě ty hromado svalů s ptačím mozkem v hlavičce a JÁ narozdíl od tebe jsem chlap a co řeknu to dodržím, ne jako ty.“ – a pak jsi mi CHLAPE napsal?
pá 30. května ve 22:36:20® Trout-boy
- tři hrubky v interpunkcích
pá 30. května ve 22:44:19® Trout-boy
- hruba ve tvaru slova „mě“
pá 30. května ve 23:18:47® Trout-boy
- hrubka v interpunkci
pá 30. května ve 23:23:59® Trout-boy
- Tenhle je můj oblíbený. V jednom souvětí máš dvakrát hrubku ve
tvaru slova „mě“ (ani jednou ses netrefil
) a tři hrubky v interpunkcích
pá 30. května ve 23:27:41® Trout-boy
- dvě hrubky v interpunkcích
pá 30. května ve 23:31:28® Trout-boy
- jedna hrubka v interpunkci
pá 30. května ve 23:34:35® Trout-boy
- hrubka v interpunkci a tvé slovní spojení „ryzýho amatérství“ je
skutečně profesionální čeština
pá 30. května ve 23:38:11® Trout-boy
- hrubka v interpunkci
pá 30. května ve 23:53:00® Trout-boy
- hrubka v interpunkci
Celkem máš 37 hrubých gramatických chyb ze 49ti příspěvků, který jsi sesmolil, napsal sem a chceš někoho učit pravopis? Vy.er se na to!
BTW : Takovej producent, co nezvládá učivo pro 4. třídy ZŠ, se určitě uživí
- Sobota 31. května 2008 v 0:49® Prutos
-
Trout-boy> No ty seš vzácnej druh…
- Sobota 31. května 2008 v 0:34® Mike
-
- Sobota 31. května 2008 v 0:30® Tomash
-
Trout-boy> Řekněte někdo tomu synkovi, co vypadá jako kus špekatého prasete… – ty bambulo, došly ti argumenty, tak na to jdeš z ostra?
Jsi fakt výstavní kus debila, ale uvědom si, že já mám metrosexuálního rappera, kterej se fotí s uschlým killnutým potočáčkem a píše tady cinty o tom, jak toho mohykána zdolal na divokým potoku a dal mu zabrat ( to 36cm HOVADO
), naprosto u prdele. Ve finále, když tady misruješ, kolik už máš mírových pstroužků, tak se třeba i podívej na moje úlovky a zamysli se nad svým velerybářstvím. Ve svý kartě píšeš, že chytáš od roku 1993 – na koho to hraješ?! Z tvýho vztahu k přírodě a k rybám je jasný, že lovíš max. 2 roky a už jsi mistr světa? Tak hrdino, pozdravuj tátu kosmonauta, nebo co to vlastně je za super borce a hlavně dědulu, ten je snad ředitel nemocnice, tak by se ti i mohl hodit, bo urážet za klávesnicí umí každej xyndl, v placatý kšiltovce na křivo a s kalhotama, který mají rozkrok u kotníků
, ale když dojde na lámání chleba, tak si do těch riflí nachčijou – nebyl bys první ani poslední. Nazdar pstruhožroutku, je mi tě líto a s těmi kamarády to myslím smrtelně vážně. Ono je to i jasný z toho, že nemáš v pátek odpoledne, na večer a v noci nic lepšího na práci, než sedět doma na prdeli a přemejšlet o píčovinách
- Sobota 31. května 2008 v 0:07® regulus
-
Koukám že to tu je www.chytej.cz
- Pátek 30. května 2008 ve 23:53® Trout-boy
-
Petas> hehehe..)) Ty, zalehni už..) Dobrou makový mužíčku
- Pátek 30. května 2008 ve 23:51® Petas
-
Trout-boy> Oni se píše pane lingvisto ONI nikoliv VONI. Dobrou noc pstruží chlapečku a přeji ti krásné sny ve Tvém dětském království, kde jsi nepřekonatelným hrdinou, broukem pytlíkem i agentem 007.