Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 30. května 2008 ve 23:48® Trout-boy
-
Petas> A i ten tvůj problém s navazováním milostných vztahů se časem vyřeší… Musíš si víc věřit. Ale teď už alou na kutě. A hezky myslet před spaním na Troutíkboye, tak jako každou noc. papa
- Pátek 30. května 2008 ve 23:46® Trout-boy
-
Jen plakej, plakej. Cítím tvůj komplex méněcennosti až semhle. Ale voni tě ti rodiče nemlátili jenom tak… Neboj, voni to mysleli dobře…
- Pátek 30. května 2008 ve 23:44® Petas
-
Trout-boy> Máš pravdu, jazyky nejsou mou doménou, ale proveď nejprve korekturu sobě. Neboj já pláču, ale smíchy z Tebe.
- Pátek 30. května 2008 ve 23:42® Trout-boy
-
Petas> já bejt na tvým místě, tak se radši nad sebou rozpláču ))))))))
- Pátek 30. května 2008 ve 23:41® Trout-boy
-
Petas> A napsat „nesdílíme“ se Z, to je jasná známka toho, že ti to ve škole moc nešlo, parde ))))))
- Pátek 30. května 2008 ve 23:41® Petas
-
Trout-boy> Promiň tak jsi mě rozesmál, že jsem se uklepl.
- Pátek 30. května 2008 ve 23:38® Trout-boy
-
Petas> a takovouto se píše dohromady ty matěji
- Pátek 30. května 2008 ve 23:37® Trout-boy
-
Petas> Dobrou noc
- Pátek 30. května 2008 ve 23:36® Petas
-
Trout-boy> Tak takovou to odpověď jsem vcelku čekal jen mi tam chybí buzerant, jak nás rád nazýváš když nezdílíme tvůj názor. No nic udělal jsi mi velkou radost a můžu jít klidně spát. Nezklamal jsi.
Jseš fakt k smíchu
- Pátek 30. května 2008 ve 23:34® Trout-boy
-
Petas> ty vrchní, noční, na to že je focena na polorozpadlým stativu, je ještě rozmazanější, což je známka fakt ryzýho amatérství. Dále podobný hnusy nebudu komentovat
- Pátek 30. května 2008 ve 23:31® Trout-boy
-
Petas> No, tvoje neteř to určitě nefotila, už vůbec be zrcadlovkou, ale nejlevnějším kompaktem, ale když ty tak, tak ti řeknu pravdu. Ta spodní je vyblitější než zvratky, rozmazaná a popravdě ta moje je tisíckrát hezčí, a ty to víš, no.. konec debaty a pi…ách.
- Pátek 30. května 2008 ve 23:27® Trout-boy
-
Kluci už jste vyzkoušeli fluorokarbon od awa-shimy?? V kombinací s kopolyamidovým Silver-ghostem od Byronu, který obsahuje rovněž F-carbon je to hotový likvidátor.
- Pátek 30. května 2008 ve 23:25® Petas
-
Trout-boy> Tím ti chci naznačit, že nejsi jediný kdo fotí. S tvé fotky si na zadek fakt nesednu.
- Pátek 30. května 2008 ve 23:24® Petas
-
Trout-boy> To je dobře, jelikož ty fotila moje 8letá neteř a popravdě, zdají se mi více profi než ty tvoje.
- Pátek 30. května 2008 ve 23:23® Trout-boy
-
Piranha> přejdi si tam sám, mě se tady líbí. A až nebudou do mě nějací slabomyslní debílci co kvůli mě v noci ani nespí narážet jak do zdi, tak se klidně začnem bavit o přívlači.
- Pátek 30. května 2008 ve 23:18® Trout-boy
-
Lidičky, řekněte někdo tomu synkovi co vypadá jak kus špekatého prasete, že už jsem se skoro rozbrečel… jééééééjda, já tady nenajdu žádný kamarády, jeeeeejda, už pláču. Lepší žádný kamarád, než prase s ptačím mozkem ))))
- Pátek 30. května 2008 ve 23:16® Trout-boy
-
Petas> Jsou cool
- Pátek 30. května 2008 ve 23:13® Petas
-
Trout-boy> Stále čekám na Tvé vyjádření k fotkám v 15:24:32. Pěkný co??
- Pátek 30. května 2008 ve 23:02® Piranha
-
Piranha> To nebylo mysleno pro tebe Tome ale pro toho chudaka nestastnyho
- Pátek 30. května 2008 ve 22:55® Piranha
-
Tomash> tome ja si vzpominam kdyz jsem prisel na tento server jak mne kucí jako regulus sander dudu i prichy a ty taky pranyrovali za hovadsky nazory nebo mysleni.Nikdy jsem nebyl masar ale da se rict polomasar.Ne kapru ty sem dycky poustel ale za dravce a jiny ryby. Jenze ja jsem a to si myslim to pochopil o co vlastne jde mozna ne pochopil jen jsem v sobe probudil sportovce.Jsem jim vdecnej a neboj nemam vymytej mozek ale mam deti a ty si zaslouzej taky takovy detstvi plny ryb a zazitku jako ja.Ale ty to asi nepochopis.Na to je tvuj mozecek moc malickej.
- Pátek 30. května 2008 ve 22:46® Tomash
-
jiris> Na posilování jsem moc línej
- Pátek 30. května 2008 ve 22:45® Tomash
-
Trout-boy> Čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí a ty ses krásně rozesmrděl! Tvoje slinty nejsou pro mě argumenty, ztrácíš se v tom a opět se dobře bavím. Leží mi v hlavě, jak kretének jako ty vleze na webovky, kde je parta lidí, který se ho snaží nasměrovat správným směrem a ty si nadále pod sebou řežeš větev, už jsi ji dávno uřízl. Těžko si tady najdeš kámoše, neneajdeš chudáčku
- Pátek 30. května 2008 ve 22:44® Piranha
-
Trout-boy> Podivej ja kdybych sel nekam kde mne lidi nemaj radi nadavaj mi a posmivaj samozrejme ve tvem pripade pravem tak bych sel pryc a uz se nevracel.Jinak POZOR!!!!!! Tohle je diskuze o lovu přívlačí a lovu dravcůůů a ne o tvem bujarem profifoceni.Na to je tu tzv. vseobecna diskuze tak prosimte i ostatni prejdeme tam at si tu lidi co vlacej doprejou klid a poklabosej o rybach.Zivejch rybac a ne na grylu.Diky.
PS: HaD dej mi klidne ban jak rija Trouba-boy
- Pátek 30. května 2008 ve 22:44® Trout-boy
-
A teď mně omluv salmo, „ubožák“ jde pařit Assassins creed na nejvyšší detaily, má totiž nový INTEL QUADRO + HD 3870 + 4GB RAM hurrrrááááá ))
- Pátek 30. května 2008 ve 22:38® Trout-boy
-
Salmo> Ale jinak, taky nemáš docela špatný fotky, mrknul jsem se. Chce to ale fotit v příznivější denní dobu, takdle je to trochu plytké. Ale jinak to jde
- Pátek 30. května 2008 ve 22:36® Trout-boy
-
Salmo> Může se ti zdát co chce, ty barvy jsou orifinál, takdle to tam prostě vypadá v dopoledním sluníčku. A sory, ale asi se v tom fakt nevyznáš, protože do přesvícenosti to má hodně moc daleko. Navíc když fotíš obrázek kde je hodně tmavých míst a zároveň i hodně světlých, je třeba dát bacha ať na těch tmavých nezaniknou detaily, no..
- Pátek 30. května 2008 ve 22:33® Trout-boy
-
Salmo> Když ti nestojím ani za půl slova, tak proč mi píšeš celá souvětí????
Zase někdo, kdo neví co říká
- Pátek 30. května 2008 ve 22:32® Salmo
-
Trout-boy> ÁÁ pan dokonalý je online
Když už se rozebírá ta tvoje super fotka tak taky přihodím svůj názor.Podle mě je moc přesvícená a má zlvláštní jakoby „nezdravé“ barvy(namodralé listí,tráva atd.)
- Pátek 30. května 2008 ve 22:27® Trout-boy
-
osprey> za toho otrapu se omlouvám, nezlob se, ale jak si shazoval moji fotku, že nemá záměr, myšlenku atd, to se mi nelíbilo, protože má kompozici, barvy, světlo atd podle velmi solidní. A především tady jde o uměleckou a ne o odbornou fotografii, kde jde víc o atmosféru než o obsah. Chápu, že se vyznáš, ale spíš asi v odborných fotkách než v uměleckých.
- Pátek 30. května 2008 ve 22:21® Trout-boy
-
HaD: Prosím tě dej BAN tady tomuhle Piranhovi, nic jsem mu neudělal, jen jsem vyslovil svůj názor a on mi tady nadávíá do kreténů a podobných imperativů, kterými je jedině on sám. A nebo mu aspoň řekni ať drží ten svůj vidlácký pysk a přestane si mě tady pořád všímat. Díky!