Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 30. května 2008 ve 23:48® Trout-boy
Trout-boy

Petas> A i ten tvůj problém s navazováním milostných vztahů se časem vyřeší… Musíš si víc věřit. Ale teď už alou na kutě. A hezky myslet před spaním na Troutíkboye, tak jako každou noc. papa

Pátek 30. května 2008 ve 23:46® Trout-boy
Trout-boy

Jen plakej, plakej. Cítím tvůj komplex méněcennosti až semhle. Ale voni tě ti rodiče nemlátili jenom tak… Neboj, voni to mysleli dobře…

Pátek 30. května 2008 ve 23:44® Petas
Petas

Trout-boy> Máš pravdu, jazyky nejsou mou doménou, ale proveď nejprve korekturu sobě. Neboj já pláču, ale smíchy z Tebe.=-| :-D :-))

Pátek 30. května 2008 ve 23:42® Trout-boy
Trout-boy

Petas> já bejt na tvým místě, tak se radši nad sebou rozpláču ))))))))

Pátek 30. května 2008 ve 23:41® Trout-boy
Trout-boy

Petas> A napsat „nesdílíme“ se Z, to je jasná známka toho, že ti to ve škole moc nešlo, parde ))))))

Pátek 30. května 2008 ve 23:41® Petas
Petas

Trout-boy> Promiň tak jsi mě rozesmál, že jsem se uklepl.

Pátek 30. května 2008 ve 23:38® Trout-boy
Trout-boy

Petas> a takovouto se píše dohromady ty matěji

Pátek 30. května 2008 ve 23:37® Trout-boy
Trout-boy

Petas> Dobrou noc

Pátek 30. května 2008 ve 23:36® Petas
Petas

Trout-boy> Tak takovou to odpověď jsem vcelku čekal jen mi tam chybí buzerant, jak nás rád nazýváš když nezdílíme tvůj názor. No nic udělal jsi mi velkou radost a můžu jít klidně spát. Nezklamal jsi. :-D :-D Jseš fakt k smíchu:-D :-D :-))

Pátek 30. května 2008 ve 23:34® Trout-boy
Trout-boy

Petas> ty vrchní, noční, na to že je focena na polorozpadlým stativu, je ještě rozmazanější, což je známka fakt ryzýho amatérství. Dále podobný hnusy nebudu komentovat

Pátek 30. května 2008 ve 23:31® Trout-boy
Trout-boy

Petas> No, tvoje neteř to určitě nefotila, už vůbec be zrcadlovkou, ale nejlevnějším kompaktem, ale když ty tak, tak ti řeknu pravdu. Ta spodní je vyblitější než zvratky, rozmazaná a popravdě ta moje je tisíckrát hezčí, a ty to víš, no.. konec debaty a pi…ách.

Pátek 30. května 2008 ve 23:27® Trout-boy
Trout-boy

Kluci už jste vyzkoušeli fluorokarbon od awa-shimy?? V kombinací s kopolyamidovým Silver-ghostem od Byronu, který obsahuje rovněž F-carbon je to hotový likvidátor.

Pátek 30. května 2008 ve 23:25® Petas
Petas

Trout-boy> Tím ti chci naznačit, že nejsi jediný kdo fotí. S tvé fotky si na zadek fakt nesednu.

Pátek 30. května 2008 ve 23:24® Petas
Petas

Trout-boy> To je dobře, jelikož ty fotila moje 8letá neteř a popravdě, zdají se mi více profi než ty tvoje. :-D

Pátek 30. května 2008 ve 23:23® Trout-boy
Trout-boy

Piranha> přejdi si tam sám, mě se tady líbí. A až nebudou do mě nějací slabomyslní debílci co kvůli mě v noci ani nespí narážet jak do zdi, tak se klidně začnem bavit o přívlači.

Pátek 30. května 2008 ve 23:18® Trout-boy
Trout-boy

Lidičky, řekněte někdo tomu synkovi co vypadá jak kus špekatého prasete, že už jsem se skoro rozbrečel… jééééééjda, já tady nenajdu žádný kamarády, jeeeeejda, už pláču. Lepší žádný kamarád, než prase s ptačím mozkem ))))

Pátek 30. května 2008 ve 23:16® Trout-boy
Trout-boy

Petas> Jsou cool

Pátek 30. května 2008 ve 23:13® Petas
Petas

Trout-boy> Stále čekám na Tvé vyjádření k fotkám v 15:24:32. Pěkný co??

Pátek 30. května 2008 ve 23:02® Piranha
Piranha

Piranha> To nebylo mysleno pro tebe Tome ale pro toho chudaka nestastnyho :-D

Pátek 30. května 2008 ve 22:55® Piranha
Piranha

Tomash> tome ja si vzpominam kdyz jsem prisel na tento server jak mne kucí jako regulus sander dudu i prichy a ty taky pranyrovali za hovadsky nazory nebo mysleni.Nikdy jsem nebyl masar ale da se rict polomasar.Ne kapru ty sem dycky poustel ale za dravce a jiny ryby. Jenze ja jsem a to si myslim to pochopil o co vlastne jde mozna ne pochopil jen jsem v sobe probudil sportovce.Jsem jim vdecnej a neboj nemam vymytej mozek ale mam deti a ty si zaslouzej taky takovy detstvi plny ryb a zazitku jako ja.Ale ty to asi nepochopis.Na to je tvuj mozecek moc malickej.

Pátek 30. května 2008 ve 22:46® Tomash
Tomash

jiris> Na posilování jsem moc línej ;-)

Pátek 30. května 2008 ve 22:45® Tomash
Tomash

Trout-boy> Čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí a ty ses krásně rozesmrděl! Tvoje slinty nejsou pro mě argumenty, ztrácíš se v tom a opět se dobře bavím. Leží mi v hlavě, jak kretének jako ty vleze na webovky, kde je parta lidí, který se ho snaží nasměrovat správným směrem a ty si nadále pod sebou řežeš větev, už jsi ji dávno uřízl. Těžko si tady najdeš kámoše, neneajdeš chudáčku :-P

Pátek 30. května 2008 ve 22:44® Piranha
Piranha

Trout-boy> Podivej ja kdybych sel nekam kde mne lidi nemaj radi nadavaj mi a posmivaj samozrejme ve tvem pripade pravem tak bych sel pryc a uz se nevracel.Jinak POZOR!!!!!! Tohle je diskuze o lovu přívlačí a lovu dravcůůů a ne o tvem bujarem profifoceni.Na to je tu tzv. vseobecna diskuze tak prosimte i ostatni prejdeme tam at si tu lidi co vlacej doprejou klid a poklabosej o rybach.Zivejch rybac a ne na grylu.Diky.

PS: HaD dej mi klidne ban jak rija Trouba-boy :-D

Pátek 30. května 2008 ve 22:44® Trout-boy
Trout-boy

A teď mně omluv salmo, „ubožák“ jde pařit Assassins creed na nejvyšší detaily, má totiž nový INTEL QUADRO + HD 3870 + 4GB RAM hurrrrááááá ))

Pátek 30. května 2008 ve 22:38® Trout-boy
Trout-boy

Salmo> Ale jinak, taky nemáš docela špatný fotky, mrknul jsem se. Chce to ale fotit v příznivější denní dobu, takdle je to trochu plytké. Ale jinak to jde

Pátek 30. května 2008 ve 22:36® Trout-boy
Trout-boy

Salmo> Může se ti zdát co chce, ty barvy jsou orifinál, takdle to tam prostě vypadá v dopoledním sluníčku. A sory, ale asi se v tom fakt nevyznáš, protože do přesvícenosti to má hodně moc daleko. Navíc když fotíš obrázek kde je hodně tmavých míst a zároveň i hodně světlých, je třeba dát bacha ať na těch tmavých nezaniknou detaily, no..

Pátek 30. května 2008 ve 22:33® Trout-boy
Trout-boy

Salmo> Když ti nestojím ani za půl slova, tak proč mi píšeš celá souvětí????:-) Zase někdo, kdo neví co říká

Pátek 30. května 2008 ve 22:32® Salmo
Salmo

Trout-boy> ÁÁ pan dokonalý je online :-D Když už se rozebírá ta tvoje super fotka tak taky přihodím svůj názor.Podle mě je moc přesvícená a má zlvláštní jakoby „nezdravé“ barvy(namodralé listí,tráva atd.)

Pátek 30. května 2008 ve 22:27® Trout-boy
Trout-boy

osprey> za toho otrapu se omlouvám, nezlob se, ale jak si shazoval moji fotku, že nemá záměr, myšlenku atd, to se mi nelíbilo, protože má kompozici, barvy, světlo atd podle velmi solidní. A především tady jde o uměleckou a ne o odbornou fotografii, kde jde víc o atmosféru než o obsah. Chápu, že se vyznáš, ale spíš asi v odborných fotkách než v uměleckých.

Pátek 30. května 2008 ve 22:21® Trout-boy
Trout-boy

HaD: Prosím tě dej BAN tady tomuhle Piranhovi, nic jsem mu neudělal, jen jsem vyslovil svůj názor a on mi tady nadávíá do kreténů a podobných imperativů, kterými je jedině on sám. A nebo mu aspoň řekni ať drží ten svůj vidlácký pysk a přestane si mě tady pořád všímat. Díky!