Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 30. května 2008 ve 22:17® Salmo
Salmo

Trout-boy> Tobě asi ruplo v kuli ne ?? Nijak nebudu komentovat tvoje „obrovské úspěchy“ protože mi nestojíš ani za půl slova…Jsi prostě ubožák a nic víc.....

Pátek 30. května 2008 ve 22:05® Prichy
Prichy

trout boy: nejprve ti musi dojit, jak se hloupe chovas, az pak prijde vse ostatni…i par lidi zde si proslo necim podobnym a vidis, dnes, parada…jeste mas sanci.

myslim, ze to nakonec dobre dopadne…vse ma svuj cas

Pátek 30. května 2008 ve 21:44® Piranha
Piranha

Trout-Boy>ty vole ja uz to tady nechci cist, kurva a sory za sprosty slova ale ty dementni kretensky ubohy a namysleny hovado co si vo sobe myslis.Ze delas ze sebe njivniho machýrka to mi je u pr…, ze urazis kluky co to v zivote dotahly v rybarine dal nez pulka lidi na tomhle servru to mi je jedno, je to tvuj krtetenskej nazor, ale ze urazis ospreye, cloveka kteremu je plno lidi vdecnych za jeho profesionalni DVD z lovu a desitkam clanku v r. casopisech, tak to je na mne moc.Jeste posli do prdele Davida H… a asi si te najdu a zachytame si spolu o samote. Podivej se do rubriky z lovu a cuuum ty volke jak vypadaj aspon trochu dobry fotky a o na nich je vole.Ty sem posilas kund… jako nejakej pekac s rybama. Klesas hochu klesas a hooooodne rycjle se svoji urovni cloveka.Ty ses normalni kreteni dítě. HaDe,Dejve prosim te dej mu ban jinak mi s toho praskne skřele, to se proste neda.Je to tu myslim si na urovni a takovy lidi tu nemaj co delat.Vim ze ma clovek pravo na vyjadreni a svobodu projevu ale uz byl napomenut a urcite i mozna nejaky lidi odlaka od servru.Pokud na mne budet mit nejakou pripominku tak prosim na Skype, neo osobku.Dik. Jinak Osprey, neber toho magora vazne asi nikdy nevidel tvuj feeder a radeji bych si pral aby nevidel. =-|

Pátek 30. května 2008 ve 21:10® jiris
jiris

Trout Boy / neboj, mi z tebe RYBARE udelame, musis jen vydrzet, casem to pochopis.

Petas / kdybych se za to stydel, tak to nedelam :-)

Tomash / zacni posilovat hubenoure :-D

Pátek 30. května 2008 ve 20:08® kubas
kubas

nějak se to tu přiostřuje=-|

Pátek 30. května 2008 v 19:38® Trout-boy
Trout-boy

Tomash> Hele neříkals odpoledne, že mi píšeš poslední vzkaz?? Jde vidět, že ti hodně ležím v hlavě, hmm? Kdybys nebyl socka a moh si dovolit aspon jednou pstruhovku + měl něco načtýno o biologii pstruha, věděl bys, že na malých řekách dosahují dominantní ryby jen kolem 27 – 30cm, z adaptačních důvodů. A toto je MOJE poslední zpráva tobě ty hromado svalů s ptačím mozkem v hlavičce a JÁ narozdíl od tebe jsem chlap a co řeknu to dodržím, ne jako ty.

Pátek 30. května 2008 v 19:31® Trout-boy
Trout-boy

regulus> No jo, trochu se přičmoudly, potvory ))

Pátek 30. května 2008 v 19:26® regulus
regulus

Trout-boy> nemáš ty ryby ( viz foto 30.5. 15 : 05 : 19 ) nějaký přičmoudlý??? :-))

Pátek 30. května 2008 v 17:39® cormoran
cormoran

Kucí proč ho pořád řešíte, nemá to cenu. Tak to už uznejte, že má prostě pěkný fotky, chytá pěkný pstruhy a 2 z 50 si občas vezme…:-D No a že mu nechybí sebevědomí, to už je o něčem jiném…:-D

Pátek 30. května 2008 v 17:26® Kuba V.

Komu můžeme udělit titul bezchybného lovce, fotografa a humoristy už máme vyřešené :-D

Pátek 30. května 2008 v 15:44® Petas
Petas

Tomash> Rozezná, ale nepřijímá, on je totiš bezchybný a která koliv kritika ji bezpředmětná a neoprávněná.

Pátek 30. května 2008 v 15:27® Tomash
Tomash

Petas> Co bys chtěl od člověka, který nerozezná ironii?

Pátek 30. května 2008 v 15:25® Petas
Petas

Omlouvám se všem ostatním, ale velice mě zajímá názor pstružího chlapce.

Pátek 30. května 2008 v 15:24® Petas
Petas

Trout-boy> Ta fotka je prostě super, jsem z ní úplněn mimo. :-D
A co říkáš těmto fotkám????? Nejsou rozkošné????

foto/diskuze/privlac/2008/th-img18427.jpgfoto/diskuze/privlac/2008/th-img18428.jpg
Pátek 30. května 2008 v 15:13® Tomash
Tomash

Trout-boy> Kde jsou ty velký, co jsi vychytal? :-D

Pátek 30. května 2008 v 15:13® Tomash
Tomash

Jiris už to sem psal – chytit mírovou čudlu umí každej, kde jsou ty trofejní ryby profesionálního lovce a fotografa? Fotit potok je fajn, ale od profesionála, jako jsi ty bych čekal fotky nějakýho potočáka alespoň 60cm, vždyť máš i značkový prut a naviják, viď? Víš, mám hodně kamarádů a mnohokrát jsem byl svědkem toho, jak při vláčení na MP řek, tak já si jdu chytit pstruha a do 10min měl 3ks a nejmenší měl 42cm a to bylo na Ohři, kde je rybářský tlak jako fík ty profesionále s trofejní munclou! :-))

Pátek 30. května 2008 v 15:08® Tomash
Tomash

Trout-boy> Není špatná, není profi, rozhodně není rozkošná. Prostě jsi vzal digital a udělal jsi cvak. Jsi vyšinutej, nadutej, nabubřenej trouba, ale človíček, který je od mala rozmazlovaný a přesvědčovaný, že je nej a mistr světa se pak jinak než ty chovat neumí. Pak se není čemudivit – JSEM LOVEC. No panečku, to jsem se skoro lekl. U opasku nosíš lovecký nůž? Fakt jo? A v prdeli zaječí tlapku a a v náprsní kapse shnilýho potůčmena, abys líp splynul s okolím! Jsi strašně k smíchu a naprosto geniální je, jak si nevidíš do huby. Jsi skutečný unikát a jediný lovec na světě! :-D :-D :-D Můžeš mi ještě vysvětlit v čem spočívá podstata lovu?

Pátek 30. května 2008 v 15:06® Trout-boy
Trout-boy

cormaxx> dík, aspoň někdo nezávidí a dokáže ocenit pěknou fotku

Pátek 30. května 2008 v 15:05® Trout-boy
Trout-boy

Petas> To si radši fakt všechny velký vychytám a pak počkám až dorostou ty menší , než abych každý týden chodil jak hňup chytat furt jednu a tu samou rybu, to mi přijde velice dementní a nesmyslné. Ještě jednou opakuji, pro všechny co to ještě nepochopili. JSEM LOVEC, u opasku nosím lovecký nůž a přes rameno košík na úlovky, nejsem člen hnutí greepeace! Děkuji za pochopení. Mimojiné, včerejší grilovaní pstruzi byly opravdu lahodní (viz. dole)

foto/diskuze/privlac/2008/th-img18426.jpg
Pátek 30. května 2008 ve 14:59® cormaxx
cormaxx

Trout-boy: jj na fotku mobilem dost dobrý;-)

Pátek 30. května 2008 ve 14:57® Trout-boy
Trout-boy

osprey> Ty seš fakt otrapa. Nebudu se chválit, ale ty fotky jsou prostě cool a tebe děsně sere, že takové v životě nebudeš dělat a moc dobře to víš. A nekecej kravinky, na to se tady nehraje. Jestli někdo neví vo jaký fotky go, tak tady je jedna zmíněná. A kdo řekne, že není prostě rozkošná, tak to je pravý zvistivec.

foto/diskuze/privlac/2008/th-img18425.jpg
Pátek 30. května 2008 ve 14:53® Trout-boy
Trout-boy

Tomash> Neboj, poinformuju tě, dík za přání.

Pátek 30. května 2008 ve 14:51® Trout-boy
Trout-boy

Petas> Ale jinak dík za postřeh o té suché ruce… Ale osobně si myslím, že to je nesmysl, leda že bys měl ruce snad od hnoje či co..

Pátek 30. května 2008 ve 14:50® Trout-boy
Trout-boy

Petas> Ryb jsem nachytal všude dostatek, neměj strach. Jde o to jakou máš techniku, jak umíš zvolit náčiní, jak dokážeš přečíst vodu a jak přesně a měkkce nahodit nástrahu i do těch nejnepřístupnějších místeček. To, že mám tak pěkný revírky pos nosem, to už prostě ke mně patří, je to můj osud, sorry.

Pátek 30. května 2008 ve 14:42® Trout-boy
Trout-boy

Petas> Nenadávej, sklidni hormon:-)

Pátek 30. května 2008 ve 14:34® osprey
osprey

Troutboy – oni mají pravdu. Tvůj výřad miminek svědčí spíš o nedostatku etiky než o rybářském umění, tvoje chování o nedostatku už zmíněné pokory a tvoje fotky… Nezlob se, ale postrádají jakýkoli dotažený záměr či myšlenku, o technické úrovni nemluvě. Prostě cvak. Myslím, že by ti nikdo nic nevyčítal, kdybys ze sebe nedělal něco, co zatím opravdu nejsi.

Sám jsem opublikoval v desítkách článků stovky fotek a neustále si myslím, že to není ono a za profesionální bych označil snad 2 – 3 fotky z těch možná 20 000, co jsem v životě udělal. A nejednou jsem dostal parádní kouřovou, kdykoli jsem naznačil, že snad umím trochu fotit. Kup si kvalitní časopis (dokonce bude lepší, když nebude o rybách) a podívej se jak fotí profíci. Třeba jednou tím profíkem budeš, ale bude to hodně dlouhá cesta – stejně jako cesta za půlmetrovým pstruhem, když si tak pěkně odrybňuješ vlastní vodu.

Pátek 30. května 2008 ve 13:45® Tomash
Tomash

profi-všeho boy : Jsi prostě takový rybářský miminko, než se z tebe stane Rybář, tak to uteče ještě hodně vody, pravděpodobně tou dobou už nebude v Labi ani kapka vody :-D Toto je ode mě poslední zpráva k tobě. Potvrdilo se mi, že člověk, který má na řepě kšiltovku XXL s kšiltem na křivo, je skutečně podezřelej a je možná všechno, jen ne rybář. Ať ti berou potočáčci na tvým potůčku a ať jich ještě víc sežereš, nezapomeň poinformovat, kolik jsi jich za 5h chytil, to je extrémně důležitý údaj :-))

Pátek 30. května 2008 ve 13:01® Petas
Petas

Trout-boy> Jednu otázečka. Kolik si nachytal ryb mimo ten „panenský revír“, který ti tedy jako jediné závidím, okolo Prahy nic tokového není. Kolikrát jsi navštívil větší řeku s velkým ryb. tlakem a zkušenými rybami. A jaké jsi tam měl případě úspěchy???? Nebyli průměrné nebo podprůměrné??? Máš štěstí, že máš pod nosem takovou krásnou vodu, tak se zamysli nad tím zda-li je nutné se tam chovat jako škodná. Mohlo by se stát, že ne podzim případně později nebudeš mít co chytat a to je ten problém.

Add. suchá ruka. Sahat suchou rukou na rybu je jako soulxx na sucho, taky to není ono. Rybě tím zaděláš na parádní plíseň, u sou… si asi natrhneš ptáka a partnerka tě pošle k šípku.

Pátek 30. května 2008 ve 12:52® Petas
Petas

Trout-boy> Jseš opravdu namyšlenej trouba, který si o sobě myslí to nejlepší a přitom žije mimo realitu. Klidně se tu vytahuj s tatínkem ( řiditel nemocnice), strejdou ( profesionální fotograf ) atd. Mě je to srdečně jedno. U mě jseš ty osobně naprosto ojedinělý typ frajírka, který nezvládá a nechápe jakoukoliv kritiku a hned proto útočí. Myslíš si o sobě, že jsi ten nejlepší. Omyl je spousta lepších než TY. Jenom oni se s tím nechlubí, za ně mluví pokora a činy. Tak a teď se do mě můžeš pustit a nezapomeň mě nazvat BUZERANTEM, už si na to od Tebe začínám zvykat.

Pátek 30. května 2008 ve 12:43® Piranha
Piranha

Ale myslim si ze ty jeste nemas vyvinutej mozek na to aby si takovou vec pochopil.Taky jsem nosil domu mraky ryb pak mi akorad mama nadavala co s tim, ale za nejakej cas jsem dospel k nazoru i diky dnesni zarybenosti ze je lepsi to vyfotit pustit a pokud mam chut na rybu sladkovodni treba okouna nebo kapra tak si ho chytim ale samozrejme v takove delce ktera prevazuje ani malej ani trofej, jak rikam proste konzumni velikost.Stejne radeji jim morsky ryby, sou chutny zdravejsi a cenove dostupny.