Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 10. srpna 2003 v 19:54® Vaclav

Petr: A jaký je tam stav vody? A co barva, myslím sinice?

Neděle 10. srpna 2003 v 17:57® Petr

Václav: tak to mám stejné zjištění,včera jsem byl v Hlásný pod jezem a krom malé štičky na 5 ripra vůbec nic,tak jsem právě zvjedavej,jestli někdo dá vědět,kde to je aspon o něco lepší.

Neděle 10. srpna 2003 v 9:20® Vaclav

Mirek: Ty odlehčené nulky jsou dost dobré, testoval jsem je teď dvakrát na Ohři v mělčích proudnějších úsecích – a výsledkem bylo poměrně dost jesenů a bolenů (30–45 cm), pár okounů a hrouzci.

Neděle 10. srpna 2003 v 9:17® Vaclav

Petr: To bude čerstvě vědět Láďa, snad ti pak přesněji poreferuje. Před týdnem mi ale říkal, že je to tam bída, jako kdyby prý v řece vůbec nebyly ryby…

Sobota 9. srpna 2003 v 17:02® Petr

Čau lidi,prosím Vás,nevíte,jak to vypadá s dravci na Berounce? Děkuji.

Sobota 9. srpna 2003 ve 13:23® jiri

Dah – a zdeněk 110 tuším taky na sinkinga.

Sobota 9. srpna 2003 v 8:44® Vaclav

DaH: To jo, to Tomovi přeju, když on zavolá jednou za uherský rok, to mu vždycky musím volat já. Já dnes ráno přišel na mimopstruhové řece o fantastického potočáka – cca 60–65 cm. Sebral mi u dna rotačku a já pak podle tahu a způsobu boje myslel, že mám na prutu aspoň čtyřkilovou štiku. Byl to pro mne šok, protože jsem ho prostě nečekal. nakonec se mi asi po dvou minutách boje vyhákl. Do té doby jsem tam tahal boleny (35–45 cm), nějaké okounky a dva jeseny.

Pátek 8. srpna 2003 ve 21:44® HaD
HaD

Václav: letos se mi (nám) zatím příliš nedaří, máme s přáteli na kontě dost menších sumců tak do 15 kg, ale jinak nic většího. Minulý týden, když jsem byl na dovolené s rodinnou, tak šli celkem dobře a před tím 14 dní vůbec nic. Uvidíme co nám nadělí srpen a hlavně krásné září. Jinak na vláčku jsem si už párkrát zachytal pěkně. Nevím jestli jsi dostal echo, ale Tom dostal na sinkinga před cca 2–3 týdny sumce tuším 18,5 kg (146 cm). Na vláčku nádhera, co?

Pátek 8. srpna 2003 ve 21:39® HaD
HaD

Ruda: tak to jsme si snad už vyjasnili a už jsem Ti to jednou vysvětloval. Kámoš měl problém s nohou a tak jsem mu ty ryby nachytal aby mohl jít s námi na sumce. Ryby si do sumáře zapsal on. Možná chyba, ale zmýlit se může každý ne? Jde o to, že to nedělá opakovaně a vědomě, ne? Ty koukám ale hledáš kdejakou chybičku, nebo nepřesnost v textu a pak se v tom babráš. Má to vůbec nějaký hlubší význam? Nechci do Tebe nijak rýpat, považuji Tě svým způsobem za rybářského přítele, ale nějak to prostě nechápu.

Pátek 8. srpna 2003 v 18:48® Vaclav

DaH: Pak dej vědět, jak jste dopadli, to víš, sumce nechytám cíleně (chytím občas nějakého menšího náhodou při přívlači), tak mne to zajímá. Přece jenom je to mocná a atraktivní ryba…

Pátek 8. srpna 2003 v 18:46® Vaclav

Všem: Tak mi zbývají poslední tři dny dovolené, odjíždím na rybolovecko-rekreační víkend na Jesenici. Jsem zvědav, jestli se podaří něco zajímavějšího, po týdnu nechám odpočívat ultralight a vytáhnu velké nástrahy…

Pátek 8. srpna 2003 v 18:44® Vaclav

Karlos: Člověče, už jsem si říkal, co je s tebou? Měl jsi dovolenou?

Pátek 8. srpna 2003 v 18:21® Vaclav

Zubar: Fotky už jsou, pošli adresu. Pokud jde o to závodění, tady je mobil na předsedu přívlače T. Kepra (606 580 464), domluv se s ním, co pro to udělat, už jsem s ním o tobě hovořil.

Pátek 8. srpna 2003 ve 13:57® Ruda

Dah + all: Ale mám, jednou jsme se už o tom s Tebou bavil a to jak si chytil toho 6-kilového a chytal dál, přestože si měl skončit protože jsi předtím chytil a použil asi 5 tloušťů 30–35 cm a ty to kilo dohromady dají, ale to je fuk. All: Chtěl bych to už z mé strany ukončit – ano jezte ryby jsou zdravé,ale nepište nic o žraní a obžerství, uvědomte si,že to čtou i mladí rybáři a Ti ať už vyrůstájí s vědomím, že co chytí nemusí sežrat. Pro všechny pochybovače jsem také myslivec takže o nechuti ryby kuchat nemůže být řeč. O tom braní ryb domů-ano také beru ryby domů a kuchám je a jím a tím i vybírám kostičky, ale zásadně a na tom jsem se schodl i s MAFem neberu ryby pro okolí, už je odkazuji na Carefour tam si rybu koupí čerstvou 24 h. denně. Abych uklidnil i Ty kterým se zdá 30% moc ryb, tak je to za prvé je to maximálně !!!! jak jsem již napsal a to z berných ryb, takže to bude tak 10% z celkového množství. Pro ty trhače hub rybiček např. mušky mám bez protihrotu. Takže tuto diskusi již z mé strany ukončuji kdo chce psát dál odkazuji ho na svůj mail.

Pátek 8. srpna 2003 ve 12:24® HaD
HaD

nemáš

Pátek 8. srpna 2003 v 9:03@ Zubar

hola hola Chomutov zdraví chytej. cz. VÁCLAV:teď jsem volal na svaz do Ústí a nejsou proti když bude zájem účastnit se závodů v přívlači. Nebyl ani proti to dát ještě letos dohromady. To si nejsem jistej jestli by to šlo? Jo a ješte se připomínám s fotkama ze závodů (až budou). BIG MIKE: Souhlasím s tebou já si taky rybu rád odnesu a sním. Ty řeči o masařích nesnáším, ikdyž to někdo opravdu přehání. Na druhou stranu nevím proč chodit k vodě a trhat rybám pro zábavu huby. Co pánové???....... pardon – a Andreo

Čtvrtek 7. srpna 2003 ve 23:00@ Karlos

Big Mike:Hele Velkej Majku klídek. Když napíšeš že jsi nějakou rybu sežral tak vždycky bude někdo prudit. Většinou ti co je nebaví babrat se v kostech nebo ti co se jim příčí toho tvora zabít a vykuchat. Neznám rybáře co má rád ryby a přitom co chytí všechno pouští. Nelíbí se mě extrémy na obou pólech ale s tím nic nenadělám já ani ty. Prostě tak to je. Tak jestli něco pěkného chytíš a příležitostně sežereš tak je to naprosto v souladu s r.řádem. Takže se nenech vytočit.

Čtvrtek 7. srpna 2003 ve 21:37@ Big Mike

RUDA: holt mám IQ rovný současným teplotám, ale vysvětli mi, jak jsem se navezl již názvem do někoho. Rád si vylepším přehled o tom, jak volit slova, aby správně sedla. A ber to tak, že jsem takový nechytal, že nechávat si 30% úlovků měrečných dravců, dohromady bych nevěděl, co je to ryba. Holt někomu není dáno aby to lupal, jako vy tady. Někdo vdolky, jiný holky. Asi bych se měl vrhnout na jiné odvětví, ale i takový lemplíci jako já mají právo se snažit. Ono spíš nejsou už lidi zvyklí přečíst si někde v časopise o tom, že někdo také papá ryby. A když přidám můj slovník, občas někomu zvednu mandle……. DaH: jak splním domácí úkoly, ozvu se a ukážeš mi, jak se chytaj ryby,jo? Chci chytit alespoň sumce okolo 90cm a pak ho brutálně sežrat!!! Bez kuchání i s celou hlavou a z kostí si udělám skvělý vývar a nad fotkami ze zabijačky budem doma slintat ještě o vánocích:-) ……. Mirek: jasně, pozdravy vyřídím. Jak půjdu na pochůzku, každýho tvým jménem pozdravím. Mám letos více kontrol, než ryb. A někdy už vypěním, co naplat. Nedaří se mi ani v osobním životě, tak to odnášejí čtenáři Kajmana. Ale alespoň je o čem tlachat, což?:-)

Čtvrtek 7. srpna 2003 v 18:43

Pánové, sleduji vaše povídání pozorně! Nemyslete si, že si tu můžete povídat jen tak bez dozoru:-D

Čtvrtek 7. srpna 2003 ve 12:27® Ruda

DaH: Tak se v tom nešťourej, protože vím, že na lov sumců spotřebujete rozhodně víc ryb než já odnesu domů. Např loni to bylo 29 kg a letos jsem asi na 7 kg. A to si nástažní ani nepíšete do úlovkáče aby jste ještě mohli vůbec ten den lovit§ Nemám pravdu?

Čtvrtek 7. srpna 2003 v 11:50® HaD
HaD

RUDA: no nechci se šťourat v tom co jsi zde v diskuzi napsal, ale pokud bych třeba já bral 30% všech svých úlovků, tak už mám letos odnešeno od vody cca 100 kg ryb:-)) ))))

Čtvrtek 7. srpna 2003 v 11:47® HaD
HaD

Big Mike: dneska jsem byl ráno vláčet na Roudné (2 candáti, 2 štiky a cca 10 okounů) vesměs malé ryby a večer jdu na sumce nad Beneše, jinak spíš chodím na sumce s rybkama, klidně se stav

Čtvrtek 7. srpna 2003 v 8:44® Ruda

Václav: Došel článek Norsko 2003? Chtěl bych poslat ty fotky, ale nenapsal jsi mi adresu?

Čtvrtek 7. srpna 2003 v 7:59® Ruda

Big Mike: Nějak Ti zhrubnul slovník, myslím že jsi se otřel už názvem článku, ale pokud ne tak jsem asi studoval zbytečně. Jinak tak nějak probíhají diskuse na Kajmanu jak si předvedl teď. Také jsem tam četl: Nevíte kde berou cejni? Strašně rád je žeru!!!! Tak tady na to zařízený zatím nejsme. Jo ryby domů beru, ale max. 30% z ulovených.

Středa 6. srpna 2003 ve 22:04® Mirek

Big Mike: Ale Milosti, nenechte prchlivost cloumat Vaším Majestátem. Z tvého článku jsem vyrozumněl, že jsi členem RS. Chápu ho jako jistou odlehčenou nadsázku.(Ten článek). Nakonec, myslím, že každý z nás si čas od času nějakou rybu vezmeme. Určitě včetně Rudy. Já taky. Zdravím tebe i mé nádherné rodné jižní Čechy.

Středa 6. srpna 2003 ve 21:25@ Big Mike

RUDA: kterak jsem se svým masařským článkem otíral o DaH a přátele na Dyji? Kruci, to jsem takovej netvor, že žeru ryby? To bych vám přál poznat pravý masaře!!! Na jaře plný popelnice zmraženejch kaprů, slepice a kachny sotva lezou po přísunu ryb a jiné. A co s tím nadělám? Až daj limit, tak možná. No nic, asi něco napíši do Kajmana, co se týče masařiny a podobných kravin, co serou jiný i mně samotného. DaH: tak to domluvíme a někdy navečer bychom mrkli v Tá. na řeku. Chodíš na přívlač, nebo na rybku? Musíme pospíšit, již jen 14 dní a začne období dešťů!! Mobil na tebe mi dal HR, tak se ti ozvu.

Středa 6. srpna 2003 v 18:52® Lukas

Všem: Pánové, všimli jste si v posledním Rybářství u NEJ úlovků toho pstruha. Je zde uvedeno „pstruh duhový“, ale podle mého názoru je to zcela evidentní „pstruh obecný“. Co vy na to?

Středa 6. srpna 2003 v 16:57® HaD
HaD

Ruda: kdo se o mě opíral?????

Středa 6. srpna 2003 ve 14:11® Ruda

DaH: Asi jsem to svedl na nepravé, ale jednou to otisknou pod hlavičkou Kajman tak za to jistou odpovědnost nesou. To stejný jako se ten masařský článek v minulém čísle názvem otíral o rybaření Tebe a přátel na Dyji. Zdar a ať fousatým ve zbytku sezóny zatopíš.

Středa 6. srpna 2003 ve 12:13® HaD
HaD

předchozí příspěvek byl pro RUDU