Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 13. května 2008 v 10:05® HaD
-
dam> no já toho velkého ve sloupci neudržel ani náhodou. špičku prutu jsem dal pod vodu a i přes to po šestém výskoku spadl. Co udělat jinak?
- Úterý 13. května 2008 v 7:14® dam
-
toti> ryby nepadaly kvůli velikosti podběráku. Rybu dovedeš v pohodě k sobě, ale celou dobu ji valíš sloupcem. U podběráku ji chtě nechtě musíš otočit a přizvednout. Malý háček udělá své a je rázem venku a tvé šílenství se pomalu stupňuje
To by se už ale ani jednomu z nás nemělo stávat
- Úterý 13. května 2008 v 7:11® dam
-
HaD> dnes už nic, ale nedělní noc jsem celou podebíral ty upadlé pstrongy
- Úterý 13. května 2008 v 0:37® HaD
-
toti> díky za uznání
S padáním ryb jsem na tom byl podobně – s tím podběrákem. To byl taky jeden z důvodů proč jsem měl v sobotu takový propadák. Mám na levačce tenisovej loket a s dlouhým podběrákem jsem prostě rybu měl obrovský problém podebrat. Okolo 50% mi spadlo. V neděli sem měl rakeťák a upadlo mi cca 10% ryb (počítám měřitelné).
Já jsem si na tréninku a v neděli zachytal fakt dobře. Sobota pro mě byla po všech stránkách od brzkého rána do noci jak z hororu.
- Pondělí 12. května 2008 ve 20:34® skwor
-
dam> Osobka
- Pondělí 12. května 2008 v 17:38® toti
-
HAD> Taky před tebou Davide smekám. Vypadal jsi opravdu dost vyřízeně. A jinak, přece bys u nás nechtěl vychytat všechny ryby, ne? Dam: S těma rybama, který se ti vyply u podběráku si nedělej hlavu, já na tom byl podobně. Než jsem stihl podběrák párkrát zvednout, ryba ryba v trapu, a tak jsem ten dlouhej šmejd zahodil a podebíral rakeťákem a od té doby vše v poho.
Hlavně, jestli jste si u nás zachytali.
- Pondělí 12. května 2008 v 15:19® Piranha
-
pipa> ale ty des na rybku chytat ne, nebo vlacet?Ja chodim hlavne vlacet mne neba drepet u klacku jak pecka, courat, koukat, kochat, obevovat a hlavne porad neco delas rukama a to je aspon zamestnavajici.A nachytam vic na vlacku jak na rybku.
- Pondělí 12. května 2008 ve 13:56® HaD
-
dam> díky za pochvalu. Odpoledne mi už bylo o poznání lépe a dalo se to. Jen sem se pořád potil jako prase a hrozně se mi mlžily brejle. Ale zachytal jsem si. Nejvíc mě potěšili 4 lepší potočmeni na hausera. A nejmíň ten velkej spadlej potočák. To mě žere do teď
- Pondělí 12. května 2008 v 7:11® dam
-
jarryn21> myslím si, že sám ani nechtěl…celou noc jsem přemýšlel o rybách, který jsem si nechal vypnout u podběráku, asi už magor
- Neděle 11. května 2008 ve 22:50® pipa
-
pipa> rybaci porad te … předem dik…
- Neděle 11. května 2008 ve 22:47® pipa
-
jinak kuci taky blahopřeju …
- Neděle 11. května 2008 ve 22:45® pipa
-
Piranha> ja ti je dam!!!! takže nejdeš ?
- Neděle 11. května 2008 ve 22:15® jarryn21
-
dam>slušný.blahopřeju.Teda David vypadal-chřipku jak prase.Lili jste mu málo slivky.
)
- Neděle 11. května 2008 ve 21:35® dam
-
jinak si dovolím složit poklonu k dnešnímu výkonu HaDa, který mi to o rybku nandal
to by ale tak nebylo nemožné, jenže chytal velmi poničen slušnou chřipkou a určitě se vydal úplně ze všech sil, Dejve dobrý
- Neděle 11. května 2008 ve 21:32® dam
-
jarryn21> zajímavě 1.Český Šternberk – velké překvapení, ale chytali famózně, 2.Lovy, 3.Slatiňany, 4.Gemma, 5. Mivardi – tedy my, Jinak včera jsem nakonec udělal jedničku v sektoru a dnes za pět, takže spokojenost, pouze mě dnes naštvalo, že z 25 ryb bylo deset měřitelných, včera bylo 31 kousků
- Neděle 11. května 2008 ve 20:54® Salmo
-
Piranha> Bydlím v Jihlavě (50 000 obyvatel) a že by se tu nějak významě masařilo to se mi nezdá…
- Neděle 11. května 2008 v 16:18® jarryn21
-
dam>Jak to dopadlo???
- Neděle 11. května 2008 v 15:35® Piranha
-
pipa> to tak vole a ty mi je sezeres takovej znamej nenechavec
- Neděle 11. května 2008 ve 14:01® runcajs
-
MadMack> a máš s tim jaxonem zkušesti nebo někdo jinej?
- Neděle 11. května 2008 ve 13:43® pipa
-
Jinak panačkove mame to za 35 !!!!
)))))
PS: jinak už od vikendu připravuji zahradni balkon.. kdese na to mužem psichicky připravit !!! a nebo po sleze odpočinout
) a hned dat rybindy online… no hlavně aby byly, znateto klasika v ten den a muže bejt i prdlačka
)) adal PS: na balkoně mam 50 sud na rybindy se vzduchovanim!!! zatim tam jančej dva řezani z min.roku… a kdyby ostatni chteli sve rybindy uchovat pěkně čerstve
)) tak mate u mě dveře otevřene…
- Neděle 11. května 2008 ve 13:32® pipa
-
Piranha> no tak znova ja už se budu sesnubovat na mim misteč tak od 3.00h vždit viš (touživím).......
- Neděle 11. května 2008 ve 12:56® pipa
-
PIRANHA: my někam zmize ten tvuj přispevek pro mne
((
- Neděle 11. května 2008 v 11:01® drebin69
-
zlomiljsemprut> no já bych je nastražil na tu šnůru smrady,třeba by si smlsnul nákej pořádnej sumčík
- Neděle 11. května 2008 v 10:25® crazykapr
-
zlomiljsemprut> Cet sem to,jak prej musíš mít zásobu rybiček na jaro,že dravci v hájení žerou nejvíc. Kulovnici a postřílet hovada
- Neděle 11. května 2008 v 10:03® zlomiljsemprut
-
Četli jste teď ten článek v KAJMANOVI, jak tam dává rozhovor ten pytlák? Dobrý maras! Jestli je to všude, tak je s rybama konec:(
- Neděle 11. května 2008 v 8:29® Piranha
-
Salmo> nevim odkud ses ale ve vice jak 100 000 meste je i vic rybaru a mezi nimi i vic masaru jestli bydlis nekde v malym mestecku co ma 5000 lidi a tam napocitas rybare skoro na jedny ruce tak to je jasny.To se ti spis zda protoze se tu masari prirovnavaji k jednomu proslulemu mistu na labi a kazdej si mysli ze je usti masarsky.Takovejch mist je kde se pleni, treba nove mlyny, orlik taky, je tam masaju vic jak sportovnich r.
- Neděle 11. května 2008 v 0:13® pipa
-
Salmo> prostě sem pro ně blb zavistivej ?? když nedam fota ryb,atd… když dám !!! tak sem masař a nebo sou chcíplí … jo ale aby někdo znich šel od 4.h na ryby to ne..
- Neděle 11. května 2008 v 0:06® pipa
-
Salmo> tak to přesně nevim ??! prostě hruza!!
- Sobota 10. května 2008 ve 23:23® Salmo
-
pipa> Nic proti vám nemám ale v Ustí n. Labem je to poslední dobou ráj masařů a tak podobně nebo ne ??
- Sobota 10. května 2008 ve 22:34® pipa
-
zlomiljsemprut> v Usti n.L