Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 10. května 2008 ve 22:31® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

pipa> Kde u nás?

Sobota 10. května 2008 ve 22:28® pipa
pipa

zlomiljsemprut> ne vžadnym připadě na tebe!!! tady u nas sem to viděl… brrrrr.. :-(( ((

Sobota 10. května 2008 ve 22:26® pipa
pipa

zlomiljsemprut> ne vžadnym připadě na tebe!!! tady u nas sem to viděl… brrrrr.. :-(( ((

Sobota 10. května 2008 ve 22:06® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

pipa> Sory, ale já nepochopil tu narážku na hlazení candošů. To bylo na mě? :-D

Sobota 10. května 2008 v 19:52® pipa
pipa

Panove prosim poradte … schanim věšak alias poličku na prsačky.. ma v sobe dva vyřezi,tam se zahaknou za paty a  vysej pěkně jak prase připoražce :-)) )))…

Sobota 10. května 2008 v 19:43® pipa
pipa

zlomiljsemprut> no je to smutny,škoda jí !!!! ja zas mam infarkt… když někteří Mistři :-(( si hladěj maly candatky… a ěště se pekně fotěj.. :-(( (((

Sobota 10. května 2008 v 18:49® Piranha
Piranha

zlomiljsemprut> tak to mne mrzi taky nedokazu si predstavit jak by se na mem rybarskem taliri vyjimala.Ta zelenina ted roste uplne zbytecne :-D

Sobota 10. května 2008 v 11:45® MadMack

runcajs> to je Jaxon, zkus www.fish-pro.cz ale myslím že to je starší model který už neprodávají.

Sobota 10. května 2008 v 11:06® runcajs

zdar, potřeboval bych radu, neznáte někdo nějakej poutek perseus jigger s gramáží 2–10g, cenou okolo 1000Kč a má jemnou špičku? možná v tom názvu píšu chyby, díky

Sobota 10. května 2008 v 9:30® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Ahojte hoši, včera jsem sadil malé štičky. Ta velikost byla skvělé „krmivo“ pro okiše:( Při výsadbě nových ryb jsem objevil královnu-bohužel už opustila tento svět. Všechny vláčkaře prosím, uctěte památku této štiky minutou ticha. Srdce mne bolí ještě teď:( Měla hrubo přes metr.

foto/diskuze/privlac/2008/th-img18126.jpgfoto/diskuze/privlac/2008/th-img18127.jpg
Pátek 9. května 2008 v 15:44® yerrx
yerrx

knedlik> od hlavatek k sumcum?:)

Pátek 9. května 2008 v 15:22® Tomash
Tomash

knedlik : Super ryba, gratulace

Pátek 9. května 2008 v 10:38® bucharovic
bucharovic

nomin> Já osobně bych až tak nepřikládal roli barvě karabinky ( může mít náhodou i vnadící stimul ) ale určitě si dej pozor na tvar karabinky jako takový. Chce to čistej ,,oblouček " , žádné ,,lomení„ – jinak ti twistřík půjde nakřivo a třeba v místech s vázkami si užiješ peklo !A jestli ti můžu poradit , zkus raději než twistery smáčky. Včera jsem si s nimi zařádil a siveni i pstruzi je maj fakt rádi !!! Jen to hlavně chce malé velikosti,jinak to ti krasavci nedoberou a je z toho jen ,,drbanec“ a bolení hlavy :-)

Pátek 9. května 2008 v 8:58® bucharovic
bucharovic

Někdo tady povídal,že je HaD ,, Pá " . můžu se zeptat , kdy už ,,Pá" nabude a bude tady ? Dík

Pátek 9. května 2008 v 7:58® knedlik
knedlik

Už idúúú:Lov pomocou sbirolína priniesol Peťovi prvého tohtoročného (aj celkovo)Sumíka 125 cm.Teplota vody 16 a výška stlpca 184

foto/diskuze/privlac/2008/th-img18098.jpg
Pátek 9. května 2008 v 7:01® dam
dam

Chvilku není čas a tady se to pěkně rozjelo:-D přkopával jsem nástrahy na ligu a hlavně makal a honil samé dobroty pro pány reprezentanty… Toti – neřekl jsem, že je špatný, jen nesedí mě…jak říkám, každý máme jiné ruce, proto chytejme s tím, co nám vyhovuje…tak a dost, musím něco dělat, nebo nic nestihnu…držte nám pěsti o víkendu při lize ve Slatiňanech:-) :-) :-)

Čtvrtek 8. května 2008 ve 20:41® toti

Uno> Tak to tě kamaráde zklamu, ještě jsem je nezkoušel.

Čtvrtek 8. května 2008 v 19:36® Uno

Toti- ahoj ,chci se tě zeptat zda máš odzkoušené nové závěsy na 000 od p. Vojáčka , mam dojem ze se třpytka o něco málo uklidnila ( má trochu přesnější rotaci).

Čtvrtek 8. května 2008 v 19:03® Kuba

Tak us sem rozhodnutej nakonec to koupim přes net, koupim si tenhle od Mikada. www.gofish.cz :-93;

Čtvrtek 8. května 2008 v 11:18® toti

nomin> U twisterů malých velikostí a mikrotwisterů je používání karabinek dle mě nesmysl. Jak psal Sander, je dost vidět – tedy i pro ryby je nápadná. U větších twisterů už to takovou roli nehraje. Taky je rozdíl, v jaké vodě chytáš, zda je naprosto čistá, nebo mírně podkalená, atd. V křišťálově čisté vodě bych je asi nedával vůbec. Na druhou stranu v místech s větším počtem kamenů na dně je mikrokarabinka lepší, protože při kontaktu twisterové hlavy se dnem tolik neobrousíš uzel. I tak je ale vhodné po určitém počtu náhozů twistera převázat právě kvůli opotřebení vlasce v místě uzlu. PS: dávej pozor i na barvy karabinek, aby se netloukly s nástrahou.

Čtvrtek 8. května 2008 v 10:35® Sander
Sander

nomin > pokud s těmi tvistery půjdeš na pstruhovku, budou asi menších velikostí, a myslím že je rozumnější je vázat přímo na vlasec. Co se týče vlivu karabinky na vedení tvistera – zde jsem žádnou změnu nezaznamenal, krom toho, že se mi zdají na malých čistých vodách jako zbytečně nápadná věc navíc.

Čtvrtek 8. května 2008 v 10:14@ ???

prosím o radu ,vždy jsem používal spíš malé rotačky na pstruhy a jalce,ale letos bych rád prubnul twistery.Chtěl jsem se zeptat jestli twistery vážete přímo na vlasec nebo přes karabinku.Zajímalo by mě jestli třeba karabinka nemá nějaký negativní vliv na vedení twisteru.Díkm za radu

Čtvrtek 8. května 2008 v 0:25® hecht
hecht

dam> I hdepak, to já to utáhl kleštěma na tvrdo. Ještě by mi vzala vlasec z cívky :-) Jsem teď ovlivněn stylem ala sander – ryba do 50 cm letí z vody rovnou po záseku, ryba nad 50 udělá max dvě žabky :-)

Středa 7. května 2008 ve 22:25® Kuba

Black Draft UL Spin 240/do 13g jaký má tenle prut očka ??:-D

Středa 7. května 2008 v 19:52® Kuba

Tak asi pudu do tohodle Black Draft UL Spin 240/do 13g :-)

Středa 7. května 2008 ve 14:23® Kuba

toti> Ale do toho Mikáda asi nepudu já bych radsi abych si ten prut moch skusit do ruky přes net se mi to brát moc nechce :-|

Středa 7. května 2008 ve 14:18® Kuba

vascho> Hmm moc pěkný, tak mám další prut do seznamu

toti> hmm tak ABU skrtám ze seznamu :-D Asi pudu do toho Berkley nebo Mikada :-)

Středa 7. května 2008 ve 13:33® Fugas

cormaxx: Už mám jen jednoho a toho se zatím vzdát nechci;-)

Středa 7. května 2008 ve 13:30® cormaxx
cormaxx

Fugas: nechceš dát pryč draka,možná bych věděl kdo by ho koupil:-D :-D

Středa 7. května 2008 ve 12:42® MadMack

Fugas> neměl by být, měla by to být nová konstrukce celého blanku. Až příjde tak podám podrobnou refenci