Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 6. srpna 2003 ve 12:13® HaD
-
ahoj chlape, trochu jsem se poptal, a ten článek byl v redakci už notně dlouhou dobu, navíc autor (znám ho) má k internetu asi tak daleko jako já třeby k vyšívání a taky redakce asi těžko může prozkoumat, zda článek autor napsal sám či ho opsal někde z internetu, takže případná vina padá jen a jen na autora a ne na Kajmana. Víš nechci se Kajmana nějak zastávat, ale v tomhle je nevinně. Byla to prostě asi náhoda (i když pro Tebe k naštvání)
- Středa 6. srpna 2003 ve 12:07® HaD
-
BigMike: proč ne, včera jsme to nevyplenili, zase bídea, jen jeden záběr=96cm, ale alespoň něco Václav: jo to je pravda, asi před 14 dny jsem byl brzo ráno s UL a na mikrotwistra jsem chytail asi 25 okounů, 3 štiky, 3 tlouště, nějaký bolínky a candátka. Jenže na to nemám moc času, protože chodíme na sumce. Ale UL si užiju dosyta od října do prosince
- Středa 6. srpna 2003 v 9:51® Ruda
-
All: Docela mne začíná štvát časopis Kajman minule ten masařský článek a fotky v parnu ve čtyřech vrstvách oblečení a teď si nejákej chytrák přečetl můj článek na Chytej. cz a dosadil tam svoje ryby a revíry ani se ten hlupák nesnažil moc pozmenit název článku – O náhodě a trofejních rybách. Jsem zhnusen takovým laciným zneužitím cizího námětu a ještě se tím obohacovat. Příště se tam asi dočtu o lásce k přívlači atd…
- Středa 6. srpna 2003 v 9:41® Ruda
-
Václav: Díky za přivítání i zájen o mou osobu. Mastil jsem zpátky jak šílený např. Rostock- Cheb 4,5 h. ale doma jsem byl až po půlnoci. Norsko mne zdrželo mít tam lepší cesty tak jsem to stihl.
- Středa 6. srpna 2003 v 8:04® Vaclav
-
Ruda: Vítej zpátky. Po MAFovi, tobě, BASSovi a Karlosovi byla na závodech v Chebu největší sháňka, tak snad za rok, připravím to tak, aby to tolik nekorespondovalo s dovolenými. Těším se na článek.
- Středa 6. srpna 2003 v 7:57® Vaclav
-
DaH: Máš pravdu, to vedro trvá už snad třetí měsíc, jestli se nepletu, někde jsem četl, že je to nejteplejší a nejsušší léto od roku 1811!!! Vloni rekordní záplavy, letos rekordní vedra a sucha… Co bude za rok v létě? Rekordní mrazy? Také mi to vadí, chytám teď hlavně ultralehkou přívlač, člověk se alespoň občas potkává s rybami. Pozdravuj Tomáše…
- Středa 6. srpna 2003 v 7:54® Vaclav
-
Láďa: Tak jak bylo na Nechranicích, tuláku?
- Středa 6. srpna 2003 v 7:53® Vaclav
-
Big Mike: No, já to nepřeceňuji, měl jsem prostě štěstí. Třeba v ten večer jsem trefil vymletou rýhu ve dně v proudnějším úseku, a odtud na zelenou rotačku asi na 15 hodů vytáhl 5 bolenů a slušného tlouště. Prostě zde ty ryby asi byly soustředěny kvůli zřejmě optimálním kyslíkovým podmínkám a já to místo po hodině „hluchého“ vláčení náhodou objevil.
- Úterý 5. srpna 2003 ve 20:49@ Big Mike
-
DaH: někdy se domluvíme a zašel bych je polehtat s tebou. Pokud tedy dnes s TR nevypleníte zbytek toho, co ještě v Lužnici neleklo
Kam chodíš? Václav: nezbývá než smeknout. Já nejsem schopen o víkendu ráno vstát a nejen o víkendu.
- Úterý 5. srpna 2003 v 15:27® HaD
-
. mě teda už to horko ubíjí, minulý týden u nás šli sumci velmi dobře (po téměř tří týdenní pauze) a já byl s rodinou na dovolené v zahraničí
((((( no a teď to už zase vypadá bledě, předevčírem jsme měli ve třech jen jednoho 106cm a včera ve stejné sestavě ani náznak záběru
( uvidíme dnes, jde s námi TR (kdykoliv se mnou šel, měl jsem záběr) tak uvidím zda přinese opět štěstí Zdravím všechny příznivce Chytej. cz
- Úterý 5. srpna 2003 v 9:12® Ruda
-
Maf: Poslal jsen Ti mail!!!!
- Úterý 5. srpna 2003 v 9:12® Ruda
-
All: Tak jsem se vrátil z Norska. Nádhera a množství ryb. Cca 500 Ks makrel, 30 tresek a 30 pstruhů – jeden 1,7 Kg. Však uvidíte brzy pošlu článek i s foto.
- Úterý 5. srpna 2003 ve 2:24® Vaclav
-
Big Mike: Počasí je šílené, ale zrovna včera jsem měl štěstí a dost dobře jsem si zavláčel. Ráno mezi 6. a 8. hodinou jsem chytil na Ohři 25 ryb (!!!) – okouny, tlouště, boleny do 45 cm, dva jeseny a dost kuriozně štiku cca 55 cm. A večer jsem šel na hodinu a půl s Jindrou Křížem a povedlo se mi 10 ryb, z toho 6 bolenů a jeden tloušť!!! Všechno pouze na rotačky.
- Pondělí 4. srpna 2003 ve 22:23@ Big Mike
-
Zdrávas. Tak vědomě rezignuji na rybařinu a dokud to nepoleví a ryby nepůjdou škemrat před naše vrata, že chtěj vidět tu mou zásobu chatátek, nejdu k vodě. maximálně k vodovodnímu kohoutku a do sklepa do studně pro vychlazeného Regentíka. Jen trefit čas, kdy tropy budou přecházet plynule v povodně 2003. Jdu trénovat rybolovnou techniku na zahradu. Zdárek.
- Pondělí 4. srpna 2003 ve 20:17® Vaclav
-
Jarda K.: Láďa mi to říkal v pátek večer, když přijížděl do Chebu. Škoda, ale co se dá dělat…
- Pondělí 4. srpna 2003 v 16:39® Maverick
-
Ahoj lidi, potřeboval bych poradit. Jsem z Prahy a od malička chytám s dědou na jeho povolenku. Jelikož pracuje every day, tak nejsem schopnej udělat si RL. Poradíte mi nějaký soukromý revír poblíž Prahy finančně únosný, kde není potřeba RL a člověk si tam skvěle zachytá? Děkuju moc…
- Pondělí 4. srpna 2003 v 16:33
-
Václav:Ahoj,nevím jestli ti Láda řekl proč jsem nedorazil a já vzhledem k tomu že jsem neměl přístup na internet tak jsem se nemohl sám omluvit. Den před odjezdem jsem totiž vyrazil na výšlap,na nejvyšší horu Beskyd a přepadlo nás počasí které jsme zrovna nečekali. No a já večer jako naschvál jsem dostal zimnici a teplotu a bylo rozhodnuto že nikam nejedu.Čekal jsem do poslední chvíle jestli mě to zázrakem nepřejde a když jsem ten večer mluvil s Ládou tak jsem byl zrovna na cestě na pohotovost. Takže se omlouvám že jsem nedorazil. Snad to vyjde za rok.
- Pondělí 4. srpna 2003 v 6:06® Vaclav
-
Mirek: Díky moc za fotky, postupně to dnes projdu a zpracuji. Ten příspěvek… Webmaster mi řekl, že někdy při přetížení sítě se stává, že se prý u jiných účastníků, tou dobou připojených v Diskusi, zobrazí až po opuštění této sekce a opětovném vstupu. Jinak rozodčí zaslouží každopádně poděkování, v tom vedru a místy v tom příbřežním terénu to nebylo vůbec snadné. Takže díky patří jak klukům, tak také tobě jako hlavnímu rozhodčímu. Všechno to mělo hladký průběh, což bylo také ale i závodníky, fakt dobrá parta příjemných lidí.
- Neděle 3. srpna 2003 v 19:06® Mirek
-
Nevím jak je to možný, ale když jsem posílal svůj příspěvek, poslední před ním byl na obrazovce Lukáš. Vašku prosím tě mrkni na svůj e-mail.
- Neděle 3. srpna 2003 v 18:19® Mirek
-
Lukáš: Bylo to moc hezký. Počti si článek. Opravdu pohodová, kamarádská atmosféra. Nádherná řeka, ale bohužel právě teď silně ovlivněná řasou ze Skalky. Voda byla trochu jako hrachová polévka. Ale o síle a rybnatosti této vody svědčí třeba to, že v Sokolově neulovím v těchto dnech rybu. Přijeli opravdu příjemní lidé. Mně se to moc líbilo. Poděkování opravdu zaslouží Václav. Nerad bych mu bral potěšení poreferovat v pokecu, takže zatím alespoň takhle. Pochvalu si taky rozhodně zaslouží klučinové, kteří dělali sektorové rozhodčí.
- Neděle 3. srpna 2003 v 18:11® Vaclav
-
Západočechům: 16. srpna se na Ohři koná krajská kvalifikace na Mistrovství ČR. Kontakt na mého bratra-pořadatele je: 776 007 876
- Neděle 3. srpna 2003 v 18:09® Vaclav
-
Lukáš: Bylo to, řekl bych, velmi příjemné setkání, i závod byl pohodový, přátelský, bez nějakých nervů či jiných rušivých vlivů (při závodu mi vadilo jediné – šílené vedro, jenže počasí si člověk neobjednává!). Pak jsme zašli na dvě piva do hospůdky a rozjeli se domů. Tedy domů… Třeba Láďa Zálicha s Patrikem vyrazili rovnou odtud na Nechranice… Škoda, že nepřijelo víc návštěvníků serveru, ale ty dovolené…
- Neděle 3. srpna 2003 v 11:37® Lukas
-
Všem: Tak se pochlubte, pánové, jak dopadla včerejší slezina se závody O pohár Ohře? Jaké to bylo?
- Sobota 2. srpna 2003 v 19:01® jiri
-
Jo mám na Vás takovej dotaz?? U Vás v Čechách si můžete ponechat 4 lososovité ryby? A dokdy máte hájeného lipana?? U nás na Moravě jen 3 (bohudík) a lipan je hájen do 31.7. , ale stejně jsme se včera na pstruhové Svratce dozvěděli, že někteří lidé hájení nedodržují, nebo nevěděli, že jse prodloužila doba hájení.
- Sobota 2. srpna 2003 v 10:16® Vaclav
-
Jiří: Ano, ta štika je z přehrady. Díky za pochvalu, snažíme se, aby to byl pohodový server, který každý den něčím žije.
- Sobota 2. srpna 2003 v 6:48® Lukas
-
Všem: V Chebu si dnes návštěvníci Chytej. cz budou užívat závodů v přívlači, tak se tam pánové příliš společensky neunavte. Já přijet nemohu, za hodinu odjíždím s rodinou na dovolenou. Big Mike: Ono je to špatné s pěknými úlovky všude, asi musíme vydržet do podzimu, až se trochu ochladí.
- Čtvrtek 31. července 2003 ve 21:53@ Big Mike
-
Zdravím. Na Lužnici vysloveně bída. Urval jsem se na včerejší večer a ráno ke kámošovi na Červený mlýn pod Bechyní a total KO. 2 tlouštíky a pozorování kapitálních bolenů, jak tlučou vždy tam, kam když se přesunu, zmizí. Při odjezdu jsem se dozvěděl, že prý berou na kostku chleba na hladině. Asi vypláchnutí z nějaké hladové pískovny a¨jsou zvyklý na vše. Koupil jsem nový proutek Cadox 5–15g ale bez chvějivé špičky. Je to pohoda, jen ho už zatížit pěknou rybou. Mám tam 0,12 fireline, není to proti přírodě? Jinak blahopřeji k úlovkům všem, když to čtu, nějak mi docházím, že tady neumíme, nebo snad tady takové ryby nejsou
Spíš neumíme. Zítra poslední den dovči, tak vyrážím ráno po 4 na Čejnov. V očekávání nějakého lepšího úlovku. Tuhle na 15cm twistra 35 okoun, ale nízkej. Mějte se.
- Čtvrtek 31. července 2003 v 18:18® jiri
-
Václav – ta štika je z přehrady? Jinak celkem v pohodě server. Láďa – gratuluji k candošovi, takže ten velkej candoš plave pořád ve vodě?? Na co došel?
- Středa 30. července 2003 v 9:43
-
Lada: Uz jsem myslel ze jsi nekde se utopil. Rikal jsm si, co je s nim.
- Úterý 29. července 2003 ve 22:22® Láďa
-
Všem:Zdravím všechny,včt. nových účastníků,ale i staronových ( Andrea ). Pánové kdepak dovolená,ale pouze PC na chatě a tam nemám možnost připojení,takže teď z internetové kavárny. Když vám tady napíši,že za rybkama dojíždím z Berounky do Prahy na Vltavu nebude věřit. Jak,už psal Václav musím se pochlubit candáty 86,59 a 49cm během dvaceti minut a na závěr okoun 35cm,ale na výšku 19cm!!!!Ovšem byl jsem tam sám bez fotoaparátu a švagr přijel pozdě,takže mám jenom toho okouna. Na Berounce je to teď hodně špatné např. od Karlštejna po Prahu nenarazíte na okouna.Úhoři berou střídavě a berou úplně obraceně co se týče počasí. Ale mám tam jednu štiku,která má odhadem okolo 80cm,ale vede potvora nad mojí maličkostí již 8:0,už mě začíná přivádět k šílenctví. Jinak skutečně hodně slabé. No to by snad,už stačilo,takže 2. srpna na Ohři. Zatím pěknou dovolenou a hodně úlovků.