Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 5. května 2008 v 7:36® dam
dam

Scanix> ten potočák ve vodě je krásně vyfocený:-)

Pondělí 5. května 2008 v 7:35® dam
dam

hecht> to musíš taky mít trochu povolenou brzdu:-D :-D

Neděle 4. května 2008 ve 22:52® Scanix
Scanix
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/privlac/2008/th-img18008.jpg
Neděle 4. května 2008 ve 22:51® Scanix
Scanix

Tak zde jsou ty fotky ze vcerejska, poradek musi byt :-)

foto/diskuze/privlac/2008/th-img18005.jpg
Neděle 4. května 2008 ve 22:04® hecht
hecht

dam> Čus, v pátek byl pokřtěn na nesvazovce ten Genesis, 2× štika. Z čehož jedna 72, ten prut jí vůbec nedal šanci, byla skoro vyheverována :-) Po té co jsem si vyzkoušel vícero nástrah, mohu říct že ho budu mít jako skvělý univerzál.Děkuji Ti ještě jednou za tu pomoc při výběru.

Neděle 4. května 2008 ve 21:55® dam
dam

Kuba> promiň, možná ano:-) asi by vyhrál z této nabídky ten Berley

Neděle 4. května 2008 ve 21:01® Piranha
Piranha

Kazan> uz jsem se to dozvedel a muzu rict ze mi nebylo moc do smichu.Skoda!Us­tecky rybari prijdou o rybare a kamarada kterych je tu malo. Kajo dekuju ti za to ze jsem mel tu cest te poznat a preju ti aby ti to stesti ktery ti nevyslo tady, tak aby ti vyslo v rodnym meste a jeho okoli.Rad te tady zase uvidim a pujdu s tebou zase k vode bud osvobodit nejakou tu kachnu od vlasce, vyfotit si bobry na labe, nebo jen si tak zasplavkovat a zavlacet. Pisu ti to tak kdybych nemohl prijit ale myslim si ze to jeste zapijem.

Neděle 4. května 2008 ve 20:24® Kuba

dam > já ?? si me mozna pletes :-)

Neděle 4. května 2008 ve 20:17® dam
dam

Kuba> já myslel, že jsi byl rozhodnutý úplně jinak:-)

Neděle 4. května 2008 ve 20:04® skwor
skwor

Kazan> Budeš se stěhovat? :-O

Neděle 4. května 2008 v 19:44® Tomash
Tomash

Kazan> Jak se loučíš s Ústím?

Neděle 4. května 2008 v 18:58® Kuba

Koukám že na mě sééřete. :-D

Neděle 4. května 2008 v 15:34® Kazan

Piranha> vyházet spoustu prachů do drahých rapal umí každé ,,tydýt,, :-)) ale vybrat to nej. od konkurence to je umění ;-) . Jinak v úterý večer v sedm u ,,Kase,, loučím se s Ústím, řekni to i svému ctěnému bratrovi.

Neděle 4. května 2008 ve 14:54® Tomash
Tomash

Piranha> Která rapala je 3D holografická? :-)

Neděle 4. května 2008 ve 12:21® Piranha
Piranha

letos sem se nejak zamiloval do woblerů, nikdy sem s nima moc nevlacel tudis ani uspechy sem nemel.Jsem milovnik lesklejch plechů, ale letos dam vic casu na woblery a na stojaky a propadlyny.Clun mam a tak zkusim hlubinnou privlac. Mam nejaky kousky od DAMu a jiny ale v patek sem si koupil novou rapalku X-RAP XR10 P a proste Rapala je in oproti ostatnim znackam jak precizne vypracovanou 3d holografikou tak i chod a zvuky.Se vyplati dat 200–500 za wobler ale je to kvalita.:->

Sobota 3. května 2008 ve 21:26® Kuba

Chtěl bych si koupit UL vláčecí prut mezi 2–2,4m, max 15g, do 1300Kč. Prohlížel sem si net a zaujali mě tyto pruty: ABU Garcia Enticer Plus 2,10m 5–15g ABU Garcia Ruby Crast 2,10m 5–15g Berkley Lightining Rod 2m 3,5– 10g Nejvic se mi líbí ten Berkley. Zajímali by mě vaše názory, případně tipy na jiné modely. PS: Nechci chvějivku.

Sobota 3. května 2008 ve 14:46® dam
dam

Hecht – no pěkný úlovek, hlavně jestli ti sedí, já s ním byl i v Norsku, dal jsem mu tam děsný přezky, ale obstál. Má ukrutný odhoz, nikdo se nechytal. Bohužel jsem o něj přišel, kamarád mi ho zabavil.:-D Snad si ukecám nový, těším se s ním na woblery na Labe, už aby to bylo:-)

Čtvrtek 1. května 2008 ve 21:31® yerrx
yerrx

ja-rule> no u nas sou svine i pres 60 neni sance chytit…kdyz uz na neho narazis a nevyplasis tak se na navnadu jen se smichem podiva jakoby vedel od ktere je znacky:).....vsichni jelci se z reky maji v cervnu vydelavat agregatem aby se mohli sadit pstruzi ale nekteri hosi rikaji ze uz to skouseli kdysi a ze to s takovym jelcem ani nepohne.....tak nevim:-|

Čtvrtek 1. května 2008 v 11:54@ ???

Dobrý den všem příznivcům přívlače. Musím se vám svěřit z jedním zážitkem od vody, který se mi stal před dvouma dny.Když jsem jen tak prohazoval rychlouu vodu řeky opavice na streamra a pod větvemy stromů a keřů jsem ho vedl asi v 1m hluboké vodě,tak jsem dostal prudkou ránu do prutu a následoval výskok ryby z vody.Jelikož to bylo až za keřem ,tak jsem rybu moc neviděl a musel prut mít dosti u vody at se mi silon nezamotá do větví stromů.Ihned se mi rozběhla cívka navijáku,tak jako nikdy předtím ,ryba si vzala dobrých 50 m po proudu,teprvé poté se mi jí dokázalo zastavit a jen cm po cm přitahovat blíž,ale rybu jsem vždy přítáhl 3m a poté si jich dalších 10 vzala.Odhadoval jsem bolena,jelce nebo štiku. Asi po 10min jsem dokázal rybu dotáhnou zpod větví asi 5m od břehu,ale ryba ihned zajela do trávy a kořínků z břehů.Ale obrovská tlama a červené ploutve jasně signalizovaly jelce,ale takového jsem opravdu neviděl jistě měl silně nad 50cm,jelikož pár 50 jsem již zdolal,ale tento mi připadal ,jak bojem ,tak i vzhledem mnohem větší. Ale jelec mi nedal nic zadarmo a okamžitě opakoval 20m únit.Pořád se úniky opakovaly až pak nastala mohutná rána. 20m pode mnou se jelec rozjel a vší silou narazil o břeh a ryba zvítězila!!Dokázala se vypnout a nebo si chytře háček vypáčit,jakožto mazaná a zkušená ryba.Ale i toto se často stává a je to další krásný zážitek v mé rybařině.A i když jsem rybu nevyndal,tak jsem rád za ten vyrovnaný boj ,který jsem s ní měl a snad v budoucnu zvítězím já a srovnám skore!!!

Středa 30. dubna 2008 ve 23:06® Kuba

ty mam ale zatim dobry :-P

Středa 30. dubna 2008 ve 21:30® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Heleďte, máte někdo prsáky značky D.A.M? Nevím co je to za tip, ale jsou to neopreny. Myslím novinka minulého roku. Rozhodně nedoporučuji, reklamoval jsem je 5×. Tekly mi pokaždé na „kulách“.

Středa 30. dubna 2008 ve 21:16® Kuba
:-D
Středa 30. dubna 2008 v 19:48® EDYS
EDYS

Kuba> Cena odpovida kvalite..:-D

Středa 30. dubna 2008 v 18:24® Kuba

Varuju vás pred timle navijakem nedavno sem ho reklamoval po pátý nastesti mi us konecne dali prachy ALBASTAR MINI RUNNER – MR717

Středa 30. dubna 2008 v 7:36® Alfons

dam – Doufám, že s tím počtem velkých ryb to byla jen řečnická otázka!;-) Budu se tedy snažit jim nakopat řiťáky s vláškou.

Středa 30. dubna 2008 v 5:24® dam
dam

Kuba> jediná možnost je zavolat přímo nebo napsat dopis, jina komunikace není