Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 21. dubna 2008 v 17:59® Salmo
Salmo

cormaxx,skwor > aha tak o tom nemám páru :-D

Pondělí 21. dubna 2008 v 15:35@ ???

skwor, na red-ovi sa ti nenavíja monofil na maticu (brzdu?), mne sa tostáva , vraj to treba riešiť sbrúsením závitu brzdy?

Pondělí 21. dubna 2008 v 15:34® jiris
jiris

Robur, Prichy / tohle kdyz cte nekdo normalni, tak to musi byt mazec :-)) Prichy jesteze vime, ze Robur je rybar na baterky :-)

Pondělí 21. dubna 2008 ve 14:36® skwor
skwor

toti> Ten blue arc asi špatný nebude. Já mám třetí sezónu reda a neměnil bych. Mám i Okumu VS, ale to spročko používám radši.

Pondělí 21. dubna 2008 ve 14:10® cormoran
cormoran

Shrek23> No určitě v nějaký dobrý drogerii:-D :-D

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:45® toti

skwor> Ten nevypadá vůbec špatně, jako tedy ostatně všechna spročka. Jinak na vláčku se dá vybrat celkem dost víc než slušnejch navijáků v ceně kolem 2.000 – 3.000 ,– Kč. Osobně bych asi s cenou níž moc nechodil – škoda peněz.

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:40® cormaxx
cormaxx

skwor:no mít prachy tak jsem bral twina (japan) ale vylez snad na 70liber a to je ted pro me moc:-((

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:38® bucharovic
bucharovic

cormaxx> No já jsem taky šťastnej jako blecha,že tady ta Vltava 7 s celoroč,vláč. je.Mám to kousek,jinak bych do 16.6. zešílel..... :-)

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:36® skwor
skwor

cormaxx> Nebylo by lepší třeba tohle? rybarskysvet.cz Aspoň nebude mít vůli na kličce 9-)

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:33® cormaxx
cormaxx

bucharovic:já bych taky provětral vláčák,ale teď tak akorát se splávkem:-D

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:32® cormaxx
cormaxx

skwor:no spíš jsem chtěl:-(( Saharu, v UK byla nová za slušnou cenu i s poštovnym,ale nevzal jsem ji.Potřeboval bych spíš menší naviják,jak je dragon a nebo stejně velkej.Zkoušel jsem na TD dát shi 4000 a to bylo moc velký…

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:31® bucharovic
bucharovic

Čau chlapi ! Včera na Vltavě 7 ( vláčka povolena celoročně :-) ) jsem konečně provětral svůj Jaxon Spin – 2 x štičky, jedna 53 ,druhá prcek neměřenej, dva duháci – 30 a 32 a okoun 25.Konečně taky chytám a ne jen o tom píšu :-) :-) ! No, to jen aby nestála řeč.Čau všem

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:25® skwor
skwor

Salmo> Už zase dělá i 3000.

cormaxx> Jaký chceš kupovat?

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:16® Robur
Robur

Prichy, protože jsi komunista, stejně jako já, tak ti odpouštím.:-D

Tvůj Robur

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:14® Fugas

cormaxx: myslim že tělo je stejný, akorát 4000 má větší civku + asi rotor. Mám doma oba, tak na to kouknu.

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:03® cormaxx
cormaxx

Salmo:jde o starší řadu,chtěl jsem ho koupit na ebay…

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:02® Prichy
Prichy

Jirisu, meli jsme roburovi ty okouny popichat vsechny :-D

Robur: a co umis jeste? podepsat se vid:-D

Pondělí 21. dubna 2008 ve 12:49® Salmo
Salmo

cormaxx> tak to nevím ale mám za to že Shimano nedělá 3000 ale 2500 nebo ne ??

Pondělí 21. dubna 2008 ve 12:40® Shrek23
Shrek23

Nazdarek chlapi neví někdo náhodou kde se dá sehnat propr?????

Pondělí 21. dubna 2008 v 10:22® Tomash
Tomash

Robur> Já chytil za hodinu 10 perlínů :-))

Pondělí 21. dubna 2008 v 10:21® Tomash
Tomash

jiris> šmejde :-P

Pondělí 21. dubna 2008 v 9:20® jiris
jiris

Robur / nevim, okouni jsou pro decka.

Pondělí 21. dubna 2008 v 7:15® Robur
Robur

Jirisu, ty nevděčníku, až ti Chose bude brakovat krabičku, tak budu dělat, že to nevidím…

a odpovím otázkou? Kdo chytil za hodinu v Dobré vodě 10 okounů?:-93;

Neděle 20. dubna 2008 ve 22:44® jiris
jiris

Robur – kdyby existovala prichoryba, tak bys mel aspon nejakou sanci neco chytit :-D

Neděle 20. dubna 2008 v 16:26® Robur
Robur

toti, Prichiho nepředěláš, je to ortodoxní masař, který ani na srazy nechce jezdit, protože je to tam chyť a pusť:-D

Prichy, škoda že nejsi ryba, vždycky napíšeš, že už nenapíšeš a stejně se necháš vyprovokovat k novému útoku na nástrahu, příspěvek.

Neděle 20. dubna 2008 v 16:17® toti

Prichy> Nechci se tě dotknout. Ale jak dlouho jsi zkoušel chytat na vláčku bez protihrotů, že jsi přesvědčen, že většina ryb ti z bezprotihrotů spadne? Já už tak vláčím 2 – 3 roky a postupem času zjišťuji, že procento ryb, které mi spadnou, není určitě větší než u nástrah s protihroty, spíš opačně a zejména u větších ryb. Je fakt, že na začátku, než jsem se naučil rybu na bezprotihroty zdolávat, mi padaly trochu více. Pokud však nechci rybě tolik ublížit, klidně to podstoupím. Rozhodně bych neházel flintu do žita. Je to jen o osobním přístupu k problému, osobní etice a rybářské cti, změnit svůj přístup k chytání. Nejde říct, že když mi budou padat ryby víc než ostatním, budu za kašpara, a proto se nebudu snažit změnit sebe a ostatní. I když se ti podaří změnit nahlížení byť dalšího jednoho jediného rybáře, je to setsakramentskej úspěch a tvé osobní vítězství. Tak se na to koukej. Že žijeme v přetechnizované společnosti prospěchářů a chamtivců, to sis sám všiml,a tak nepropadej tlaku okolí. Rybář, tedy pravý rybář, by měl mít dost své rybářské cti, jít jinou cestou a za jinými cíli. Howg, domluvil jsem. PS: U trojháčků mnohdy nestačí zpětný hrot jen zamáčknout, ale je třeba jej i zbrousit, aby byl drátek háčku čistý.

Neděle 20. dubna 2008 ve 14:14® cormaxx
cormaxx

Jakej je pls rozdíl mezi Shi 3000 a 4000? Jen velikost cívky nebo i tělo má jinou velikost?…

Sobota 19. dubna 2008 v 18:18® Prichy
Prichy

nic nefunguje spolehlive, chtelo by to jednohak bez protihrotu (ovsem ne, ze ucvaknete dva hacky z trojkacku), ten jednohak musi mit tvar bezprotihroto­veho…jinak akorad budete za sasky a chytite polovinu toho, co clovek s trojhakem a protihrotama. Jak ho asi pak muzete presvedcit? Byt se nam to nemusi libit, tak tato spolecnost meri mnozstvim.....kolik penez, kolik „to“ jede, kolik MB (GB)…to, ze nekoho tyto aplikace pripravi o ulovky je jasne.

:-/ neni sance panove :-/

Boom feederu, privlace ci kaprariny se deje na zaklade neceho a masove.....pro­tihroty zkratka ne! Jo, kdyby byly fakt dobre rotacky na pstruhovku, ryby z nich nepadaly, a dobre na ne braly, koupilo by si je spousta lidi uz jen proto, ze napr. bez protihrotu by nemuseli pacit z potoka pul hodiny trojhak:->

Je to jeden z pohledu, mohl bych napsat cokoli jineho, bylo by to stejne jedno, je to jen placani do vody....... az budu mit kvalitni rotacku, na ktere to bude opravdu fungovat muzu presvedcit nekolik lidi kolem sebe.....jinak budu k smichu, ze mi pada polovina ryb.

Sobota 19. dubna 2008 ve 12:12® Sander
Sander

cormaxx > to by asi už bylo dost nápadný

Sobota 19. dubna 2008 ve 12:08® cormaxx
cormaxx

A co přes hrot háčku převléci kousek bužírky?:-)