Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 19. dubna 2008 v 9:31® Kazan

Robur> a ten záhadný úsměv, to už jsem někde viděl:-D

Sobota 19. dubna 2008 v 9:28® Kazan

Prichy> máš pravdu jen z části, vím že pokud je někdo prase a chce jím zůstat, tak ho nepředěláš. Na druhou stranu spousta lidí se tu naučí nové věci (i naučila, včetně mě, a svou zásluhu máš na tom i ty, a já ti za to děkuji, jen vzpomeň na naše debaty a vláčecích nástrahách)

Sobota 19. dubna 2008 v 8:40® Robur
Robur

asi takhle, pokusil jsem se i o dolíčky ve tváři. Ale jinak veškerá aturoská práva nechávám Jirisovi.

foto/diskuze/privlac/2008/th-img17584.jpg
Sobota 19. dubna 2008 v 8:34® Robur
Robur

škoda, že na list rotny nepřidal záhadný úsměv. Knižák by to určitě ihned odkoupil.

Sobota 19. dubna 2008 v 8:33® Prichy
Prichy

Kazan: ja uz nic nepisu, ale ne, proto, ze bych to resil, ale uz to neminim resit, jeden borec mezi stovkami nic nevyresi a az se do dostane lidem do podvedomi (jestli vubec nekdy) vyrobci uz to budou delat sami. Timto koncim toto tema. Nechtel bych se opakovat.

Sobota 19. dubna 2008 v 8:21® Kazan

Robur> nech být, za náčrky mistrů se dnes platí nehorázné sumy, co ty víš kam to jednou jiris dotáhne. Možná jednou budeme pyšní že jsme to viděli jako první:-D

Sobota 19. dubna 2008 v 8:08® Robur
Robur

Jiris, blbé ale jednoduché řešení. Chtěl jsem napsat, že jsi geniální, ale pak by jsi si to spojil se slovem malíř a to bych nechtěl:-)) . Jak dlouho jsi to myší kreslil?

Sobota 19. dubna 2008 v 7:44® Kazan

jiris> obávám se že to ohnutí a narovnání stejně vede k odlomení háčku, jinak se to ale dobrý nápad. Příchy. dej na jednoháček několik ovinů drátku, a nebo ještě lépe kus bavlnky a budou makat tak jak mají.

Pátek 18. dubna 2008 ve 23:17® pipa
pipa

Za par … 59 …

Pátek 18. dubna 2008 ve 22:42® Prichy
Prichy

jiris: mas pravdu, uz nepisu nic

Pátek 18. dubna 2008 ve 22:23® jiris
jiris

Prichy resis tady totalni blbosti, staci zapojit mozek a ten ty mas :-) Me upravene trojhaky na P, vypadaly takhle, proste trojhak zustal, jen jsem 2 hroty vyhl tak moc, ze sem ho zavrel a hacek tam byl k ničemu. V mistech kde bylo mraky duhaku a ti to šlukovali, tak jsem nechal jen jeden hacek a pohoda. Kdyz si chtel trojhak, tak si ty hroty zase otevrel a bylo to :-) nekompromisni hacek :-) viz foto

foto/diskuze/privlac/2008/th-img17581.jpg
Pátek 18. dubna 2008 ve 22:07® Prichy
Prichy

Kazan: zkus si tu tvou rotacku doufam, ze to neni dvojka hih, roztocit pres proud neco po proudu (nekdy hazim proti jezu) s jednohackem rotacka nefunguje jak ma

Pátek 18. dubna 2008 ve 21:16® Kazan

Prichy> nevím, četl jsem to znovu a bohužel, nevím na co narážíš, možná jsem natrdlý, nebo jsem to nějak špatně pochopil

Pátek 18. dubna 2008 v 19:01® Robur
Robur

Moris, chápu to tak, že chceš poradit prut na přehradu a zároveň na řeku pstruhového charakteru? To není povedený dotaz. Jinak v lovu mám zápis z tvé domácí vody.

Pátek 18. dubna 2008 v 18:59® Robur
Robur
:-)
Pátek 18. dubna 2008 v 18:57® Prichy
Prichy

Kazan: vis co mam pocit, ze posledni dobou tu nikdo necte poradne, schvalne premyslej, cim to je:-|

Pátek 18. dubna 2008 v 18:19® Kazan

Zamačkané hroty na pstruhovku rozhodně, to že spadne ryba, občas, se sice taky stane ale to se stává i na nezamačklých. Jinak na rotně se nechají další dva háčky z trojháku odštípnout, rotna funguje dál (osobně odzkoušeno v Dobré vodě). Co se týká výměny trojháčku za jednoháček na rotně, jde to taky a rotna je funkční.

Pátek 18. dubna 2008 v 18:03® Prichy
Prichy

no, ja zkousel predelat rotacku z trojhaku na jednohak a bylo to k hovno (je pravda, ze to ucel splnilo, kdyz nic nerotuje, nic se nechyti a nepopicha), dale jak uz jsem nekde predeslal, tak zamacknute protihroty jsou problem pri zdolavani (vetsinou vam spadne velka ryba a malou vytahnete v pohode.....tre­noval jsme to, a verim ze zde neni moc borcu, kteri by toto zvladali dobre…mimochodem nekdy premyslim o damove kombinaci bezprotihrotu a kratkych prutu…ryba vam vetsinou spadne, pri poslednim zatrepani hlavou. Velikym problemem je jeden z hacku trojhaku v oku ci jinde (tady ovsem nic nevyresi ani bezprotihrotove). Nadruhou stranu jsem se naucil pouzivat vetsi nastrahy 1 a 2 a malinko eliminovat zabery mensich pstruhu.
I kdybychom nakrasne pouzivali jednohackove rotacky (ano, existuji, dokonce to mam, ovsem jsou pouzitelne tak proti proudu a nebo na stojaku) ci bezprotihroty jsou stejne borci, kteri rybu 24,5 natahuji do miry atd. Zhlediska efektivity ochrany ryb tyto inetove debaty pozbyvaji na ucinnosti…

Pátek 18. dubna 2008 ve 14:22® skwor
skwor

toti> O těch nevím, koukal jsem jenom na nové skeletory…

Pátek 18. dubna 2008 ve 13:38® Padis
Padis

lucioperce69>tak dej za rotnu jednoháček.

Pátek 18. dubna 2008 ve 13:10® pupak

lucioperce69 – dokazes ale nechytat na trojhak s protihrotem to mi nerikej, ze ne . . .

Pátek 18. dubna 2008 ve 13:06® lucioperce69
lucioperce69

Pupak: promin ale nedokážu ovlivnit to co se mi na trojháček pověsí taky bych byl radši kdyby místo toho 15 cm pstroužka na tý fotce byl 45centimetrovej bohužel se ale žádnej nepoved

Pátek 18. dubna 2008 v 9:48® pupak

Ted koukam na fotky Z LOVU, nikdy jsem si nemyslel jak muze byt vytvarne krasny narvany trojhak u 10 cm potocka v tlamce, jen tak dal hosi, ty trojhaky jsou parada, zavidim vam, ze takoveto krasne fotky nemam, hned bych se s nima taky chlubil

Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 23:30® jarryn21
jarryn21

toti> Tak zdar

Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 23:28® toti

jarryn21> No, kamaráde, jdu se hodit do vodorovné polohy, zítra mě čekaj další zápočty. Čus.

Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 23:27® toti

jarryn21> No, tak až budeš na ten Temptation tahat sumíka, tak dej vědět. Myslím si, že bych se stihl přijet podívat, i kdybych byl v té době na druhé straně republiky. Přijel bych ti fandit.)))

Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 23:24® jarryn21
jarryn21

toti> To mě teda fakt sereš. :-)) ) Vždyť říkals, že na sumce je to nej. :-)) )))))

Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 23:21® toti

jarryn21> No, tak teď jsi mě dostal. Až se uvidíme, tak mi dej hned jednu přes hubu. Nechci provokovat, ale na tak jemnej proutek bych multík nedával.

Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 23:18® jarryn21
jarryn21

toti> Jo a ten multík 330 LDéčko mi na ten Temptation nejde přidělat, prodal jsi mi pěknej šmejd. :-)) ))

Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 23:10® jarryn21
jarryn21

toti>Máš recht. Ten prut to zmákne. Máš asi i lepší vlasce než já.