Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 12:33® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

toti> Tuto kombinaci používám jenom na přehrady. Je to luxus. Nástrahu dostanete do obrovské vzdálenosti. A ten prut pracuje parádně. Špička je měkčí, ale dole je tuhý. Takže si vychutnáš každou rybu. Samozřejmě fireline ať na vzdálenost nesekám do prázdna. 270 je na přehradu málo!!!

Středa 16. dubna 2008 ve 21:32® toti

zlomiljsemprut> Abych Ti řekl pravdu, nedokážu si představit, na co bych takovou sestavu použil. Na mě je ten prut na vláčku moc dlouhý a celkem s divokou gramáží – tak akorát na štiky a to ještě na přehradu. Mám takové pravidlo – dlouhý prut – problém při zdolávání a manipulaci = nebrat. Ale proti gustu nemám žádné připomínky. Je to pouze můj názor. Osobně mám radši proutky do 270 cm a s vyhraněnější gramáží.

Středa 16. dubna 2008 ve 21:09® Sander
Sander

skwor > do pátku je s brodkama doma www.rsp-fishing.cz

Středa 16. dubna 2008 v 19:40® thundarr
thundarr

EDYS : ty jo ja tam cucel a nenasel a najednou jo :-) dikes :-)

Středa 16. dubna 2008 v 19:24® EDYS
EDYS

thundarr: bohemiafishing.eu zkus na tamtu stranku kouknout..:-D

Středa 16. dubna 2008 v 19:21® red
red

mirec gratulujem krasna ryba !!! si frajer :-D 9-) pivo

Středa 16. dubna 2008 v 19:01® thundarr
thundarr

Lidi, nevíde da se nekde sehnat rapala Jointed barvy Pike ? :ú

Středa 16. dubna 2008 v 17:44® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Co říkáte na kombinaci-prut: sportex 45gramů 330 cm, a naviják shimano twin power 4000 xt-rb.

Středa 16. dubna 2008 v 15:37® Kubajs
Kubajs

boriak:nevypadaj špatně osobně se mi spíše líbí ten Stealth

Středa 16. dubna 2008 v 10:49@ ???

kolegovia, viete poradit, mate skusenosti s navijakmi ABU – napr. ULTRACAST / alebo STEALTH? potrebujem poradit, neviem sa medzi nimi rozhodnúť.......tu je popis

www.rybarskecentrum.sk

www.rybarskecentrum.sk

Úterý 15. dubna 2008 v 16:10® toti

cormaxx> Tahal jsem na něj rotačky 0–3,woblerky do 10 cm i gumy s hlavama do 18 gr. Dokonce jsem ho testoval v Norsku a popral se slušně i s menšíma halibutama do 70 cm a treskama do 90 cm. Chodí na ty peníze dost dobře, jen si dej pozor na ten spoj. Ten kroužkový je fakt na dvě věci.

Úterý 15. dubna 2008 ve 14:51® cormaxx
cormaxx

toti: děkuji za info;-) Co jsi na něm tahal za nástrahy?

skwor:ta rukojeť je stejná jak na tom mým(06) akorát má to dovažování…bohužel 2260 by peněženka narozdejchala:-(

Úterý 15. dubna 2008 v 9:47® bucharovic
bucharovic

Hony> Dík za tip,už jsem tam kdysi byl,ale nedošel jsem daleko a zdálo se mě tam tehdy moc mělko.Asi tenkrát málo pouštěli z přehrady:-) .

Úterý 15. dubna 2008 v 9:34® skwor
skwor

cormaxx> Jestli máš víc peněz, tak koukni na tohle www.rsp-fishing.cz Mají tam už i model 2008, ale ten se mi desingově moc nelíbí (v ruce jsem ten nový nedržel).

Pondělí 14. dubna 2008 ve 23:34® toti

cormaxx> Pokud jde o Maxim Cobra 240, 5 – 20 gr., tak ten už mám vyzkoušený. Chodí slušně, pouze bych se být tebou mrknul, zda má spoj tvořený pomocí kovového kroužku, nebo je klasicky vinutý. Ten s kroužkem mi praskl, a tak jsem si nechal poslat, respektive opravit vrchní díl v podobě klasického zesílení výpletem. Jinak loni vychytal celé MS na Slovensku a chodí opravdu dobře. Pokud jde o World Champion – jde o novější zpracování starší serie Champion a World Champion. Jedná se o nižší řady Eques. Proutky dost dobrý. Zkušenosti s nimi má ale spíš bratr.

Pondělí 14. dubna 2008 ve 21:36® cormaxx
cormaxx

skwor:ptal jsem se na toho perseuse a odpověděli mi,že jim dovozce ještě nepotvrdil objednávku,která byla ještě před tou mojí:-( A teď jsem něco prodal na aukru,takže je i víc šušníků,takže chci něco koupit než to utratim:-D

Pondělí 14. dubna 2008 ve 21:25® skwor
skwor

cormaxx> Mají tam docela slušný ceny (třeba řada Carbomaxx).

Pondělí 14. dubna 2008 ve 21:24® Hony

bucharovic : skus to příště mezi Jarovem a Vranskou přehradou. Na pravé straně se dá v oblouku parkovat. :-)

Pondělí 14. dubna 2008 ve 21:08® EDYS
EDYS

Co rikate na:Cormoran-Mephisto délka – 2,40m; odhozová zátěž – 10–40g; váha – 230g; počet dílů – 2; transp. 123cm; navijak je gull Future 420RD

Pondělí 14. dubna 2008 ve 20:53® cormaxx
cormaxx

nebo eshop.rybarsky­eshop.cz

Pondělí 14. dubna 2008 ve 20:51® cormaxx
cormaxx

Máte někdo toto? eshop.rybarsky­eshop.cz

Pondělí 14. dubna 2008 ve 20:29® skwor
skwor

Sander> Tak 16.4. je pro mě úplně normální den :-D

Pondělí 14. dubna 2008 ve 20:26® Sander
Sander

skwor > já docela taky. Dokonce s mouchou počítám hned po dopolední vláčce 16.4.

Pondělí 14. dubna 2008 v 16:17® skwor
skwor

Sander> Letos se skoro víc než na vláčku těším na muškaření. Až klesne voda na normál, tak se na to vrhnu.

Pondělí 14. dubna 2008 v 15:46® toti

brabi> Ohledně toho Tvého vláčení na jemnější nástrahy bych vůbec nevolil šňůru a šel bych spíše do monofilu. Já osobně šňůru chytám jen u těžší vláčky. Myslím si, že monofil je prostě vlastnostmi lepší. Je to ale taky o zvyku. Jen pro zajímavost při ligových závodech snad nikdo na šňůru krom situace, že tam je opravdu větší ryba, nechytá – převládá monofil.

Pondělí 14. dubna 2008 v 15:02® Sander
Sander

Scanix > říkám, až bude aktuální vláčka štik, je vymalováno…:-(

skwor > o tom neštuduj :-)

Pondělí 14. dubna 2008 ve 14:55® skwor
skwor

Sander> Jo, jeden způsob rybaření je hold málo :-D

Pondělí 14. dubna 2008 ve 13:52® bucharovic
bucharovic

cormaxx> Jasně že to bylo špatnou volbou místa,jinde jak mám zprávy to bralo. Proto taky mám depku,že jsem takovej tukan a jel jsem na tu podělanou přehradu.Je to tam krásný,ale asi jen pro lidi.Jinak studená bezkyslíkatá spodní voda ze Slapské přehrady.No jo,jenže když je jeden nadrženej na vláčku a jinde se to ještě nesmí… Ještě je tady Vltava 7 , tam se taky smí vláčet celej rok,tak příště ( do 16.6.) asi budu jezdit tam.:-((

Pondělí 14. dubna 2008 ve 12:39® cormaxx
cormaxx

bucharovic: možná jen špatná volba místa…Já byl v sobotu na jednom menším rybníčku a tam to žilo.Každou chvíli někde lovilo,ovšem asi nejvíc s mém místě, kde jsem krmil,což mi komplikovalo lov:-D

Pondělí 14. dubna 2008 v 9:09® bucharovic
bucharovic

Ježíši já mám depku !!! Včera vláčka na ( tam se smí celorok )Štěchovický přehradě od 7 hod. do 15.30 a ani malinkej drbanec !!! Aspoň jsem vyzkoušel všechno co jsem si přes zimu nakoupil.Jenže jak poznat,že jsem koupil dobře,když ty mrchy na mě sr..y ? Už aby bylo 16.6. Tam v tý ,,ledárně " (voda tam měla jen 5°C )nejen že neberou,ale nejsou ani vidět.No ,tak jsem si ulevil a jdu makat. Ufff :-((