Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. dubna 2008 ve 21:36® Tomik
-
Neznáte někdo nějaký eshop kde by se dali sehnat navijaky penn? Na veletrhu se mi zalibil jeden na vlačku…diky
- Čtvrtek 3. dubna 2008 v 16:15® dam
-
Kubajs> zboží je asi taky možné si vybrat
- Čtvrtek 3. dubna 2008 v 16:14® dam
-
Kubajs> když teď budu psát, tak uzávěrka je na konci dubna a to je červnové číslo
- Čtvrtek 3. dubna 2008 v 15:23® Kubajs
-
skwor:nene já myslel jestli za to není spíše rybářské zboží dam:a za jak dlouho se objeví v časopisu?
- Čtvrtek 3. dubna 2008 ve 14:18® dam
-
Kubajs> no maličký honorář za to je, ale opravdu jen symbolický…práce s tím je ale docela dost a čas se poslední dobou velmi špatně hledá…pro mě je to taková dlouhodobá spolupráce, články už dodávám několik let, můžeš se spojit s Tomášem Rozsypalem a zkus se domluvit na spolupráci s ním…
- Čtvrtek 3. dubna 2008 ve 13:33® skwor
-
Kubajs> To chceš psát článek jenom pro peníze? :-/
- Čtvrtek 3. dubna 2008 ve 13:02® Kubajs
-
dam:jak se tam posílají článek a co jsi za to dostal???
- Středa 2. dubna 2008 ve 21:27® dam
-
HaD> koukám, že sis koupil ideální naviják na tlouštíky
- Středa 2. dubna 2008 ve 21:24® dam
-
osprey> chlapáci, souhlasím s vámi. Podle dalších zkušeností z veletrhu spousta rybářů určují prut podle gramáže, kterou vůbec neberou jako vrhací, ale pouze jako ukazatel velikosti lovené ryby. Je to jasný nesmysl. Mám rád malé gramáže i když s nimi občas rybu dlouze zvedám ode dna. Rybu mám zdolanou pod sebou a nemůžu ji zvednout. To je ovšem dané tím, že jsem takovou rybu lovit nešel a náhodně se pověsila. Nedávno asi 65 cm štikana osmičku vlasec…je to o výdrži neudělat nějakou chybičku Toti má pravdu, v Norsku lovíme max do 30g a je to super. Zátěže mají do 15g, takže pohoda. Hlavně že si úlovek náležitě vychutnám po celý souboj. Valit to na 150g a vlasec 0,35mm to umí každej…
- Středa 2. dubna 2008 ve 21:18® dam
-
Kubajs> dík, ale vždy se to nemusí podařit, tak jsem rád za jakýkoliv názor
- Středa 2. dubna 2008 ve 21:17® dam
-
toti> už aby to začalo, už mě svrbí ručičky…trénink na treskách bude jen takový malý odvárek
- Středa 2. dubna 2008 ve 20:07® toti
-
HaD> Já sem chodil už dřív, Davide. Jen jsem ale četl. Teď, když je tu tolik známých tváří, rád se přidám k pokecu. Mimochodem, na co se těšíš? Na to hecování Maxy nebo na závody vůbec?
- Středa 2. dubna 2008 v 19:55® HaD
-
toti> mimochodem mě těší, že jsi k nám začal chodit. Toho si vážímm.
- Středa 2. dubna 2008 v 19:54® HaD
-
toti>
už se na to těším
- Středa 2. dubna 2008 v 19:27® toti
-
HaD> Nech Kubajse být, ať Maxu pochválí, víš , jak si to bude užívat, alespoň si ho pak budem moct dobírat na závodech. ddd)))
- Středa 2. dubna 2008 v 19:11® HaD
-
Kubajs> já bych ho moc nechváli, aby nám ještě nezpychl
- Středa 2. dubna 2008 v 15:00® Kubajs
-
dam:v kajmanovi máš myslím článek tak tě chci pochválit zaq snahu se ti fakt poved
- Středa 2. dubna 2008 ve 14:53® toti
-
Ricky074> Plně souhlasím s Ospreyem. Nejde zas tolik o to, jak velkou gramáž máš při zdolávání ryby. Spíš to ovlivňuje, jaké nástrahy můžeš použít na optimální vedení a náhozy s nástrahou, abys nepřetěžoval špici prutu. S Damem jsme v Norsku chytali tresky kolem 90 cm z 20 metrů na podobné proutky a nebo i o řadu s nižší gramáží. Samozřejmě problém to je na zarostlé vodě nebo tam, kde je dost podvodních překážek, protože rybu těžko zastavíš. Za to ale může taky spíš fakt, že u jemného proutku se používají jemnější vlasce. Dle mého mínění je barbarství, koupit si jemný prut, a pak na něj dát vlasec 0.30 mm a podobné.
- Středa 2. dubna 2008 ve 14:48® Scanix
-
osprey: souhlas, nejvetsi problem je zaseknout tu fisku
) Jinak take nechapu ty zbytecne strachy, mam par stik okolo 70 a podobnych bolenu na jemnounky picker a 0.15mm se defacto neni ceho bat. Souboje do 5min vzdy a navic, pokud by to vzala ponorka, tak to odnese vlasec a ne prut, hlavni je neplest si prut s jerabem a nezvedat 50+ cm kapry na 0,40mm monofilu, jako to delaji nekteri strejcove na strmych brezich.
- Středa 2. dubna 2008 ve 14:40® osprey
-
Ricky 074: Na tom Antaresu vytáhneš do metru cokoli – pokud bude místo a nebude to v nějakém proudu – a přes metr ledacos. Mám šestikilovou štiku na podobném prutu a souboj prakticky nestál za zmínku – prostě jsem ji pár minut vodil dokola a vyndal.
Nevím, proč se každý tak bojí o svůj prut. Když zvladne vést nástrahu a zaseknout rybu (což je to hlavní a důležité), tak to zdolání nebývá zas takový problém.
- Středa 2. dubna 2008 ve 14:33® toti
-
hecht> Neboj, už tam není, při rotaci ho brácha hodil do auta, ale už s ním nevláčí. Problém byl, že začal dost chrchlat a kousat se. Takhle zničil asi 2 nebo 3. Podobné zkušenosti má jeden kolega feederový závodník, kterého nechci jmenovat. Prostě pro mě platí Stradic – nebrat. Ale je to jen můj názor.
- Středa 2. dubna 2008 ve 13:21@ ???
-
Mrkněte na strongcarp.com.
- Středa 2. dubna 2008 v 9:31® bucharovic
-
Ahoj všichni.Může mě někdo dodat info o přívlači na Štěchovické přehradě prosím ? Který břeh je lepší,jaké nástrahy jsou nejvíc v kurzu u místních šupinek a vůbec – čím víc info,tím budu šťastnější.Předem díky !
- Úterý 1. dubna 2008 v 18:14® Ftmči
-
toti,yerrx : Dík za rady. Já jsem taky myslel na ten muškařský uzel, ale chtěl jsem vědět jestli se to používá i takhle.
- Úterý 1. dubna 2008 v 9:04® hecht
-
toti>Proč letěl ten Stradic do křoví ??? Jo a kdě je to křoví, čel bych tam uklidit jak to přikazuje rybářský řád
- Úterý 1. dubna 2008 v 9:00® hecht
-
Sander> Jo, viz téma co se vyplatilo na veletrhu.
- Pondělí 31. března 2008 ve 21:31® toti
-
skwor> Já tam měl nějaká jednání a taky jsem slíbil klukům, že jim tam pomůžu, a tak jsem jel. Osobně, stálo to za to. Prahu jsem vyškrtl ze svých zájmů, několikrát mě dost zklamala.
- Pondělí 31. března 2008 ve 20:53® skwor
-
toti> Nebyl jsem tam, mám to tam od Kladna trošku z ruky
Byl jsem jenom na výstavě v Praze začátkem měsíce.
- Pondělí 31. března 2008 ve 20:46® toti
-
skwor> Já jsem ještě před pár lety víc uznával Shimano, ale teď, když vydrží kloudně chytat až od řady Twin Power, přesedlávám na Zauber. Brácha s ním už závodí opravdu dost dlouho a je víc než spokojenej. Nerad bych na závodech házel do křoví Stradica jako brácha. Cos říkal nástrahám a proutkům?
- Pondělí 31. března 2008 ve 20:15® skwor
-
toti> Zauber je krasavec, navijáky téhle konstrukce mi vyhovují (mám dva roky Red arca). Teď budu zkoušet tu Okumu VS 30…