Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 18. července 2003 v 11:59@ Hardy

MAF: Prosím také o mejla na Tvého výrobce streamrů, vypadá to zajímavě a rád bych to zkusil.

Pátek 18. července 2003 v 9:51® MAF
MAF

Ruda:Na Svatavu se chystám někdy v polovině září,v sobotu razím na Střelu na lipany mám pro ně připravenou jednu novou „zákeřnost“tak jsem zvědavej jak budou reagovat:-) jestlipak jsi požádal zlatou rybku o tři přáníčka?.-)

Pátek 18. července 2003 v 9:20® MAF
MAF

Hammer. Ještě k tomu vázání,nemám to navázaný jako Hauzera,ale jako klasický strímra,např. myš či bílá ryba na jednoháčku.

Pátek 18. července 2003 v 9:15® MAF
MAF

Hammer:Nevím jestli jsem zdatný poradce,ale pokud vím tak poradím,furabou je vlastně umělá srst,nebo srsťový materiál chceš-li,vyrábí se ve spostě barevných modifikacích,já mám streamery v bílé barvě a v barvě bélého kafe,prodává se ve velikosti 3 ,6,8 a 12 cm a tuším že se cena pohybuje kolem 120–150 zlatých za pytlíček

Pátek 18. července 2003 v 8:54® MAF
MAF

Robert:Pokud máš zájem pošlu ti mejla nebo číslo na mobil kámoše co je vyrábí.

Pátek 18. července 2003 v 8:53

MAF:Protože mi připadáš jako zdatný poradce, máš nějakou zkušenost se streamrem z materiálu furabu a u nás na to borci loví s navázáním jako Hauserovky, ale je prý drahé?

Pátek 18. července 2003 v 8:21® Ruda

MAF: Tak jsem ve středu řádil na Svatavě. Konečně Lipani 3 Ks 28–31 cm a asi 10 tloušťů, dva proudníci jeden neskutečně vyžranej a 1 zlatý jesen. Dva Lipany a zlatého jesena jsem pustil snad mi to RS promine, ale zlatá rybka se nazabíjí. Chytal jsem mezi Hřebeny a Olovím a dvakrát tam začala voda naprosto otřesně zapáchat, přitom jsem na vodě nic nepozoroval a chytal jsem dost daleko od civilizace. Nemáš s tím nějakou zkušenost?

Čtvrtek 17. července 2003 v 18:22® ROBERT

MAF: Kde se daji takový strímry koupit?

Čtvrtek 17. července 2003 ve 12:24® MAF
MAF

Lasty:Záleží na barvě vody,jestli svítí slunce nebo je pod mrakem ale všeobecně bych řekl ,že velmi úspěšý je klasický „erháčko“červená hlava a bílý tělo velikost od 15 cm výše,dále pak žlutý a oranžový střapce s trochou černý,nebo bílý(sivý) s černým nebo hnědým opět velikost minimálně 15cm.

Čtvrtek 17. července 2003 v 11:56

MAF: Jakej strrymr je nejlepsi na stiky?

Čtvrtek 17. července 2003 v 11:55

Vsem: Chlapi, nejak mi to nebere, mozna kvuli tomu horku a suchu. jak mam probudit zajem stik?

Čtvrtek 17. července 2003 v 11:54

MAF: Jakej strrymr je nejlepsi na stiky?

Čtvrtek 17. července 2003 v 8:57® MAF
MAF

Andrea. Jsem z Hrádku U Rokycan a Zbiroh znám velmi dobře,poměrně často se tam vyskytuji ať už při cestě za rybami,nebo na nějakých „kulturních“akcích:-)

Čtvrtek 17. července 2003 v 8:55® MAF
MAF

Lasty:Abych pravdu řekl tak na Hrachách jsem byl letos vůbec poprvé s BASSem a musím říct,že jsem byl nedšenej jak vodou tak okolím a v neposlední řadě i rybami. Jak to tam vypadá teď nevím neboť jsem tam nebyl přes 14 dní.

Čtvrtek 17. července 2003 v 7:43

MAF: Takovy letni normal, co. A co Hracholusky, ty vubec neznm, jenom jsem slysel o bolenech a BASS tady mluvil o velkych okounech.

Středa 16. července 2003 v 16:08® Andrea
Andrea

MAF: Odkud ty vlastně jsi? Možná už jsme se o tom bavili, ale netuším. Ptám se proto, že pocházím ze Zbiroha ( 15 km od Rokycan ).

Středa 16. července 2003 ve 14:13® MAF
MAF

Lasty:Od minulého týdne tahají candoše na lomu,ale pouze na přítoku kde to teče,tam je flek tak pro 4 lidi(bobkaře)chy­tají je na ocásky s ouklejí vše tak do velikosti 75cm,jinak na Klabavě-přehradě se mometálně těžko „vydovádíš“všude je mraky potěru a rybiček a voda je zelená jak brčál. Na lomu je voda celkem slušná viditelnost tak do 3/4metru,ale chce to jít až večer nebo brzo ráno kvůli horku a rekreantům kteří tam neskutečně dovádí.-)

Středa 16. července 2003 ve 13:57

MAF: A ted by se tam neco dalo chytit, candati?

Středa 16. července 2003 ve 13:03® MAF
MAF

Lasty:Jo Klabava je přehrada o rozloze asi 63 hektarů,je docela slušně zarybněná,já tam chodím hlavně na podzim na štiky a candáty,kilometr po přehradou je zatopený důl což je lokalita velmi zajímavá třeba tím že nejde vypustit,tudíž jsou tam vážně kapitalní ryby,ale je to voda velmi specifická na které se velmi těžko chytá,musí být ideální a zcela konkrétní podmínky.

Středa 16. července 2003 v 8:50

MAF: Prej je u Rokycan nejaky velky jezero (Klabava?) pres 60 hektarů, kde se da dobre chytat? Chodis tam?

Středa 16. července 2003 v 8:26

Václav: Kolín

Středa 16. července 2003 v 8:24® MAF
MAF

Václav:Škoda žes nemohl přiject opravdu to stálo za to,no snad někdy jindy. Ty Nilsy ti ohlídám chodím tam každý týden takže bych to měl „zaregistrovat“:-) ,mluvil jsem s Pištou další fotky budem dávat do katalogu někdy po prázdninách teď na to není fakt čas,ale Pištovi zavolej on To zmákne,nebo chceš abych to s ním domluvil?Jinak si užij dovolenou,já musím ještě týden vydržet:-((

Úterý 15. července 2003 v 18:32® Vaclav

Hammer: Samozřejmě se nic neděje. Odkud jste?

Úterý 15. července 2003 v 18:24® Vaclav

Všem: Od zítřka si budu užívat pěti dnů dovolené (ta hlavní mě čeká zřejmě v srpnu), tak si to tady taky pěkně užívejte a chytejte ryby, jelikož já se budu snažit o totéž.

Úterý 15. července 2003 v 18:22® Vaclav

MAF: Na ten festival jsem chtěl jet, ale bohužel – všichni kamarádi byli v práci. Jinak to byla velmi silná sestava, musela to být opravdu paráda. Nilsy teď bude čekat štikový víkend, jak doufám, kdyby se u Frause na krámu objevily nějaké velké Invincibli (15 nebo 18 cm), dej mi, prosím, vědět, v jakých barvách a za kolik. Jinak na Pištu kontakt mám, posílal jsi mi ho.

Úterý 15. července 2003 v 18:19® Vaclav

Lukáš: Na úhoře teď není nejlepší počasí, jak se zdá. Včera jsem to byl po čtyřech týdnech vyzkoušet, záběrů na rousnice za tmy bylo mnoho – jen ne od úhoře.

Úterý 15. července 2003 v 9:04

MAF a BASS: Me to s tema popama porad nejde. tahate to po nebo proti proudu?

Úterý 15. července 2003 v 8:11® MAF
MAF

BASS:Jejda to je chvály to bude asi drahý:-))

Pondělí 14. července 2003 v 18:27® Vaclav

MAF, DaH: Dnes to dopoledne nějak blblo, webmastera se na to zeptám.

Pondělí 14. července 2003 ve 14:17® Ruda

Hammer: NIc takového nechystám a dík za podporu.