Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 14. července 2003 ve 12:18@ Karlos
-
Hammer:Odpouštím ti…
- Pondělí 14. července 2003 ve 12:14® Bass
-
MAF: Děkuji, bylo mi potěšením
) Žákovi s takovou trpělivostí a vůlí, jsem rád pomohl se přiučit něčemu z toho mála co mohu nabídnout
)
- Pondělí 14. července 2003 v 9:57® MAF
-
Webmaster:Proč mě ten server tak zlobí vždyť jsem mu nic neudělal,napíšu text hned mě to spadne s tím,že stránku nelze zobrazit,tak to znovu otevřu příspěvek je fuč aby po tom co ho napíšu znovu a odešlu naskočil ten starej???
- Pondělí 14. července 2003 v 9:50® MAF
-
Václav:Tak to rád slyším že jsi ocejchoval ty nový Nilsy,mě se taky povedlo pokřtít novýho popa od Stormu,ten hladinový záběr od štiky (nebo spíše štičky)nemá chybu je to jako při sebrání suchý mouchy,jen to trošku víc šplouchá
,musím ještě jednou poděkovat „mistrovo popovi“BASSovi neboť bez jeho trpělivosti a ochoty bych to asi nezvládnul. Jinak v sobotu jsem byl na tom Basinfire festu v Poříčí a byla to fakt paráda všechny kapely hrály jak o život,pěkný počasí,hezký prostředí,dobrý pivko prostě pohádka.-),nejvíce se mi „páčil“Torr a Krabathor to je vážně 1. liga tady u nás. Co říci k slovutným Destruction,jen jediné jsou to profíci každým coulem jejich set mě totálně dostal znáš takový to mravenčení od palců nohou,přes srdíčko a ž někam do mozku tak to tam přesně bylo,s troškou nostalgie jsem vzpomínal na 80. a 90. léta.-). metal never die!!máš mejla ,nebo telefon na Pištu?pokud ne tak dej vědět já ti ho pošlu a domluv se s ním.
- Pondělí 14. července 2003 v 9:19
-
Všem: Omluva Karlosovi a p. Fikarovi. Zapoměl jem na Karlose a nějak se mi před Fikar vloudilo velké P místo malého.
- Pondělí 14. července 2003 v 8:18® HaD
-
All: no moc dlouho u nás byl klídek a teď se to asi náhodně koncentrovalo do krátkého období, takže to vypadá takhle hrozivě. Jinak my nejsme zlí…
)
- Pondělí 14. července 2003 v 7:26
-
Lukas: Uhori ted moc nejdou, co rikaj chlapi. Je na ne moc horko a sucho.
- Neděle 13. července 2003 v 17:42® Lukas
-
Kolegové, nějak mi letos nejdou úhoři. Věřím rousnicím, ale už jsem zkusil i mrtvou rybičku, ale kromě dvou malých se do nich stále nemohu trefit. řivítám každý nápad, radu.
- Neděle 13. července 2003 ve 13:18® Andrea
-
Karlos:Ty chudáčku, Hammer tě nepočítá mezi skalní. Ale no tak, přece nebudeš smutnej, on tě přece nezná, ale až tě pozná, zařadí tě mezi nejskalnější. ?
- Neděle 13. července 2003 v 6:29® Vaclav
-
Hammer: Díky moc, akorát jedna malá technická: P. Fikar je můj bratr a s tímto serverem nemá nic společného (pro něj je internet vůbec cizí věc). Ono se to ale některým lidem poté, co po mne převzal funkci v ÚK LRU-přívlač, začíná plést.
- Neděle 13. července 2003 v 0:23@ Karlos
-
Hammer:A já nic…
- Sobota 12. července 2003 ve 23:07® Andrea
-
Hammer: To mi lichotí, že jsem byla zahrnuta do skalních návštěvníků těchto stránek. Ale tak úplně si to nezasloužím, jsem spíše fanda a prutu se chopím jen, když je nějaká příležitost, ale tím častým návštěvníkem tady vlastně jsem. A tak tě vítám a věřím, že se ti tu bude líbit i nadále, protože ti živlové, kteří sem píší jsou docela milí. Dokonce už i přemýšlí jako ty ryby, tak jim rostou žábry a masem jim prorůstají pichlavé kostičky.
- Sobota 12. července 2003 ve 22:59® Andrea
-
Ruda:S tím oplocením souhlasím, mám v Táboře jednu kamarádku a taky se zdá být nebezpečná. No, nutno uznat, že se tam dějou věci. V tomto směru je to podobné město jako Příbram, stejně nebezpečné.(Ale za to už ta kamarádka nemůže, nebudu ji přeceňovat)
- Sobota 12. července 2003 ve 21:52
-
P. Fikar + všem: Jsem tady dnes poprvé a musím říct, že se mi server moc líbí. Nejsem ortodoxním vyznavačem žádné techniky a tak jsem si tady našel všechno. Dokonce i jak lovit mníka to jsem ještě nikde nečetl. Protože se nemám jak a o čem s Vámi zatím zapojovat chci Vám všem, kteří tu pravidelně visíte (Lasty, MAF, Ruda, DaH, Andrea, Václav)popřát hodně štěstí v lovu. Akorát jedno by mne zajímalo, nechce p. Gašpar založit nějaké rybářské odbory já bych se hned přihlásil, ten člověk mi mluví z duše akorát bych míry lososovitých posunul na 30 cm.
- Sobota 12. července 2003 ve 20:04® Ruda
-
DaH: Hele nemělo by se to husitský město oplotit. Koukám, že potomci slavných táboritů si s předky v ničem nezadají loupí a vraždí nebo jsou v tom občané bolšovo sojůza.
- Sobota 12. července 2003 v 15:22® Ruda
-
Václav: Dík za informaci. No ta štika, to prostě nemá chybu. Zítra jsem chtěl jet zkusit vláčet na stoják, ale vypadá to opět na Ohři.
- Sobota 12. července 2003 ve 12:47® Vaclav
-
Andrea: Jsem fakt zvědavý. S tím povrchovým Skitter Walkem to asi bude chtít praxi a trpělivost, přece jenom je to jiné chytání než s klasickým wobblerem.
- Sobota 12. července 2003 ve 12:46® Vaclav
-
Ruda: Skalka už je opravdu hodně zelená, a teď už i Ohře v Chebu a pod Chebem, kam to jde ze Skalky. Dnes ráno jsem byl na řece, bylo po dešti, a nestačil jsem se divit, jak se ta řeka za týden proměnila – před týdnem čirá, nyní úplně zelená. Jesenice je na tom lépe, je čistší. Teď tam byla ulovena štika 122 cm.
- Sobota 12. července 2003 ve 12:26® Andrea
-
Václav:Já vím, beru to jako legraci, mě by se nedotklo, ani kdyby ses mi smál opravdu. Na úspěšnost těch vítězných woblerů se musím zeptat, zatím se táta ničím nechlubil a většinou toho sám moc nenamluví. Můsím se zase optat, až pojedu za rodinou. Potom ti to povím.
- Sobota 12. července 2003 v 11:30® Ruda
-
Václav: Tak to byl pěkný úspěch v noci!! Jak jsem slyšel tak Skalka je prý totálně zelená a jak Jesenice? Tady u nás Březová totální brčál, ale údajně se tam povedlo chytit dva sumce jeden měl kolem 30 kg.
- Sobota 12. července 2003 v 9:44® Vaclav
-
MAF: Právě dávám dohromady nějaký seznam streamerů, tak proto jsem se ptal. Jinak vlasce od Spomy (Spectrum, Titan…) používám dlouho a pravidelně a nemám k nim žádnou výtku, stejně jako ty. Přesně tak, byly to ty nové Nilsy, tak jsou v nich konečně zářezy.
- Sobota 12. července 2003 v 9:41® Vaclav
-
Andrea: Já se ti nesměju, chraň bůh. Už se tátovi něco podařilo dostat na ty vítězné woblery?
- Pátek 11. července 2003 ve 14:59® Andrea
-
Karlos:Určitě to ocení a za to si ho vážím, neboť chlap většinou neocení ženskou, když má na sobě maskovanej hacafrak. :-/ Tedy, už jsem za svůj život pár ryb chytila, ale dravce zatím ne. Třeba na Slovensku u Váhu … panečku. Tam jsem se nikdy nenudila, tam bylo veselo.
- Pátek 11. července 2003 ve 14:54® Andrea
-
Václav: Tak ty se mi směješ, jó? Tak to bychom se na to podívali. Klidně bych si i lehla u Orlíku mezi ty šutry, aby mě neviděl. Nevíš odkud to mám? Ha,ha,ha. Jsou prostě i rybáři, kteří kvůli němu klidně zalehnou.
- Pátek 11. července 2003 ve 12:08
-
Ruda: Vis v cem mas pravdu s marmyskou, jak o ni hovoril vaclav? Ze nektery lid, ktery zavodi v privlaci, chtej marmysku povolit celorocne jako nosic, ne jako vlaceci nastrahu, ale na druhou stranu ji maji povolenou v zavodech privlace jako vlaceci nastrahu. To si vystihnul dobre.
- Pátek 11. července 2003 v 9:34® MAF
-
Robert:Ta žlutá není špatná,ale řekl bych že ta červená „chytá“ víc,třeba u jelců je to zcela jednoznačný a u okounů jak bysmet,„za to "šártruska“mi radost nedělá na tu jsem chytnul jen velmi málo ryb,možná taky záleží jakej máš typ,jestli celou černou nebo se zlatým či stříbrným lemem nebo s péřím na konci,já osobně preferuju celou černou ve velikosti 1.
- Pátek 11. července 2003 v 9:30® MAF
-
Václav. Nevím Pišta je momentálně nedostižnej,měl dovču,potom byl na závodech muškařů a teď je buďto na rybách nebo v práci zkusím ho kontaktovat a poptám se ho. Top Line jsem ještě nezkoušel,ale na muškařinu používám Spomil 0.10a 0.12 a musím říct že je naprosto vynikající má vlastnosti,který ostatní vlasce nemají a za velmi přijatelnou cenu. Tak už jsi „pokřtil“ty nový Nilsy,koukám že se ti v noci dařilo,já se chystám dnes večer do Ejpovic na lom zkusím to tak od 19 hodin uvidím jak dlouho to vydržím.-)
- Pátek 11. července 2003 v 5:46® Vaclav
-
MAF: Má už Pišta hotové další části svého katalogu mušek?
- Pátek 11. července 2003 v 5:45® Vaclav
-
Mirek: Jestli už jsi po dovolené, mohl bys mi poslat ty fotky, kde J. Mikač zdolává toho bolena?
- Pátek 11. července 2003 v 5:44® Vaclav
-
Láďa: Včera jsem byl na noční přívlači – dvě štiky 61 a 67 cm na patnácticentimetrové Nils Mastery, další ryba – podle způsobu boje menší sumec – se mi osvobodila. Jak se daří tobě?