Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 9. února 2008 ve 23:01® dam
dam

kostnak> na tu hrůzu to byl výbornej výkon, až na pár míst bylo jedno co tam házíš a úlovky byly jen náhodný

Sobota 9. února 2008 ve 22:49® kostnak
kostnak

dam> necakal som to umiestnenie po tom, co som spravil v 3. kole zero. netusil som , ze len vitaz bol bez zera.

Sobota 9. února 2008 ve 22:46® kostnak
kostnak

dam> je to moje najhorsie umiestnenie z jestrabiek. mam tu vodu rad. dnes to bolo hodne o lose, ryby neboli rozplavane. niekde boli, niekde nie.

Sobota 9. února 2008 ve 22:25® Prutos
Prutos

dam> taky myslím…

Sobota 9. února 2008 ve 22:21® dam
dam

Prutos> tak to skončil na pěkném místě, možná to ani nečekal

Sobota 9. února 2008 ve 22:18® Prutos
Prutos

dam> kdyby kosťa dostal za každý žváro bod, tak by stál na bedně…a rovnou navrhu! Ale byl až dvanáctej, takže asi fakt měří nějakou mřenku :-D

Sobota 9. února 2008 ve 22:03® dam
dam

Prutos – to vypadá, že neměří rybu, ale cigára, asi zase dvoustovky:-D

Sobota 9. února 2008 ve 22:02® dam
dam

vanuz> no jo, já na toho maďara úúúúplně zapomněl:-D

Sobota 9. února 2008 ve 22:01® vanuz
vanuz

nie za toho reprezentanta…za toho slovaka:-D

Sobota 9. února 2008 ve 21:59® dam
dam

vanuz> neboj neurazí, reprezentant je:-D ještě mám v záloze jednu poveděnější, ale tu si nechám na jindy

Sobota 9. února 2008 ve 21:49® vanuz
vanuz

„slovenský reprezentant Šaňo měl svůj den“ … za toto by sa šano mohol aj uraziť. :-D

Sobota 9. února 2008 v 8:01® mirmen

hm, tak se narodila nějaká chybka

Sobota 9. února 2008 v 8:01® mirmen

www.kuhamaa.fi

Sobota 9. února 2008 v 7:58® mirmen

trocha rybářské pohody

www.kuhamaa.fi

www.kuhamaa.fi

Čtvrtek 7. února 2008 ve 20:09® dam
dam

padák> musíte být dva do divize, pokud postoupíte dál do II.ligy tak minimálně tři, nejlepší se podívat na www.rybsvaz.cz do oddělení sportu na přívlač, tam vše najdete

Čtvrtek 7. února 2008 v 19:43® CHaP

padák> tak to teda nevím,ale taky bych chtěl chytat přívl. ligu!!!:-93;

Čtvrtek 7. února 2008 v 17:08® -zruseno

Kolik nás musí být,aby jsme mohli závodit přívlačovou ligu?

Čtvrtek 7. února 2008 ve 12:57® fisherman_zderaz

Dobry den,chci si koupit naviják na přívlač a mám vybraný Shimano Exage RA 2500. Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto navijákem.Děkuji

Středa 6. února 2008 v 19:12® Prichy
Prichy

dam: ovsem mas pravdu, jeste dopln jak je definovana privlac a jeste s cimkoli budes ten streamer vlacet. ale uz to tady bylo.

Středa 6. února 2008 v 18:51@ ???

skwor = přečti si to důkladně a pochopíš,že ses ty zmýlil!!! Ale nemám ti to zazlé vše v pohodě!!! prve píši že v období ,kdy se dravci chytat nesmí jsem měl kontroly a poté píše od 16. červma jsem byl den co den u vody a neměl jsem jedinou kontrolu!!!!to je rozdíl!!

Středa 6. února 2008 v 15:30® skwor
skwor

ja-rule> Nejdřív píšeš, kolikrát Tě při té „přívlači bez háčků“ viděl porybný, a teď z Tebe vyleze, že nemáš za celý rok jedinou kontrolu. Zamysli se, než něco napíšeš :-/

Středa 6. února 2008 v 8:52® Kazan

ja-rule> takže jak níže píše Staník s odvoláním na Vodní zákon, lze vlastnit pozemky ale nikoli vodu jako takovou. Takže pokud dojde na lámání chleba je majitel oprávněn vyrazit otamtud téměř kohokoliv.(za­pomeňte na zákon o rybářství a vstupu na cizí pozemky) Nevyplývá ovšem z toho že si tam dotyčný může dělat co chce. Buď je příslušná voda rybářským revírem a pak se musí řídit platným zákonem, a nebo není a tudíž je tam lov zakázán. (viz. Rybářský zákon, lov ryb je povolen pouze v rybářském revíru, takže takové to chytání na různých loužičkách a potůčkách, je vlastně nelegální) Jinak co se týká zbytku, protože tam honíš mouchu nejedná se pstruhový revír (tedy doufám protože tam je teď tento lov zakázán), takže můžeš chytat za pomocí vlasce a streamera a nějaké zátěže viz. lov tzv.muškařením. Takže vlastně legálně vláčet v době kdy se to nesmí.

Středa 6. února 2008 v 0:05@ ???

nemám důvod se strapnovat když to tak je!!!!!a když s tím máš problém tak si to nečti já tě k tomu nenutím

Úterý 5. února 2008 ve 23:58® Tomash
Tomash

ja-rule> Už se do toho hodně slušně zamotáváš. Nemáš svůj vlastní názor? Musíš ho upravovat podle ostatních? Chvílí vláčíš bez háčků, pak zase s nimi. Mám úplně zasranej monitor od toho, jak se ti práší od huby, už s tím prosím přestaň. Ztrapňuješ se

Úterý 5. února 2008 ve 22:39@ ???

samozřejmně ,že jsem čekal argumenty a také vím ,že mnoho z vás nepřizná co dělá a co ne,ale každý si kolikrát nějak zapitlačil ,at už nahodil před 4 raní nebo těsně po půl noci atd , ale přece jsme jen lidi a zvědavost, lákavost nás někdy k tomu nutí!!! Vím že si hraju někdy z ohněm,ale minulý rok jsem byl den co den od 16 června u vody v uvozovkách a neměl jsem jedinou kontrolu!!!! Navíc dobře znám organizátory a vedoucí našeho svazu a také naše vrchní závodníky ,i když bych to říkat neměl,ale nějak by se to vyřešilo bud upozorněním nebo prácemi kolem řeky i když těch se rád dobrovolně zůčastnuju tak nevím no. A samozřejmně když se třou štiky či jiní dravci,tak je nechávám v klidu!!!!!spíše si tak hraju od ledna do začátku března,podle počasí a pak je nechávám až do zahájení si hezky odpočinout ode mně:-) !!!

Úterý 5. února 2008 ve 22:22® cormoran
cormoran

skwor> To máš recht, čekal jsem, že si na ně vzpomeneš:-)

Úterý 5. února 2008 ve 22:19® skwor
skwor

cormoran> Jasný ;-) Ale on mluví o celém období do 16.6.

Úterý 5. února 2008 ve 22:18® Sander
Sander

cormoran > já jo. Mníky.:-D

Úterý 5. února 2008 ve 22:17® cormoran
cormoran

skwor> Nechci rejpat, nebo někoho hájit, ale v lednu nebo v únoru jsem neviděl třít se dravce:-D

Úterý 5. února 2008 ve 22:16® Sander
Sander

ja-rule > nikdo tě v černé kronice nemá, ale uvědom si jednu věc – to, o čem tu píšeš, se běžnému rybáři malinko vymyká od normálu, podobné reakce jsi musel předpokládat. Sám si občas zavláčím bez háků, ale je to z jiného důvodu – rozplavávám podomácku vyrobené voblery. Dělám to tam, kde mám jistotu že mě nikdo nevidí a nezdržím se déle jak čtvrt hodiny. Nač zbytečně provokovat. To o čem tu píšeš mi připadá trošku divné. Neumím si představit, že bych byl takhle moc zainteresován na jednu rybolovnou metodu a cíleně vykonával podobné praktiky. Jednou se může stát ( a možná se ti to už stalo), že narazíš na nějakého vola, kterému se tento způsob onanie nebude příliš líbit a může přijít situace, že nebudeš moci lovit ani po tom šestnáctém červnu. To si uvědom a dávej bacha.