Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 5. února 2008 v 15:23® skwor
skwor

ja-rule> Jsi asi první, kdo se tu veřejně přiznal k pytlačení. Vymlouvej se jak chceš, ale (jak už psal dam) tekoucí vody patří státu a lovit na přívlač se na nich tudíž teď nesmí.

Úterý 5. února 2008 ve 14:56@ ???

Jo tak každý tvrdí něco jiného !!Já měl kontrolu u vody a vše v pořádku a to jsem na streamry chytal!!!! A většiny tady jsem se na to ptal a také řekli ,že mohu že to v rř zakázené není!!! A taky to tam není!!

Úterý 5. února 2008 ve 14:26® lucioperce69
lucioperce69

ja-rule> nesmíš chytat na streamry pokud k tomu nepoužíváš muškařský prut.

Úterý 5. února 2008 ve 13:46@ ???

pro všechny = lokalita kde chytám je soukromý pozemek takže tam nikdo nesmí!!!! No a chodím tam občas hlavně vyzkoušet nové návnady,jajo ted začínám chytat na streamry a mouchy na přívlačářský prut!!!Tam ty ryby umělé návnady neznají ,takže líp berou v tom je celý problém.jinak povolenku mám to nemějte obavy a na ty návnady můžu chytat i normálně na řece ne???!!! Ale děkuju za upozornění

pro všechny = lokalita kde chytám je soukromý pozemek takže tam nikdo nesmí!!!! No a chodím tam občas hlavně vyzkoušet nové návnady,jajo ted začínám chytat na streamry a mouchy na přívlačářský prut!!!Tam ty ryby umělé návnady neznají ,takže líp berou v tom je celý problém.jinak povolenku mám to nemějte obavy a na ty návnady můžu chytat i normálně na řece ne???!!! Ale děkuju za upozornění

Úterý 5. února 2008 v 11:08® dam
dam

Doudleban> napsal jsi to přesně

Úterý 5. února 2008 v 11:02® Ftmči
Ftmči

Kubajs> Vyhodit ho nemůže, protože pokud vlastníš platný rybářský lístek, tak máš právo vstupu i na soukromé příbřežní pozemky. Je také třeba vzít v úvahu to, že něaký pruh břehu podél vody by měl vždy patřit povodí.

Úterý 5. února 2008 v 10:57® Kubajs
Kubajs

ja-rule:ano to je možné ale nemůže na nich chytat ryby a pokud přijde jiný rybář může ho vyhodit protože je to jeho pozemek ale nemůžetam bez povolenky chytat

Úterý 5. února 2008 v 10:34® dam
dam

ja-rule> a pokus nepokus, zákon platí všude stejný, tak pozor na to

Úterý 5. února 2008 v 10:33® dam
dam

ja-rule> tak to bych chtěl docela vidět, tekoucí vody patří státu

Úterý 5. února 2008 v 10:16@ ???

kubajs= to je pravda ,ale je tam jeho pozemek z obou břehů a také ta řeka mu slouží k různým testům a chráněním krajiny ,jelikož je ekolog,tak z tohoto důvodů kus řeky je jeho!!

Úterý 5. února 2008 v 9:08® Kubajs
Kubajs

ja-rule:pokud vím tak řeku si jen tak někdo koupit nemůže!ale možná se pletu

Úterý 5. února 2008 v 0:44@ ???

skwor salmo= jeden úsek říčy vlastní můj známý,takže na něm smím lovit dravé ryby!!!Ale žádnou rybu neberu a všechny zdravé pouštím zpět a hlavně zkouším nové nástrahy,takže se to dá!! Jinak lovím na nyfi a streamry a ti také nejsou zakázáni!!! jestli máte zájem rád vás pozvu

Pondělí 4. února 2008 ve 23:23® red
red

to je pravda … ale tak :-D zabavit sa je fajn

Pondělí 4. února 2008 ve 23:16® dam
dam

red> lákavé jsou, ale…na takových závodech mě nebaví, že vše určuje podařený los, na pár metrech musíš házet a měnit a zkoušet a nemusí to mít žádný výsledek:-(( na řece máš aspoň možnost něco zvrátit, ale tady to nejde:-/

Pondělí 4. února 2008 ve 22:44® red
red

dam toto nebude mega zavod … ja tam ani zavodit nejdem idem i zachytat na novy prut … a popri tom sa zabavit ;-) dufam ze pojdes aj ked hory su tiez lakave !

Pondělí 4. února 2008 ve 22:16® Salmo
Salmo

skwor> taky se mi to zdálo divný ale nechtěl jsem nic říkat ale když v tom nebudu sám tak......

ja-rule> jakto že jsi byl vláčet když se smí až od 16. června ??

Pondělí 4. února 2008 ve 21:37® dam
dam

red> ještě nevím jestli změříme, není jisté jestli pojedu, protože máme jet na týden na hory, pokud nepojedu na hory a dojedu do Jestřabic, tak se asi budu věnovat Jožkovi a ostatním…no uvidíme, nemám moc rád tyto mega závody

Pondělí 4. února 2008 ve 20:46® skwor
skwor

jarryn21> Píše, že byl na řece. A řeka asi soukromá ani nesvazová nebude…

Pondělí 4. února 2008 ve 20:39® jarryn21
jarryn21

skwor>:-) a soukromáků a všelijakejch jam a kaluží bez revíru atd. :-)

Pondělí 4. února 2008 ve 20:32® skwor
skwor

ja-rule> Nechci rejpat, ale je Ti jasný, že kromě pražské Vltavy je teď přívlač zakázaná?

Pondělí 4. února 2008 ve 20:23® Robur
Robur

jinak si přečti něco o přívalači, ale délka od 240 – 270 cm, gramáž od 5g do 35g, prostě co je ctěná libost. Vyber prut, přidej k němu navijám a když budou pocity libé, tak si ho kup. Pokud budeš tahat woblery přes 10 cma a větší lpatkou, tak bych se nebál ještě přitvrdit nekam k 60 gramům, ale každý prut je jiny. Spíš bych šel do té první varianty, páč mně připadá univerzálnější.

Pondělí 4. února 2008 ve 20:19® Robur
Robur

jaroslav.brejcha> tak já začnu 10 cm a 150 gramů nosnost

Pondělí 4. února 2008 ve 20:09® jarryn21
jarryn21

jiris> Jirisu, slepej jsem , hluchej taky, ale ouplně blbej nejsem, tak to neposílej třikrát .:-)) )) Stačí jenom dvakrát.:-)) ))

Pondělí 4. února 2008 v 19:57@ ???

Rada od všech:-) dnes jsem opět yl si zavláčet na úseku řeky,kde se vyskytujou všichni dravci a dobře vodu znám,tak nechápu ,že nemůžu chytit jediného okouna vůbec už nevím,kam se můžou schovat a co na ně platí??? Jediná ryba ,která mě zatím nezklamala je bolen!! Vždy ho při vycházce aspon jednou potkám sice dnešní měl jen 59cm ,ale boj je vždy krásný:-)

Pondělí 4. února 2008 v 17:48® red
red

dam tak v sobotu na jestrabiciach zmerame sily 9-)

Pondělí 4. února 2008 v 11:59® jiris
jiris

jarry, tomik / zdarila fotomontaz.:-93;

Neděle 3. února 2008 ve 23:42® jaroslav.brejcha

ještě dodatek,ta přehrada jsou Slapy a ty štiky tam opravdu jsou.Nějaké jsem chytil,ale jen na rybku a to je celkem nuda, hodit tam „káču“a čekat.Nebudu lhát,že všechno pouštím,ale nebojte se 98%/cca/ryb určitě.I na tu káču sekám hned

Neděle 3. února 2008 ve 23:25® jaroslav.brejcha

Pánové vláčkaři moc a moc dík za vaše rady,ale jako úplný začátečník/ve vláčení/ jsem zmaten jako Goro před Tokyem,potřebu­ji"jasnou"odpo­věď– prut a naviják pro přehradu na štiky kolem 70 možná víc.A větší nástrahy.Děku­ji.Z vašich odpovědí udělám průměr a něco koupim.Určitě nechci do začátku moc investovat.DÍKY