Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 20. ledna 2008 ve 12:47® Tomash
-
dam> Nebo taky selskej rozum
- Neděle 20. ledna 2008 v 10:22® dam
-
Tomash> léta praxe, dřiny a odříkání
- Neděle 20. ledna 2008 v 1:36® Tomash
-
dam> 100% souhlas
- Sobota 19. ledna 2008 ve 21:57® dam
-
Doudleban> Skwor má pravdu. Je dobré pak naviják doma vysušit, ale přežije to, neboj. Jinak děláš s tím podmotem chybu. Pokud nemáš matchovou cívku, tak ho používá každý. Přece tam nenamotáš 300 nebo 400 metrů třeba 0,12. Spojovací uzlík je problém, ale pokud ho umíš odělat solidně tak ničemu nevadí. A když už náhodou začne vadit, tak je to náznak, že by vlasec bylo potřeba doplnit
- Sobota 19. ledna 2008 ve 21:01® skwor
-
Doudleban> Žádnému navijáku nedělá namočení dobře, takže zkus se tomu vyhnout.
- Sobota 19. ledna 2008 ve 20:02® Ftmči
-
skwor: Počítač byl rozbitý, tak jsem nemohl reagovat dříve. Mě nešlo o hmotnost, ale spíš o tu kapacitu, protože podmotávku nepoužívám (řekl bych, že o ten spojovací uzlík se vlasec při náhozu zasekává) a vlasce 0,14 se tam vejde skoro až moc. all: Nebude tomu Siriu vadit, když se třeba při brodění namočí? Nepřišel mi k němu návod v češtině, tak nevim.
- Pátek 18. ledna 2008 v 16:24® Prichy
-
osprey: klidne bych sel s tou zatezi i o neco nize, 0,5gr pouzivam bezne se smackem
- Pátek 18. ledna 2008 v 15:40® pablo
-
aha- nevšimol som si, že je tu samostatná diskusia „Rybaření na dírkách“. Osprey, ak mi budeš odpovedať, tak napíš tam. dík
- Pátek 18. ledna 2008 v 15:37® pablo
-
osprey: presne o tie mikronástrahy mi ide. Škoda že pán Mezencev nevydal nejaké DVD o svojom love. bolo by to veľmi inšpiratívne. Bol síce v rybárskej relácii na ČTV ale nepodarilo sa mi k tej nahrávke dostať. Mal som doma aj VHS o marmyškovaní v rusku, ale veľmi ma to neposunulo a lovu na mikromarmyšky mimo dierok
- Pátek 18. ledna 2008 ve 13:09® Tomash
-
boriak> Tormentor 180Kč, Rapala 150Kč – v akci. Chce to knakupovat v akci
- Pátek 18. ledna 2008 v 10:18@ ???
-
Tomash, piranha, dakujem za rady inak niesu drahsie než rapaly
- Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 22:08® LojzaRybka
-
boriak>ty dva větší woblery mám uplně stejný od kabelasu,plavou dobře ale moc jsem naně nenachytal,ale jsou pěkný
- Čtvrtek 17. ledna 2008 v 19:40® Tomash
-
Piranha> Navíc si myslím, že Tormentora koupíš dráž než Rapalu
- Čtvrtek 17. ledna 2008 v 19:39® Tomash
-
Piranha> Tormentory nedělá Jaxon, ale Abu Garcia
boriak : V té vrchní „S“ barvě, stříbrné tělo a černý hřbet je super jak na jelce a boleny na řekách, tak na štiky a okouny na stojácích. Ostatní barvy u mě nebyly tak úspěšné, ale prostor jsem dáíval hlavně tomu stříbrnýmu a ten je super
- Čtvrtek 17. ledna 2008 v 18:49® Piranha
-
boriak> jj Tormentorky sou super mam je ale ty mensi do 10 cm spis sedmicky vyborny jsou verny napodobeniny barev ryb a cerveno bila ta je super na ostrieze a zubace
Jinak Rappala je bezkonkurencni ale Jaxon se ji dostava na telo.Je to boj o ceny.
- Čtvrtek 17. ledna 2008 v 15:45® osprey
-
pablo: Já chodím na dírky jednou do roka. Letos jsem byl díky Davidově (HaD) laskavosti na jedné malé soukromé vodě a honil jsem tam marmyšky celé půldne. Bylo to zajímavé, ryb jsem chytil dost, ale ty dírky jsou takové svazující a spektrum lovených druhů je velmi chudé. Odmysli si duháky a siveny a většina dírkařů bude v pytli. Proto to setkání Davida s panem Mezencevem, který umí chytat i ten zbytek – protože to není taková sranda jako lupat z díry granuláče. Když vezmeš jakékoli mikronástrahy s jednoháčkem a proběhneš nějaká členitá místa na menší říčce, budeš se kolikrát divit, co všechno skončí na háčku. Když zrovna nehoním velké ryby, začíná se moje přívlač chvílemi podobat muškařině.
A věř, že i takový perlín je pak ryba, kterou lze cíleně a ve velkých počtech lovit na přívlač. - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 13:44@ ???
-
Prosím vláčkarov o radu mate niekto skusenosti s ABU Trmentormi? napr. vtýchto farbách …diky (ci som nevihodil peniaze von oknom náhodou)
- Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 12:19® pablo
-
osprey: dík za info, marmyškami bežne chytám, ale len s tými väčšími od Ryny ala beruška a to z člna udicou 1–10g a silonom 0,14mm. Rád by som to niekedy vyskúšal na dierkach, ale u nás je to bieda s takýmito vodami.
- Čtvrtek 17. ledna 2008 v 8:04® osprey
-
pablo: Použiješ vlasec 0,08 – 0,10 mm (používá i pan Mezencev), velmi jemný prut a když tak si dáš kousek nad marmyšku broček. Běžně chytám s nástrahami na jigové hlavě 3/4 g s vlascem 0,12mm, tohle by nemusel být až takový problém.
- Středa 16. ledna 2008 ve 12:46® pablo
-
HaD: zaujala ma Tvoja poznámka o nových informáciách z lovu marmyškami s pánom Mezentzevom. Nezverejnil by si prosím nejaké? Napríklad ako sa loví s tými titernými marmyškami veľkosti kde nič tu nič? na dierkach ich síce spustíš, ale inde? Dík
- Středa 16. ledna 2008 v 11:26@ ???
-
jednoduché riešenie ak sa vám pri malych woboch zachytavajú trojháky o seba
- Úterý 15. ledna 2008 ve 21:03® skwor
-
Doudleban> Pokud se nepletu, tak 1000 a 2000 jsou stejně velké a liší se jenom kapacitou cívky.
- Úterý 15. ledna 2008 v 19:48® Salmo
-
ještě přidám pro porovnání níže zmíněný domáci wob a jednoho slávistu navíc jako bonus
- Úterý 15. ledna 2008 v 19:18® Salmo
-
cormaxx> ale můžu objednávat ale nejsou money
třeba v krámu bych si koupil jenom 2 na zkoušku ale aby se mi to vyplatilo po netu tak bych jich musel koupit pytel a co pak kdyby na ně fišky nešly
skwor> díky za chválu přece jenom balza je lepší než lípa snaži jsem se napodobit Rapalu jak má ty nové vzory viz odkaz www.rapala.com
- Úterý 15. ledna 2008 v 18:20® b.gun
-
PetrS: Nevím, zatím jsem ty woblery u nás nepotkal. Ale na tomto odkazu ( www.obchodupetra.cz ) najdeš článek o testování gumových nástrah Prologic Savage Gear. Tak se zkus obrátit na ně, zda by nedovedli poradit, kde woblery od tohoto výrobce sehnat.
- Úterý 15. ledna 2008 v 17:46® PetrS
-
prologicfishing.com
nevideli ste toho voblera nekde u nas treba i na netu
- Úterý 15. ledna 2008 v 16:23® Ftmči
-
skwor: 1000. Vejde se tam 150m dvacítky. Klidně bych vzal i menší, ale ten se nevyrábí.
- Úterý 15. ledna 2008 v 16:13® skwor
-
Doudleban> Dobrý výběr. Jakou velikost?
- Úterý 15. ledna 2008 v 16:12® Ftmči
-
Tak jsem si objednal to Sirio od Tubertini. Díky všem co mi pomohli s výběrem.
- Pondělí 14. ledna 2008 ve 23:00® cormaxx
-
CHaP:asi to jsou ti co se dají koupit např. u Braunstara,ale ti jsou v pytlíčku po 10–12ks…