Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 15. prosince 2007 ve 22:05® Robur
Robur

příště přidělám trojhák na plastovou lžičku a budu to prodávat za kilčo, blbouni a teď ty pozitivní reakce:-))

Sobota 15. prosince 2007 ve 21:56® Chose
Chose

jj,woblery vyřezává z cukrovejch homolí.:-D

Sobota 15. prosince 2007 ve 21:54® Prutos
Prutos

Chose> Jo, přesně ty. On to snad vyrábí z cukru..:-/

Sobota 15. prosince 2007 ve 21:51® Chose
Chose

Robur> myslíš ty co se rozpustily ve vodě po 10min lovu?:-))

Sobota 15. prosince 2007 ve 21:41® Prutos
Prutos

Od Robura nikdy nic nekupujte! Gumy jsou tvrdý jak kámen a navíc smrdí tak, že na ně i mouchy serou :-|

Sobota 15. prosince 2007 ve 21:27® Robur
Robur

apropo, jak se vám osvědčily ty gumy a woblery, co jsem je prodával na srazu?

Sobota 15. prosince 2007 ve 21:24® Robur
Robur

nejlepší je kupovat woby za 35Kč, to už tak nebolí

Sobota 15. prosince 2007 ve 21:23® Robur
Robur

Prichy, může je prodávat Prutosovi, ten kdyby vláčel na suchu, tak mu na to při jeho rychlosti tažení stihnou kakat muchy:-)) .

Sobota 15. prosince 2007 ve 21:04® Prichy
Prichy

Salmo: na me moc nekoukej, ja jsem extremista, staci ti kapesni nozik, ale trochu zrucnosti by neuskodilo. Nejhorsi je, ze vse je v detailu a tvoje woblery pri sviznejsim tazeni nebudou „drzet“ ale budou se tocit na hladine.....nemusis to zkouset a presvedcovat o opaku, ktery tak jako tak nemohu dokazat, spis by to chtelo koukat jak to maji udelany ostatni woblery (naklon lopatky, sirka a vyska vubci telu atp. .......ani tvar wobleru neni jen tak jakoze nic.....ale zas tak hrozny to neni, da se na to prijit)

Sobota 15. prosince 2007 ve 20:20® Salmo
Salmo

Robur> to ano strach neměj to jsem byl trochu podrážděnej(doma bylo celkem dusno) tak jsem si vylil vstek na neviných :-)

a k těm článkům většina se mi zdá hodně složitá na nářadí a technické vymoženosti např. woblery alá Prichy(tím nechcu říct že by jeho články byly nějak nekvalitní) takovou výrobu lze v panelákových podmínkách jen těžko provozovat

Sobota 15. prosince 2007 v 19:52® Robur
Robur

mám strach ti to napsat ještě jednou:-) , ale už v zárodku vašeho plodného fóra jsem to radil použít vyhledávač na Chytej – tam napiš wobler a článků pár najdeš. Také třeba nezůstanete u dřeva a přejdete např. na modurit atp.

Sobota 15. prosince 2007 v 19:31® Salmo
Salmo

skwor> to ano ale neviděl jsem tu článek v kterém by bylo napsané jak vyrobit wobler ze dřeva

Sobota 15. prosince 2007 v 19:20® skwor
skwor

Salmo> Sander má pravdu, jeden článek s kvalitníma fotkama pro něj bude větší přínos, než to fórum.

Sobota 15. prosince 2007 v 18:04® Sander
Sander

Jonny94 > do toho fóra se raději nekoukej, spíše si na zdejších stránkách přečti článek o výrobě voblerů.

Sobota 15. prosince 2007 v 18:02® Salmo
Salmo

Jonny94> podívej se do fóra domácí výroba woblerů když to všechno projedeš od nejstarších po nejnovější tak víš odpovědi skoro na všechno :-)

Sobota 15. prosince 2007 v 17:33® Jonny94

ahoj lidi chtel bych se zeptat jake mate zkusenosti s vyrobou wobleru ze dreva??z jakeho dreva atd a cim se to potom barvi??predem dik za odpovedi

Pátek 14. prosince 2007 ve 22:56® Robur
Robur

umělý?

Pátek 14. prosince 2007 ve 21:25® monaster
monaster

sus: jj podle mě taky používá jiný nástrahy,....­........

Pátek 14. prosince 2007 v 17:20® Piranha
Piranha

monaster> mone ja mam rexe uplne novyho origo zabaleny v kufriku a mam taky prvni muskarskej vrhaci bubínek ,pecka hele.Na tom REXu si cenimm toho ze to byl muj prvni navijak a na cenovce kde je 65 Kčs je i datum vyroby 1981 tak je o rok mladsi jak ja :-D

Pátek 14. prosince 2007 v 17:06® sus1

monaster> jak psal, že se tvoje bejvalka bude tady chlubit s kapitálníma úlovkama na 20 letý woblery,to sem se fakt zasmál,sorry.

Pátek 14. prosince 2007 v 9:08® monaster
monaster

su1: to je dobře že se směješ. já už se tomu směju taky.
a propo Piraňa zmínil dvacetiletý woblery. Vy si neschováváte starý věci? Tehle woblery jsou český výroby, zajímavej tvar a hlavně materiál :-) tvrzenej polystyren. loni jsme jeden otlučenej vzala zkusil a šup. štika. jinak bych někde měl mít stabily a možná i Rex a Roena. prostě vzpomínky jsou vzpomínky no :-)

Pátek 14. prosince 2007 v 8:47® sus1

Piranha> To jsem se zase po dlouhej době zase zasmál,cos napsal i když na úkor kamaráda.:-D

Pátek 14. prosince 2007 v 8:37® monaster
monaster

Lojza: jo to máš asi štěstí. Beru už to pozitivně. ušetřím za dárky a koupím si novej přívlačák :-) táta už snad tou dobou bude ze špitálu doma tak se i dostanu na ryby. nebo jen tak k vodě s foťákem. se uvidí

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 19:06® LojzaRybka
LojzaRybka

monaster>:-D já jsem už rozvedenej dva roky a bejvalka mě každou chvilku volá že něco našla a že to bude asi moje na ryby,naštěstí ten muj nástupce neni rybář:-)

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 6:46® Piranha
Piranha

monaster> mone treba se ted tvoje bejvalka bude pysnit mega ulovky na chytej.cz diky tvym dvacetiletym woblasům :-D

Středa 12. prosince 2007 ve 23:27® MichalF

monaster : tak to je smolik no :-((

Středa 12. prosince 2007 ve 22:07® monaster
monaster

MIchal F: ztráta stěhováním. vzal jsem jen starou televizi z pokojíčku, válendu tamtéž oblečení a šel. nebudu někomu překážet. noa nástrahy se pak už nenašly

Středa 12. prosince 2007 v 18:33® MichalF

Monaster : a copak se ti s nima stalo?

Středa 12. prosince 2007 v 15:08® monaster
monaster

MadMack: byla to trochu srdeční záležitost. z dob kdy jsme začínal chytat a než jsem toho po vojně na nějakej čas nechal. líto je mi hlavně woblerů od táty starejch cca 20 let. loni jsem na jeden znich měl slušnou štiku :-)

Středa 12. prosince 2007 ve 14:08® MadMack

monaster> není zač, rád pomůžu