Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 2. července 2003 v 8:52® MAF
MAF

Václav:No vidím,že deštíky přinášejí nejenom vláhu:-) ,to je príma ,že to konečně začíná „jít“já se chystám zavláčet dnes večer tak jsem zvědavej co to bude dělat.

Středa 2. července 2003 v 7:47

Vaclav: tak to ti zavidim, pestry si to mel. vubec jsem nevedel, ze nekdo taky jeste chyta na plandavky, u vody s tim nikoho nevidim.

Středa 2. července 2003 v 5:53® Lukas

K. K.: Karlos má pravdu, pokud jde o ty míry ušlechtilých ryb.

Úterý 1. července 2003 ve 20:49@ Karlos

K. K:Pokud si vzpomínám tak jen pokud má míru. Zakázané jsou snad jen chráněné a lososovité,ne? Jsem línej se jít podívat do neřádu.

Úterý 1. července 2003 ve 20:42

Chlapi,včera ukazovali v TV sumce,který byl chycen na kapra 40cm. Jak to u nás je s ušlechtilými rybami co by nástraha. Liší se to krajem nebo je to platné pro celou republiku. Dík.

Úterý 1. července 2003 ve 20:04@ Karlos

Václav:No vida,zdá se že to ochlazení přineslo změnu.

Úterý 1. července 2003 v 19:55® Vaclav

Láďa, Karlos: Pánové, to bylo dnes chytání!!!!!! Za dvě hodiny – od 15 do 17 hodin – jsem přívlačí ulovil, nutno dodat v nepřetržitém mírném dešti, 24 ryb, a to snad všech dravých druhů!!! Štiky, okouny, boleny, candáta, asi 65 cm sumce (to byla největší ryba) a nakonec tlouště 47 cm. Všechno na 200 metrů dlouhém říčním úseku a hlavně – pouze na dvě plandavky!! Sedmicentimetrovou oranžovo-stříbrnou a jedenácticen­timetrovou zeleno-červenou. Teď si jdu dát grog, jsem promočený na kost…

Úterý 1. července 2003 ve 12:57® Vaclav

MAF: Na Chebsku už lije od noci jako z konve, snad to vodě i přírodě prospěje.

Úterý 1. července 2003 v 9:44® MAF
MAF

Karlos:Paráda. zobou jako o život na to jak jsou mizerný podmínky(horko,málo vody )tak je to nadprůměrný rok,uvidíme jak dlouho to vydrží,zase už rosničky sejčkujou s povodněma.

Pondělí 30. června 2003 ve 21:18@ Karlos

Maf:Co lipani?

Pondělí 30. června 2003 ve 21:18@ Karlos

Václav:Letos o zahájení prý v Týně nachytal každý,a že tam bylo rybářů požehnaně.

Pondělí 30. června 2003 v 18:23® Vaclav

Lerak: Na to děsivé vedro a množství projíždějících vodáků to opravdu šlo, závodníkům se v Chebu líbilo, a to bylo to hlavní. Doufám, že to teď bude o víkendu i v Týně nad Vltavou – tam se nám vloni také dobře chytalo.

Pondělí 30. června 2003 ve 13:49

BASS, Karlos: Chytate na popy – zaby?

Pondělí 30. června 2003 ve 13:34® Lerak

Václav : jsem rád, že se zadařilo. Nyní už to chce jen houšť a větší !!! Slyšel jsem o dobrém chytání na Ohři při závodech. To je super.

Pondělí 30. června 2003 v 7:24

BASS: Zkousel jsem popa od Rapali 7 cm na rece, ale nemel jsem zadny zaber. Ryby ale lovily, hlavne mali boleni a tlousti. Mel jsem 0,20 mm vlasec bez lanka, barva SD. Jaky mas vlasec a tahas to taky po proudu?

Neděle 29. června 2003 ve 21:00® Vaclav

Lukáš: Zatím nevím, já tam nebyl do konce, nebyl jsem funkcionářem závodu. Vím ale, že po včerejšku vedl Tábor B (Ruda Bayer chytil v závodě 26 ryb, z toho sedmdesátku bolena – a to chytal na vodáckým stanovišti v pořádným rámusu), před Rybaříkama z Č. Budějovic a Sokolovem. Dnes se chytalo méně ryb než včera, ale měl jsem štěstí vidět – vlastně jsme to viděli s Mirkem, který to také fotografoval – ulovit na jednom stanovišti bolena 63 cm. Zdolávání v proudu na proutek do 12 gr. a vlasec 0,12 mm trvalo nějakých 15 minut.

Neděle 29. června 2003 ve 14:10® Lukas

Václav: Jak ty závody u vás dopadly?

Neděle 29. června 2003 v 10:36® Vaclav

Lerak: Ráno jsem vytáhl pět štiček (do 50 cm) na vaši imitaci Tarma. Bylo to příjemné chytáníčko, dal si říct i jeden malý bolen (asi 30 cm).

Sobota 28. června 2003 ve 20:55® Vaclav

Mirek: Zastavil jses podívat na tu 2. ligu přívlače v Tršnicích? Byla to paráda, chytilo se dnes přes 240 ryb, mimo jiné sedmdesátka bolen, tloušti 46 a 47 cm nebo šedesátka štika. A to ještě zubatá osmdesátka dobírala Jirkovi Ouředníčkovi nástrahu pod nohama, ale… Chlapi jsou z toho nadšení, řada z nich říká, že na takové závodní vodě ještě nikdy nechytali. Průměr na závodníka je po dnešku přes osm ryb.

Sobota 28. června 2003 v 9:34® Vaclav

BASS: Vloni jsem měl smůlu na jeden pop od Stormu, kdy mi při lovu v pařezovce brnknul o pařez a rozplil se v půli. Ale mám tři a ty jsou v pohodě, prostě nějaký smolný kus.

Sobota 28. června 2003 v 9:30@ Karlos

Bass:Jaké barvy preferuješ?Osobně si myslím že na barvě zase tak moc nesejde.

Sobota 28. června 2003 v 9:18® Bass
Bass

Lasty: Mě ještě nikdy, ale slyšel jsem že se to pár lidem povedlo. Vždycky to ale bylo za tmy, brzy ráno nebo večer.

Sobota 28. června 2003 v 5:55@ Terry

Well web´s!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!

Pátek 27. června 2003 v 18:41® Vaclav

MAF: O té akci teď slyším poprvé, ale vypadá to silně obsazené. Zkusím se domluvit s kamarádem, který má auto, dal bych ti vědět.

Pátek 27. června 2003 v 10:58

Ináč celkom fajn stránka, často sem zablúdim, zaujímavé články, držím palce majte sa.

Pátek 27. června 2003 v 10:56

Začal som sa konečne venovať sumcom a po skúsenosti s pred pár dní ako som na Morave odpálil na 0,10 Whiplash (asi bol niekde pri wobleri odretý, neviem…)svojho prvého veľkého sumca aj s woblerom hodlám prezbrojiť na niečo istejšie, buď na 0,17 alebo 0,20 Fireline alebo na 0,18 maxilon, čo by ste preferovali ? maxilon síce udáva vyššiu pevnosť pri rovnakom priemere ako fireline ale fireline by mal byť vraj hladší nesaje vodu, lepšie sa s ním vraj hádže ?, PORAĎTE ! ĎAKUJEM za názory.

Pátek 27. června 2003 v 7:47

BASS: Stalo se ti, ze po popu vyjel candat?

Pátek 27. června 2003 v 7:36® MAF
MAF

Václav:Nechystáš se náhodou 12.7. do Spáleného Poříčí na Basin Fire Fest?Je tam asi 15 kapel včetně Krabathor,Torr,Ro­ot,Destruction!!

Čtvrtek 26. června 2003 ve 21:02® Vaclav

Mirek: Přijedeš se v sobotu mrknout na tu 2– ligu přívlače do Tršnic? Mohli bychom se tam třeba setkat…

Čtvrtek 26. června 2003 ve 21:00® Vaclav

MAF: Chytám po proudu nebo kolmo na proud – do břehu. Před chvílí jsem si vytáhl první rybu na suchou – tlouště 36 cm. Ale jinak jsem zase toho víc nesekl než sekl. Jsem teď deně na rybách, střídám přívlač s mouchou, ale zatím X-krát víc ryb nachytám přívlačí. Pokud jde o mouchu, musím se hodně učit.