Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 21. listopadu 2007 ve 21:17® skwor
skwor

Kdysi se tu psalo, že B. Cherrywood je tyč tak maximálně na sumce. V televizních novinách jste měli důkaz :-D

Středa 21. listopadu 2007 ve 21:16® Salmo
Salmo

Tomash> dík za uznání :-)

Středa 21. listopadu 2007 ve 21:06® Tomash
Tomash

Krásnej jelení bobek :-)

Středa 21. listopadu 2007 v 17:25® Salmo
Salmo

Sander> taky si myslím že je to jedno woblery dělám na kolenou tak mi holt nevyšlo a už se robí další kousek

Středa 21. listopadu 2007 v 17:23® Sander
Sander

Robur > pokud jsi myslel natočení svisle (klasicky) či horizontálně, tak je to dle mého názoru fuk.

Středa 21. listopadu 2007 v 17:21® Sander
Sander

Robur > nejlépe rovně v ose, po rozplavání holt budeš muset ohnout dolů, nahoru, doleva, doprava…ale jen nepatrně. Když budeš vyrábět ve 3 sigma, očko zůstane rovné :-)

Středa 21. listopadu 2007 v 17:20® Salmo
Salmo

Robur> to mi trochu ujelo tak už jsem to nechtěl znovu předělávat ale šlape dobře i na lanku

Středa 21. listopadu 2007 v 17:19® Salmo
Salmo

Sander> foto je bezbrostředně po posledním přelakování :-)

Středa 21. listopadu 2007 v 17:18® Robur
Robur

mně napadá, jak by mělo směřovat očko, na které se wob navazuje?

Středa 21. listopadu 2007 v 17:16® Sander
Sander

Salmo > aha, já myslel že foto je bezprostředně po výrobě – tak to je super.

Středa 21. listopadu 2007 v 17:14® Salmo
Salmo

Sander> šlape jako hodinky zkoušel jsem ho na minulé vycházce bez barvy a háčků tak jsem zvědav co se pověsí

Středa 21. listopadu 2007 v 17:12® Sander
Sander

Salmo > jasné. Po štelungu by makat mohl. Je pěknej.

Středa 21. listopadu 2007 v 17:12® Salmo
Salmo

jo zátěž má ale ne broky kuosky olověnýho drátu protože má jen 4.5 cm tak jsem tam nechtěl dělat moc velkou drákžu

Středa 21. listopadu 2007 v 17:08® Sander
Sander

Salmo > má v břiše broky?

Středa 21. listopadu 2007 v 17:06® Salmo
Salmo

Tak hoši právě jsem dodělal svýho prvního woblera co vy na to ??

foto/diskuze/privlac/2007/th-img14808.jpg
Úterý 20. listopadu 2007 ve 21:54® Cudla
Cudla

Regulus:napsáno špičkově měl jsem tu smůlu(štěstí),že jsem se rok pořádně nepostavil na nohy.kam mě posadili tam mě našli.Zbyla mi akorát plavaná a položená.nikdo ti neuvěří jak je krásný si po dlouhý pauze postavit se do vody „sám“a mušit nebo vláčet.Ale na položenou tet feeder jsem bobek nehodil.na stará kolena se ukáže,ty dědky taky nebrat moc černě zachvilku jsme mezi nima.

Úterý 20. listopadu 2007 v 19:47® Salmo
Salmo

Stanik> no tak být v rybí kuži to bych kolikrát nechtěl zažít ale možnáby to těmhle ,,ochráncům" přeci jen pomohlo jak se k rybám chovat

Úterý 20. listopadu 2007 v 19:41® Stanik
Stanik

Salmo>jak píšeš, myslím že někteří takyrybáři by se potřebovali trochu vcítit do pocitů ryb. Hezky je vytáhnout z vody přes kameny, potom trochu řezničiny a následně je ladným obloukem katapultovat až někam k polovině řeky. Pak by se možná začali chovat k rybě jako k živé bytosti.

Úterý 20. listopadu 2007 v 19:31® Salmo
Salmo

Stanik> tak ovšem pokud mrzne až praští a rybu nachám válet se na sněhu třeba 5 minut tak to už je zlý ale chvíle na ní podle mě nezanechá příliš drastické následky je to furt jepší než co je u vody občas k vidění např.jsem jednou v létě vláčel na místní řece a přišel takový týpek a po chvíli na rotnu ulovil štíhle.Co následovalo po jeho vytažení na břeh mi doslova vyvalilo oči.Zmítajcí se nebohá ryba se párkrát mrskla a zkončila v písku a prachu potom jí vzal a omyl v jedné kaluži a doslova zrujnovanou jí hodil do vody po pár nejistých tempech zmizela v proudu no snad to rozdejchala.....

Úterý 20. listopadu 2007 v 19:18® Stanik
Stanik

Salmo> Je jasný že když to má ryba zažraný, tak se ji to blbě vyprošťuje, to asi jinak nejde. Ale jinak nesouhlasí že se ji nemůže nic stát. Určitě to rybě neprospívá a ikdyž to není na první pohled vidět, určitě to zanechá následky, může dojít k zaplísnění a následně k úhynu.

Úterý 20. listopadu 2007 v 18:55® Salmo
Salmo

Stanik> mám takový pocit že když tam ta ryba neleží déle jak minutu tak se jí nemůže nic stát a když to má zažraný až bůhvíkam tak jak ji to teda mám vyndat bez toho se bohužel neobejdeme nebo si mám nosit na vláčku podložku jako na kapry ???

Úterý 20. listopadu 2007 v 18:32® Stanik
Stanik

Právě jsem koukal do Diskuze – Z lovu a nelíbí se mi tam jedna jediná věc. Pokud se rozhodnete si uchovat zážitky z lovu pomocí fotoaparátu, chovejte se k našim rybím kamarádům co nejšetrněji. Myslím si že pro rybu kterou chcete po vyfocení pustit asi není nejvhodnější ji při focení pokládat do sněhu. Pokud ji chcete pozvat domů na návštěvu, tak to asi nevadí, ale jinak bych se snažil být šetrnější. Co si o tom myslíte?

Úterý 20. listopadu 2007 v 18:30® Uno

Kubajs-mam ho asi 3 roky , perfektní proutek akorád škoda že není delší jinak drží skvěle , největší štiku mam na něj 78 cm.

Úterý 20. listopadu 2007 v 18:23® sus1

Kubajs> Tak neváhej a ber.A za kolik je nabídka ?

Úterý 20. listopadu 2007 v 17:46® Kubajs
Kubajs

právě nevím kolik stojí ale mám možnost koupit ho levně tolik nestojí určitě jakou mám nabídku

Úterý 20. listopadu 2007 v 17:24® sus1

Kubajs> Když píšeš levněji tak taky víš kolik stojí,né??!!!

Úterý 20. listopadu 2007 v 17:15® Kubajs
Kubajs

máte někdo zkušenost s JAXON SYRIUS JIG SPIN 270cm a 1–10g mám možnost ho koupit levněji a kolik stojí nový?

Úterý 20. listopadu 2007 v 15:38® skwor
skwor

regulus> Tos napsal krásně.

Úterý 20. listopadu 2007 v 15:12® Tomash
Tomash

sethy : ani prd, uvidíme v létě – mají dost chabý chod na můj vkus, ale létají jako projektil :-)

Úterý 20. listopadu 2007 ve 13:07® sethy
sethy

Tomash> cau, co ty thrilly dostals na ne neco?