Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 31. října 2007 v 15:22® skwor
skwor

jarryn21> Je jasný, že kvalitní přívlačáky dělá víc firem (zrovna Polské jsou jedny z nej). A pokud jde o shimano, tak od toho bych prut nechěl ani zadarmo :-D BTW závojnatka překvapila :-)

Středa 31. října 2007 ve 13:58® ORIMP
ORIMP

jiris:tak ta štuka ma potom 30cm…:-D

Středa 31. října 2007 ve 12:52® HaD
HaD

regulus> jo, to je to co jsem měl na mysli :-)

Středa 31. října 2007 ve 12:37® jiris
jiris

ORIMP – prdlacky, dyt ma 7 g. Foto klame :-)

Středa 31. října 2007 v 11:35® ORIMP
ORIMP

jiris:vidím,že si konečne prezbrojil na ťažšie hlavy :-)

Středa 31. října 2007 v 9:02® dam
dam

Tomík – zvolil jsi dobře, já taky tak chytám…Ticháček na MS chytal v druhém závodu na větším proudu na širší vodě a valil rotačky k druhé straně a nádherně valil potočáky z vody:-) skwor – není třeba to nějak rozvádět, dobrách prutů je spousta, tyto mají však opravdu nastavené parametry výrobcem, klidně na ně vytáhneš i veliké ryby, ale nesmíš porušit určitá pravidla:-) jinak špičky jsou u nich opravdu choulostivé:-(( a pokaždé nejde zabránit nějakému kontaktu s větví, bokem lodi nebo hlavičkou twisteru

Středa 31. října 2007 v 8:56® dam
dam

Candátoman – posílám ti adresu vlrihak@volny.cz …mluvil jsem s ním, ani nemusíš teď psát, Poláci je nemají a budou nejdřív po novém roce…pak ho klidně kontaktuj, rád pomůže

Úterý 30. října 2007 ve 22:51® cormaxx
cormaxx

skwor: hoď sem pls odkaz;-)

Úterý 30. října 2007 ve 22:41® jarryn21
jarryn21

skwor> Těch 10–30 jsem myslel obecně.Ani já se nechci hádat.Jen mi trochu připadá, že vše co není Dragon, nebo Shimano nestojí za nic. :-)) )))Na uelko chytám ryby kolem 60± a taky ho nelámu o rybu, kdyby jsi četl pozorně:-)) Jo a propo na tu závojnatku jsem trefil štičku 58.Chytal jsem na ni jen jednou.

Úterý 30. října 2007 ve 21:56® skwor
skwor

Tak ten nový skeletor by měl stát (třímetr) necelé 4 000. Docela mě to překvapilo, první verze stála ze začátku skoro 7 000, takže jsem zvědavý, jak na tom bude s kvalitou…

Úterý 30. října 2007 ve 21:13® skwor
skwor

jarryn21> Nechci začínat hádku, ale pokud jsi četl pozorně, tak pochopíš, že ten 10–30g nemám. Skoro celou sezónu chytám Ul, a věř že ty pruty nijak nešetřím ( na zmiňovaný 1,5–7g Dragon jsem v proudu vytáhl boleny přes 55cm a štiky 60+). Mám kromě něj ještě dva pruty na UL (1–8 a 2–12g) a žádný z nich jsem nezlomil.

Úterý 30. října 2007 ve 20:40® jarryn21
jarryn21

skwor>To je mi tady povyku, kvůli Kongerům.Jenže pravda je ta, že jsme si je zlomili vlastní blbostí.S 10–30g můžeš klidně veslovat přes celou Seč, ten to vydrží.Ale ultra, jo to je jiná.Kdo to jednou zkusil-pochopí.A musíš bejt hooodně vopatrnej.Uelko se dá lehce zlomit,třeba když tˇukneš nástrahou o špičku.

Úterý 30. října 2007 v 17:09® skwor
skwor

Pro zajímavost, skeletor s mechovou rukojetí (z německého webu). Původní verze vypadá o dost líp.

foto/diskuze/privlac/2007/th-img14435.jpg
Úterý 30. října 2007 v 16:55® Tomik
Tomik

dam > na toho rapiera jsem nasadil 0,08 a na tangu mám 0,14. Jsem s těmi pruty maximálně spokojenej, ale je pravda že nejsou nejlevnější. A ten rapier se dá sehnat i pod 2000.

Úterý 30. října 2007 v 16:46® Candátoman

dam: Davide, neměl by jsi nějaký kontakt? Děkuji.

Úterý 30. října 2007 v 16:29® dam
dam

Candátoman – sehnat je u nás je už velmi těžký. Já je měl z Kopřivnice od Vl. Řiháka. Určitě je u něj možnost je ještě sehnat. Ceny nejsou zrovna nízké. Určitě od 2tis nahoru

Úterý 30. října 2007 v 15:47® Candátoman

Dají se někde v ČR ty Kongery sehnat? Má je někdo v nabídce, myšleno nějakou ucelenější řadu? Mám jejich katalog a několik favoritů tam mám, ale bez předchozího osahání se mi prut kupovat nechce. Mám je možnost také přivézt z Polska, ale tam bere na krám jen pár typů a ostatní na objednávku, protože jsou prý drahé. Na kolik vycházejí u nás v ČR?

Úterý 30. října 2007 v 9:08® dam
dam

Tomik> mám tango a rapiera, tyto pruty jsou jedinečné…musí se s nimi ovšem umět zacházet, na rapiera nechytám jinak než s 0,10…silnější vlasec ochabuje jeho účinek, možná ještě snese 0,12, ale nemusí to být už to pravé:-) tango je jedním z nejlepších vláčecích prutů, ale opět musíte znát jeho účel…zavodíme s nimi několik let, dokonce i na MS

Pondělí 29. října 2007 ve 21:22® Salmo
Salmo

Jonny94> tenhle mám já a jsem spokojenej cena dobrá akce taky myslím si že to bude stačit…tady máš adresu- www.rybashop.cz/…00688431.htm

Pondělí 29. října 2007 v 19:33® yerrx
yerrx

Jonny94> viz nize:-) :-) :-D

Pondělí 29. října 2007 v 19:27® Jonny94

sry Privlacak

Pondělí 29. října 2007 v 19:25® Jonny94

ahoj lidi muzete mi nekdo poradit jakej je nakej dobrej privlacaktak do 1500Kc

Pondělí 29. října 2007 v 19:06® yerrx
yerrx

skwor> ja mam 2,4m 5–25g

Pondělí 29. října 2007 v 18:39® skwor
skwor

yerrx> Mystery 2,4m 10–35g jsem chtěl na popy a větší woblery. Ale vzhledem k tomu, že bych ho využil jen párkrát za rok, tak jsem ho nekoupil.

Pondělí 29. října 2007 v 17:06® yerrx
yerrx

skwor> ja mam mystery je to muj prvni poradny prut …ale je to celek dobre…nemuzu to soudit to co sem mel predtim bylo…no uplne jine…

Pondělí 29. října 2007 v 16:58® skwor
skwor

harpunar> Já mám od Dragonu jeden prut z už nevyráběné séie Tournament a nic lepší jsem v ruce nedržel (sedí mi víc než skeletor, který taky mám).

Pondělí 29. října 2007 v 16:04® Tomik
Tomik

Ten equs tango by vydržel ještě mnohem dýl, dával jsem mu docela kapky, zlámal jsem ho vlastní blbostí při záseku, vlasec byl otočenej kolem druhýho očka. Tedka jsem byl po vašich názorech zkusit toho rapiera a na první hod hnedka okounek.;-) na chytání mi přišel docela dobrej, uvidíme jak se bude jevit po delším chytání…

Pondělí 29. října 2007 v 16:04® harpunar

skwor-byl jsem asi před třemi léty u dovozce Kongera v Kopřivnici,chtěl mne oslnit skvělými výrobky,ale spíše si trhnul kšandy!!!Blanky a lakování o ničem a vyvázaní oček do lajny katastrofa!!! A to říkám s plnou vážností. Neříkám že mají naprosto vše shitoizní,ale to co jsem viděl bylo.Váha prutů,sedla atd.atd.Takže shrnuto o ničem.Pak jsem objevil Dragona,vyzkou­šel,koupil a nelituji a ani se nebojím dalších modelů. Dragon je zdravá firma a najít v její produkci unterhund se snad ani nedá.Jen na okraj,než jsem přezbrojil k Drakům,vlastnil jsem tři Abučka,dva Fenwicky,SPRO Luxus spinn (mimochodem hodně dobrý proutek)a dvě Shimana.Takže jakýsi soud snad dát můžu.

Pondělí 29. října 2007 v 15:47® skwor
skwor

Tomik> Po dvou letech se lámou proto, že v tu dobu končí záruka a Ty musíš koupit nový. Ta firma to zařídila dobře :-D :-D

harpunar> Souhlas, Dragon forever :-)

Pondělí 29. října 2007 v 15:40® harpunar

W tym momecie nastepuje tylko jedna marka wedzisk i to Team Dragon-owszem jest takze s Polski,ale zupelnie inna jakoscz!! Dragon jest jedynka,wszystkie inne marki w tym i Konger jest syf!!! Pieknego dnia koledzy!!! I jescze raz,tylko Dragon-Dragon forewer!!!:-P :-P