Chytej.cz

Praha a okolí

V diskuzi je 1.121 příspěvků, z toho 1121 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 11. dubna 2009 v 19:42® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> To je přeci jasný, že jen 7kilo.

Sobota 11. dubna 2009 v 19:30® ART
ART

Beer.Beda> Při použití výbušných a otravných látek dej vědět kolik si nalapal ouklejí, ale bacha nezapoměň napsat příchod

Sobota 11. dubna 2009 v 19:05® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Jasná páka.To budu rád když to pošleš.Jo a zítra jestli půjdu tak už mám ty skruže naložený.Jen nevím jestli jsem vzal dobrou velikost.A jestli nich nechytím tak opravdu začnu používat návnady jedovaté nebo vybuchující. :-))

Sobota 11. dubna 2009 v 18:58® ART
ART

Beer.Beda> Alternativní způsoby rybolovu:) Zajímavé téma. Takže, když uvidíš někoho kdo nese skurže, tak jde na kapra. Samozdřejmě fotky budou, doufám že budou v dobré. Vyvěsím je na tento server, samozdřejmě uvedu i lovce :-) , aby to nevypadalo jako že si jí přivlastnuju a aby jsi tam neměl logo chytej tak ti je také pošlu na email, který jsem našel v tvé kartě. Snad je pošlu zítra, jedu domu a ve Chvatěrubech nemám kabel.

Sobota 11. dubna 2009 v 18:05® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Kdy budou fotky.Chtěl bych vidět toho mého krmítkového dravce.

Sobota 11. dubna 2009 v 17:09® ART
ART

Beer.Beda> :-) Namáhavé otcovské povinosti

Sobota 11. dubna 2009 v 16:49® Beer.Beda
Beer.Beda

Ono kdyby si tam jezdil dýl tak to okoukneš a je to jiný.Myslel sem že to půjde ale lépe hlavně ti kapříci mě docela překvapili už je na ně horko a jsou rozjetý.jinak pekný dopoledne.Ted sme byli s malým dole u řeky tak sem si dalpivo a docela ho maj dobrý.

Sobota 11. dubna 2009 v 16:27® ART
ART

Beer.Beda> Jsem dost rád že jsi mě vzal do Libčic na řeku. Sice to tam vypadalo beznadějný, ale ouklej za 6 sekund a hned za ní druhá tak to je mazec :-) , až to člověka přestává bavit a proto se mín snaží :-) . Musím uznat že jsi mě přechytal prostě jsi lepší.

Pátek 10. dubna 2009 v 11:11® ART
ART

Beer.Beda> tak z tý co budu sázet se akorát poser.. :-)

Pátek 10. dubna 2009 v 11:08® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Tak přines tu trávu a zakouříme si.:-))

Pátek 10. dubna 2009 v 11:06® ART
ART

Beer.Beda> tak ten jsem vyklízel už včéra protože jsem se chystal na ty vorvaně :-)

Pátek 10. dubna 2009 v 10:59® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> O.k a taky musíš vyklidit ten mrazák. :-))

Pátek 10. dubna 2009 v 10:45® ART
ART

Beer.Beda> tak fajn stavim se tam kolem druhé musim ještě zasázet trávu a opravit plot

Pátek 10. dubna 2009 v 10:19® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Takže mám hotovo dnes v práci 2hodiny a padla.Po obědě kkolem jedné půjdu s malým na procházku a vezmu si cajky a zůstanu pod mostem tak tak přijď.Koupil jsem tu kuku i červíky a bude i na zítra.

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 20:27® ART
ART

Beer.Beda> nejni problém teď jsem přišel z podmostu a za hodinku na žížalku 3 ježdíci

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 18:25® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> To je dobře.Krmení máš až dost.Já teď přijel z práce a zítra mám rychlovku a měl bych to zvládnout dopoledne a odpo můžem vyzkoušet hřiště.Pokusím se koupit červíky a kuku a naplníme mrazáky. :-))

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 18:25® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> To je dobře.Krmení máš až dost.Já teď přijel z práce a zítra mám rychlovku a měl bych to zvládnout dopoledne a odpo můžem vyzkoušet hřiště.Pokusím se koupit červíky a kuku a naplníme mrazáky. :-))

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 14:38® ART
ART

Beer.Beda> Tak už jsem ve Chvatěrubech

Středa 8. dubna 2009 v 19:22® ART
ART

Beer.Beda> Mám průser zejtra jedu do tich Chvaterub, ale nedokážu si přivést více než 3kg šrotu, jinak žížalek mám dosti takže parmička může přijít.

Úterý 7. dubna 2009 ve 20:06® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> To jo a až dneska jsem si všiml jak klučina pěkně povyrostl.Mám z toho radost.

Úterý 7. dubna 2009 v 19:56® ART
ART

Beer.Beda> to ti věřim konečně vid

Úterý 7. dubna 2009 v 19:52® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Jasná věc.Už mám ty mé miláčky doma tak je to super.

Úterý 7. dubna 2009 v 6:33® ART
ART

Beer.Beda> ok beru na vědomí

Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:02® noba
noba

no já zatim nic. dnes jsme malovali:-) ale o vikendu jedem do vodnan tak koupim ryb. listek zajdu to zkusit na lekniny a pak už si dovezu cajky do kralup a snad si nejakou chvilku najdu.

Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:22® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Pojedem hned ráno protože jak je tam v noci klid tak tam občas najede něco většího.Uvidíme jak to půjde a jak nás to bude bavit.

Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:05® ART
ART

Beer.Beda> tak s tim vstávánim problém nemám:) jen mě překvapil ten čas jinak jak dlouho tam budem mi je jedno ale celý den se mi zdá zbytečný, ael je mi to jedno klidne se prizpusobim

Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:01® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> O vejkendu je tam dos nával.Dneska jsme tm byli dva ale ten víkend je docela narvanej, to se ti nechce vstávat??A to chceš jen na dopo??

Pondělí 6. dubna 2009 ve 20:52® ART
ART

Beer.Beda> tak to je taková nevim jestli dobrá zpráva :-) , to se na Libčice musi tak brzo, když jdeš jen na dopoledne?

Pondělí 6. dubna 2009 ve 20:47® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Jo jo ale počítej tak že bychom v sobotu vyrazili tak v 5 možná drobet dřív vybrat si místo.

Pondělí 6. dubna 2009 ve 20:35® ART
ART

Beer.Beda> tak to je luxus už se tam hodně těšim