Vyhledávání
Praha a okolí
V diskuzi je 1.123 příspěvků, z toho 1123 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 12. července 2011 v 19:34® SimBlack
-
Zdravim nechodí tu někdo na Berounku?
- Pátek 1. července 2011 ve 21:50® Futureriver
-
Alois> alespon něco, díky.
- Úterý 28. června 2011 v 15:49@ Alois
-
Futureriver> nevím, jaký test byl v televizi, ale tady je zpráva na stránkách min. zemědělství. jsou tam i zprávy z minulých ročníků hodnocení. http://eagri.cz/…rava-za.html
- Sobota 25. června 2011 v 9:11® Futureriver
-
ahoj, chtěl jsem se zeptat ,jestli někdo neviděl taky ve zprávách ( test toxicity ryb) Dělal se v Praze a dál směrem snad k Mělníku. Nemáte někdo bližší info jak dopadl, kamarád řikal že děsně.Bohužel si nepamatuje ve kterých zprávách a kdy to přesně bylo někdy tak 3–4 dny zpět prý. Ale chtěl bych někde zjistit nějaký bližší info. Nějak jsem ty daný zprávy minul. Pokud tedy někdo víte, co myslim, hoďte info. Díky a Petrův zdar
- Sobota 18. června 2011 v 8:08® ART
-
Andre589> to přijde neboj stačí jen vydržet
- Pátek 17. června 2011 v 16:56@ Andre589
-
Čau,byl jsme ted na 4 dny na Slavech Konkrétně Záběhlice naproti Zvíroticím. Za 4 dny sem měl tak 5 záběrů a z toho 2 kapry 45cm a 50cm. Na to že jsme tam naházel tak hromady boiliesu a kukuřice tak nic. Ptal jsme se i okolních rybářů a taky nic nechytly. Slapy jsou ted na nic,nebo teda dá se koukat na pláž jak se tam slečmny opalují
- Pondělí 6. června 2011 ve 20:05® osprey
-
Jenca> I s tím se dá chytat. Opravdu jde o to, co bys rád lovil. Tohle je kaprařský cajk. Velké krmelce, masivnější zakrmování, boilies a pelety. K tomu můžeš občas lovit na rousnici nebo štiky na kačenu.
Pokud bys chtěl zjemňovat, osahej si co nejvíc prutů někde v obchodě.
- Pondělí 6. června 2011 v 11:20® Bigpista
-
Jenca> A jak chceš chytat? Na položenou? Jaké ryby bys rád chytil?
- Neděle 5. června 2011 ve 22:02@ Jenca
-
ahoj, chtěl bych poprosit z radu z oblasti vybavení. Chtěl bych začít rybařit na řekách a občas na chatě v zátoce slapské přehrady. Nejsem si jistý zda mám úplně nějvhodnější vybavení. Doma jsem nalezl teleskopické pruty Byron Vision s vrhací záteží 60–140g s navijáky browning manta na 100m 0,50 vlasce (asi 250m O,30). Nevím zda to není na řeky příliš hrubé vybavení. Případně bych se je pokusil prodat a sehnat něco jemnějšího. Ale co tedy na řeky a malé zátoky. Díky všem. J.
- Pátek 3. června 2011 ve 12:28® bedula
-
Ahoj,ryby se na Slapech dotřely,ale pořád nic,snad se odstěhovali někam na Moravu
- Úterý 31. května 2011 ve 21:15® borufka
-
ahoj, chtěl bych na víkend s klukama (7,11) pod stan na ryby. Máme pražskou povolenku. Poraďte kde to něco dělá. Díky
- Středa 18. května 2011 v 19:03® jepice-zruseno
-
hodima> Já tam chytám. Mám to blízko a je tam klid, když to není o slunečném víkendu. Není tam tolik hoven jako pod přehradou. Z ryb tam jsou hrouzci, tlouštíci a plotičky, tu a tam cejnek malý. Úhoře sem chyt jednoho, od tý doby to tam zkouším a nic. Takže pro toho, kdo to tam má blízko je to na hoďku třeba dobrý, ale tahnout se tam z daleka nemá určitě cenu.
- Úterý 17. května 2011 v 9:48® hodima
-
cau. chytate nekdo nebo chytal nekdo na botici 1. nad hostivařskou přehradou?? stoji ten kousek za to?
- Pondělí 16. května 2011 v 8:05® bedula
-
Ahoj, na Slapech se ryby třou,tak musíme počkat,ryby neberou.
- Pondělí 9. května 2011 v 10:43® Pafko
-
Nevíte někdo,kde to bere.Na Kyjáku katastrofa a Vltava-ramena v Libni taky děs.
- Neděle 1. května 2011 v 10:48® ART
-
bedula> To jsme dva všichni okolo chytají a já jen koukám
- Neděle 1. května 2011 v 10:25® Bigpista
-
bedula> Nejdou mi nikde
- Neděle 1. května 2011 v 8:22® bedula
-
Ahoj,taky vám nejdou na Slapech?
- Pondělí 25. dubna 2011 v 0:36® jepice-zruseno
-
Jaké máte zkušenosti s malýmy pražskýmy potoky? mám na mysli např. Říčanský potok pod Podlesákem a v Dubči, Rokytku kolem Kolodějí nebo Vinořský potok 1, maximálně do velikosti Šárecký potok 1 – ten povolený úsek pod džbánem? Myslím přímo vodní tok, ne nádrže. Nemusíte uvádět konkrétní místa, jenom jestli na nich chytáte.
- Neděle 24. dubna 2011 ve 21:36® PetrFoox
-
DanNIC> NA Orlík ti stačí celosvazovka, tak jako na Slapy a Lipno. Pokud ji nemáš tak si zajeď do Písku tam ti ji vystaví.
- Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 20:05® jepice-zruseno
-
mckvak8> já měl předvčerem večer jednoho spadlýho jenom. Šel jsem na něj cíleně. Ale zatim se moc nerozjeli ještě je čas.
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 19:43@ DanNIC
-
Ahoj, chtel bych se zeptat kam se mam obratit, kdyz bych chtel rybarske povoleni na Orlik. Diky. Dan
- Úterý 12. dubna 2011 v 16:49® ART
-
jepice> jeden spadlej a to ještě náhodou, nešel jsem na ně cíleně
- Úterý 12. dubna 2011 v 15:45® jepice-zruseno
-
Tak co? Už vám někde koušou úhoří? Já zatím jednoho minulý týden, ale pak dvakrát nic. Neska možná zkusím, ale je zima, moc tomu nedávám.
- Pátek 8. dubna 2011 v 11:51® Bigpista
-
mckvak8>Nebo kyjský Jožin z bažin?
- Pátek 8. dubna 2011 v 7:57® ART
-
Bigpista> To byl určitě potapěč
- Čtvrtek 7. dubna 2011 v 17:08® Bigpista
-
mckvak8> Kdo ví
Ale ne, mizeli mi červíci z háčků
- Středa 6. dubna 2011 v 19:44® 55chrd
-
Byl jsem na Kyjáku předminulou neděli a ani ťuk . Předtím jsem se bavil s jedním rybářem co bydlí u Kyjského rybníka a podle toho co říkal , je potřeba hostivařské ryby hledat v mrazácích . Prý po jejich vysazení to byl nespoutaný masakr . No ostatně tak jako na každé vodě , kde se prosákne na veřejnost vysazení nových ryb .
- Úterý 5. dubna 2011 v 17:31® ART
-
Bigpista> a nefoukal jen vítr?
- Úterý 5. dubna 2011 v 11:44® Bigpista
-
ladin76> Byl jsem tam ve čtvrtek a docela to bralo. Jenže já jsem s feederem takovej levák, až to hezký nejni