Vyhledávání
Praha a okolí
V diskuzi je 1.121 příspěvků, z toho 1121 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 30. ledna 2010 v 8:53® Beer.Beda
-
mckvak8> Pracuje se fajn.Občas ve smyku ale ještě jsem letos nic nerozbil.Teď sem měl docela honičku.vyraziljsem v úterý a vrátil se včera o jedenácté večer.Tak to musíme fleka prubnout.
Tento příspěvek byl editován 30.1.2010 07:54:08 uživatelem Beer.Beda. - Pátek 29. ledna 2010 ve 20:54® ART
-
Beer.Beda> Jak se ti daří pracovat? Dneska unás uvíz chlapík s kamionem, doce týpek přines jsem mu kafe pokecali jsme o rybách a dostal jsem tip na flek tam u Vás. Někdy tam vyrazíme a zkusíme něco pochytat, teda jestli mluvil pravdu
- Pátek 29. ledna 2010 ve 13:26@ milanhulcr
-
ahoj. nevíte někdo jak je to s chytáním ryb na Rokytce 1: rybník Martinák? Zarybnění úlovky … díky milan
- Středa 27. ledna 2010 v 15:45® noba
-
Beer.Beda> tak jsem tam byl nakonec včera a bylo to fiasko za celý odpoledne jen 2 ryby a to jsem měl i „zaručenou nastrahu“. ale byl jsem opět asi jedinej kdo nechytal.
- Úterý 26. ledna 2010 v 10:27® Beer.Beda
-
noba> Čas mít určo nebudu.Momentálně jsem v Telči a asi tady budu zůstávat a nakládat.Dnes sem byla jízda děs a hrůza.Dvakrát mě tahali traktorem než jsem se dostal k firmě.To víš údržba jak má bejt.Všude led a sníh tak to nějak nechtělo jet.
- Pondělí 25. ledna 2010 v 1:08® noba
-
Beer.Beda> nebudeš mít nahodou ve středu cca od 11 volno že bysme jeli na doury.
- Pátek 22. ledna 2010 v 19:31® Beer.Beda
-
noba> Jojo to měli.To máš pravdu.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 20:21® noba
-
Beer.Beda> taky měly ty tví pstruzi růžový maso? asi nějakej kříženec s lososem či co.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 18:27® Beer.Beda
-
noba> nene nebyl.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:07® HaD
-
VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.
DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ
- Úterý 19. ledna 2010 ve 20:24® noba
-
Beer.Beda> tak co?byls na zavodech?
- Pátek 15. ledna 2010 ve 23:38® tropheusduboisy
-
Jedete někdo zejtra do Dolních Jirčan
- Čtvrtek 14. ledna 2010 v 0:48® noba
-
Beer.Beda> njn je to super. hele gumaky už možná nebudou potřeba. v úterý to bylo už dost zamrzlý a šlo jen o to se přemístit někam kde ten horí led držel a jsi v suchu. nejaký kluci to tam řešili igelitkama přes boty.My pojedem určitě. tak si vem dovolenou
- Středa 13. ledna 2010 ve 22:44® Poky
-
tropheusduboisy> No tak na MRK se nechystám,nák mi ten server nesedí.Každopádně dík za info,jenom mám ještě jednu věc,nevíš kolik to chytání na Sibřině stojí,na tom odkazu nic nepíšou???!!!
- Středa 13. ledna 2010 ve 21:44® tropheusduboisy
-
R.P1987> Dolních Jirčanech na Kukaláku tel 739544036
a tady je Sibřina
příde mi že to víc žije na MRK.CZ ohledně dírek.tak jestli hodiš registraci tak můžeme pokecat.
Já pojedu do Jirčan bydlí tam mamka tak to s tím spojím.
- Středa 13. ledna 2010 v 17:07® Beer.Beda
-
noba> Se ti tam nějak líbí.Ještě nevím jak to bude v pátek.Hlavně nemám ty gumáky a nevím jestli budu mít volno.Ještě ti zavolám.
- Středa 13. ledna 2010 ve 14:26® Poky
-
tropheusduboisy> Dík za typy,ale chci se tě ještě zeptat jestli by si neměl náký podrobnější info na tu Sibřinu a Dolní Jirčany,třeba nákej odaz na net??????????Jinak snad když to vyjde tak pojedeme s kámošem o víkend zkusit ty Račice,tak sem na to zvědavej???!!!Doufám že ty granuláci budou aspoň trochu kousat
- Středa 13. ledna 2010 v 11:48® tropheusduboisy
-
R.P1987> prava té prodejny dal jsem ti kontakt na tu vedle na téhle koupíš vše na dírky www.tomi-korda.cz
- Středa 13. ledna 2010 v 11:39® tropheusduboisy
-
R.P1987> v okolí Kralup nic není. Nabídka nejblíže Praha 4 Zámecký rybník.Sibřina (blízko obec Květnice a Úvaly), Dolní jirčany, Mirošovice. Rakovník cca 60Km (wonderlakes Mladá Boleslav) Račice už nasadily minulej týden myslím 350 kg ale je to velkej kanál tak držim palce.
Nákup věcí na ryby nejblíže asi Praha 8 blízko AAA auto
http://www.1440.cz/…arpio-s-r-o/
jinak dost info je taky na MRK
- Úterý 12. ledna 2010 ve 20:18® noba
-
tak dnes opšt v Mirošovicích.Chytil jsem asi 6 sivenů do 30cm a jeden duhák cca 35. vše na marmišku s červem. Horší je že jsem to všechno chyt během asi půl hodiny a pak už jsem jen mrznul.
Beda:jak to s tebou vypadá ten pátek? budou nasazovat duháky 60cm.
- Úterý 12. ledna 2010 v 18:09® Beer.Beda
-
R.P1987> O granulácích nevíme byl tam člověk co prodává v Kralupech v Rekordu a chytli 3.Nejblíže je asi Praha Krč.Noba byl včera v Mirošovicích.Jedeme tam asi i v pátek.Noba určo a já uvidím.Dále je možno v Kosmonosech u Boleslavi.
- Úterý 12. ledna 2010 v 17:39® Poky
-
Čus borci,poraďte mi nákej soukromák na dirky v okolí Kralup???!!!Kdyby to šlo tak mi sem dejte rovnou odkaz,že bych se na to mrknul.Jo a nevíte někdo jak to vypadá v Račicích na kanále,už tam dávaly náky ty granuláky??????Asi tam bude taky celkem přelidníno,co?????
Dík za odpovědi
- Neděle 10. ledna 2010 v 5:10® Beer.Beda
-
Příští vejkend v práci nebudeš ne?
- Neděle 10. ledna 2010 v 5:03® Beer.Beda
-
noba> Já jsem taky bez papírů.Musím si je vyřídit.Když sem tam byl tak pani marodila a nikdo jiný mi je nedal.Se mnou to bude horší takhle přes týden.
- Neděle 10. ledna 2010 v 0:46® noba
-
Beer.Beda> čau no jo do Lib. ale já ještě nemám papíry. Na ty díry jsem přemyslel o těch wonderlakes u boleslavi. v po si zajdu pro nějakej prut a tip na soutok. No po a ut moc daleko není.
- Sobota 9. ledna 2010 ve 22:21® Beer.Beda
-
Nazdar Kvaku8 kdy se objevíš.Zajeli bychom do Lib.Je to tam paráda.
noba>tebe tam vezmu taky.
Tento příspěvek byl editován 9.1.2010 21:21:32 uživatelem Beer.Beda. - Sobota 9. ledna 2010 ve 13:52® Beer.Beda
-
noba> Tak to pořádně okoukni a dej vědět.Přemýšlel jsem o Račickém kanálu.Není to tak daleko a třeba by se něco podařilo.Zítra tam jede ten z Přemyslovky tak mi dá vědět jak to šlo.
- Sobota 9. ledna 2010 v 7:44® Beer.Beda
-
noba> to nevím to je ještě dlouhá doba.Možná že by to šlo nějak udělat, ale ted nic neslibuji.
- Sobota 9. ledna 2010 v 1:07® noba
-
a nebo pak jeste v pondelí nebo úterý.
- Sobota 9. ledna 2010 v 0:59® noba
-
Beer.Beda> nebudes mit náhodou čas v pátek? to se chystam někam vyrazit s kolegou z prace.